- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu #232870 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Witam sie poniedzialkowo
Wlasnie czekam na ostatnia wizyte poloznej, pewnie wejdzie i wyjdzie hehe ale zawsze cos hi
z Nunka musze isc do pediatry i prawdopodobnie bedziemy zmieniac mleko na nutramigen bo niestety krostki wrocily, czyli nawet ha ma za duzo bialka eh...
Gosiu najprawdopodobniej 10 marzec ja bardzo chce ta date bo 9 marca mamy rocznice wiec tak ladnie by bylo
Wlasnie czekam na ostatnia wizyte poloznej, pewnie wejdzie i wyjdzie hehe ale zawsze cos hi
z Nunka musze isc do pediatry i prawdopodobnie bedziemy zmieniac mleko na nutramigen bo niestety krostki wrocily, czyli nawet ha ma za duzo bialka eh...
Gosiu najprawdopodobniej 10 marzec ja bardzo chce ta date bo 9 marca mamy rocznice wiec tak ladnie by bylo
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232896 przez Pyśkaaaa
Witam
ależ sie tu romantyczne historie posypały hehe
Pati i Katy jeszcze ja się łączę w bólu u mnie inżynierka wisi a tak mi się nie chce... jak byłam w ciąży miałam tyle czasu ech...
moje cycki chyba się wyleczyły więc wracam do żywych
ależ sie tu romantyczne historie posypały hehe
Pati i Katy jeszcze ja się łączę w bólu u mnie inżynierka wisi a tak mi się nie chce... jak byłam w ciąży miałam tyle czasu ech...
moje cycki chyba się wyleczyły więc wracam do żywych
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #232946 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Tak jak mowila weszła i wyszła hehhe- ale baaardzo sympatyczna babeczka i odrazu uprzedzila, ze za jakies 4 tygodnie "niespodziewanie" przyjdzie pielegniarka srodowiskowa- ponoc franca jakas i chyba nawwt wiem ktora eh...
Pysia super, ze cyce już zdrowe Franio napewno zadowolony
Dostałąm zdjecia z imprezki pełzakowej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ktoras z Was butelkowych podaje bebilon pepti?
Pysia super, ze cyce już zdrowe Franio napewno zadowolony
Dostałąm zdjecia z imprezki pełzakowej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ktoras z Was butelkowych podaje bebilon pepti?
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232983 przez fanka
Witam w kolejnym tygodniu !!!
Dziewczyny jak tam po chrztach?? my zapisaliśmy małego wczoraj na chrzest, więc zaklepane już chrzest 13.09 o 10:30 , razem z nami będzie 6 chrztów!!
Monika- ja też mojego Męża poznałam przez internet i o ile dobrze kojarzę to Twój też ma na imię Marcin?? i nawet dzieci urodziłyśmy prawie w jednym momencie . podejrzane to
Dziewczyny podryw na alkohol , myślę, że Wasze dzieci uznają to za świetną historię , że rodzice tacy "cool" !!
A u nas chyba 2-gi skok w trakcie bo od 3 dni to taka maruda, że chwilami mam dość, potrafi pół dnia jojczeć bez przyczyny i nic nie pomaga, chyba , że przytulenie do cycka , ale już tyle się opije tego mleka, że później mu się litrami wylewa!!!
Dziewczyny jak tam po chrztach?? my zapisaliśmy małego wczoraj na chrzest, więc zaklepane już chrzest 13.09 o 10:30 , razem z nami będzie 6 chrztów!!
Monika- ja też mojego Męża poznałam przez internet i o ile dobrze kojarzę to Twój też ma na imię Marcin?? i nawet dzieci urodziłyśmy prawie w jednym momencie . podejrzane to
Dziewczyny podryw na alkohol , myślę, że Wasze dzieci uznają to za świetną historię , że rodzice tacy "cool" !!
A u nas chyba 2-gi skok w trakcie bo od 3 dni to taka maruda, że chwilami mam dość, potrafi pół dnia jojczeć bez przyczyny i nic nie pomaga, chyba , że przytulenie do cycka , ale już tyle się opije tego mleka, że później mu się litrami wylewa!!!
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #232987 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Fanka za rok chcrzest dopiero??
A co do naszych histori to naprawde podejrzane
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 2 miesiąc temu #233004 przez Marta M
Melduje sie wreszcie na spokojnie
My juz po chrzcinach, jak Maja jadla o 8 rano, tak dopiero po chrzcie w knajpie o 14:30, czaicie?? Przed masza probowalam ja nakarmic, juz na sile, ale tylko placzu i zlosci narobilam..przez to w domu plakala mi przez godzine i chyba tak sie wymeczyla ze reszte dnia byla aniolkiem Wykapalismy ja o 19, o 20 zjadla, poszla spac i wstala dopiero o 3!! Robi sobie takie dlugie przerwy, je 6 minut ale ciagiem, lyka i lyka..i grubaska juz taka
My juz chyba po skoku, Maja zaczela nam piszczec, trzec oczka, ssac oprocz palca wskazujacego cale piastki i jest taka rozkoszna, ciagle sie smieje
Zdjecia zaraz jakies wrzuce z wczoraj
My juz po chrzcinach, jak Maja jadla o 8 rano, tak dopiero po chrzcie w knajpie o 14:30, czaicie?? Przed masza probowalam ja nakarmic, juz na sile, ale tylko placzu i zlosci narobilam..przez to w domu plakala mi przez godzine i chyba tak sie wymeczyla ze reszte dnia byla aniolkiem Wykapalismy ja o 19, o 20 zjadla, poszla spac i wstala dopiero o 3!! Robi sobie takie dlugie przerwy, je 6 minut ale ciagiem, lyka i lyka..i grubaska juz taka
My juz chyba po skoku, Maja zaczela nam piszczec, trzec oczka, ssac oprocz palca wskazujacego cale piastki i jest taka rozkoszna, ciagle sie smieje
Zdjecia zaraz jakies wrzuce z wczoraj
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #233021 przez fanka
monika1984lodz napisał:
Monia 13.11 chrzest pomyliło mi się z datą urodzenia
Marta piszesz, że Maja ssie cała piąstkę, mój Dawid tak zaczął robić od 3-4 dni i się zastanawiałam skąd mu się to wzieło tak nagle i oczym to świadczy, i w tym samym czasie smoczek poszedł całkiem w odstawkę, wręcz zaciska usta jak tylko smoczek poczuje!!!
Fanka za rok chcrzest dopiero??
Monia 13.11 chrzest pomyliło mi się z datą urodzenia
Marta piszesz, że Maja ssie cała piąstkę, mój Dawid tak zaczął robić od 3-4 dni i się zastanawiałam skąd mu się to wzieło tak nagle i oczym to świadczy, i w tym samym czasie smoczek poszedł całkiem w odstawkę, wręcz zaciska usta jak tylko smoczek poczuje!!!
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #233031 przez Marta M
fanka wczesniej zdarzalo sie Majce ze brala piastke do buzi, ale od wczoraj to ciagnie ja nalogowo, normalnie raczke ma az mokra od slin Mysle ze to dobry objaw, w koncu zaczynaja smakowac swiat, a zaczynaja od wlasnego cialka
A to zdjecia z wczoraj
A to zdjecia z wczoraj
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Marta M.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #233047 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Marta slicznie wygladaliscie Buxiaki dla Majeczki na dwa miesiace
Beti dziekowac Nuna nieetstey nie dala sie w konia robic ja Fifi hihi i aha i ehe na nia nie dzialallo wiec od 8 nie spimy:P
Beti dziekowac Nuna nieetstey nie dala sie w konia robic ja Fifi hihi i aha i ehe na nia nie dzialallo wiec od 8 nie spimy:P
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona