BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #233623 przez beti
Agusia83 napisał:

Hej dziewczynki...
po pierwsze chcialam ochrzanic Megi...kochana, jestes najlepsza mama na swiecie...moja Emisia tez ma kaszke i ciagle jej jakies krostki wychodza, ale lekarz powiedzial, ze to moze byc zwiazane z moimi hormonami, ktore dopiero sie normuja po ciazy...
Do tego plesniaki ma wiele niemowlat...Tak wiec, nie zadreczaj sie...na pewno wszystko robisz jak najlepiej dla swojego szkraba...

Marta, fotki z chrztu sliczne...patrzylam na nk :laugh: Majeczka pieknie wygladala:) no i faktycznie bardzo dlugo wytrzymala bez jedzenia...mojej niestety o nie grozi...od kilku dni, nie ma godziny by nie siedziala przy cycu...

Monia, fotka ze zlotu kobitek z dziecmi bardzo fajna :laugh: Ja tez ostatnio mialam spotkanie na kurzej stopce :silly:

Gosia, Jagodka jak zwykle urocza :laugh:

Pyskaa, bardzo ladna mama z Ciebie:)A synek przystojniacha :laugh:

T
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

buziaki dla Emisi!!!:)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #233771 przez mgielka22
Hello i ja sie witam :) dzis noc minela marudzeniem malej ehh..
No nie mowcie ze te ze slonikiem to lipa :/

Beti to moze mi wyslij te swoje jak masz nadmiar bo ja z moja mala nei wytrzymam... POdaj mi nr konta to Ci wysle kase :)Tylko tak po znajomosci prosze :P i to rzeczywiscie po 15 kropli do kazdego jedzenia sie daje czy jak to robicie ???

Jagodka jest nieziemska i mam podobna czapeczke tylko biala przypominajaca kotka :D

Emisia jaka powazna na tym lezaczku :D

Moja wlasnie zasnela i mysli jak dzis dac popalic rodzicom tak sobie lapki ulozyla :p
13 lata 2 miesiąc temu #233807 przez pati-m
Witam :)
Wyobraźcie sobie, że moje dziecko pierwszy raz przespało 7h! :ohmy: Obudził się dopiero o 4 rano, zjadł no i oczywście super wypoczęty nie miał zamiaru usnąć :) Ale po przytuleniu i ukołysaniu zasnął znów po 5 i wstaliśmy o 8 :)
Dziś jedziemy do tego szpitala z pępuszkiem i się trochę martwię, bo okazało się, że mogą nas zostawić w szpitalu na obserwację. Oczywiście nie zostawię go samego, tylko wykupię łożko, ale wolałabym z nim wrócić do domku :( Trzymajcie kciuki za nasz pępek :)

Jagódka, Emilka i Franuś - buziaki słodziaki kochane :kiss: :woohoo:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #233812 przez Jagodowamama
Hej dziewczyny,
przepadłam na kilka dni, goście co chwilę albo wizyty poza domem :laugh:
Moja Jagódka od 3 dni śpi po 12godzin z jedną przerwą na jedzenie około 6-7rano :ohmy:
No ale nie panikuję,że to nienormalne, podobno są takie dzieci, widocznie tak trafiłam :laugh:

oto fotka..ale się znęcam nad dzieckiem.. :laugh:
Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu #233837 przez mgielka22
Jagodowamama napisał:

Hej dziewczyny,
przepadłam na kilka dni, goście co chwilę albo wizyty poza domem :laugh:
Moja Jagódka od 3 dni śpi po 12godzin z jedną przerwą na jedzenie około 6-7rano :ohmy:
No ale nie panikuję,że to nienormalne, podobno są takie dzieci, widocznie tak trafiłam :laugh:

oto fotka..ale się znęcam nad dzieckiem.. :laugh:

Niunia sliczna :d to Ci tylko pozazdroscic ze tyle spi :D tez bym tak chciala :D
13 lata 2 miesiąc temu #233851 przez fanka
witam we wtorek, dziś mój łobuz kończy 8 tygodni!!! Ależ to zleciało, masakra!!!
Dziewczyny ale macie dobrze z tym spaniem, jak nie Natalka "drzemneła" sie na 9 godzin , to znów Kacper na 7 albo Jagódka wogóle jakieś rekordy 12 godzin spania i jedno karmienie!!!!! a ja jak jest 4 godziny w nocy bez pobudki to wychwalam moje dziecko później cały dzień :-) ale też nie jest źle, nie narzekam, przeważnie wstaję do niego 2- 3 razy do 7 rano więc też nie jest źle!!! A dziś mamy gości, średnio chcianych no ale czasem i takich trzeba przyjąć. Zmykamy na spacer zaraz bo słońce jak w środku lata :-)
13 lata 2 miesiąc temu #233854 przez Pyśkaaaa
Witam :)
wczoraj sie pochwaliłsm że położna była tylko raz a dzisiaj przyleciała i na szczęście powiedziała że już wiecej nie przyjdzie :laugh: miła z niej babka :P

zapisałam się na wt do gina w koncu 6 tyg minęło :)

Jagódka śliczna :)

Franek dziś przespał 6 godzi ale wstał tak głodny ze zjadł 120 ml mm i jeszcze cyca

Pati Kochana trzymam kciuki abyście nie musieli w szpitalu zostawać i wszystko było dobrze :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #233857 przez Jagodowamama
Ja sie cieszę, ale w duchu to czasami sobie kręcę filmy, że to jakieś dziwne jest i pewnie to jakieś zaburzenie :dry:
ale pediatra mówi, że dziecko zdrowe i mam się cieszyć... :)
no ale serio czasem myślę, że to może jakieś zaburzenie :(

okej, już przestaję histeryzować :)
przewrażliwiona jestem
13 lata 2 miesiąc temu #233869 przez pati-m
Jagodowamamo - córcia śliczna :) a 12h snu to chyba marzenie każdej mamy niemowlaka :) skoro lekarz mówi, że Jagódka zdrowa, to nie ma się czym martwić, tylko cieszyć się, że taki aniołek się trafił :)
13 lata 2 miesiąc temu #233889 przez beti
Pati, trzymamy kciuki!!
Jagodowamamo...Ty szczęściaro :P
13 lata 2 miesiąc temu #233901 przez Marta M
Do mam dzieci ktore nadal maja zoltaczke..same zauwazylyscie ze cos jest nie tak czy pediatra?? Bo Maja czasem nadal ma pomaranczowawy kolor, zalezy od dnia, a jak wychodzilysmy ze szpitala w 21dż to miala jeszcze kilka razy ponad norme stezenie bilirubiny...dopiero teraz zauwazylam na kacie wypisowej na ktorej ma wszystkie wyniki badan...w szpitalu nikt o zoltaczce nawet nie baknal, pediatra powiedzial na jej kolor: slad zoltaczki..

A ja zaczelam sie martwic ze jeszcze ja ma, a juz ja zaszczepilismy, ehh..

Jagodowamamo to Ci powiem ze masz szczescie ze tak "trafilas" :):):)
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #233923 przez gosia2324
slowiczku czapka z allegro, ona jest z nexta
Moje dziecko dzi przeszlo samo siebie,
po kapaniu zjadla o 20.30 i poszla spac ,spala do 4.00 8 godzin!!!
:) :) :) :)
jedziemy dzis do okulisty z ropiejacym oczkiem

Pati przymamy z Jagodka kciuki za Kacperka!!!

Azdjecia dzieciakow boskie i Elmo tez :blink:
13 lata 2 miesiąc temu #233941 przez slowiczek
Marta - ja nie byłam świadoma, u mnie zauważył najpierw okulista, potem jak poszliśmy na szczepienie pediatra - ale i tak pomimo tej żółtaczki skierowała małą do szczepienia....i dopiero teraz widzę, że mała jest już białym człowiekiem :D myślę, że za jakiś tydzień zrobimy jeszcze małej kontrolnie bilirubinę ale mam nadzieję, że będzie już czyściutko

12 h snu - hohoho :D nieźle :P
13 lata 2 miesiąc temu #234053 przez megi2501
Kobitki dziękuję :ohmy: :ohmy: :ohmy: Jak dobrze, że Was mam :ohmy: Dajecie siłę i kopniaka, a czasem chyba go potrzebuję :) :kiss: :kiss: :kiss:

Mała śpi zawsze od 18.30- 19.00 do 24.00 później pobudka 3 i 6 rano. A wzięłam ją dziś o 7.00 do nas do łóżka i spała do 10.00 :laugh: Więc jestem wyspana :) Kaszka znika. Chyba to od mydełka hipoalergicznego nivea. Zobaczymy jutro :)

Marta ja widziałam po swojej i jak przyszła położna to mi potwierdziła. Sama widziałam po gałkach ocznych.

Jagodowamamo córeczka ślicznotka :) Prawdziwa z Ciebie szczęściara i wyspana mama.

Pyśka jesteśmy z Julcią zachwycone przyszłym zięciem. Ślemy moc buziaków :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiu Twoja Córa jest rewelacyjna :lol: A ta czapka świetna :ohmy:
13 lata 2 miesiąc temu #234055 przez megi2501
Emilka taka drobniutki Aniołek :) Aga masz czy się chwalić :ohmy:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby