- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #235016 przez mgielka22
Pyśkaaaa napisał:
Pyskaa ja mam bardzo duzo pokarmu i tez musze odciagac laktatorem ale wole jak ona mi wysysa bo laktataor jest malo przyjemny...
witam
ja dziś od rana ogarniam prasuje i obiad gotuję
Migielka na laktacje to Karmi jest dobre ja mam troszkę wiecej mleka sciągaj laktatorem to pobudza laktację nie wiem jak Twoja malutka ale Franek je w miare o stałych porach i o stałych porach dostaje mm i o stałych cyca jakoś idzie
Pyskaa ja mam bardzo duzo pokarmu i tez musze odciagac laktatorem ale wole jak ona mi wysysa bo laktataor jest malo przyjemny...
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #235031 przez bewipo
Witam Kobietki
Zaniedbałam was parę dni, przepraszam
U nas dziś była instruktorka chustowa i powiem wam, że fajna sprawa. Opanowanie wiązania nie takie straszne jak myślałam Anitka prawie od razu zasnęła jak ją zawiazałam
Jutro idziemy do przychodni i mam nadzieję, że nas zaszczepią w końcu.
Basiu fajnie, że się w końcu odezwałaś :)Pisz co cię martwi będziemy wirtualnie tulić
Zaniedbałam was parę dni, przepraszam
U nas dziś była instruktorka chustowa i powiem wam, że fajna sprawa. Opanowanie wiązania nie takie straszne jak myślałam Anitka prawie od razu zasnęła jak ją zawiazałam
Jutro idziemy do przychodni i mam nadzieję, że nas zaszczepią w końcu.
Basiu fajnie, że się w końcu odezwałaś :)Pisz co cię martwi będziemy wirtualnie tulić
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #235135 przez LILY
O matko! dawno tu nie zagladalam i na pewno wszystkiego nie przeczytam u nas wszystko ok. Jas ma 6 tyg. jest zdrowy i usmiechniety, jest bardzo silnym bobasem i duzym tez. Jutro bede wiedziec dokladnie ile wazy i mierzy.
Na basen planujemy za miesiac zaczac chodzic.
Z karmieniem mielismy tylko taki problem ze nie mogl sie najesc. jednego dnia karmilam go 6 godzin z jedna krotka przerwa po 3 godz. Zaczelam go dokarmiac butelka w dzien, na poczatku jadl a teraz tylko jak jest bardzo glodny. Woli cycka i teraz wracamy z powrotem tylko do naturalnego karmienia
Problem mamy z usypianiem. W nocy nie che spać sam. Zaraz po urodzeniu spał w łóżeczku ale jak go bralam z łożeczka na karmienie to potem nie chcialo mi sie go przekladac i teraz jak go wkladam do lozeczka to sie budzi od razu. Ale walczymy bo tata sie niecierpliwi ze mamy nie moze podotykac
Raz dostałam rade od jednej z was ze moze laktator wcale nie byc potrzebny i dzieki za nia bo niepotrzebnie bym sie wykosztowala. A zupelnie mi nie potrzeba. Na poczatku tylko jak jasio dluzej nie jadl to twardnialy mi piersi od nadmiaru mleka ale potem zjadal wszystko z obu. A teraz jest idealnie. Mam tyle ile potrzeba.
Na basen planujemy za miesiac zaczac chodzic.
Z karmieniem mielismy tylko taki problem ze nie mogl sie najesc. jednego dnia karmilam go 6 godzin z jedna krotka przerwa po 3 godz. Zaczelam go dokarmiac butelka w dzien, na poczatku jadl a teraz tylko jak jest bardzo glodny. Woli cycka i teraz wracamy z powrotem tylko do naturalnego karmienia
Problem mamy z usypianiem. W nocy nie che spać sam. Zaraz po urodzeniu spał w łóżeczku ale jak go bralam z łożeczka na karmienie to potem nie chcialo mi sie go przekladac i teraz jak go wkladam do lozeczka to sie budzi od razu. Ale walczymy bo tata sie niecierpliwi ze mamy nie moze podotykac
Raz dostałam rade od jednej z was ze moze laktator wcale nie byc potrzebny i dzieki za nia bo niepotrzebnie bym sie wykosztowala. A zupelnie mi nie potrzeba. Na poczatku tylko jak jasio dluzej nie jadl to twardnialy mi piersi od nadmiaru mleka ale potem zjadal wszystko z obu. A teraz jest idealnie. Mam tyle ile potrzeba.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #235184 przez beti
LILY napisał:
Hihi To chyba ja byłam cieszę się, że się przydała rada
Laski, zdycham strasznie...mam nos zawalony i gardło mnie boli boje sie że Fifika zaraziłam bo marudny strasznie
Hihi To chyba ja byłam cieszę się, że się przydała rada
Laski, zdycham strasznie...mam nos zawalony i gardło mnie boli boje sie że Fifika zaraziłam bo marudny strasznie
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 miesiąc temu #235189 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti kurde kuruj sie kochana przytulam wirtualnie