BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #235452 przez gosia2324
Witam sie i ja :)
Ale ziiiimno dzis :angry:
Byłam w sklepie,pokupowałam dzieciakom troche bodziakow z dl rekawem.
A tak zapytam, jak ubieracie Wasze maluchy po domu,?
Jagódka jest tylko w dl bodach i spodenkach + skarpetki, albo body z krótkim i bluzeczka.

Slyszalyscie ze po Nowym Roku ubranka dziecięce dużo podrożeją :ohmy: :ohmy: :ohmy:
vat z 8% skoczy do 23 % :angry: :angry: :angry:
Trzeba chyba porobić jakieś zapasy :blink:

Kubie zawsze kupowałam ubrania o rozmiar, czy dwa większe jak były wyprzedaże i chowalam.
zreszta ja to juz taka głupia jestem ze wszystko lobię mieć w zapasie :huh: .
Nie kupie pasty do zebow 1 tylko 2,wszystko w dwupakach i gromadzę w szafce. :S :S :S
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #235453 przez slowiczek
Hej dziewczynki :)

Moja dziecinka spi od 3 h :) wiec znowu od rana jestem bardzo dobrze zorganizowana mama + mam od wczoraj gosci, koledzy przyjechali na koncert i udostepnilam im nocleg :)

Beti zdrowiejcie :kiss:

Lily moze potrzebujesz troche czasu jeszcze, u mnie tez niby wszystko super zagojone ale badanie bolalo bardzo, nie wiem jeszcze jak z sexem :p
13 lata 1 miesiąc temu #235456 przez pati-m
Monia - imprezkę robisz? :lol:
Ja też jak M wróci z pracy to śmigam na zakupy i potem do kuchni, bo jutro do mnie koleżanki przychodzą (a właściwie do Kacpra) :) No i muszę coś dobrego zrobić :) Biorę się za to dzisiaj wieczorem, bo z małym to jest loteria - raz da coś w domku zrobić, a raz cały prawie dzień na rękach, więc boję się że bym nie zdążyła :)
13 lata 1 miesiąc temu #235477 przez katy25
czesc dziewczynki

alez dzis zimnica! dobrze ze kupiłam juz kominezon dla Samiego za 35zł kupilam uzywanay z Zary ale jest jak nowka widac ze dziecko malo w nim chodzilo:) pamietam ze w tamtym roku kobinezony w zarze byly po 250 zl w życiu bym tyle nie dała...

Gosia ja tez czekam na wyprzedaże!! ja dzisiaj zahaczyłam o Pepco i kupiłam małemu fajny polarowy pajac:)za 17,99 zł tam sa bardzo fajne i tanie ubranka! body kupowałam z dł. r po 5,99. Ale w tym sezonie obłowię sie na wyprzedazach juz nie moge sie doczekac!

Ja czekam az mały zasnie i jak co dzien zasiadam do pracy...
Mój M. wyjezdza dzis do Niemiec a my z dzieciakami jedziemy do moich rodzicow. Jutro zostalismy zaproszeni na obiad a w weekend mamy gosci wiec mam troche szykowania.

Najwazniejsze abym do nd wyslalam prace promotorowi, a bede happy
lece dziewczynki małego usypiac bo juz 12....
trzymajcie sie
13 lata 1 miesiąc temu #235489 przez pati-m
Gosia - ja też lubię mieć wszystkiego w zapasie :) A jeśli chodzi o ubranka to totalny maniak ze mnie :) Jak tylko spotkam coś w promocji, to od razu biorę i też większe rozmiary. W ten sposób Kacper ma nawet spodnie w rozmiarze 80 :lol:
W sobotę umówiłam się z koleżanką na buszowanie po sklepach, więc mam nadzieję że coś znajdę ale tym razem dla siebie, choć pewnie i tak oczy będą bładzić w kierunku ubranek dziecięcych :silly:
13 lata 1 miesiąc temu #235509 przez slowiczek
Gosia - ja wlasnie mam zamiar zrobic zapas pajacow i bodziakow na 74 bo z tego najszybciej wyrasta...w bluzeczki czy spodenki to nawet w 62 wejdzie ale pajace i bodziaki aktualnie na 68 mamy i sa tak akurat...a po domu to zwykle body z krotkim rekawem i pajac a jak jest wlaczony grzejnik to bodziak z krotkim rekawem i spodenki...jestem daleka od przegrzewania dziecka :p

pati ja nawet mam juz kurteczke na 86 :D bedzie na przyszla zime :p
13 lata 1 miesiąc temu #235566 przez gosia2324
Jedno dziecko sprzedalam mojej mamie, drugie spi a ja wcinam gore frytek :P :blink: :side: :side: :side: :side:
13 lata 1 miesiąc temu #235579 przez pati-m
gosia2324 napisał:

Jedno dziecko sprzedalam mojej mamie, drugie spi a ja wcinam gore frytek :P :blink: :side: :side: :side: :side:

No to smacznego :lol:

A ja siedzę i zastanawiam się co na jutro do jedzonka przygotować tak na szybko. :S
13 lata 1 miesiąc temu #235581 przez gosia2324
pati-m napisał:

gosia2324 napisał:

No to smacznego :lol:

A ja siedzę i zastanawiam się co na jutro do jedzonka przygotować tak na szybko. :S

Maz jak jest w pracy to nie chce mi sie obiadu gotowac tylko dla siebie, a frtyki sa zawsze na miejscu, tylko co na ty moja dupa i boki :S :S :S :unsure:
13 lata 1 miesiąc temu #235588 przez gosia2324
Pati Ty mi tu podeślij Kacperka do mojeje corki , bo Jagódce chyba zakon chodzi po glowie :S Cały dzień dziecko raczki złożone i sie modli :unsure: :woohoo:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #235604 przez pati-m
Proszę bardzo :lol: Póki co mogę tylko w ten sposób :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #235606 przez monika1984lodz
Pati M ma jutro imieniny i jak co roku imprezka :)

Ja zakladam malej body z dl. rekawkiem i polspiochy albo pajaca

bylysmy na ekspresowym spacerze brrrr jak jest zimno, a teraz Nuna spi na rekach bo inaczej dzisiaj nie da rady eh...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kacperku buziak od Ciotki :) :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #235610 przez gosia2324
pati-m napisał:

Proszę bardzo :lol: Póki co mogę tylko w ten sposób :silly:

Kacpek slodziaku :kiss: :kiss: :kiss:
Pati On tak zapozowal do zdjecia czy tak przekrzywia glowke?, bo moja mala prawie zawsze uklada glowe tak jak kKacperek na zdjeciu .
13 lata 1 miesiąc temu #235614 przez pati-m
Bardzo często tak przekrzywia, aż się dziwię że mu tak wygodnie :) A tutaj to się odwrócił jak na niego zacmokałam i uśmiechem obdarował :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #235634 przez pati-m
Gosia - podobne te nasze dzieciaki wg mnie, hihihi :lol: Buziak dla Jagódki :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia