- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #235452 przez gosia2324
Witam sie i ja
Ale ziiiimno dzis
Byłam w sklepie,pokupowałam dzieciakom troche bodziakow z dl rekawem.
A tak zapytam, jak ubieracie Wasze maluchy po domu,?
Jagódka jest tylko w dl bodach i spodenkach + skarpetki, albo body z krótkim i bluzeczka.
Slyszalyscie ze po Nowym Roku ubranka dziecięce dużo podrożeją
vat z 8% skoczy do 23 %
Trzeba chyba porobić jakieś zapasy
Kubie zawsze kupowałam ubrania o rozmiar, czy dwa większe jak były wyprzedaże i chowalam.
zreszta ja to juz taka głupia jestem ze wszystko lobię mieć w zapasie .
Nie kupie pasty do zebow 1 tylko 2,wszystko w dwupakach i gromadzę w szafce.
Ale ziiiimno dzis
Byłam w sklepie,pokupowałam dzieciakom troche bodziakow z dl rekawem.
A tak zapytam, jak ubieracie Wasze maluchy po domu,?
Jagódka jest tylko w dl bodach i spodenkach + skarpetki, albo body z krótkim i bluzeczka.
Slyszalyscie ze po Nowym Roku ubranka dziecięce dużo podrożeją
vat z 8% skoczy do 23 %
Trzeba chyba porobić jakieś zapasy
Kubie zawsze kupowałam ubrania o rozmiar, czy dwa większe jak były wyprzedaże i chowalam.
zreszta ja to juz taka głupia jestem ze wszystko lobię mieć w zapasie .
Nie kupie pasty do zebow 1 tylko 2,wszystko w dwupakach i gromadzę w szafce.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez gosia2324.
Temat został zablokowany.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #235453 przez slowiczek
Hej dziewczynki
Moja dziecinka spi od 3 h wiec znowu od rana jestem bardzo dobrze zorganizowana mama + mam od wczoraj gosci, koledzy przyjechali na koncert i udostepnilam im nocleg
Beti zdrowiejcie
Lily moze potrzebujesz troche czasu jeszcze, u mnie tez niby wszystko super zagojone ale badanie bolalo bardzo, nie wiem jeszcze jak z sexem
Moja dziecinka spi od 3 h wiec znowu od rana jestem bardzo dobrze zorganizowana mama + mam od wczoraj gosci, koledzy przyjechali na koncert i udostepnilam im nocleg
Beti zdrowiejcie
Lily moze potrzebujesz troche czasu jeszcze, u mnie tez niby wszystko super zagojone ale badanie bolalo bardzo, nie wiem jeszcze jak z sexem
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #235456 przez pati-m
Monia - imprezkę robisz?
Ja też jak M wróci z pracy to śmigam na zakupy i potem do kuchni, bo jutro do mnie koleżanki przychodzą (a właściwie do Kacpra) No i muszę coś dobrego zrobić Biorę się za to dzisiaj wieczorem, bo z małym to jest loteria - raz da coś w domku zrobić, a raz cały prawie dzień na rękach, więc boję się że bym nie zdążyła
Ja też jak M wróci z pracy to śmigam na zakupy i potem do kuchni, bo jutro do mnie koleżanki przychodzą (a właściwie do Kacpra) No i muszę coś dobrego zrobić Biorę się za to dzisiaj wieczorem, bo z małym to jest loteria - raz da coś w domku zrobić, a raz cały prawie dzień na rękach, więc boję się że bym nie zdążyła
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #235477 przez katy25
czesc dziewczynki
alez dzis zimnica! dobrze ze kupiłam juz kominezon dla Samiego za 35zł kupilam uzywanay z Zary ale jest jak nowka widac ze dziecko malo w nim chodzilo:) pamietam ze w tamtym roku kobinezony w zarze byly po 250 zl w życiu bym tyle nie dała...
Gosia ja tez czekam na wyprzedaże!! ja dzisiaj zahaczyłam o Pepco i kupiłam małemu fajny polarowy pajac:)za 17,99 zł tam sa bardzo fajne i tanie ubranka! body kupowałam z dł. r po 5,99. Ale w tym sezonie obłowię sie na wyprzedazach juz nie moge sie doczekac!
Ja czekam az mały zasnie i jak co dzien zasiadam do pracy...
Mój M. wyjezdza dzis do Niemiec a my z dzieciakami jedziemy do moich rodzicow. Jutro zostalismy zaproszeni na obiad a w weekend mamy gosci wiec mam troche szykowania.
Najwazniejsze abym do nd wyslalam prace promotorowi, a bede happy
lece dziewczynki małego usypiac bo juz 12....
trzymajcie sie
alez dzis zimnica! dobrze ze kupiłam juz kominezon dla Samiego za 35zł kupilam uzywanay z Zary ale jest jak nowka widac ze dziecko malo w nim chodzilo:) pamietam ze w tamtym roku kobinezony w zarze byly po 250 zl w życiu bym tyle nie dała...
Gosia ja tez czekam na wyprzedaże!! ja dzisiaj zahaczyłam o Pepco i kupiłam małemu fajny polarowy pajac:)za 17,99 zł tam sa bardzo fajne i tanie ubranka! body kupowałam z dł. r po 5,99. Ale w tym sezonie obłowię sie na wyprzedazach juz nie moge sie doczekac!
Ja czekam az mały zasnie i jak co dzien zasiadam do pracy...
Mój M. wyjezdza dzis do Niemiec a my z dzieciakami jedziemy do moich rodzicow. Jutro zostalismy zaproszeni na obiad a w weekend mamy gosci wiec mam troche szykowania.
Najwazniejsze abym do nd wyslalam prace promotorowi, a bede happy
lece dziewczynki małego usypiac bo juz 12....
trzymajcie sie
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #235489 przez pati-m
Gosia - ja też lubię mieć wszystkiego w zapasie A jeśli chodzi o ubranka to totalny maniak ze mnie Jak tylko spotkam coś w promocji, to od razu biorę i też większe rozmiary. W ten sposób Kacper ma nawet spodnie w rozmiarze 80
W sobotę umówiłam się z koleżanką na buszowanie po sklepach, więc mam nadzieję że coś znajdę ale tym razem dla siebie, choć pewnie i tak oczy będą bładzić w kierunku ubranek dziecięcych
W sobotę umówiłam się z koleżanką na buszowanie po sklepach, więc mam nadzieję że coś znajdę ale tym razem dla siebie, choć pewnie i tak oczy będą bładzić w kierunku ubranek dziecięcych
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #235509 przez slowiczek
Gosia - ja wlasnie mam zamiar zrobic zapas pajacow i bodziakow na 74 bo z tego najszybciej wyrasta...w bluzeczki czy spodenki to nawet w 62 wejdzie ale pajace i bodziaki aktualnie na 68 mamy i sa tak akurat...a po domu to zwykle body z krotkim rekawem i pajac a jak jest wlaczony grzejnik to bodziak z krotkim rekawem i spodenki...jestem daleka od przegrzewania dziecka
pati ja nawet mam juz kurteczke na 86 bedzie na przyszla zime
pati ja nawet mam juz kurteczke na 86 bedzie na przyszla zime
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #235581 przez gosia2324
pati-m napisał:
Maz jak jest w pracy to nie chce mi sie obiadu gotowac tylko dla siebie, a frtyki sa zawsze na miejscu, tylko co na ty moja dupa i bokigosia2324 napisał:
Jedno dziecko sprzedalam mojej mamie, drugie spi a ja wcinam gore frytek
No to smacznego
A ja siedzę i zastanawiam się co na jutro do jedzonka przygotować tak na szybko.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #235606 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati M ma jutro imieniny i jak co roku imprezka
Ja zakladam malej body z dl. rekawkiem i polspiochy albo pajaca
bylysmy na ekspresowym spacerze brrrr jak jest zimno, a teraz Nuna spi na rekach bo inaczej dzisiaj nie da rady eh...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kacperku buziak od Ciotki
Ja zakladam malej body z dl. rekawkiem i polspiochy albo pajaca
bylysmy na ekspresowym spacerze brrrr jak jest zimno, a teraz Nuna spi na rekach bo inaczej dzisiaj nie da rady eh...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kacperku buziak od Ciotki
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #235610 przez gosia2324
pati-m napisał:
Pati On tak zapozowal do zdjecia czy tak przekrzywia glowke?, bo moja mala prawie zawsze uklada glowe tak jak kKacperek na zdjeciu .
Kacpek slodziakuProszę bardzo Póki co mogę tylko w ten sposób
Pati On tak zapozowal do zdjecia czy tak przekrzywia glowke?, bo moja mala prawie zawsze uklada glowe tak jak kKacperek na zdjeciu .
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez gosia2324.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona