- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 1 miesiąc temu #236330 przez gosia2324
Maja Buzaczki od ciotki :*
Fanka to udanej imprezki i zero placzu w kosciele, czekamy na fotki!!!!
Dziewczyn, ktore biora tabletki, ufacie im tak na 100%???
Moj twierdzi ze teraz mozna kochac sie bez stresu jak sa tabletki i jak juz nie planujemy dziec( hmmm on nie planuje )
Ale jak mowie tabletki to mam przed oczami posta Slowiczka jak pisala ze Natalka jest wlasnie efektem tabletek.... Slowiczku dobrze pamietam.
Nie zaprzeczam, ze zyczyla bym sobie taka tabletkowa Natalke, ale moze za 4 lata :/
Kasia Amelka piekna i nie znikaj na tak dlugo!!!!!!!!!
Beti jak patrze na spiacego Filipka to jakbym moja Jagodke widziala, tylko smok wystaje )
A Lilianka to cala mamusia )
Mam nadzieje ze nikogo nie pominelam....
Fanka to udanej imprezki i zero placzu w kosciele, czekamy na fotki!!!!
Dziewczyn, ktore biora tabletki, ufacie im tak na 100%???
Moj twierdzi ze teraz mozna kochac sie bez stresu jak sa tabletki i jak juz nie planujemy dziec( hmmm on nie planuje )
Ale jak mowie tabletki to mam przed oczami posta Slowiczka jak pisala ze Natalka jest wlasnie efektem tabletek.... Slowiczku dobrze pamietam.
Nie zaprzeczam, ze zyczyla bym sobie taka tabletkowa Natalke, ale moze za 4 lata :/
Kasia Amelka piekna i nie znikaj na tak dlugo!!!!!!!!!
Beti jak patrze na spiacego Filipka to jakbym moja Jagodke widziala, tylko smok wystaje )
A Lilianka to cala mamusia )
Mam nadzieje ze nikogo nie pominelam....
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #236351 przez gosia2324
mgielka22 napisał:
Mgielka ja tez wiedzialm kiedy zaszlam w ciaze, ale obawiam sie teraz tego okresu kiedy nie mam miesiaczki , ani sluzu , ani nic
ja nie ufam w 100% ale znam swoje cialo i wiem kiedy mam owulacje bo to czuje tak samo wiedzialam kiedy zaszlam w ciaze
Mgielka ja tez wiedzialm kiedy zaszlam w ciaze, ale obawiam sie teraz tego okresu kiedy nie mam miesiaczki , ani sluzu , ani nic
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #236369 przez beti
Dorciaition napisał:
Alllleeeee, widziałam dzisiaj listopadowe maluszki, śliczniutkie!!! Tak z sentymentu sobie Was dziś trochę poczytałam...kurcze...wrześnióweczki mnie wyśmieją...ale ja naprawdę tęsknię za brzuszkiem
beti napisał:
Ale mamy wyjątkowo urodziwe dziewczyneczki z września!!!
Zgadzam się. Same ślicznotki W ogóle wszystkie dzieciątka cudowne!
Alllleeeee, widziałam dzisiaj listopadowe maluszki, śliczniutkie!!! Tak z sentymentu sobie Was dziś trochę poczytałam...kurcze...wrześnióweczki mnie wyśmieją...ale ja naprawdę tęsknię za brzuszkiem
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #236392 przez gosia2324
beti napisał:
I ja ....
Dorciaition napisał:
beti napisał:
Ale mamy wyjątkowo urodziwe dziewczyneczki z września!!!
Zgadzam się. Same ślicznotki W ogóle wszystkie dzieciątka cudowne!
I ja ....
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #236427 przez ewelinaa
Witajcie Dziewczynki
Przepraszam że się nie odzywałam, ale ostatnio na jakiś brak czasu choruję.
Śliczne macie dzieciaczki, buziaczki dla wszystkich
Beti - dużo zdrówka dla Ciebie i Filipka
Testujemy nowe mleko i jest lepiej, ale popołudniami mała ma ataki płaczu i marudzenia i między 17 a 19 wytrzymać ciężko. Nie wiem co jej jest, jutro kupuję te kropelki Bio Gaia, mam nadzieję, że coś pomogą. Bo jeszcze jakaś wysypka na buzi się pojawiła.
No i po tym bebilonie comfort mała robi zielone kupy - jak pierwszy raz w nocy taką zrobiła to się przestraszyłam, ale oczywiście następnego dnia sprawdziłam w necie i to norma po tym mleku Także trzeba się przyzwyczaić.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I postaram codziennie się meldować
Przepraszam że się nie odzywałam, ale ostatnio na jakiś brak czasu choruję.
Śliczne macie dzieciaczki, buziaczki dla wszystkich
Beti - dużo zdrówka dla Ciebie i Filipka
Testujemy nowe mleko i jest lepiej, ale popołudniami mała ma ataki płaczu i marudzenia i między 17 a 19 wytrzymać ciężko. Nie wiem co jej jest, jutro kupuję te kropelki Bio Gaia, mam nadzieję, że coś pomogą. Bo jeszcze jakaś wysypka na buzi się pojawiła.
No i po tym bebilonie comfort mała robi zielone kupy - jak pierwszy raz w nocy taką zrobiła to się przestraszyłam, ale oczywiście następnego dnia sprawdziłam w necie i to norma po tym mleku Także trzeba się przyzwyczaić.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I postaram codziennie się meldować
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez ewelinaa.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #236462 przez Pyśkaaaa
Witajcie Kochane
dzieciaczki superowe mua
goście sobie poszli i do jutra do 17 spokój
co do tabletek to i ja nie ufam co do swego ciała miałam tak rozregulowane cykle że nie wiem kiedy mam płodne ale wiedziałam że jestem w ciązy
i ja tęsknię za brzuszkiem ach ach...
dzieciaczki superowe mua
goście sobie poszli i do jutra do 17 spokój
co do tabletek to i ja nie ufam co do swego ciała miałam tak rozregulowane cykle że nie wiem kiedy mam płodne ale wiedziałam że jestem w ciązy
i ja tęsknię za brzuszkiem ach ach...
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #236479 przez pati-m
Witam dziewczynki
Ja już po wizycie koleżanek. Mały został obdarowany prezentami, porozdawał uśmiechy, a potem uznał że ma dość odwiedzin i się rozpłakał.
Nie było mnie pół dnia, a tu tyle cudownych fotek maluszków.
Marta – Majeczka śliczna i ma baaaardzo bystre i mądre oczka
Kasia – Amelka jak królewna wygląda w wózeczku, i prześlicznie wyglądacie razem na tej ostatniej fotce, córcia to cała mamusia
Beti – gdzie jest bobas wymiata, hihihi, buziak dla Filipka
Słowiczek – Natalka będzie serducha chłopaków łamać! Już współczuję tatusiowi ilu tych kandydatów będzie musiał przetestować
Mgielka – Lili z mini irokezikiem do wycałowania
Uff, mam nadzieję że nikogo nie pominęłam
Wy się chwalicie maluszkami, ze mnie też jest dumna mamuśka, to się pochwalę
Ja już po wizycie koleżanek. Mały został obdarowany prezentami, porozdawał uśmiechy, a potem uznał że ma dość odwiedzin i się rozpłakał.
Nie było mnie pół dnia, a tu tyle cudownych fotek maluszków.
Marta – Majeczka śliczna i ma baaaardzo bystre i mądre oczka
Kasia – Amelka jak królewna wygląda w wózeczku, i prześlicznie wyglądacie razem na tej ostatniej fotce, córcia to cała mamusia
Beti – gdzie jest bobas wymiata, hihihi, buziak dla Filipka
Słowiczek – Natalka będzie serducha chłopaków łamać! Już współczuję tatusiowi ilu tych kandydatów będzie musiał przetestować
Mgielka – Lili z mini irokezikiem do wycałowania
Uff, mam nadzieję że nikogo nie pominęłam
Wy się chwalicie maluszkami, ze mnie też jest dumna mamuśka, to się pochwalę
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #236488 przez slowiczek
Tak Natalka jest z tabletek, z Novynettu ....no dlatego ja SREDNIO ufam, bralam 2 lata i nie wiem czemu cos takiego sie zdarzylo...jestem najszczesliwsza na swiecie ze mam Natalke i super czuje sie w roli mamy ale na drugie dziecko zdecyduje sie nie wczesniej niz za 3 lata i mam nadzieje ze tym razem los nie zadecyduje inaczej...
Mala dala mi dzis popalic, marudzila ze hej... Dopiero przed kapiela znowu byla moim robakiem usmiechnietym i teraz juz spi, a przynajmniej taka msm nadzieje wnioskuje po tym ze jej nie slysze
aaaa i ja nie tesknie za brzuchem
Mala dala mi dzis popalic, marudzila ze hej... Dopiero przed kapiela znowu byla moim robakiem usmiechnietym i teraz juz spi, a przynajmniej taka msm nadzieje wnioskuje po tym ze jej nie slysze
aaaa i ja nie tesknie za brzuchem
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez slowiczek.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona