BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 miesiąc temu #236754 przez beti
Dzien dobry :)
Fifi dal nam dziś pospac :) wstalismy pol godziny temu :) a teraz gada do karuzelki :)
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #236758 przez mgielka22
a witam i ja w cholernei zimny dzien ale jednak piekny i sloneczny :D

Dzis mala tradycyjnie wstawala co 2,5h ale juz spokojna :)

Agusia ja tez mam rozstepy ale nie chcemy juz z mezem dzieci :P jedno nam w zupelnosci wystarczy za 20 tyg urodzi sie mojej bratowej niunia wiec beda razem sie chowac :D

Zaraz zaczynam robic dalej album dla malej bo skonczylam na zdjeciach z USG :P

Zdjecia cudne Jagodka taka cudowna a Kacperek wymiata w tym szlafroczku :D

Heh tez mi brakuje kopniakow to bylo takie super :D
13 lata 1 miesiąc temu #236762 przez ewelinaa
Witam weekendowo :)

U nas noc spokojna - pobudka o 24 i 3, a później o 6.30 - jedzenie, godzina gadania i uśmiechów i spanie z mamą w łóżku do 9 :lol: :lol:

A teraz już kolejna drzemka i werandowanie - miałam wyjść na krotki spacer, ale nie mogłam kluczy od mieszkania znaleźć (myślałam, że zgubiłam - znalazły się w wózku właśnie :silly: ) no i mała usnęła gotowa do wyjścia, więc okna pootwierane i się "wietrzy", a ja mam chwilę na kawkę.
Jeśli chodzi o wychodzenie to mam dobrze - bo jak tylko zacznę córę ubierać na spacer to ona od razu zasypia, więc czasami właśnie ją weranduję tylko. Bez wychodzenia z domu dziecko ma świeże powietrza, a ja dodatkowy czas dla siebie. Ciekawe jak długo da się tak nabierać :huh: :lol: :lol:

Agusia - Emilcia śliczna, i fajną ma koleżankę.

Moja Kinia na razie ma kolegę - byłam w tygodniu z nią u koleżanki, która ma synka z sierpnia. Dzieciaki spały, a my mogłyśmy spokojnie pogadać :)

Wczoraj byłam u rodziców - przyjechał też na obiad mój brat cioteczny z żoną, która rodzi w grudniu :woohoo: I jak ona opowiadała o tych kopniaczkach i patrzyłam na jej brzuszek to mało też się nie popłakałam i zatęskniłam za swoim brzuchem. Na szczęście córa w chuście daje złudzenie ciąży - też można trzymać się za brzuch i dzieciaczek się trochę wierci :silly: :silly:
13 lata 1 miesiąc temu #236793 przez beti
Ale tu cisza :)
Przedstawiam Wam mojego agugacza :)))
13 lata 1 miesiąc temu #236854 przez Pyśkaaaa
WITAM :)
Ja tylko na chwilke przywitać sie :)
Beti a myślałamże tylko Franus taki kręcony a widzę że Fifi też wiercipięta :P Kochany :kiss:

u nas dzis paskudnie zimno ale na spacerek wyszliśmy :)

buziam i miłego dnia życze
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #236918 przez gosia2324
Witam :)
Beti Fifi Czaderski :kiss: :kiss: :kiss:

Dziewczyny,wcale Wam nie odbilo :blink: ja tez tesknie za ciaza...
I jak slysze jak moj M mówi ze to koniec z dziecmi, to w gardle mnie sciska, mam nadzieje ze jednak mu sie odmieni i za 3-4 lata zdecydujemy sie jeszcze na malucha.
Teraz widzę jak mam 2 dzieci, ze im nas wiecej tym rodzina jest weselsza! :)

A tak swoja droga to ciekawe która z Was bedzie miała pierwsza drugiego maluszka :silly: :blink: :kiss:

A u nas dziś było piękne słonko, pospaerowalismy sobie, a teraz mala wykąpana od godziny leży i gapi sie w karuzele.
13 lata 1 miesiąc temu #236957 przez gosia2324
Mamusie gdzie Wy wszystkie jestescie ????
13 lata 1 miesiąc temu #237022 przez beti
Ja jestem, ale pustki tu dzisiaj takie, że się wzięłam z nudów za zaległości domowe :)
13 lata 1 miesiąc temu #237029 przez Agusia83
dziewczynki, ja tez jestem :laugh:

Beti, Fifik pieknie mowi po swojemu :laugh: no i istna wierci dupka :silly: ...Moja Emisia rowniez...od 2 dni tak ma...i od 2 dni bardzo ciezko mi ubrac jej pieluche, bo wedruje wzdluz lozka i sciaga podklad do przewijania :silly:

Prawda, zimno dzis bylo, ale piekne slonko w Krakowie swiecilo i bylam z coreczka na spacerku a tata sprzatal mieszkanko :laugh:

Gosia, ja bym chciala wczesniej zaciazyc,...zobaczymy czy warunki nam na to pozwola,...ale masz racje, im wiecej dzieciaczkow tym fajniej w domku :laugh:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #237042 przez beti
Ja myślę, że u nas to tak za 3-4 lata się bejbuś drugi pojawi! Najpierw musimy wziąć kredyt i strych przerobić na mieszkalny bo się nie pomieścimy

Fajne takie aguganie, nie?? :D straaaasznie to lubię, Fifi tak dziś gadał przez 40 minut :ohmy:
13 lata 1 miesiąc temu #237047 przez gosia2324
Agusia83 napisał:

dziewczynki, ja tez jestem :laugh:

Beti, Fifik pieknie mowi po swojemu :laugh: no i istna wierci dupka :silly: ...Moja Emisia rowniez...od 2 dni tak ma...i od 2 dni bardzo ciezko mi ubrac jej pieluche, bo wedruje wzdluz lozka i sciaga podklad do przewijania :silly:

Prawda, zimno dzis bylo, ale piekne slonko w Krakowie swiecilo i bylam z coreczka na spacerku a tata sprzatal mieszkanko :laugh:

Gosia, ja bym chciala wczesniej zaciazyc,...zobaczymy czy warunki nam na to pozwola,...ale masz racje, im wiecej dzieciaczkow tym fajniej w domku :laugh:

Ty na spacerku, maz sprzata no taki podział odowiazkow to mi sie podoba :)
13 lata 1 miesiąc temu #237114 przez monika1984lodz
Podczytuje Was ale jakos dzisiaj brak weny na pisanie.

Fifi gadulcu buziak :) :kiss:
a wczorajsze zdjecia dzidziolkow super :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 miesiąc temu #237175 przez mgielka22
Melduje sie pierwsza :D
Mala jak poszla spac o 21:30 tak wstala o 2:30 :D a potem standardowo co 3h i je juz 100ml mleka :ohmy:

Mnie juz kregoslup nawala bo to taki maly klocuszek :P A okres leci ze mnie jak z kranu :ohmy:

Moja zaczyna sie smiac jak sie do mniej mowi :D i spiewa :P i to najlepiej z babcia :D

Robie album dla niej i musze jechac po naklejki jakies kolorowe bo nigdzie kolo mnie nie ma :P

Haha tez jestem ciekawa ktora pierwsza zaciazy :D
13 lata 1 miesiąc temu #237185 przez monika1984lodz
Dzien dobry :)

Noc super Nuna wstla o polnocy potem 5:30 i spala do 8:30 :) teraz tnie sobie kolejna drzemke.
Jedziemy dzisiaj na mala wycieczke do skierniewic :)

Milej niedzieli dziewczynki :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 miesiąc temu #237232 przez Agusia83
No to chyba jestem dzis trzecia :laugh: Emisia miala wczoraj klopoty z zasnieciem, ale o 21:30 juz nynala, a pierwsza pobudka byla o 3:15...pozniej o 5:30 i przed 9:)...pielucha jak zwykle po nocy ciezka jak armata z wielka zolta niespodzianka w srodku :laugh:

Dzis wybieramy sie do galerii zakupic dla mnie buty na chrzciny i moze torebke lub spodnice...ale malutka zostawimy u tesciowej...nie chce jej zanierac do takiego molocha...tam mnostwo zarazkow i ludzi kichajacych...

Chyba nie mam co sie skupiac na eleganckich butkach na jesien, lecz od razu zakupic zimoszczaki :lol:

Zycze wszystkim dzis milego dzionka...buziaki :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka