- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #236758 przez mgielka22
a witam i ja w cholernei zimny dzien ale jednak piekny i sloneczny
Dzis mala tradycyjnie wstawala co 2,5h ale juz spokojna
Agusia ja tez mam rozstepy ale nie chcemy juz z mezem dzieci jedno nam w zupelnosci wystarczy za 20 tyg urodzi sie mojej bratowej niunia wiec beda razem sie chowac
Zaraz zaczynam robic dalej album dla malej bo skonczylam na zdjeciach z USG
Zdjecia cudne Jagodka taka cudowna a Kacperek wymiata w tym szlafroczku
Heh tez mi brakuje kopniakow to bylo takie super
Dzis mala tradycyjnie wstawala co 2,5h ale juz spokojna
Agusia ja tez mam rozstepy ale nie chcemy juz z mezem dzieci jedno nam w zupelnosci wystarczy za 20 tyg urodzi sie mojej bratowej niunia wiec beda razem sie chowac
Zaraz zaczynam robic dalej album dla malej bo skonczylam na zdjeciach z USG
Zdjecia cudne Jagodka taka cudowna a Kacperek wymiata w tym szlafroczku
Heh tez mi brakuje kopniakow to bylo takie super
Temat został zablokowany.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #236762 przez ewelinaa
Witam weekendowo
U nas noc spokojna - pobudka o 24 i 3, a później o 6.30 - jedzenie, godzina gadania i uśmiechów i spanie z mamą w łóżku do 9
A teraz już kolejna drzemka i werandowanie - miałam wyjść na krotki spacer, ale nie mogłam kluczy od mieszkania znaleźć (myślałam, że zgubiłam - znalazły się w wózku właśnie ) no i mała usnęła gotowa do wyjścia, więc okna pootwierane i się "wietrzy", a ja mam chwilę na kawkę.
Jeśli chodzi o wychodzenie to mam dobrze - bo jak tylko zacznę córę ubierać na spacer to ona od razu zasypia, więc czasami właśnie ją weranduję tylko. Bez wychodzenia z domu dziecko ma świeże powietrza, a ja dodatkowy czas dla siebie. Ciekawe jak długo da się tak nabierać
Agusia - Emilcia śliczna, i fajną ma koleżankę.
Moja Kinia na razie ma kolegę - byłam w tygodniu z nią u koleżanki, która ma synka z sierpnia. Dzieciaki spały, a my mogłyśmy spokojnie pogadać
Wczoraj byłam u rodziców - przyjechał też na obiad mój brat cioteczny z żoną, która rodzi w grudniu I jak ona opowiadała o tych kopniaczkach i patrzyłam na jej brzuszek to mało też się nie popłakałam i zatęskniłam za swoim brzuchem. Na szczęście córa w chuście daje złudzenie ciąży - też można trzymać się za brzuch i dzieciaczek się trochę wierci
U nas noc spokojna - pobudka o 24 i 3, a później o 6.30 - jedzenie, godzina gadania i uśmiechów i spanie z mamą w łóżku do 9
A teraz już kolejna drzemka i werandowanie - miałam wyjść na krotki spacer, ale nie mogłam kluczy od mieszkania znaleźć (myślałam, że zgubiłam - znalazły się w wózku właśnie ) no i mała usnęła gotowa do wyjścia, więc okna pootwierane i się "wietrzy", a ja mam chwilę na kawkę.
Jeśli chodzi o wychodzenie to mam dobrze - bo jak tylko zacznę córę ubierać na spacer to ona od razu zasypia, więc czasami właśnie ją weranduję tylko. Bez wychodzenia z domu dziecko ma świeże powietrza, a ja dodatkowy czas dla siebie. Ciekawe jak długo da się tak nabierać
Agusia - Emilcia śliczna, i fajną ma koleżankę.
Moja Kinia na razie ma kolegę - byłam w tygodniu z nią u koleżanki, która ma synka z sierpnia. Dzieciaki spały, a my mogłyśmy spokojnie pogadać
Wczoraj byłam u rodziców - przyjechał też na obiad mój brat cioteczny z żoną, która rodzi w grudniu I jak ona opowiadała o tych kopniaczkach i patrzyłam na jej brzuszek to mało też się nie popłakałam i zatęskniłam za swoim brzuchem. Na szczęście córa w chuście daje złudzenie ciąży - też można trzymać się za brzuch i dzieciaczek się trochę wierci
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #236918 przez gosia2324
Witam
Beti Fifi Czaderski
Dziewczyny,wcale Wam nie odbilo ja tez tesknie za ciaza...
I jak slysze jak moj M mówi ze to koniec z dziecmi, to w gardle mnie sciska, mam nadzieje ze jednak mu sie odmieni i za 3-4 lata zdecydujemy sie jeszcze na malucha.
Teraz widzę jak mam 2 dzieci, ze im nas wiecej tym rodzina jest weselsza!
A tak swoja droga to ciekawe która z Was bedzie miała pierwsza drugiego maluszka
A u nas dziś było piękne słonko, pospaerowalismy sobie, a teraz mala wykąpana od godziny leży i gapi sie w karuzele.
Beti Fifi Czaderski
Dziewczyny,wcale Wam nie odbilo ja tez tesknie za ciaza...
I jak slysze jak moj M mówi ze to koniec z dziecmi, to w gardle mnie sciska, mam nadzieje ze jednak mu sie odmieni i za 3-4 lata zdecydujemy sie jeszcze na malucha.
Teraz widzę jak mam 2 dzieci, ze im nas wiecej tym rodzina jest weselsza!
A tak swoja droga to ciekawe która z Was bedzie miała pierwsza drugiego maluszka
A u nas dziś było piękne słonko, pospaerowalismy sobie, a teraz mala wykąpana od godziny leży i gapi sie w karuzele.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez gosia2324.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 miesiąc temu #237029 przez Agusia83
dziewczynki, ja tez jestem
Beti, Fifik pieknie mowi po swojemu no i istna wierci dupka ...Moja Emisia rowniez...od 2 dni tak ma...i od 2 dni bardzo ciezko mi ubrac jej pieluche, bo wedruje wzdluz lozka i sciaga podklad do przewijania
Prawda, zimno dzis bylo, ale piekne slonko w Krakowie swiecilo i bylam z coreczka na spacerku a tata sprzatal mieszkanko
Gosia, ja bym chciala wczesniej zaciazyc,...zobaczymy czy warunki nam na to pozwola,...ale masz racje, im wiecej dzieciaczkow tym fajniej w domku
Beti, Fifik pieknie mowi po swojemu no i istna wierci dupka ...Moja Emisia rowniez...od 2 dni tak ma...i od 2 dni bardzo ciezko mi ubrac jej pieluche, bo wedruje wzdluz lozka i sciaga podklad do przewijania
Prawda, zimno dzis bylo, ale piekne slonko w Krakowie swiecilo i bylam z coreczka na spacerku a tata sprzatal mieszkanko
Gosia, ja bym chciala wczesniej zaciazyc,...zobaczymy czy warunki nam na to pozwola,...ale masz racje, im wiecej dzieciaczkow tym fajniej w domku
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #237042 przez beti
Ja myślę, że u nas to tak za 3-4 lata się bejbuś drugi pojawi! Najpierw musimy wziąć kredyt i strych przerobić na mieszkalny bo się nie pomieścimy
Fajne takie aguganie, nie?? straaaasznie to lubię, Fifi tak dziś gadał przez 40 minut
Fajne takie aguganie, nie?? straaaasznie to lubię, Fifi tak dziś gadał przez 40 minut
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez beti.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #237047 przez gosia2324
Agusia83 napisał:
Ty na spacerku, maz sprzata no taki podział odowiazkow to mi sie podoba
dziewczynki, ja tez jestem
Ty na spacerku, maz sprzata no taki podział odowiazkow to mi sie podoba
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #237114 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Podczytuje Was ale jakos dzisiaj brak weny na pisanie.
Fifi gadulcu buziak
a wczorajsze zdjecia dzidziolkow super
Fifi gadulcu buziak
a wczorajsze zdjecia dzidziolkow super
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #237175 przez mgielka22
Melduje sie pierwsza
Mala jak poszla spac o 21:30 tak wstala o 2:30 a potem standardowo co 3h i je juz 100ml mleka
Mnie juz kregoslup nawala bo to taki maly klocuszek A okres leci ze mnie jak z kranu
Moja zaczyna sie smiac jak sie do mniej mowi i spiewa i to najlepiej z babcia
Robie album dla niej i musze jechac po naklejki jakies kolorowe bo nigdzie kolo mnie nie ma
Haha tez jestem ciekawa ktora pierwsza zaciazy
Mala jak poszla spac o 21:30 tak wstala o 2:30 a potem standardowo co 3h i je juz 100ml mleka
Mnie juz kregoslup nawala bo to taki maly klocuszek A okres leci ze mnie jak z kranu
Moja zaczyna sie smiac jak sie do mniej mowi i spiewa i to najlepiej z babcia
Robie album dla niej i musze jechac po naklejki jakies kolorowe bo nigdzie kolo mnie nie ma
Haha tez jestem ciekawa ktora pierwsza zaciazy
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #237185 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry
Noc super Nuna wstla o polnocy potem 5:30 i spala do 8:30 teraz tnie sobie kolejna drzemke.
Jedziemy dzisiaj na mala wycieczke do skierniewic
Milej niedzieli dziewczynki
Noc super Nuna wstla o polnocy potem 5:30 i spala do 8:30 teraz tnie sobie kolejna drzemke.
Jedziemy dzisiaj na mala wycieczke do skierniewic
Milej niedzieli dziewczynki
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #237232 przez Agusia83
No to chyba jestem dzis trzecia Emisia miala wczoraj klopoty z zasnieciem, ale o 21:30 juz nynala, a pierwsza pobudka byla o 3:15...pozniej o 5:30 i przed 9:)...pielucha jak zwykle po nocy ciezka jak armata z wielka zolta niespodzianka w srodku
Dzis wybieramy sie do galerii zakupic dla mnie buty na chrzciny i moze torebke lub spodnice...ale malutka zostawimy u tesciowej...nie chce jej zanierac do takiego molocha...tam mnostwo zarazkow i ludzi kichajacych...
Chyba nie mam co sie skupiac na eleganckich butkach na jesien, lecz od razu zakupic zimoszczaki
Zycze wszystkim dzis milego dzionka...buziaki
Dzis wybieramy sie do galerii zakupic dla mnie buty na chrzciny i moze torebke lub spodnice...ale malutka zostawimy u tesciowej...nie chce jej zanierac do takiego molocha...tam mnostwo zarazkow i ludzi kichajacych...
Chyba nie mam co sie skupiac na eleganckich butkach na jesien, lecz od razu zakupic zimoszczaki
Zycze wszystkim dzis milego dzionka...buziaki
Moderatorzy: ilona