- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #236614 przez Agusia83
Hej dziewczynki...jakie cudne fotki dzieciaczkow
Gosia, Jagodka to wykapany Kubus...jest bardzo podobna do brata...mysle, ze wszystkie mi przyznaja racje Latajaca Niunia sliczna
Pati, Kacperek to niesamowity przystojniak...bedzie mial rzesze fanek!
Marta, Majeczka wymiata ...cala swoja osobka i charakterkiem...bardzo ciekawa swiata dziewczynka...co do okresu,to ginka powiedziala, ze to raczej nie bylo to...bo w srodku widziala jakies strzepy...widac, ze mialam wiele szwow i to raczej od tego...ale tez przepisala mi tabletk, ktore bierze sie przy karmieniu...jeszcze ich nie wykupilam...maz jest przeciwny...bo mowi, ze nie chce bym faszerowala sie hormonami, skoro daje malej mleczko...
Beti...moze Fifi bawi sie z Toba w chowanego?
Kasiu, nie znikaj na tak dlugo...wiesz...Ty jestes bardzo mloda kobitka...nie powiedzialabym, ze masz juz tak duze dzieci...ale to fajnie...w dalekiej przyszlosci, bedziesz bardzo mloda i ladna babcia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Chrzest mamy juz zamowiony na 27.11:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosia, Jagodka to wykapany Kubus...jest bardzo podobna do brata...mysle, ze wszystkie mi przyznaja racje Latajaca Niunia sliczna
Pati, Kacperek to niesamowity przystojniak...bedzie mial rzesze fanek!
Marta, Majeczka wymiata ...cala swoja osobka i charakterkiem...bardzo ciekawa swiata dziewczynka...co do okresu,to ginka powiedziala, ze to raczej nie bylo to...bo w srodku widziala jakies strzepy...widac, ze mialam wiele szwow i to raczej od tego...ale tez przepisala mi tabletk, ktore bierze sie przy karmieniu...jeszcze ich nie wykupilam...maz jest przeciwny...bo mowi, ze nie chce bym faszerowala sie hormonami, skoro daje malej mleczko...
Beti...moze Fifi bawi sie z Toba w chowanego?
Kasiu, nie znikaj na tak dlugo...wiesz...Ty jestes bardzo mloda kobitka...nie powiedzialabym, ze masz juz tak duze dzieci...ale to fajnie...w dalekiej przyszlosci, bedziesz bardzo mloda i ladna babcia
Chrzest mamy juz zamowiony na 27.11:)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #236633 przez Agusia83
Pati, dlaczego durna? Wiesz, ja tez tesknie za moim i to bardzo...czesto rozmyslam o tym jak Emisia mnie kopala i dawala znak o sobie...znalalm jej harmonogram dnia i nocy:),...a brzuszek na awatarku jest z kwietnia...we wrzesniu juz mialam bambaryle
I chociaz, ze mialam ciezki porod...chernie zaszlabym juz w ciaze:P to mozna powiedziec, ze chyba ja durna jestem, nie?
I chociaz, ze mialam ciezki porod...chernie zaszlabym juz w ciaze:P to mozna powiedziec, ze chyba ja durna jestem, nie?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Agusia83.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #236641 przez Agusia83
No wlasnie...ale zaloze sie, ze w nastepnych ciazach bedziemy sie podobnie zachowywac:P...
Gdybym miala umowe na stale, to chyba bym sie tak nie zastanawiala nad kolejna ciaza...no, ale jest jak jest...zreszta teraz z kasa tez troszke gorzej...no, ale co zrobic..
Nawet zapomnialam juz o tych nieprzespanych nocach
Gdybym miala umowe na stale, to chyba bym sie tak nie zastanawiala nad kolejna ciaza...no, ale jest jak jest...zreszta teraz z kasa tez troszke gorzej...no, ale co zrobic..
Nawet zapomnialam juz o tych nieprzespanych nocach
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona