BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 miesiąc temu #237597 przez ewelinaa
Witam i ja :)

Monia - zgadzam się ze Słowiczkiem, masz obsesję z tym jedzeniem Nuny :P :P Powinnaś się cieszyć, że chce tak długo spać. to już nie jest noworodek żeby budzić na karmienie, także jeśli jest zdrowa i przybiera na wadze to trzeba się tylko cieszyć i spać w nocy. :kiss: :kiss:
Moja czasami ma takie noce, że jak wykąpiemy po 19, zje to budzi się ok.2-3. I ja się cieszę, bo można spokojnie pospać :silly:

Wczoraj wybrałam się na małe zakupy z bratową, sklepy już w świątecznych dekoracjach, no i nie mogłam się oprzeć i zobaczcie co kupiłam:

Całą rodzinę obkupiłam- dla małej, to co powyżej :blink: sobie sweter, a mężowi koszulę :laugh:

A teraz moja córa siedzi ze mną (a właściwie śpi w chuście :woohoo: ) przed kompem i buszujemy po allegro
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #237665 przez gosia2324
Witam i ja.

Słowiczku lacze sie z Toba w bolu ... ja tez mam ciężki tydzien, M dzis poszedl do pracy wroci w srode, czwartek ma wolny a do piatku do pon znow w pracy non stop :dry: :dry:
:dry:

Monika Ty szczęściaro :) Ja od zajscia w ciąże z Kuba nie przespałam całej nocy B)
Ciekawe jak tak dlugo pociagne :dry: :blink:

No i NAJLEPSZEGO dla Nuny i Dawidka z okazji 2 miesiączka :kiss: :kiss: :kiss:

Marta gdzie sie znow podziewasz ???

Fanka pokarz fotki z chrzcin :blink:

Ewelina ciuszki superasne! :side:
13 lata 1 miesiąc temu #237700 przez monika1984lodz
tak przyznaje sie bez bicia, staram sie jak moge i obiecuje, ze dzisiaj nie bedzie karmienia na spiocha w nocy (chyba)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #237724 przez Pyśkaaaa
Witam :)
alez mieliśmy straszną noc Franek niby spał ale jakos tak niespokojnie i ja słyszałam jak stęka i jak się wierci i spać nie mogłam i teraz padam :(

ja jutro wybieram się na zakupki muszę kupić cos bobasowi :)i do gina... ciekawe co powie

wszystkiego naj dla Dawidka i Nunulki

ps Monia Ty to jesteś udana z tym karmieniem
13 lata 1 miesiąc temu #237739 przez LILY
czesc :)

Jas spal dzis dobrze w nocy ale za to dzien ma marudny, spi 15 min, je chwilke i znow spi itd.

Mąż wyjechal wczoraj na miesiac do pracy i tak mi sie nudzi. Nie ma do kogo geby otworzyc :(
Brat w szkole a mi sie rano nie chcialo wstawac zeby jechac do kogos na kawe.
Dlatego seriale oglądam. Dzis Combat Hospitala bo moich ulubionych nie dodali jeszcze Kości, House'a i Chirurgów

I mam w planach dalej czytać Grę o tron. Jestem gdzies na 350 stronie to nawet nie połowa

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 miesiąc temu #237751 przez megi2501
Hej,
Dziewczynki mam pytanie. Moja mała bardo rusza się cała tuż przed snem. Rączki, nóżk itp. Czy Wasze dzieci też tak mają :unsure: Bo już mam obsesje, że coś z układem nerwowym jest nie tak :(

A tu Julcia:
13 lata 1 miesiąc temu #237755 przez megi2501
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #237756 przez megi2501
A tu ja z dzieciątkiem u babci. Babcia ma stare piece i zrobiliśmy sentymentalne zdjęcie...
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #237773 przez bewipo
Witam dziewczyny.
Ewelina zakupy super!
megi Julcia śliczna dziewczyna.
Ja dziś bez humorku. W dodatku pogoda do kitu, a mała marudna od rana.
13 lata 1 miesiąc temu #237783 przez LILY
megi2501 napisał:

Hej,
Dziewczynki mam pytanie. Moja mała bardo rusza się cała tuż przed snem. Rączki, nóżk itp. Czy Wasze dzieci też tak mają :unsure: Bo już mam obsesje, że coś z układem nerwowym jest nie tak :(

A tu Julcia:

Jas robi tak czasem nawet jak spi, kopi nózkami i macha rączkami, ale nie zauwazylam nic innego niepokojacego wiec sie nie martwie. Moze po prostu cos go denerwuje albo ma zly sen :)

13 lata 1 miesiąc temu #237789 przez Mała
Witam, wreszcie ze swojego domu :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dzieci śliczne i już świętujemy 2 m-ce naszych szkrabów, a dopiero co czekałyśmy na skurcze, jak ten czas leci.
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #237795 przez pati-m
Witam :)
Cały weekend mnie nie było, bo tylko gości i gości :)
Ale mam sojusznika w synusiu, bo jak już ktoś za długo siedział, to mój Kacperek robił wielkie buuuuu i ludziska się zmywali :) A po ich wyjściu znów uśmiech na buzi, hihihi :lol:

Zdjęcia maluszków cudne! I Fifik, i Emilka i Dawidek i Julcia i mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.

A ciuszki eweliny rewelacja! Też muszę się wybrać na zakupy i kupić coś świątecznego dla mojego szkraba :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 miesiąc temu #237806 przez monika1984lodz
Nunka tez sie tak trzepie zanim zasnie :)

Powiedzcie mi czy Wasze babelki tez juz nie chca zabardzo spac w dzien?

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 miesiąc temu #237808 przez LILY
Mam nadzieje ze wejda mi zdjecia :)

Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #237809 przez LILY
To dwa Jasie. Mój jest ten w brązowych ogrodniczkach a ten obok kuzynki starszy o dwa miesiące. Zdjęcie ma już ze 3 tygodnie

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka