- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #237597 przez ewelinaa
Witam i ja
Monia - zgadzam się ze Słowiczkiem, masz obsesję z tym jedzeniem Nuny Powinnaś się cieszyć, że chce tak długo spać. to już nie jest noworodek żeby budzić na karmienie, także jeśli jest zdrowa i przybiera na wadze to trzeba się tylko cieszyć i spać w nocy.
Moja czasami ma takie noce, że jak wykąpiemy po 19, zje to budzi się ok.2-3. I ja się cieszę, bo można spokojnie pospać
Wczoraj wybrałam się na małe zakupy z bratową, sklepy już w świątecznych dekoracjach, no i nie mogłam się oprzeć i zobaczcie co kupiłam:
Całą rodzinę obkupiłam- dla małej, to co powyżej sobie sweter, a mężowi koszulę
A teraz moja córa siedzi ze mną (a właściwie śpi w chuście ) przed kompem i buszujemy po allegro
Monia - zgadzam się ze Słowiczkiem, masz obsesję z tym jedzeniem Nuny Powinnaś się cieszyć, że chce tak długo spać. to już nie jest noworodek żeby budzić na karmienie, także jeśli jest zdrowa i przybiera na wadze to trzeba się tylko cieszyć i spać w nocy.
Moja czasami ma takie noce, że jak wykąpiemy po 19, zje to budzi się ok.2-3. I ja się cieszę, bo można spokojnie pospać
Wczoraj wybrałam się na małe zakupy z bratową, sklepy już w świątecznych dekoracjach, no i nie mogłam się oprzeć i zobaczcie co kupiłam:
Całą rodzinę obkupiłam- dla małej, to co powyżej sobie sweter, a mężowi koszulę
A teraz moja córa siedzi ze mną (a właściwie śpi w chuście ) przed kompem i buszujemy po allegro
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #237665 przez gosia2324
Witam i ja.
Słowiczku lacze sie z Toba w bolu ... ja tez mam ciężki tydzien, M dzis poszedl do pracy wroci w srode, czwartek ma wolny a do piatku do pon znow w pracy non stop
Monika Ty szczęściaro Ja od zajscia w ciąże z Kuba nie przespałam całej nocy
Ciekawe jak tak dlugo pociagne
No i NAJLEPSZEGO dla Nuny i Dawidka z okazji 2 miesiączka
Marta gdzie sie znow podziewasz ???
Fanka pokarz fotki z chrzcin
Ewelina ciuszki superasne!
Słowiczku lacze sie z Toba w bolu ... ja tez mam ciężki tydzien, M dzis poszedl do pracy wroci w srode, czwartek ma wolny a do piatku do pon znow w pracy non stop
Monika Ty szczęściaro Ja od zajscia w ciąże z Kuba nie przespałam całej nocy
Ciekawe jak tak dlugo pociagne
No i NAJLEPSZEGO dla Nuny i Dawidka z okazji 2 miesiączka
Marta gdzie sie znow podziewasz ???
Fanka pokarz fotki z chrzcin
Ewelina ciuszki superasne!
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 miesiąc temu #237700 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
tak przyznaje sie bez bicia, staram sie jak moge i obiecuje, ze dzisiaj nie bedzie karmienia na spiocha w nocy (chyba)
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #237724 przez Pyśkaaaa
Witam
alez mieliśmy straszną noc Franek niby spał ale jakos tak niespokojnie i ja słyszałam jak stęka i jak się wierci i spać nie mogłam i teraz padam
ja jutro wybieram się na zakupki muszę kupić cos bobasowi :)i do gina... ciekawe co powie
wszystkiego naj dla Dawidka i Nunulki
ps Monia Ty to jesteś udana z tym karmieniem
alez mieliśmy straszną noc Franek niby spał ale jakos tak niespokojnie i ja słyszałam jak stęka i jak się wierci i spać nie mogłam i teraz padam
ja jutro wybieram się na zakupki muszę kupić cos bobasowi :)i do gina... ciekawe co powie
wszystkiego naj dla Dawidka i Nunulki
ps Monia Ty to jesteś udana z tym karmieniem
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #237739 przez LILY
czesc
Jas spal dzis dobrze w nocy ale za to dzien ma marudny, spi 15 min, je chwilke i znow spi itd.
Mąż wyjechal wczoraj na miesiac do pracy i tak mi sie nudzi. Nie ma do kogo geby otworzyc
Brat w szkole a mi sie rano nie chcialo wstawac zeby jechac do kogos na kawe.
Dlatego seriale oglądam. Dzis Combat Hospitala bo moich ulubionych nie dodali jeszcze Kości, House'a i Chirurgów
I mam w planach dalej czytać Grę o tron. Jestem gdzies na 350 stronie to nawet nie połowa
Jas spal dzis dobrze w nocy ale za to dzien ma marudny, spi 15 min, je chwilke i znow spi itd.
Mąż wyjechal wczoraj na miesiac do pracy i tak mi sie nudzi. Nie ma do kogo geby otworzyc
Brat w szkole a mi sie rano nie chcialo wstawac zeby jechac do kogos na kawe.
Dlatego seriale oglądam. Dzis Combat Hospitala bo moich ulubionych nie dodali jeszcze Kości, House'a i Chirurgów
I mam w planach dalej czytać Grę o tron. Jestem gdzies na 350 stronie to nawet nie połowa
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #237783 przez LILY
megi2501 napisał:
Jas robi tak czasem nawet jak spi, kopi nózkami i macha rączkami, ale nie zauwazylam nic innego niepokojacego wiec sie nie martwie. Moze po prostu cos go denerwuje albo ma zly sen
Hej,
Dziewczynki mam pytanie. Moja mała bardo rusza się cała tuż przed snem. Rączki, nóżk itp. Czy Wasze dzieci też tak mają Bo już mam obsesje, że coś z układem nerwowym jest nie tak
A tu Julcia:
Jas robi tak czasem nawet jak spi, kopi nózkami i macha rączkami, ale nie zauwazylam nic innego niepokojacego wiec sie nie martwie. Moze po prostu cos go denerwuje albo ma zly sen
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 1 miesiąc temu #237789 przez Mała
Witam, wreszcie ze swojego domu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzieci śliczne i już świętujemy 2 m-ce naszych szkrabów, a dopiero co czekałyśmy na skurcze, jak ten czas leci.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzieci śliczne i już świętujemy 2 m-ce naszych szkrabów, a dopiero co czekałyśmy na skurcze, jak ten czas leci.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #237795 przez pati-m
Witam
Cały weekend mnie nie było, bo tylko gości i gości
Ale mam sojusznika w synusiu, bo jak już ktoś za długo siedział, to mój Kacperek robił wielkie buuuuu i ludziska się zmywali A po ich wyjściu znów uśmiech na buzi, hihihi
Zdjęcia maluszków cudne! I Fifik, i Emilka i Dawidek i Julcia i mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.
A ciuszki eweliny rewelacja! Też muszę się wybrać na zakupy i kupić coś świątecznego dla mojego szkraba
Cały weekend mnie nie było, bo tylko gości i gości
Ale mam sojusznika w synusiu, bo jak już ktoś za długo siedział, to mój Kacperek robił wielkie buuuuu i ludziska się zmywali A po ich wyjściu znów uśmiech na buzi, hihihi
Zdjęcia maluszków cudne! I Fifik, i Emilka i Dawidek i Julcia i mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.
A ciuszki eweliny rewelacja! Też muszę się wybrać na zakupy i kupić coś świątecznego dla mojego szkraba
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez pati-m.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 miesiąc temu #237806 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Nunka tez sie tak trzepie zanim zasnie
Powiedzcie mi czy Wasze babelki tez juz nie chca zabardzo spac w dzien?
Powiedzcie mi czy Wasze babelki tez juz nie chca zabardzo spac w dzien?
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania