- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
u nas nocka taka sobie gdyby moj maz nie zjechal po 5 nad ranem i nas nie obudził byłoby znacznie lepiej, a tak to dopiero wstaliśmy...
jeju Wy juz o kolejnych dzieciakach??!!
Dajcie odpoczać organizomowi!! he he
JA już na pewno nie chce wiecej dzieci. Mój M. też... Dwoje w zupełności starczy:) Chorowałam na drugie i mam, ale z trójką to bym zwariowała. Juz teraz mam momenty, że chciałabym zabiać swoje starsze dziecko... jasne, że w domu weselej, ale wiecie małe dziecko mały kłopot duże dziecko duży kłopot - WIEM CO MOWIE:) podziwiam rodziny wielodzietne ale jakos takie schematy 2 plus 3 i więcej mnie nie kręcą... może dlatego, że napatrzyłam sie w Maroko na rodziny wielodzietne?
My lecimy na wiosne i pewnie znów beda nas sie pytac KIEDY KOLEJNE??? ha ha ha
musze jeszcze dopisac doslownie kilka słow do pracy i wysyłam KONIEC:)
miłego dnia dziewczynki
ach... jakie tabletki bierzecie? mi ma przepisac AZALIE bo mozna je brac przy karmieniu aczkolwiek na chwile obecna jestem bez tabletek bo cały czas krwawie i moj lekarz dał mi na tydzien BRUFEN taki silny lek przeciwbolowy po którym nic nie ustaje. Prawdopodbnie cos sie źle goi. Troche sie denerwuje bo nie chce miec problemów... po niedzieli mam do niego dzownic.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No dziewczynki podziwiam Was, że już myślicie o kolejnym dziecku. Mi jedno wystarczy, mój mąż chciałby więcej (sam ma trójkę rodzeństwa), ale ja raczej nie zdecyduje się na drugie.
Zresztą mam kilka lat od namysłu, bo cesarce trzeba trochę odczekać
Położyłam małą do łóżeczka, żeby pogadała z karuzelą, wchodzę za jakiś czas do pokoju i od razu uderzył mnie w nos smród Więc myślę: kupa. Wzięłam córę na przewijak, zaczynam rozbierać, a tu zielona niespodzianka na spodenkach, bodzaiku i plecach
Więc krzyczę do męża, żeby odkręcał prysznic i wsadziłam golaska pod prysznic, a tatuś polewał prysznicem
Po przebraniu zjadła i teraz słodko śpi A mi zostało zapieranie ciuszków
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Katy ja tez mam Azalie i juz wczoraj z nimi wystartowałam
Maz dziś został z dziećmi a ja uderzyłam na zakupy, kopiłam sobie 2 pary dżinów i bluzkę.
Sa juz pierwsze przeceny.
Jagódka spi, Kuba szaleje,zbieram ich zaraz i zmykam do mamy na obiad
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
i juz po chrzcinach maly troche prezentow dostal, a ja sie napracowalam no a w kosciele byl grzeczny. Troche glodny sie zrobil i wolal ejo ejo ale wytrzymal i przez cala msze nie spal wiec jestem z niego dumna no ale za to poszedl spac ok 23 i spal niespokojnie. Wiec noc nie ciekawa.
Ja tabletek nie lykam, stawiamy na prezerwatywy. A sama mysl o kolejnym pordzie tak mnie przeraza ze wiecej dzieci narazie nie chce. Wracam do was. Bo inaczej zwariuje. Ale narazie z komorki pisze bo normalnego neta nie mam. I zdjec nie moge wstawiac. Ale nadrobie to jak tylko bede mogla
milego dnia :-*
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
noc cudowna młody jak usnął ok 22.30 to obudził sie o 6 zjadł i spał do 9.30 a my razem znim a mi pierwszy raz w zyciu mleczko kapało i cycuszki były pełne radość nie z tej ziemi
u nas dzis odwiedzin ciąg dalszy.
Agusia powiem Ci że dobrze robisz ja małego do żadnych sklepów nie ciągam staram się tak zorganizować aby do nich nie wchodzić wszyscy kichają kaszlą wolę dziecko przed tym chronic
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bardzo się stęskniłam. Zdjęcia dzieciaczków rewelacja Piszę ogólnie bo pewnie kogoś pominę tyle stron musiałam nadrobić
Jutro sama dorzucę kilka z wyprawy. Było świetnie, ale nie ma jak w domu. Powiem szczerze, że strasznie się cieszę, że sami mieszkamy. Pięć dni z moimi rodzicami i można zwariować. Jak mała płakała chwilę to już, że coś ją boli i wszyscy obok mnie.Uff..wszystko wróci do normy i w końcu kochany domek...
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kacperek, Emilka, Jagodka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mnie akurat badanie nie bolało zupelnie i myslalam ze bedzie ok.
Ja tez mam cerazette i nawet jedno opakowanie dostalam od lekarki
Dzięki Mgiełka za rady z tym masazem, sprobujemy, zel tez juz mamy tylko ze za miesiac bo moj chlop wyjechal dzis do pracy. No i tez mam juz okres choc tez karmie caly czas.
A co do ubranek to ja mam chyba juz ze 300, łącznie z takimi w rozmiarze 92 a nawet większe i prawie wszystko z prezentów. Tak że szczęściara ze mnie
A pieluch od Jaśka urodzenia kupilam 1 paczke reszte dostałam, w zapasie mam teraz 5 paczek 4-9 kg i chyba z 15 paczek chsteczek nawilżanych.
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Na razie sie urzadzamy. Zrobilismy sobie podwieszany sufit i poleczki oswietlane, zamowilismy szafe robiona wedlug naszego wzoru, grzejniki.
Mamy piętro całe- mieszkamy z moimi rodzicami jesli chodzi o tate zupelnie nie narzekam on sie nie znosi klocic i ma poczucie humoru z mama gorzej bo ona sie bez przerwy drze ale pracuje za granica wiec na razie jest ok.
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
najpierw wam wrzucę zdjęcie natalki (udało mi się włączyc kompa ) i zaraz napiszę tu
A wiec :
Marta - haha jak ja Cie doskonale rozumiem, mnie trafia jak mala marudzi i slysze ze na pewno ja brzuszek boli :] masakra co do anty to mam recepte na cerazette ale jeszcze nie wykupilam, na razie chyba postawie na gumki...a majeczka super, glowka jej lata we wszystkie strony, zeby tylko nie odpadla szkoda ze nie ma glosu
Amelka ma kosmiczne wlosy a Ty Kasiu bardzo mlodo wygladasz, trudno uwierzyc ze masz starsze dzieci!
Filipka nie ma haha[/quote
Jeju ale włosy. Moj maly jest wciąż prawie zupełnie łysy