BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 miesiąc temu #237235 przez katy25
witam sie niedzielnie

u nas nocka taka sobie gdyby moj maz nie zjechal po 5 nad ranem i nas nie obudził byłoby znacznie lepiej, a tak to dopiero wstaliśmy...

jeju Wy juz o kolejnych dzieciakach??!!
Dajcie odpoczać organizomowi!! he he
JA już na pewno nie chce wiecej dzieci. Mój M. też... Dwoje w zupełności starczy:) Chorowałam na drugie i mam, ale z trójką to bym zwariowała. Juz teraz mam momenty, że chciałabym zabiać swoje starsze dziecko... jasne, że w domu weselej, ale wiecie małe dziecko mały kłopot duże dziecko duży kłopot - WIEM CO MOWIE:) podziwiam rodziny wielodzietne ale jakos takie schematy 2 plus 3 i więcej mnie nie kręcą... może dlatego, że napatrzyłam sie w Maroko na rodziny wielodzietne?

My lecimy na wiosne i pewnie znów beda nas sie pytac KIEDY KOLEJNE??? ha ha ha :laugh:

musze jeszcze dopisac doslownie kilka słow do pracy i wysyłam KONIEC:)
miłego dnia dziewczynki

ach... jakie tabletki bierzecie? mi ma przepisac AZALIE bo mozna je brac przy karmieniu aczkolwiek na chwile obecna jestem bez tabletek bo cały czas krwawie i moj lekarz dał mi na tydzien BRUFEN taki silny lek przeciwbolowy po którym nic nie ustaje. Prawdopodbnie cos sie źle goi. Troche sie denerwuje bo nie chce miec problemów... po niedzieli mam do niego dzownic.
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #237246 przez ewelinaa
Witam w niedzielę :)

No dziewczynki podziwiam Was, że już myślicie o kolejnym dziecku. Mi jedno wystarczy, mój mąż chciałby więcej (sam ma trójkę rodzeństwa), ale ja raczej nie zdecyduje się na drugie.
Zresztą mam kilka lat od namysłu, bo cesarce trzeba trochę odczekać ;)

Położyłam małą do łóżeczka, żeby pogadała z karuzelą, wchodzę za jakiś czas do pokoju i od razu uderzył mnie w nos smród B) Więc myślę: kupa. Wzięłam córę na przewijak, zaczynam rozbierać, a tu zielona niespodzianka na spodenkach, bodzaiku i plecach :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Więc krzyczę do męża, żeby odkręcał prysznic i wsadziłam golaska pod prysznic, a tatuś polewał prysznicem :blink: :laugh: :blink: :blink:
Po przebraniu zjadła i teraz słodko śpi :) A mi zostało zapieranie ciuszków :silly: :silly:
13 lata 1 miesiąc temu #237255 przez gosia2324
Witam i ja :)

Katy ja tez mam Azalie i juz wczoraj z nimi wystartowałam :silly: :blink:

Maz dziś został z dziećmi a ja uderzyłam na zakupy, kopiłam sobie 2 pary dżinów i bluzkę.

Sa juz pierwsze przeceny.
Jagódka spi, Kuba szaleje,zbieram ich zaraz i zmykam do mamy na obiad :silly:
13 lata 1 miesiąc temu #237264 przez basia89
Hej :-)
i juz po chrzcinach :-) maly troche prezentow dostal, a ja sie napracowalam :-) no a w kosciele byl grzeczny. Troche glodny sie zrobil i wolal ejo ejo :-) ale wytrzymal :-) i przez cala msze nie spal :-) wiec jestem z niego dumna :-) no ale za to poszedl spac ok 23 i spal niespokojnie. Wiec noc nie ciekawa.
Ja tabletek nie lykam, stawiamy na prezerwatywy. A sama mysl o kolejnym pordzie tak mnie przeraza ze wiecej dzieci narazie nie chce. Wracam do was. Bo inaczej zwariuje. Ale narazie z komorki pisze bo normalnego neta nie mam. I zdjec nie moge wstawiac. Ale nadrobie to jak tylko bede mogla :-)
milego dnia :-*
13 lata 1 miesiąc temu #237268 przez Pyśkaaaa
Witam :)
noc cudowna :D młody jak usnął ok 22.30 to obudził sie o 6 zjadł i spał do 9.30 a my razem znim a mi pierwszy raz w zyciu mleczko kapało i cycuszki były pełne radość nie z tej ziemi :D

u nas dzis odwiedzin ciąg dalszy.
Agusia powiem Ci że dobrze robisz ja małego do żadnych sklepów nie ciągam staram się tak zorganizować aby do nich nie wchodzić wszyscy kichają kaszlą wolę dziecko przed tym chronic :)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #237330 przez monika1984lodz
Razem już od dwóch miesięcy :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #237333 przez beti
Ło matko, moja synowa skończyła 2 miesiące!!!! :) Wszystkiego najlepszego!!!! :D

Hihi...ale u nas na forum widać kiedy jest weekend, od razu pustki :)
13 lata 1 miesiąc temu #237334 przez beti
Gosia, raz dwa nam się tu chwal zakupami!!!
13 lata 1 miesiąc temu #237338 przez mgielka22
A ja wlasnei wrocilam ze spaceru i tez z zakupow :D Kupilam malej czapeczke bo juz z poprzedniej wyrosla jej glowka no i sobie musialam kupic biustonosz bo wszystkie male oddalam :P ludzi kupe w tych centrach to jakas masakra ;/ Moja mala to istny tester pampersow potrafie nawet co 3 minuty zmieniac pampersiaka nawet jak zrtobi 3 kropelki to jej przeszkadza i sie drze normalnie zbankrutuje :ohmy: Moniczko wsyztskiego naj dla Maluszka :D Moja jutro konczy 7 tygodni:D
13 lata 1 miesiąc temu #237362 przez megi2501
Kochane wróciłam :ohmy:

Bardzo się stęskniłam. Zdjęcia dzieciaczków rewelacja :ohmy: Piszę ogólnie bo pewnie kogoś pominę tyle stron musiałam nadrobić :P

Jutro sama dorzucę kilka z wyprawy. Było świetnie, ale nie ma jak w domu. Powiem szczerze, że strasznie się cieszę, że sami mieszkamy. Pięć dni z moimi rodzicami i można zwariować. Jak mała płakała chwilę to już, że coś ją boli i wszyscy obok mnie.Uff..wszystko wróci do normy i w końcu kochany domek... :laugh:
13 lata 1 miesiąc temu #237371 przez gosia2324
beti napisał:

Gosia, raz dwa nam się tu chwal zakupami!!!

Beti nie ma sie czym chwalic :P
megi WITAJ :))))
Mam to samo, jak mala placze to moja mama od razu wyjezdza z tekstem, ze pewnie ja brzuszek boli :angry: :angry: :angry: :angry:
13 lata 1 miesiąc temu #237402 przez beti
Gosia, zakładaj jeansy na sexi tyłek i się chwal :P
To jakbym moją teściową słyszała :P
Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :D
13 lata 1 miesiąc temu #237426 przez LILY
Marta M napisał:

Kacperek, Emilka, Jagodka :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mnie akurat badanie nie bolało zupelnie i myslalam ze bedzie ok.
Ja tez mam cerazette i nawet jedno opakowanie dostalam od lekarki :)

Dzięki Mgiełka za rady z tym masazem, sprobujemy, zel tez juz mamy tylko ze za miesiac bo moj chlop wyjechal dzis do pracy. No i tez mam juz okres choc tez karmie caly czas.

A co do ubranek to ja mam chyba juz ze 300, łącznie z takimi w rozmiarze 92 a nawet większe i prawie wszystko z prezentów. Tak że szczęściara ze mnie :)
A pieluch od Jaśka urodzenia kupilam 1 paczke reszte dostałam, w zapasie mam teraz 5 paczek 4-9 kg i chyba z 15 paczek chsteczek nawilżanych.

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 miesiąc temu #237429 przez LILY
A my drugie planujemy ale nie w najbliższym czasie bo teraz chce odpocząć. A poza tym ostatnio przez noc pilnowałam dwójki: mojego Jasia oczywiście i Lenki- siostrzenicy 10 miesiecy i to byla masakra jAk sie jednoczesnie obudzili i kazde chcialo na raczki.

Na razie sie urzadzamy. Zrobilismy sobie podwieszany sufit i poleczki oswietlane, zamowilismy szafe robiona wedlug naszego wzoru, grzejniki.
Mamy piętro całe- mieszkamy z moimi rodzicami jesli chodzi o tate zupelnie nie narzekam on sie nie znosi klocic i ma poczucie humoru z mama gorzej bo ona sie bez przerwy drze ale pracuje za granica wiec na razie jest ok.

13 lata 1 miesiąc temu #237433 przez LILY
slowiczek napisał:

najpierw wam wrzucę zdjęcie natalki (udało mi się włączyc kompa :D) i zaraz napiszę tu

A wiec :

Marta - haha jak ja Cie doskonale rozumiem, mnie trafia jak mala marudzi i slysze ze na pewno ja brzuszek boli :] masakra :lol: co do anty to mam recepte na cerazette ale jeszcze nie wykupilam, na razie chyba postawie na gumki...a majeczka super, glowka jej lata we wszystkie strony, zeby tylko nie odpadla :p szkoda ze nie ma glosu :(

Amelka ma kosmiczne wlosy :D a Ty Kasiu bardzo mlodo wygladasz, trudno uwierzyc ze masz starsze dzieci!

Filipka nie ma :p haha[/quote

Jeju ale włosy. Moj maly jest wciąż prawie zupełnie łysy

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży