- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bewipo taak zimne rączki mnie też do szału doprowadzają i teksty typu" malutki nie zimno Ci " i nasówanie koca pod szyję wrrr
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczyny,nie wiem ile w tym prawdy ale czytałam w dziecięcej prasie ze jak maluch kopie nóżkami to jest zmęczony i chce spać!
Z moim Jasiem to akurat się zgadza bo tylko wtedy kopie nózkami i macha rączkami kiedy jest zmęczony. Wygląda jakby biegał
Mi na szczęscie nikt nie mówił nic o karmieniu jak bewipo i w sumie babcie dość nie wymyślają. Najgorsza jest moja siostra A. która ani nie ma ani nie chce miec dzieci. Mówi że dziecku zimno albo że się udusi jak leży na brzuszku itp. Masakra. Najlepsza jest moja druga siostra M. która ma swoją córeczke 10m i rozumie jak to jest być matka po raz pierwszy ( w ogóle matka z niemowlakiem) i nie krytykuje, co najwyżej wspiera.
Denerwuje mnie moja mama bo jak się pytam czy popilnuje dziecka to sie zgadza a potem dzwoni po pół godz że Jaś płacze a ona nie będzie go bawić bo za stara i sie jej nie chce.
I jeszcze ma pretensje. A jak go widzi pięc min to cudowna babcia ponosi, gada do niego
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
I ja sie witam poniedzialkowo
u nas noc nawet ok z pobudka o 3 i 6 rano
a propo kataru to Beti jak u Was ten katar wygladal? byl taki lejacy sie ze bylo widac wydzieline? bo malemu caly czas cos charczy w tym nosie a nie ma wydzieliny :/
Monika i jak Bebilon Pepti?? lepiej pasuje Emilce? bo my jemy i nawet jest ok, codziennie jest kupka i nie ma zaparc tylko zielono w tej pieluszcze ale ponoc tak moze byc.
Moj maly dzis spi ale nie raz ma tak ze wstaje o 4 rano i nie spi do 16 :O:/ bede we czwartek u lekarza to sie zapytam czy idzie to jakos unormowac bo mi sie wydaje ze to troszke malo snu w dzien.
Buziaki dla wszystkich slicznych dzidziolkow :*
a to moj Wojtuś
Fifi też tak charczał, nic mu się nie lało...
Edytko, polecam książkę Język niemowląt, mi się udało Fifikowe spanie unormować z tą książką i kilkoma własnymi podstępami
A tak w ogóle to CZEEEEEEESC nadrabiam Was )
Julcia, Jasio, Kacpi i Wojtuś
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny,nie wiem ile w tym prawdy ale czytałam w dziecięcej prasie ze jak maluch kopie nóżkami to jest zmęczony i chce spać!
BINGO i po raz kolejny odsyłam do tej książki Chodzi o takie nerwowe ruchy
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
My mamy w mieszkaniu 22 st dla mnie to sporo, a mama twierdzi ze tu zimno jak w psiarni
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Słowiczek...było ZAJEFAJNIE czuję się taaaaka mądra chłopaki dali sobie radę beze mnie a ja odetchnęłam no i swoje marzenie spełniam
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Beti cieszę się że Ci się podobało :*
Słowiczku dobre dobre ale jak by nie patrzeć różnica pokoleń zawsze będzie
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
my mamy pozakrecane grzejniki i 25 stopni jest mega sucho i zastanawialiśmy się nad nawilżaczem i weż tu bądz człowieku mądry...
Beti cieszę się że Ci się podobało :*
Słowiczku dobre dobre ale jak by nie patrzeć różnica pokoleń zawsze będzie
Jak Kuba lezal w szpitalu to kazali nam kupić nawilżacz.
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jas jest juz przyzwyczajony do niskiej temp.
Jak jest cieplej to ja np nie moge spac. Ale od niemowlaka zylam w zimnie bo takie mielismy wtedy warunki. I dzięki temu prawie nogdy nie choruje ani ja ani moje 2 siostry. I nigdy nie bylo u nas zapalenia oskrzeli czy płuc
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja tesciow nie mam ale moja mama nadrabia za wszystkich.Jak ja to mowie- a ze bokiem, a ze przy oknie
U nas w mieszkaniu okolo 23 st. wiec nie jest zle, nawilzacze mam tylko takie ceramiczne na kaloryferach i to wszystko.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]