- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 1 miesiąc temu #239150 przez pati-m
Nareszcie mam chwilkę żeby do Was napisać
Cały dzień jak na wariackich papierach, to teraz przynajmniej odetchnę.
Byliśmy z małym na kontrolnym badaniu słuchu w poradni audiologicznej, bo pamiętacie że po porodzie dostał antybiotyk, który mógł mu uszkodzić słuch. Ale na szczęście wszystko jest w 100% dobrze
Mój Kacper też pakuje rączki do buzi i to czasem z taką zawziętością, że gdyby ktoś spojrzał to pomyslałby, że go wcale nie karmię
Lily - chłopaki śpiochy rewelacja
Monia - Emilka jak zawsze słodziutka
Basia - również wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia A Damianek śliczny, zwłaszcza taki wystrojony na zdjęciu z Wami, hihihi
Marta - duuuuuuuuuuuuzo zdrówka życzę
Cały dzień jak na wariackich papierach, to teraz przynajmniej odetchnę.
Byliśmy z małym na kontrolnym badaniu słuchu w poradni audiologicznej, bo pamiętacie że po porodzie dostał antybiotyk, który mógł mu uszkodzić słuch. Ale na szczęście wszystko jest w 100% dobrze
Mój Kacper też pakuje rączki do buzi i to czasem z taką zawziętością, że gdyby ktoś spojrzał to pomyslałby, że go wcale nie karmię
Lily - chłopaki śpiochy rewelacja
Monia - Emilka jak zawsze słodziutka
Basia - również wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia A Damianek śliczny, zwłaszcza taki wystrojony na zdjęciu z Wami, hihihi
Marta - duuuuuuuuuuuuzo zdrówka życzę
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #239160 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
no mialam cos napisac i zapomnialam
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #239171 przez beti
Basia, wszystkiego naj na nowej drodze życia!!!
Laseczki, ja to chyba bardziej się uaktywnie jak już kurs się skończy, bo przez to jakaś nieogarnięta jestem
Jutro już chyba moja mama wyjdzie ze szpitala...mam nadzieję... trzymajcie kciuki a ja lecę bo o 6:30 znów pobudka, nie licząc karmień
Laseczki, ja to chyba bardziej się uaktywnie jak już kurs się skończy, bo przez to jakaś nieogarnięta jestem
Jutro już chyba moja mama wyjdzie ze szpitala...mam nadzieję... trzymajcie kciuki a ja lecę bo o 6:30 znów pobudka, nie licząc karmień
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 1 miesiąc temu #239200 przez Mała
Witam, chyba pierwsza.
Basia wszystkiego naj na Nowej Drodze Życia. Damianek słodziak.
Marta Megi zdrowiejcie.
Agusia jak masz tyle mleczka to nie dawaj Emilce mm, może ona jest z tego rodzaju ile dostanie to tyle zje. Mojej szwagierki mały tak je, a potem go boli brzuszek z przejedzenia i ryczy dopóki nie zwymiotuje nadmiaru.
Kamil w przedszkolu, Olcia śpi, a ja mam chwilę na kawkę i kompa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Basia wszystkiego naj na Nowej Drodze Życia. Damianek słodziak.
Marta Megi zdrowiejcie.
Agusia jak masz tyle mleczka to nie dawaj Emilce mm, może ona jest z tego rodzaju ile dostanie to tyle zje. Mojej szwagierki mały tak je, a potem go boli brzuszek z przejedzenia i ryczy dopóki nie zwymiotuje nadmiaru.
Kamil w przedszkolu, Olcia śpi, a ja mam chwilę na kawkę i kompa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #239245 przez basia89
LILY napisał:
U mnie bylo 11 dni po terminie i tez przebili mi pecherz ale dopiero na trzeci dzien pobytu w szpitalu. Tak samo urodzil sie duzy 4080. W ogole nie mogl zejsc do kanalu dopiero po 11 godzinach sie udalo. Ale na szczescie komplikacji przy porodzie nie bylo i urodzil sie zdrowy.
Nie martw się skoro dobrze sie rozwija tzn ze juz bedzie tylko lepiej [/quote]
LILY mój miał 4220 więc kapkę większy był, no i ja na patologi leżałam cały tydz zanim mnie na wywołanie wzieli. no i od 6 do 17.45 to wszystko trwało. a mały miał wg usg mieć 3700 a jak go położne zobaczyły to normalnie zdziwione były. a jak ty rodziłaś do końca naturalnie??? i przy ilu cm ci przebili pęcherz???
mój mały spi własnie a ja przed kompem
w końcu mam z powrotem internet i wracam tutaj
U mnie bylo 11 dni po terminie i tez przebili mi pecherz ale dopiero na trzeci dzien pobytu w szpitalu. Tak samo urodzil sie duzy 4080. W ogole nie mogl zejsc do kanalu dopiero po 11 godzinach sie udalo. Ale na szczescie komplikacji przy porodzie nie bylo i urodzil sie zdrowy.
Nie martw się skoro dobrze sie rozwija tzn ze juz bedzie tylko lepiej [/quote]
LILY mój miał 4220 więc kapkę większy był, no i ja na patologi leżałam cały tydz zanim mnie na wywołanie wzieli. no i od 6 do 17.45 to wszystko trwało. a mały miał wg usg mieć 3700 a jak go położne zobaczyły to normalnie zdziwione były. a jak ty rodziłaś do końca naturalnie??? i przy ilu cm ci przebili pęcherz???
mój mały spi własnie a ja przed kompem
w końcu mam z powrotem internet i wracam tutaj
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez basia89.
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #239308 przez Marta M
Agusia spiesze z pomoca:
w adresie masz np
www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...age-1049.html#239114
jak jest Page-1049 to wyswietla Ci sie strona 1049, jak chcesz np 700 to marzesz 1049 i wpisujesz 700, czyli
www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...Page-700.html#239114
Mam nadzieje ze jasno wytlumaczylam
Mała to super wiesci
w adresie masz np
www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...age-1049.html#239114
jak jest Page-1049 to wyswietla Ci sie strona 1049, jak chcesz np 700 to marzesz 1049 i wpisujesz 700, czyli
www.zapytajpolozna.pl/forum/ciaza-forum/...Page-700.html#239114
Mam nadzieje ze jasno wytlumaczylam
Mała to super wiesci
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez Marta M.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #239311 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzien dobry
MAla super, ze tak sie poukladalo
dzisiaj pobudka o 6 na papu i znowu spanie do 9 a teraz Nunka w bzyko-bujaczku gada z parasolka i sloniami hehe
Beti trzymam kciuki
MAla super, ze tak sie poukladalo
dzisiaj pobudka o 6 na papu i znowu spanie do 9 a teraz Nunka w bzyko-bujaczku gada z parasolka i sloniami hehe
Beti trzymam kciuki
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #239328 przez megi2501
I ja się witam
My już po pobraniu krwi i tonie łez od rana Czuję się lepiej i mam nadzieję, że z małą będzie spokojniejszy dzień.
Basiu witam Cię Fajnie, że wróciłaś
My już po pobraniu krwi i tonie łez od rana Czuję się lepiej i mam nadzieję, że z małą będzie spokojniejszy dzień.
Basiu witam Cię Fajnie, że wróciłaś
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #239352 przez Pyśkaaaa
Mała super cieszę się razem z Toba
a tak wogole dzien dobry
wiecie co? jak już wam wczoraj pisałam jak Franek zjadł po 19 poszedł spać po 22 to obudził się o 6 zjadł poszedł dalej spać i wstał o 9 jestem taka wyspana
a teraz lecimy na szczepionkę niestety moj nie może iść z nami bo wczoraj wyrwał się na badanie bioderek ja nie wiem jak to wytrzymam
a tak wogole dzien dobry
wiecie co? jak już wam wczoraj pisałam jak Franek zjadł po 19 poszedł spać po 22 to obudził się o 6 zjadł poszedł dalej spać i wstał o 9 jestem taka wyspana
a teraz lecimy na szczepionkę niestety moj nie może iść z nami bo wczoraj wyrwał się na badanie bioderek ja nie wiem jak to wytrzymam
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #239360 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pysia trzymam kciuki za szczepienie i zeby malo lez bylo
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #239372 przez pati-m
Ja również się witam
Dzisiaj mój Kacper to jedna wielka maruda Obudził się o 8.30 i do tej pory chciał żeby go na rękach nosić, a teraz na szczęście usnął i mam chwilkę żeby do Was skrobnąć
Ja jak mi dziś ten mój maruda pozwoli, to mam zamiar dokonczyć wreszcie mój albumik ciążowy, bo został mi jeszcze jeden miesiąc. No i muszę usiąść i powybierać fotki do wywołania z 2 m-ca, bo z 1-go mam już w albumie, a potem zastój
Dziewczynki trochę się martwię Czytam co jakiś czas jak któraś z Was pisze, że maluszek gada do karuzelki itp., a mój Kacper nic takiego nie robi. Ma w nosie wszystkie karuzelki, grzechotki itp. Jedyna zabawka, która go zainteresuje, to grający misiek (Gosia wie jaki, bo ma takiego samego). Myślicie, że wszystko jest ok, czy powinnam zacząć się martwić?
Dzisiaj mój Kacper to jedna wielka maruda Obudził się o 8.30 i do tej pory chciał żeby go na rękach nosić, a teraz na szczęście usnął i mam chwilkę żeby do Was skrobnąć
Ja jak mi dziś ten mój maruda pozwoli, to mam zamiar dokonczyć wreszcie mój albumik ciążowy, bo został mi jeszcze jeden miesiąc. No i muszę usiąść i powybierać fotki do wywołania z 2 m-ca, bo z 1-go mam już w albumie, a potem zastój
Dziewczynki trochę się martwię Czytam co jakiś czas jak któraś z Was pisze, że maluszek gada do karuzelki itp., a mój Kacper nic takiego nie robi. Ma w nosie wszystkie karuzelki, grzechotki itp. Jedyna zabawka, która go zainteresuje, to grający misiek (Gosia wie jaki, bo ma takiego samego). Myślicie, że wszystko jest ok, czy powinnam zacząć się martwić?
Moderatorzy: ilona