- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #239454 przez slowiczek
Megi - my badaliśmy bilirubinę ostatni raz 2 tygodnie temu i wtedy było 3.68, myślę że po żółtaczce nie ma już ani śladu w poniedziałek ją nakłujemy żeby potwierdzić bo w tym tyg niestety jestem sama i nie dam rady wybrać się z nią na pobieranie, daj koniecznie znać jak będziesz miała wyniki jak tam u was
Mała - na mnie też możesz liczyć
Mała - na mnie też możesz liczyć
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 miesiąc temu #239455 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Mala dolaczam sie oczywiscie a zdjecia super przejzalam calusienka galerie.
Ja mam jeden kombinezonik na 56-60 i narazie jest dobry ale juz kupilam drugi 62-68 i wydaje mi sie, ze do konca zimy wystraczy.Bo my dopiero teraz przechodzimy po malu na wieksze ciuszki pieluszki 2 mamy od niedzieli
Nunka zasnela, ciekawa jestem ile pospi tym razem
Ja mam jeden kombinezonik na 56-60 i narazie jest dobry ale juz kupilam drugi 62-68 i wydaje mi sie, ze do konca zimy wystraczy.Bo my dopiero teraz przechodzimy po malu na wieksze ciuszki pieluszki 2 mamy od niedzieli
Nunka zasnela, ciekawa jestem ile pospi tym razem
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 1 miesiąc temu #239464 przez Mała
slowiczek napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Słowiczek masz rację. Ja za to przeglądałam pierwsze ubrankaostatnio wpadła mi w ręce pieluszka 1 - to aż mi ciężko uwierzyć, że natalka była taka mała, jak dla lalki ten pampersik a kombinezon na 68
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #239469 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Mała
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #239511 przez ewelinaa
Dzień Dobry
Jeśli chodzi o kombinezon ja kupiłam na allegro taki:
allegro.pl/kombinezon-disney-3-6mies-roz...owy-i1910645895.html
ale jest meeeega duży (rączki w połowie rękawa ) i poprosiłam o wymianę na mniejszy. Jak przyjdzie to się pochwalę
Jeśli chodzi o kombinezon ja kupiłam na allegro taki:
allegro.pl/kombinezon-disney-3-6mies-roz...owy-i1910645895.html
ale jest meeeega duży (rączki w połowie rękawa ) i poprosiłam o wymianę na mniejszy. Jak przyjdzie to się pochwalę
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #239514 przez fanka
Witam środowo.
Mała- ja oczywiście się dołączę ze swoją skromną pomocą dla Kamilka i przekażę rodzinie.
Basia- super zdjęcia, wszystkiego dobrego dla Twojej rodzinki
Dziewczyny a ja przyszłam się wyżalić , chyba mnie jakaś spóźniona depresja poporodowa dopadła czy coś. Normalnie od poniedziałku jakoś mnie tak wzięło, jestem tak psychicznie zdołowana, że masakra. Wiem że nie powinnam narzekać bo wszystko mi się w życiu układa w miarę pomyślnie ale jakoś tak małe kłopotki, problemy, żale - nazbierało się ich i jakoś mnie teraz wszystko przytłoczyło. Jedyna rzecz która mnie teraz potrafi jakoś ucieszyć to uśmiechy mojego szkraba, a tak to chodzę jak upiór po domu. Od kilku dni też mamy do tego jeszcze problem z karmieniem, tzn mały zaczął ewidentnie więcej potrzebować bo wisi na cycu praktycznie co godzinę , a u mnie pokarmu wcale nie ma więcej i popołudniu przeważnie zaczyna się problem bo on głodny, a w cycach mało co (widzę czy mu się leje czy nie bo karmię przez nakładki). dawid napije z jednego cyca i jest płacz bo on jeszcze chce a tam nie leci i musi pojeść z drugiego. Myślałam, żę to będzie chwilowe, że po kilku dniach laktacja się dostosuje i będzie ok ale niestety więc zdecydowałam się dokarmiać i raz dziennnie dostaje mm i bardzo dużo nam to daje bo w tym czasie u mnie zdąży się pokarm wytworzyć i jest już lepiej. Bo nie mogłam słuchać jak mały płakał okropnie z głodu, a z cyca nic mu nie leciało. Dobra tyle bo ponury nastrój tylko na forum wprowadzam. Zaraz zdjęcia wrzucę z chrzcin póki Dawid śpi
Mała- ja oczywiście się dołączę ze swoją skromną pomocą dla Kamilka i przekażę rodzinie.
Basia- super zdjęcia, wszystkiego dobrego dla Twojej rodzinki
Dziewczyny a ja przyszłam się wyżalić , chyba mnie jakaś spóźniona depresja poporodowa dopadła czy coś. Normalnie od poniedziałku jakoś mnie tak wzięło, jestem tak psychicznie zdołowana, że masakra. Wiem że nie powinnam narzekać bo wszystko mi się w życiu układa w miarę pomyślnie ale jakoś tak małe kłopotki, problemy, żale - nazbierało się ich i jakoś mnie teraz wszystko przytłoczyło. Jedyna rzecz która mnie teraz potrafi jakoś ucieszyć to uśmiechy mojego szkraba, a tak to chodzę jak upiór po domu. Od kilku dni też mamy do tego jeszcze problem z karmieniem, tzn mały zaczął ewidentnie więcej potrzebować bo wisi na cycu praktycznie co godzinę , a u mnie pokarmu wcale nie ma więcej i popołudniu przeważnie zaczyna się problem bo on głodny, a w cycach mało co (widzę czy mu się leje czy nie bo karmię przez nakładki). dawid napije z jednego cyca i jest płacz bo on jeszcze chce a tam nie leci i musi pojeść z drugiego. Myślałam, żę to będzie chwilowe, że po kilku dniach laktacja się dostosuje i będzie ok ale niestety więc zdecydowałam się dokarmiać i raz dziennnie dostaje mm i bardzo dużo nam to daje bo w tym czasie u mnie zdąży się pokarm wytworzyć i jest już lepiej. Bo nie mogłam słuchać jak mały płakał okropnie z głodu, a z cyca nic mu nie leciało. Dobra tyle bo ponury nastrój tylko na forum wprowadzam. Zaraz zdjęcia wrzucę z chrzcin póki Dawid śpi
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #239518 przez mgielka22
Hello Dziewczyny witam sie w srode
Tak sobie podczytywalam Was takze jestem na topie;)
Mala ja tez sie dorzucam i przekaze dalej daj koniecznie znac jak przyjdzie co do wypelniania pit-ow.
Mam pytanei do tych co stosowaly sab simplex przez jaki okres czasu podawalyscie go maluchom ??? Bo szczerze nawet nie mam pojecia ile mam go dawac a jjuz jutro tydzien mija.
U nas noc tradycyjnie co 3h pobodka na amu, ale kupilam malej poduszke klin i o niebo lepiej jej sie spi bo wczesniej nawet 2x mi sie zakrztusila przy zwyklej, dobrze ze uslyszalamn i szybko zareagowalam...
Ja kupilam kombinezon 3-6 mcy w razie czego mam jeszcze 2 wieksze bo dostalam
Niestety moja mala zostala przy swoim mleku bebilon 1 ja juz nie mam pokarmu, same resztki sie wykanczaja, odrzucila calkowicie no coz swiat sie nie zawalil... ehh
Tak sobie podczytywalam Was takze jestem na topie;)
Mala ja tez sie dorzucam i przekaze dalej daj koniecznie znac jak przyjdzie co do wypelniania pit-ow.
Mam pytanei do tych co stosowaly sab simplex przez jaki okres czasu podawalyscie go maluchom ??? Bo szczerze nawet nie mam pojecia ile mam go dawac a jjuz jutro tydzien mija.
U nas noc tradycyjnie co 3h pobodka na amu, ale kupilam malej poduszke klin i o niebo lepiej jej sie spi bo wczesniej nawet 2x mi sie zakrztusila przy zwyklej, dobrze ze uslyszalamn i szybko zareagowalam...
Ja kupilam kombinezon 3-6 mcy w razie czego mam jeszcze 2 wieksze bo dostalam
Niestety moja mala zostala przy swoim mleku bebilon 1 ja juz nie mam pokarmu, same resztki sie wykanczaja, odrzucila calkowicie no coz swiat sie nie zawalil... ehh
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #239521 przez bewipo
Mała my też na pewno się dołączymy, a że ja rozliczam pity całej rodzinie to już parę osób więcej jest
Anitka dzisiaj przechodzi sama siebie. Wstała o 8 i od tej pory tylko dwie drzemki po 10 min, a ja daleko w polu z obiadem i w ogóle wszystkim...
My kombinezonik na 62 mamy, a że moja kruszyna jest malusia to na pewno na całą zimę będzie. Kurcze, ale te wasze maluchy ładnie rosną. My cały czas w rozmiarze 56 jesteśmy.
Anitka dzisiaj przechodzi sama siebie. Wstała o 8 i od tej pory tylko dwie drzemki po 10 min, a ja daleko w polu z obiadem i w ogóle wszystkim...
My kombinezonik na 62 mamy, a że moja kruszyna jest malusia to na pewno na całą zimę będzie. Kurcze, ale te wasze maluchy ładnie rosną. My cały czas w rozmiarze 56 jesteśmy.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #239531 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Mgielka ja podawalam do kazdej butelki mleka 1 krople na 10 ml i tak 2 buteleczki kropli zuzylam, bo teraz po zmianie mleka nie uzywam
fanka tule mooocno
fanka tule mooocno
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #239532 przez pati-m
fanka - wyżal się kochana, po to jesteśmy. Dziś Ty, a jutro przyjdzie kolej na inną z nas Ja się tak czułam w 9-tym dniu po porodzie, ale widać u Ciebie pojawiło się to później. Na szczeście to mija i zostaje szczęśliwa mamusia Przesyłam buziak na poprawę humorku Śliczna fotka
bewipo - zastanawiam się nad kupnem chusty, ale nie wiem czy to nie szkodzi na kręgosłup maleństwa. Jakie są na te temat opinie? Anitka chętnie przebywa w chuście? Możesz ją np w domu w niej nosić i masz wtedy ręce wolne? A jak to znosi Twój kręgosłup?
W poniedziałek jadę na usg bioderek to wtedy podpytam lekarza na ten temat, ale najpierw chcę poznać Twoje zdanie jako praktykującej mamusi
bewipo - zastanawiam się nad kupnem chusty, ale nie wiem czy to nie szkodzi na kręgosłup maleństwa. Jakie są na te temat opinie? Anitka chętnie przebywa w chuście? Możesz ją np w domu w niej nosić i masz wtedy ręce wolne? A jak to znosi Twój kręgosłup?
W poniedziałek jadę na usg bioderek to wtedy podpytam lekarza na ten temat, ale najpierw chcę poznać Twoje zdanie jako praktykującej mamusi
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez pati-m.
Moderatorzy: ilona