- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
płakał niemiłosiernie a mi aż łezki do oczu napływały... dopiero w woku sie uspokil teraz przyniosłam go do domu i spi ale bardzo niespokojnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja mam kombinezon na 68 ale powiem wam że nam jeszcze duzo do niego... Franek nosi 56-62
migielka ja mam zalecenia podawania sabsimplex 4x dziennie przed posiłkiem albo dodatkowo jak widze że cos się dzieje
fanka
słowiczku ależ ona rosnie
ide sprobuje zrobic jakis obiad
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pati jeśli chodzi o kręgosłup maleństwa, to zdecydowanie nie szkodzi, na bioderka też nie szkodzi. Natomiast mój kręgosłup o wiele lepiej niż jak mam małą na rękach nosić. W domu super się sprawdza, bo można dużo rzeczy robić. Anitka zależy od dnia, raz jej się podoba, a innym razem nie Zależy jaki ma humor My na razie mamy pożyczoną chustę, żeby sprawdzić co i jak. I jak dalej będzie dobrze to kupimy jakąś.
www.chustomania.pl/online/chustomania/Ci...szkodzi_na_kregoslup
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zobaczcie co znalazłam allegro.pl/pentelka-bluza-polar-m-rozne-...cja-i1931353929.html
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Do szpitala przyjechałam 8 dni po terminie i mialam 3 cm rozwarcia ale nic sie w ogole nie ruszalo i tez przy tylu mi przebili pecherz. Urodziłam naturalnie choc juz sie zastanawiali nad cesarka bo bobas nie obnizal sie do kanalu przez te 11 godzin. Ale polozna mnie wymeczyla, kazala lezec na boku przez 4 skurcze co bylo bardzo bolesne, bardziej niz bóle parte i po tych 4 skurczach rozwarcie bylo calkowite i po pol godziny urodzilam. Ale ogólnie wspominam poród dobrze.
O ile można wspominac bo z emocji to wiele nie pamiętam, szczegolnie zapomnialam jak to boli
Mi lekarka przewidziala ze będzie okolo 4 kg wiec bylam na to przygotowana. Rodzina byla raczej zdziwiona ze dalam radt bo u nas nikt nie rodzila takich duzych dzieci
A co do zabrania na wywoływanie to w ogóle nie bylo czegos takiego. Lezalam na patologi i tam co rano jest badanie, poszlam i lekarz nagle mowi: No to rodzimy, nie ma na co czekać. Byłam przerazona jak wyciagnal to cos metalowego do przebijania. Pomysłalam sobie: To co juz mam rodzic teraz? Nie jestem na to gotowa
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzień Dobry
Jeśli chodzi o kombinezon ja kupiłam na allegro taki:
allegro.pl/kombinezon-disney-3-6mies-roz...owy-i1910645895.html
ale jest meeeega duży (rączki w połowie rękawa ) i poprosiłam o wymianę na mniejszy. Jak przyjdzie to się pochwalę
Mam taki sam kombinezon granatowy, ale oddałam siostrzenicy bo za duży. Na Jasia mam od niej 68 bo oboje urodzili sie duzi po 60cm i 62 to juz skonczył Jasio nosić.
Ja się niestety w Polsce nie rozliczam podatkowo więc tak nie pomogę. Jeśli jest jakiś inny sposób to dajcie znać. Bardzo Was podziwiam jako rodziców i już mi łzy do oczu napływają jak tylko widzę chore dziecko. Ale najważniejsze że jest szczęśliwy
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
fanka - wyżal się kochana, po to jesteśmy. Dziś Ty, a jutro przyjdzie kolej na inną z nas Ja się tak czułam w 9-tym dniu po porodzie, ale widać u Ciebie pojawiło się to później. Na szczeście to mija i zostaje szczęśliwa mamusia Przesyłam buziak na poprawę humorku Śliczna fotka
bewipo - zastanawiam się nad kupnem chusty, ale nie wiem czy to nie szkodzi na kręgosłup maleństwa. Jakie są na te temat opinie? Anitka chętnie przebywa w chuście? Możesz ją np w domu w niej nosić i masz wtedy ręce wolne? A jak to znosi Twój kręgosłup?
W poniedziałek jadę na usg bioderek to wtedy podpytam lekarza na ten temat, ale najpierw chcę poznać Twoje zdanie jako praktykującej mamusi
Pati ja tez sie zastanawiałam, ale doszlam do wniosku ze moj kregoslup tego nie wytrzyma, teraz ok bo maluch ma 6 kg, ale potem będzie masakra, bo przyzwyczai sie do ciaglego noszenia, a kilogramy będą mu przybywały.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie zamówiłam mojemu szkrabowi takie grzechotki allegro.pl/lamaze-opaski-grzechotki-na-r...osc-i1927305638.html bo wywija swoimi łapkami we wszystkie strony świata, to mu chociaż coś podzwoni, no i są elementy czarno-białe, a skoro on teraz tylko tak widzi, to mam nadzieję, że się zainteresuje
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa