- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i też się muszę zmobilizować do wywołania zdjęć bo folder "Natalka - do wywołania" czeka
Ja za to mam przeprawy z Natalką bo nie lubi leżeć na brzuchu. Późno ją zaczęliśmy układać na brzuszku i w sumie nie za często :/ Teraz się pilnuję i codziennie z nią trenuję i widzę już jakieś postępy - już nie drze się od razu tylko po 5 minutach
Słoneczko świeci, jak tylko mała się obudzi to biegniemy na spacer Kisimy się w domu już 5 dzień !!!!! Najpierw coś nam szwankowała winda - a mieszkamy na 6 piętrze więc nie sfrunę z wózkiem a potem była taka beznadziejna pogoda
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Moja Ola ma tak samo, najlepsze nasze twarze, a zabawki ma w nosie.slowiczek - wodzi wzrokiem, ale nic nie jest w stanie go zainteresować na dłużej. No oczywiście nie licząc twarzy mamy albo taty, bo wtedy to się wpatruje zawzięcie, śledzi oczkami, uśmiechy przesyła i aguga na maksa Po prostu jak się tak naczytałam o Waszych maluszkach, to zauważyłam że mój skarbek się różni. No, ale może masz rację - ide dzieci, tyle zachowań.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Witam, chyba pierwsza.
Basia wszystkiego naj na Nowej Drodze Życia. Damianek słodziak.
Marta Megi zdrowiejcie.
Agusia jak masz tyle mleczka to nie dawaj Emilce mm, może ona jest z tego rodzaju ile dostanie to tyle zje. Mojej szwagierki mały tak je, a potem go boli brzuszek z przejedzenia i ryczy dopóki nie zwymiotuje nadmiaru.
Kamil w przedszkolu, Olcia śpi, a ja mam chwilę na kawkę i kompa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mala to podaj nr konta, my tez przekażemy Wam 1 %
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Ja również się witam
Dzisiaj mój Kacper to jedna wielka maruda Obudził się o 8.30 i do tej pory chciał żeby go na rękach nosić, a teraz na szczęście usnął i mam chwilkę żeby do Was skrobnąć
Ja jak mi dziś ten mój maruda pozwoli, to mam zamiar dokonczyć wreszcie mój albumik ciążowy, bo został mi jeszcze jeden miesiąc. No i muszę usiąść i powybierać fotki do wywołania z 2 m-ca, bo z 1-go mam już w albumie, a potem zastój
Dziewczynki trochę się martwię Czytam co jakiś czas jak któraś z Was pisze, że maluszek gada do karuzelki itp., a mój Kacper nic takiego nie robi. Ma w nosie wszystkie karuzelki, grzechotki itp. Jedyna zabawka, która go zainteresuje, to grający misiek (Gosia wie jaki, bo ma takiego samego). Myślicie, że wszystko jest ok, czy powinnam zacząć się martwić?
Pati Jagódka tez ma w poważaniu karuzele, za to zachwycona jest buźka swojego brata
Jak gada do miska to juz jest dobrze
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Słowiczku byliśmy na bilirubinie i morfologii. A jak Wasz poziom bilirubiny
Pyśkaa mój zięć dzielny i będzie dobrze na szczepieniu. 3-mamy kciuki za Was
My mamy kombinezon na 62 i jest trochę za duży, więc myślę, że będzie dobry na zimę.