BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #239379 przez slowiczek
Pati, są różne dzieci, nie co się martwić :) Dla jednych karuzelka robi szał a dla innych to nuda. Ale wodzi choć przed chwilę wzrokiem za zabawką jak mu przed oczami zamachasz ?

No i też się muszę zmobilizować do wywołania zdjęć bo folder "Natalka - do wywołania" czeka :D

Ja za to mam przeprawy z Natalką bo nie lubi leżeć na brzuchu. Późno ją zaczęliśmy układać na brzuszku i w sumie nie za często :/ Teraz się pilnuję i codziennie z nią trenuję i widzę już jakieś postępy - już nie drze się od razu tylko po 5 minutach :P

Słoneczko świeci, jak tylko mała się obudzi to biegniemy na spacer :) Kisimy się w domu już 5 dzień !!!!! Najpierw coś nam szwankowała winda - a mieszkamy na 6 piętrze więc nie sfrunę z wózkiem :P a potem była taka beznadziejna pogoda :(
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #239383 przez pati-m
slowiczek - wodzi wzrokiem, ale nic nie jest w stanie go zainteresować na dłużej. No oczywiście nie licząc twarzy mamy albo taty, bo wtedy to się wpatruje zawzięcie, śledzi oczkami, uśmiechy przesyła i aguga na maksa :lol: Po prostu jak się tak naczytałam o Waszych maluszkach, to zauważyłam że mój skarbek się różni. No, ale może masz rację - ide dzieci, tyle zachowań.
13 lata 1 miesiąc temu #239410 przez Mała
pati-m napisał:

slowiczek - wodzi wzrokiem, ale nic nie jest w stanie go zainteresować na dłużej. No oczywiście nie licząc twarzy mamy albo taty, bo wtedy to się wpatruje zawzięcie, śledzi oczkami, uśmiechy przesyła i aguga na maksa :lol: Po prostu jak się tak naczytałam o Waszych maluszkach, to zauważyłam że mój skarbek się różni. No, ale może masz rację - ide dzieci, tyle zachowań.

Moja Ola ma tak samo, najlepsze nasze twarze, a zabawki ma w nosie.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 miesiąc temu #239412 przez gosia2324
Mała napisał:

Witam, chyba pierwsza.
Basia wszystkiego naj na Nowej Drodze Życia. Damianek słodziak.
Marta Megi zdrowiejcie.
Agusia jak masz tyle mleczka to nie dawaj Emilce mm, może ona jest z tego rodzaju ile dostanie to tyle zje. Mojej szwagierki mały tak je, a potem go boli brzuszek z przejedzenia i ryczy dopóki nie zwymiotuje nadmiaru.

Kamil w przedszkolu, Olcia śpi, a ja mam chwilę na kawkę i kompa :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mala to podaj nr konta, my tez przekażemy Wam 1 %
13 lata 1 miesiąc temu #239414 przez Marta M
Dokladnie, gosiak ma racje, czemu do nas nie napisalas?? I moim znajomym tez bym Twoje konto podala...
13 lata 1 miesiąc temu #239416 przez gosia2324
pati-m napisał:

Ja również się witam :)
Dzisiaj mój Kacper to jedna wielka maruda :) Obudził się o 8.30 i do tej pory chciał żeby go na rękach nosić, a teraz na szczęście usnął i mam chwilkę żeby do Was skrobnąć :)

Ja jak mi dziś ten mój maruda pozwoli, to mam zamiar dokonczyć wreszcie mój albumik ciążowy, bo został mi jeszcze jeden miesiąc. No i muszę usiąść i powybierać fotki do wywołania z 2 m-ca, bo z 1-go mam już w albumie, a potem zastój :)

Dziewczynki trochę się martwię :( Czytam co jakiś czas jak któraś z Was pisze, że maluszek gada do karuzelki itp., a mój Kacper nic takiego nie robi. Ma w nosie wszystkie karuzelki, grzechotki itp. Jedyna zabawka, która go zainteresuje, to grający misiek (Gosia wie jaki, bo ma takiego samego). Myślicie, że wszystko jest ok, czy powinnam zacząć się martwić? :unsure:

Pati Jagódka tez ma w poważaniu karuzele, za to zachwycona jest buźka swojego brata :)
Jak gada do miska to juz jest dobrze :side: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #239421 przez Mała

13 lata 1 miesiąc temu #239424 przez Mała
Na tej stronie są nasze zdjęcia, jak chcecie nas zobaczyć to zapraszam do zakładki galeria.
13 lata 1 miesiąc temu #239428 przez gosia2324
Mała napisał:

Dzieki przekażemy tez znajomym!
13 lata 1 miesiąc temu #239429 przez Mała
A teraz wróćmy do tematu forum. Jakie duże kombinezoniki na zimę kupujecie 62, 68?
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #239433 przez Marta M
Ja kupilam 62 i dostalam 68, takze mam oba rozmiary aczkolwiek mysle ze lepiej 68 ;) zima dluga a dzieci szybko rosna ;)
13 lata 1 miesiąc temu #239434 przez gosia2324
Mała napisał:

A teraz wróćmy do tematu forum. Jakie duże kombinezoniki na zimę kupujecie 62, 68?

Ja 68, 62 juz maly jest
13 lata 1 miesiąc temu #239438 przez pati-m
Mój krzykacz się obudził i zrobił taki wrzask, jakby go ze skóry obdzierali - biedne, głodne dziecko, matka nie karmiła od 2h, to trzeba popłakać :silly:

Ja mam kombinezonik na 68, bo na 62 też za mały. :)
13 lata 1 miesiąc temu #239439 przez Mała
Też myślałam nad 68, dzięki
13 lata 1 miesiąc temu #239444 przez megi2501
Mała i my się dołożymy oraz przekażemy dalej :)

Słowiczku byliśmy na bilirubinie i morfologii. A jak Wasz poziom bilirubiny :unsure:

Pyśkaa
mój zięć dzielny i będzie dobrze na szczepieniu. 3-mamy kciuki za Was :ohmy:

My mamy kombinezon na 62 i jest trochę za duży, więc myślę, że będzie dobry na zimę.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia