- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co Ci wyszło na bioderkach że masz szeroko pieluchować ?
Agusia - kolejna z obsesją jedzenia Natalka też wżera piąstę (na razie tylko jedną pakuje do buzi ), to nie świadczy o głodzie, a skoro masz pokarm to lepiej przystawiaj ją do cyca a nie karm modyfikowanym
moja natalka dziś wzorowo grzeczna, w dzień sporo spała, śmiała się i nic a nie nie marudziła teraz też już od 2 h śpi smacznie a ode mnie właśnie wyszła koleżanka
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
dopiero teraz, bo dzisiaj latałam z małym po lekarzach :/ u neonatologa miałam wizyte, i usg USG przezciemiączkowe.
a tu tak jak obiecalam zdjęcie mojego Damianka
po porodzie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a tu pare dni temu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a tu nasze ślubne
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
hej
dopiero teraz, bo dzisiaj latałam z małym po lekarzach :/ u neonatologa miałam wizyte, i usg USG przezciemiączkowe.
a tu tak jak obiecalam zdjęcie mojego Damianka
po porodzie
a tu pare dni temu
sliczny bobas
a to mój mały pirat i moje chlopy spiochy
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Basiu pieknie Jeszcze raz wszystkiego dobrego
A ja chora od trzech dni, od trzech dni chodze w masce ochronnej, straszne uczucie, jak ja karmie, przewijam to jej nie widze bo maska na nosie, jak wydycham powietrze to mi lica i nawet oczy sie poca..masakra..mam nadzieje ze jej nie zaraze...
Gosiu rodzicow nie ma, jest rodzenstwo, ktorego w zasadzie przez dzien nie ma i moja babcia..ale wolalam to niz siedzenie samej jak palec..
Powiedzcie mi czy Wasze dzieci juz siegaja po przedmioty?? Bo po drugim skoku jest napisane ze powinny..u nas nie ma czegos takiego a konczymy dzis 10 tygodni
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Basiu, przyjmij ogromne gratulacje z powodu z amaz pojscia:) piekne zdjecie slubne a Damianek kochany dzieciaczek...
Martus, ja czegos takiego nie zauwazylam...no chyba, ze chytanie moich wlosow jak ja trzymam w pionie Zycze szybkiego powrotu do zdrowia...takie maski sa koszmarne...w pracy czasem musze ich uzywac...
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
no mieliśmy to usg i wizyte bo mój poród był ciężki i mały miał przodogłowie, i w ogóle duży się urodził, no i był o te 10dni przenoszony. no i jak sie urodził to miał duża główkę, no i przez to też zatrzymał się w kanale rodnym. za miesiąc kolejna wizyta. no ale wszystko jest ok. mały prawidłowo się rozwija. tylko ja się tym wszystkim denerwuje. bo jakby nie patrzeć to to wszystko wina lekarzy bo oni mnie tak długo przetrzymali. i by jeszcze trzymali gdyby lekarz mi pęcherza nie przebił masakra te nasze szpitale :/
U mnie bylo 11 dni po terminie i tez przebili mi pecherz ale dopiero na trzeci dzien pobytu w szpitalu. Tak samo urodzil sie duzy 4080. W ogole nie mogl zejsc do kanalu dopiero po 11 godzinach sie udalo. Ale na szczescie komplikacji przy porodzie nie bylo i urodzil sie zdrowy.
Nie martw się skoro dobrze sie rozwija tzn ze juz bedzie tylko lepiej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
dziewczynki juz jestem naprostowana...nie bede malej nic dawala oprocz moich cyckowych wypocin ,,,kiedys sprobowalam tego mojego mleczka...i jak dla mnie to rarytasy nie sa
Martus, ja czegos takiego nie zauwazylam...no chyba, ze chytanie moich wlosow jak ja trzymam w pionie
Zgadzam się ja tez próbowałam i zupełnie mi nie smakowało
Jasio sięga rączkami w kierunku zabawki, takiej zawieszonej, jak ja zauwazy, tzn jak mu pokaze albo ja uslyszy
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Buziaki dla malenkiego
Lily fajne te Twoje chlopaki.
Martus ale to az tak
Cie zlapalo bidulko.Kuruj sie kochana kuruj
Agusiu witam w gronie ogarnietych hheh
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)