BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #239061 przez slowiczek
Pyśka - z moich rad : pozawieszaj jakieś zabawki z drugiej strony łóżeczka żeby chciał się patrzeć na lewo, nie noś go tylko na jedną stronę, jak kąpiesz to trzymaj raz jedną raz drugą reką, tak, żeby się nie przyzwyczajał do jednej strony :) ja tak robiłam i pomogło super
a co Ci wyszło na bioderkach że masz szeroko pieluchować ?

Agusia - kolejna z obsesją jedzenia :P Natalka też wżera piąstę (na razie tylko jedną pakuje do buzi :P), to nie świadczy o głodzie, a skoro masz pokarm to lepiej przystawiaj ją do cyca a nie karm modyfikowanym

moja natalka dziś wzorowo grzeczna, w dzień sporo spała, śmiała się i nic a nie nie marudziła :) teraz też już od 2 h śpi smacznie a ode mnie właśnie wyszła koleżanka
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #239062 przez monika1984lodz
Oj tam slowiczku ja juz sie wyleczylam z obsesji :P wystarcyzlo, ze sie wyspalam :) a Emi mimo, ze jej nie dokarmialam na spicha wstala cala i zdrowa i zadowolona :D

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 miesiąc temu #239081 przez slowiczek
no to dobrze Monia:P teraz trzeba Agusię naprostować :D
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #239083 przez basia89
hej :)
dopiero teraz, bo dzisiaj latałam z małym po lekarzach :/ u neonatologa miałam wizyte, i usg USG przezciemiączkowe.
a tu tak jak obiecalam zdjęcie mojego Damianka
po porodzie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a tu pare dni temu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a tu nasze ślubne :)

Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #239089 przez slowiczek
a czemu basia tak latałaś z małym,coś mu jest :( ?
13 lata 1 miesiąc temu #239097 przez LILY
basia89 napisał:

hej :)
dopiero teraz, bo dzisiaj latałam z małym po lekarzach :/ u neonatologa miałam wizyte, i usg USG przezciemiączkowe.
a tu tak jak obiecalam zdjęcie mojego Damianka
po porodzie

a tu pare dni temu

sliczny bobas :D

a to mój mały pirat i moje chlopy spiochy

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #239099 przez LILY

Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #239106 przez LILY

Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #239108 przez basia89
no mieliśmy to usg i wizyte bo mój poród był ciężki i mały miał przodogłowie, i w ogóle duży się urodził, no i był o te 10dni przenoszony. no i jak sie urodził to miał duża główkę, no i przez to też zatrzymał się w kanale rodnym. za miesiąc kolejna wizyta. no ale wszystko jest ok. mały prawidłowo się rozwija. tylko ja się tym wszystkim denerwuje. bo jakby nie patrzeć to to wszystko wina lekarzy bo oni mnie tak długo przetrzymali. i by jeszcze trzymali gdyby lekarz mi pęcherza nie przebił :( masakra te nasze szpitale :/
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #239114 przez Marta M
Wszystkie maluchy do wycalowania :)

Basiu pieknie :) Jeszcze raz wszystkiego dobrego :):)

A ja chora od trzech dni, od trzech dni chodze w masce ochronnej, straszne uczucie, jak ja karmie, przewijam to jej nie widze bo maska na nosie, jak wydycham powietrze to mi lica i nawet oczy sie poca..masakra..mam nadzieje ze jej nie zaraze...

Gosiu rodzicow nie ma, jest rodzenstwo, ktorego w zasadzie przez dzien nie ma i moja babcia..ale wolalam to niz siedzenie samej jak palec..

Powiedzcie mi czy Wasze dzieci juz siegaja po przedmioty?? Bo po drugim skoku jest napisane ze powinny..u nas nie ma czegos takiego a konczymy dzis 10 tygodni :):)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #239124 przez Agusia83
dziewczynki juz jestem naprostowana...nie bede malej nic dawala oprocz moich cyckowych wypocin :silly: ,,,kiedys sprobowalam tego mojego mleczka...i jak dla mnie to rarytasy nie sa :silly:

Basiu, przyjmij ogromne gratulacje z powodu z amaz pojscia:) piekne zdjecie slubne a Damianek kochany dzieciaczek...

Martus, ja czegos takiego nie zauwazylam...no chyba, ze chytanie moich wlosow jak ja trzymam w pionie :silly: Zycze szybkiego powrotu do zdrowia...takie maski sa koszmarne...w pracy czasem musze ich uzywac...

13 lata 1 miesiąc temu #239125 przez LILY
basia89 napisał:

no mieliśmy to usg i wizyte bo mój poród był ciężki i mały miał przodogłowie, i w ogóle duży się urodził, no i był o te 10dni przenoszony. no i jak sie urodził to miał duża główkę, no i przez to też zatrzymał się w kanale rodnym. za miesiąc kolejna wizyta. no ale wszystko jest ok. mały prawidłowo się rozwija. tylko ja się tym wszystkim denerwuje. bo jakby nie patrzeć to to wszystko wina lekarzy bo oni mnie tak długo przetrzymali. i by jeszcze trzymali gdyby lekarz mi pęcherza nie przebił :( masakra te nasze szpitale :/

U mnie bylo 11 dni po terminie i tez przebili mi pecherz ale dopiero na trzeci dzien pobytu w szpitalu. Tak samo urodzil sie duzy 4080. W ogole nie mogl zejsc do kanalu dopiero po 11 godzinach sie udalo. Ale na szczescie komplikacji przy porodzie nie bylo i urodzil sie zdrowy.

Nie martw się skoro dobrze sie rozwija tzn ze juz bedzie tylko lepiej :)

13 lata 1 miesiąc temu #239127 przez LILY
Agusia83 napisał:

dziewczynki juz jestem naprostowana...nie bede malej nic dawala oprocz moich cyckowych wypocin :silly: ,,,kiedys sprobowalam tego mojego mleczka...i jak dla mnie to rarytasy nie sa :silly:

Martus, ja czegos takiego nie zauwazylam...no chyba, ze chytanie moich wlosow jak ja trzymam w pionie :silly:

Zgadzam się ja tez próbowałam i zupełnie mi nie smakowało :D

Jasio sięga rączkami w kierunku zabawki, takiej zawieszonej, jak ja zauwazy, tzn jak mu pokaze albo ja uslyszy

13 lata 1 miesiąc temu #239138 przez monika1984lodz
Basia gratulacje slicznie wygladaliscie :)

Buziaki dla malenkiego :)

Lily fajne te Twoje chlopaki.

Martus ale to az tak
Cie zlapalo bidulko.Kuruj sie kochana kuruj :)

Agusiu witam w gronie ogarnietych hheh :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 miesiąc temu #239146 przez Agusia83
Dziewczyny znacie sposob jak moge wejsc na strone np:700 na naszym forum? Czy musze przekładac non stop strony?I bedzie to wowczas trwalo 100 lat
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia