BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 miesiąc temu #240727 przez beti
megi2501 napisał:

Witam po nie przespanej nocy :angry:

Mała jadła o 19.00, 22.00, 2,00, 4,00, 5,00 i stękała bo kupę robiła przez sen. Zabrałam ją o 5.00 do nas i spałyśmy prawie do 9.00, więc wybaczam jej :kiss:

Beti co miałaś przepisane :unsure: Napisz proszę, bo bierze mnie na maxa choroba :(

Witamina C 1000 1 x
Wapno 2 x
Afrin do nosa
Tantum Verde do gardła

Czesc laseczki, nadrabiam Was, ale nie wiem, czy nadrobię do końca, bo noc miałam fatalną, spałam tylko 3 h i zaraz chyba pójdę spać :( mój M o 2 w nocy jechał z naszą sunią na ostry dyżur weterynaryjny bo wymiotowała krwią, dostała 7 zastrzyków, w tym antybiotyk i kroplówkę, dzisiaj kolejna kroplówka i antybiotyk i jeszcze tak do soboty...bidulka się wymęczyła a my z nią :(

Z dobrych rzeczy to Wam powiem, że jestem super zadowolona z kursu, aż żałuję, że jutro już koniec...
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #240737 przez ewelinaa
Beti, Bewipo - pochwalcie się zdjęciami dzieciaków w chustach :woohoo:
13 lata 1 miesiąc temu #240742 przez beti
Martuś, Pati, trzymam za Was kciuki!!! Ucałujcie Majeczkę i Kacperka od cioci...biedaczki malutkie :kiss:

Pyśka, HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY DEAR PYSKA!!!!! :D
13 lata 1 miesiąc temu #240745 przez Marta M
Wiecie co Wam powiem?? Udaly nam sie dzieci..Jasio, Jagodka :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #240749 przez beti
MEgi i za Was też oczywiście trzymamy kciuki!!! :)
13 lata 1 miesiąc temu #240753 przez beti
Jasio, Jagódka i Nuna...śliczności!!! :)
13 lata 1 miesiąc temu #240757 przez beti
Ewelina, ja w chuście mam takie sprzed 4 tygodni, więc może jak zrobię nowe to wrzucę :D
13 lata 1 miesiąc temu #240798 przez LILY
Tak tak dzieci wszystkie mamy piękne i cudowne :) Jedyne czego musimy sobie życzyć to ich zdrowia zawsze i tego żeby zawsze były takie uśmiechnięte i szczęśliwe bo nie wiem jak Wam ale mi najlepiej na poprawę humoru działa uśmiech Jasia :) I to jeszcze uśmiech specjalnie dla mnie jak słyszy mój głos i widzi moją twarz. Mam ochote wtedy płakać ze szczęscia.

Polecam ciekawy temat:
wrolimamy.pl/2011/11/15/inni/#comment-703

I też proszę o zdjęcia z chustami bo się zastanawiam nad zakupem :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 miesiąc temu #240808 przez LILY
A i powiem Wam jeszcze że z moją wagą nie jest ok a tym bardziej z brzuchem bo wygląda fatalnie, jakby mi taki worek zwisał z przodu a skóra wciąz bardzo ciemna i z rozstępami. W ciąży dużo przytyłam bo 20kg i w pasie mi przybyło 50cm aż. I schudłam z 72kg do 60 ale przed porodem miałam max 53kg przy wzroście 160cm. Nie czuje się wcale jakoś grubo teraz z tą wagą bo mieszcze sie w rozmiar 38 ale wolałabym wrócić do mojego 53.
A teraz ciągle się wybieram na aerobik ale jakoś mi nie wychodzi. Zeby ten brzuch poprawić przede wszystkim

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 miesiąc temu #240820 przez Agusia83
Pyska, wszystkiego najlepszego z okazji Twojego swieta :laugh: mam nadzieje, ze sie nie spoznilam...

Pati, moja Emilcia tez miala ziarnine po pepku...smarowalam jej spirytusem...lalam go mnostwo, a na okolo, gdzie juz byla skora smarowalam bephantenem..i wiesz..to cialko amo sie wsyslo :laugh: u was na pewno bedzie tak samo...tylko musisz przy kazdej zmianie pieluszki tak robic..nam tez czasem to sie jadzilo...sprawdzaj, czy ta wydzielina nie smierdzi...bo to wazne..

Monia, ale sliczna Nuna i z pieluszka i z piastka...doslownie jakbym widziala swoja core :laugh:

Lily, synek uroczy, a jego usmieszki sprawiaja, ze czlowiekowi geba sama sie smieje :lol:

Marta, mam nadzieje, ze ten syndrom przejdzie sam...byc moze wcale nie jest taki grozny...jednak byscie lepiej sie poczuli i uspokoili to wybierzcie sie do neurologa...

Gosia, jak zawsze Jagodka swietnie wychodzi na zdjeciach...

Dziewczyny a jak macie teraz podczas kapieli? Emisia sie wygina i tak macha tymi nozkami i raczkami, ze ciagle obija sie o wanienke...to ja bardzo denerwuje...chyba energia ja rozpiera....
A jak trzymam ja na rekach to sama podnosi glowke i nie trzeba jej podpierac...
Dzis moja gwiazda konczy 2 miesiace :laugh: pomyslec, ze o tej godzinie 2 miesiace temu mialam Emisia na brzuchu :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #240830 przez monika1984lodz
Agusia buziak dla Emci :) :kiss:

Beti dopiero teraz doczytalam o psiaku :( kurcze bidula :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 miesiąc temu #240892 przez pati-m
Emilka piąstkowy żarłoczek - buzi od cioci :kiss:

Jasio się w stylistę bawi, hihihi :lol:

Jagódko Ty moja piękna synowo wciąż mnie zdjęciami zachwycasz :kiss:

Wpadłam żeby Was nadrobić. Kacper nakarmiony, wykąpany i śpi :) Ja już przestałam kąpać w wanience bo też mi się odbijał nóżkami i bałam się, że się w główkę uderzy, a nie daj Boże w ciemiączko. No i od tygodnia kąpiemy się w dużej wannie :) Władam foczkę i mały tak szaleje w wodzie, że szok. Radochę ma na 102 i wreszcie dużo miejsca żeby pokopać nóżkami wodę, a gdy robi się wielki plusk to oczy ma nie jak 5zł, tylko jak 50, hihihi :lol: Jutro wkleję Wam fotkę z naszej kąpieli :)

Zmykam spać. Cały dzień mnie pewnie nie będzie bo po południu jedziemy do chirurga. Trzymajci kciuki. Napiszę wieczorkiem.
Dobrej nocki! :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #240916 przez Pyśkaaaa
witam :) pierwsza:P
Jasio jakie uśmiechy
Nunulka chyba próbuje całą wsadzić :P
Jagodka jak zwykle elegancka :)

Franek dzisiaj preszedł samego siebie :ohmy: jak padł o 22 tak wstał o6.30 :ohmy: głodny napadł na moje cycki teraz lezy w łóżeczku i sie bawi
13 lata 1 miesiąc temu #240931 przez ewelinaa
Witam druga :)

Jeśli chodzi o kąpiel to u nas też mała kopie w wanienkę, tez chyba zaczniemy kąpać w naszej wannie :)
Na razie miała tylko parę kąpieli ze mną w wannie, gdzie było duuuużo wody (tak jak do kąpieli dorosłego :lol: )

Monia - Kinga też tak piąstki wcina, śmiesznie to wygląda, ostatnio próbuje nawet dwie na raz wkładać :silly: Aż się czasami zdziwi jak się zadławi :ohmy: ;)

Zaraz muszę się ogarnąć i dziecko zebrać, bo jedziemy na kontrolną wizytę bioderek. A za oknem mróz :ohmy: :ohmy: -3 i cały dzień będzie mrozić :angry: To już nie lato niestety :( :( :( :(
13 lata 1 miesiąc temu #240936 przez slowiczek
GŁODNY NAPADŁ NA MOJE CYCKI - :lol: :lol: :lol: hahahaha, Pyśka, to mnie rozbawiłaś :laugh:

ewelina - daj znać po wizycie :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka