BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 tygodni temu #253625 przez beti
Mgiełka, niestety możliwe :P
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #253657 przez mgielka22
witam sie pierwsza :)

My nie spimy od 6 rano :angry: mala postanowila niespac bo po co i jojczy grrr... jestem tak wykonczona ze nie wiem kiedy odespie ten czas ja sie dziwie jak ja funkcjonuje...

I tylko raczki i raczki ilez mozna toz to juz klocuszek ciezki a ja nie chce jej przyzwyczajac :angry:
13 lata 2 tygodni temu #253660 przez bewipo
Witam druga :)
My od 7 nie spimy, no maluda własnie padła, więc ja na kompa.
Wczorajsze fotki super, mikołajki wymiatają :) Iwonka z ciebie fajna laseczka :)

U mnie ciemności egipskie i pogoda do kitu, pewnie w domku posiedzimy dzisiaj, bo do tego wiatr...

Prezenty gwiazdkowe mam zaplanowane i nawet pierwsze już zakupione.

Mgiełka moja też jest przytulanka i na rączki by chciała, podobno to nie prawda że się maluchy przyzwyczajają, więc ja tam noszę i tulę. Jak wyrośnie z tego to będzie uciekać od noszenia i tulenia ;)
13 lata 2 tygodni temu #253691 przez Mała
Witam.
My już na pełnych obrotach. Olcia już 2 raz śpi.

Megi trzymam kciuki, żeby Gwiazda nie pogardziła cycem.

Słowiczku poczekaj przy drugim, też Cię Natalka skomplementuje :silly:

Monia niezłą masz mamę-agentkę, ale nie zazdroszczę Ci odkręcania.

A mnie przez tą Oli kupę to się nawet po nocach śni, że robi :dry:
13 lata 2 tygodni temu #253697 przez magda79
Witam się i ja :)
My też już gotowi do wyjścia - idziemy na obiad do rodziców a później zostajemy tam na 9tych urodzinach u syna siostry, więc niedziela zapowiada się fajnie :laugh:
Majka w kościele - dzisiaj chórek gdzie śpiewa ma występ, więc wszyscy pojechali, a ja czekam aż Domiś się obudzi bo też już ma drugą drzemkę :laugh:
13 lata 2 tygodni temu #253701 przez magda79
A Iwona śliczna Oliwcia a te miny booooskieeeee :kiss: :kiss:
Monia to Ci mama :ohmy: trochę Wam namieszała ;) ;)

A prezenty u nas też w trakcie jeszcze coś do chłopaków siostry trzeba dokupić,chłopaków szwagra i Majce oczywiście ale pomysły są i mam nadz, że w tym tygodniu uda się to pozamawiać :silly:
13 lata 2 tygodni temu #253704 przez magda79
Mała trzymamy kciuki za kupkę u nas jest kilka razy dziennie za to :silly: , a po całej nocy jak rano zrobi to masakra - pełny pampers :silly: :ohmy:
13 lata 2 tygodni temu #253708 przez magda79
miłej niedzielki dla wszystkich cioć :) :)
Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #253710 przez magda79
i jeszcze jedno :kiss:
Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu #253718 przez magda79
ostatnie na dzisiaj :laugh:
Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu #253720 przez iwonaNAVI
Witam sie dopiero teraz:) pospalismy jak zwykle do 9:30 :D a teraz Oliwia znowu spi wiec mam czas zeby skrobnac :)
Ja juz prezenty na szczescie mam kupione :D
Dominik to juz konkretny facet :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu #253726 przez iwonaNAVI
Mgileka to bardzo mozliwe u nas zabek jest juz wyczuwalny ale jeszcze sie nie przebil :P
13 lata 2 tygodni temu #253752 przez monika1984lodz
Witam sie i ja niedzielnie.
Wstalismy o 8 a o 10 Nunka ucila sobie drzemke- potem tatus sie nia zajmowal a mamusi apospala :) hi nareszcie czuje sie wyspana :) teraz Tatus z Nunka tna drzemke a mam siedzi przy kompie :P

Dominis jaki Ty przystojny jeste :)

Iwonka - ale masz fajnie :)

W łodzi dzisiaj jest tak buro, ze znowu nigdzie bnie wyjdziemy :( chyba , ze gdzies na kominki :P

Mgielka mozliwe, mozliwe :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #253772 przez LILY
Witam dziewczyny :)

Jasio zasnął bo taki był wymęczony :) Ciekawe ile pośpi. Ja go niewiele nosze, najcześciej siedzimy sobie i się uś miechamy i mówimy do niego. On to uwielbia. A dziś tak się ubawiliśmy bo sobie leżał sam i zaczął gadać i śmiać się sam do siebie :D

A już najbardziej lubi gadać z dziadkiem :)

Monia jeśli suknie ślubną chcesz jakąś mniej skomplikowaną ja mogę uszyć
To samo Mgiełka odnośnie wieczorowej (przy wieczorowych się n ie ograniczam do mniej skomplikowanych) - a co do ceny z reguły mam bardzo korzystne a po znajomości mogą być nawet korzystniejsze ;) :S

Zdjęcia śliczne wczorajsze: Gosiu śliczne mikołajki, Iwonka pięknie wyglądacie, a TY jesteś śliczna, Dominiś boski facet i super ma siostrzyczkę. I wszyscy inni modele śliczni- bo już zapomniałam kto tam jeszcze pozował :)

Ja tam mniej więcej wiem co kupie na prezenty ale jeszcze nie mam czasu jechać. Bo muszę się udać do Krakowa :) A to z godzinka drogi ode mnie.

Siostra dostanie bon z Ikei bo chce tam kupować meble. Będzie to prezent składkowy. Ogólnie takie w tym roku będą bo wolimy coś lepszego kupić niż kilka drobnych rzeczy :)
A dla mojego mam na razie album z motocyklami bo lubi :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 2 tygodni temu #253785 przez LILY
Mgiełka klocek? :laugh: to jak ja mam moje prawie 8 kg dziecka nazywać? :side: :lol:

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka