- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #253657 przez mgielka22
witam sie pierwsza
My nie spimy od 6 rano mala postanowila niespac bo po co i jojczy grrr... jestem tak wykonczona ze nie wiem kiedy odespie ten czas ja sie dziwie jak ja funkcjonuje...
I tylko raczki i raczki ilez mozna toz to juz klocuszek ciezki a ja nie chce jej przyzwyczajac
My nie spimy od 6 rano mala postanowila niespac bo po co i jojczy grrr... jestem tak wykonczona ze nie wiem kiedy odespie ten czas ja sie dziwie jak ja funkcjonuje...
I tylko raczki i raczki ilez mozna toz to juz klocuszek ciezki a ja nie chce jej przyzwyczajac
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #253660 przez bewipo
Witam druga
My od 7 nie spimy, no maluda własnie padła, więc ja na kompa.
Wczorajsze fotki super, mikołajki wymiatają Iwonka z ciebie fajna laseczka
U mnie ciemności egipskie i pogoda do kitu, pewnie w domku posiedzimy dzisiaj, bo do tego wiatr...
Prezenty gwiazdkowe mam zaplanowane i nawet pierwsze już zakupione.
Mgiełka moja też jest przytulanka i na rączki by chciała, podobno to nie prawda że się maluchy przyzwyczajają, więc ja tam noszę i tulę. Jak wyrośnie z tego to będzie uciekać od noszenia i tulenia
My od 7 nie spimy, no maluda własnie padła, więc ja na kompa.
Wczorajsze fotki super, mikołajki wymiatają Iwonka z ciebie fajna laseczka
U mnie ciemności egipskie i pogoda do kitu, pewnie w domku posiedzimy dzisiaj, bo do tego wiatr...
Prezenty gwiazdkowe mam zaplanowane i nawet pierwsze już zakupione.
Mgiełka moja też jest przytulanka i na rączki by chciała, podobno to nie prawda że się maluchy przyzwyczajają, więc ja tam noszę i tulę. Jak wyrośnie z tego to będzie uciekać od noszenia i tulenia
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 2 tygodni temu #253691 przez Mała
Witam.
My już na pełnych obrotach. Olcia już 2 raz śpi.
Megi trzymam kciuki, żeby Gwiazda nie pogardziła cycem.
Słowiczku poczekaj przy drugim, też Cię Natalka skomplementuje
Monia niezłą masz mamę-agentkę, ale nie zazdroszczę Ci odkręcania.
A mnie przez tą Oli kupę to się nawet po nocach śni, że robi
My już na pełnych obrotach. Olcia już 2 raz śpi.
Megi trzymam kciuki, żeby Gwiazda nie pogardziła cycem.
Słowiczku poczekaj przy drugim, też Cię Natalka skomplementuje
Monia niezłą masz mamę-agentkę, ale nie zazdroszczę Ci odkręcania.
A mnie przez tą Oli kupę to się nawet po nocach śni, że robi
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #253697 przez magda79
Witam się i ja
My też już gotowi do wyjścia - idziemy na obiad do rodziców a później zostajemy tam na 9tych urodzinach u syna siostry, więc niedziela zapowiada się fajnie
Majka w kościele - dzisiaj chórek gdzie śpiewa ma występ, więc wszyscy pojechali, a ja czekam aż Domiś się obudzi bo też już ma drugą drzemkę
My też już gotowi do wyjścia - idziemy na obiad do rodziców a później zostajemy tam na 9tych urodzinach u syna siostry, więc niedziela zapowiada się fajnie
Majka w kościele - dzisiaj chórek gdzie śpiewa ma występ, więc wszyscy pojechali, a ja czekam aż Domiś się obudzi bo też już ma drugą drzemkę
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #253701 przez magda79
A Iwona śliczna Oliwcia a te miny booooskieeeee
Monia to Ci mama trochę Wam namieszała
A prezenty u nas też w trakcie jeszcze coś do chłopaków siostry trzeba dokupić,chłopaków szwagra i Majce oczywiście ale pomysły są i mam nadz, że w tym tygodniu uda się to pozamawiać
Monia to Ci mama trochę Wam namieszała
A prezenty u nas też w trakcie jeszcze coś do chłopaków siostry trzeba dokupić,chłopaków szwagra i Majce oczywiście ale pomysły są i mam nadz, że w tym tygodniu uda się to pozamawiać
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #253720 przez iwonaNAVI
Witam sie dopiero teraz:) pospalismy jak zwykle do 9:30 a teraz Oliwia znowu spi wiec mam czas zeby skrobnac
Ja juz prezenty na szczescie mam kupione
Dominik to juz konkretny facet
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja juz prezenty na szczescie mam kupione
Dominik to juz konkretny facet
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 tygodni temu #253752 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Witam sie i ja niedzielnie.
Wstalismy o 8 a o 10 Nunka ucila sobie drzemke- potem tatus sie nia zajmowal a mamusi apospala hi nareszcie czuje sie wyspana teraz Tatus z Nunka tna drzemke a mam siedzi przy kompie
Dominis jaki Ty przystojny jeste
Iwonka - ale masz fajnie
W łodzi dzisiaj jest tak buro, ze znowu nigdzie bnie wyjdziemy chyba , ze gdzies na kominki
Mgielka mozliwe, mozliwe
Wstalismy o 8 a o 10 Nunka ucila sobie drzemke- potem tatus sie nia zajmowal a mamusi apospala hi nareszcie czuje sie wyspana teraz Tatus z Nunka tna drzemke a mam siedzi przy kompie
Dominis jaki Ty przystojny jeste
Iwonka - ale masz fajnie
W łodzi dzisiaj jest tak buro, ze znowu nigdzie bnie wyjdziemy chyba , ze gdzies na kominki
Mgielka mozliwe, mozliwe
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #253772 przez LILY
Witam dziewczyny
Jasio zasnął bo taki był wymęczony Ciekawe ile pośpi. Ja go niewiele nosze, najcześciej siedzimy sobie i się uś miechamy i mówimy do niego. On to uwielbia. A dziś tak się ubawiliśmy bo sobie leżał sam i zaczął gadać i śmiać się sam do siebie
A już najbardziej lubi gadać z dziadkiem
Monia jeśli suknie ślubną chcesz jakąś mniej skomplikowaną ja mogę uszyć
To samo Mgiełka odnośnie wieczorowej (przy wieczorowych się n ie ograniczam do mniej skomplikowanych) - a co do ceny z reguły mam bardzo korzystne a po znajomości mogą być nawet korzystniejsze
Zdjęcia śliczne wczorajsze: Gosiu śliczne mikołajki, Iwonka pięknie wyglądacie, a TY jesteś śliczna, Dominiś boski facet i super ma siostrzyczkę. I wszyscy inni modele śliczni- bo już zapomniałam kto tam jeszcze pozował
Ja tam mniej więcej wiem co kupie na prezenty ale jeszcze nie mam czasu jechać. Bo muszę się udać do Krakowa A to z godzinka drogi ode mnie.
Siostra dostanie bon z Ikei bo chce tam kupować meble. Będzie to prezent składkowy. Ogólnie takie w tym roku będą bo wolimy coś lepszego kupić niż kilka drobnych rzeczy
A dla mojego mam na razie album z motocyklami bo lubi
Jasio zasnął bo taki był wymęczony Ciekawe ile pośpi. Ja go niewiele nosze, najcześciej siedzimy sobie i się uś miechamy i mówimy do niego. On to uwielbia. A dziś tak się ubawiliśmy bo sobie leżał sam i zaczął gadać i śmiać się sam do siebie
A już najbardziej lubi gadać z dziadkiem
Monia jeśli suknie ślubną chcesz jakąś mniej skomplikowaną ja mogę uszyć
To samo Mgiełka odnośnie wieczorowej (przy wieczorowych się n ie ograniczam do mniej skomplikowanych) - a co do ceny z reguły mam bardzo korzystne a po znajomości mogą być nawet korzystniejsze
Zdjęcia śliczne wczorajsze: Gosiu śliczne mikołajki, Iwonka pięknie wyglądacie, a TY jesteś śliczna, Dominiś boski facet i super ma siostrzyczkę. I wszyscy inni modele śliczni- bo już zapomniałam kto tam jeszcze pozował
Ja tam mniej więcej wiem co kupie na prezenty ale jeszcze nie mam czasu jechać. Bo muszę się udać do Krakowa A to z godzinka drogi ode mnie.
Siostra dostanie bon z Ikei bo chce tam kupować meble. Będzie to prezent składkowy. Ogólnie takie w tym roku będą bo wolimy coś lepszego kupić niż kilka drobnych rzeczy
A dla mojego mam na razie album z motocyklami bo lubi
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez LILY.
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona