BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 tygodni temu #253856 przez mgielka22
Heh Lily :P Slodki klocuszek :D :silly:

A ja wrocilam z reala kupilismy sobie z M lyzwy bo mamy mozliwosc jazdy za friko u nas we Wro bo tesciu na hali robi naglosnienia i z dyrektorem ma dobre uklady wiec jezdzimy za friko :D I bylam pojezdzic ale czad :D a mala z dziadkami dzisiaj byla :D
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #253864 przez LILY
U nas był dziś znowu mikołaj :)

Mgiełka zazdroszcze bo strasznie lubie na łyżwach jeździć :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu #253890 przez megi2501
Dopiero się witam, bo na teściowej imieninkach byliśmy. Ale widać tu cisza od rana :)

Moja waży 4610, waga urodzeniowa 2800, a spadła do 2700, więc lekarz powiedział, że ładnie przybrała :) Macie już klocuszki- 8 kg :S

Dziewczyny, które dają smoka. Nie boicie się, że malec zbyt się uzależni. Bo ja byłam szczęśliwa, jak mała załapała, ale teraz zawsze zasypia ze smokiem i pieluszką :dry:
13 lata 2 tygodni temu #253897 przez mgielka22
Megi moja roznie ma, jak nie chce smoka to wypluwa, ja nie chcialam dawac w ogole go ale nie dalo rady inaczej po prostu, nie przyzwyczai sie :)
13 lata 2 tygodni temu #253898 przez beti
Cześć laseczki :)

ufff...wreszcie dotarłam, dzisiaj trochę sprzątałam a potem była u nas koleżanka i przyniosła ślicznego pajaca świątecznego dla Fifika, zjedliśmy obiadek, obżarliśmy się ciastem, Fifi już śpi a ja odpoczywam...strasznie mi dzis dał popalić...calusieńki dzień marudził...uffff...
13 lata 2 tygodni temu #253906 przez Mała
Megi mój Kamil też zasypiał ze smoczkiem i się uspokajał z nim, ale potem jak już był starszy to dostawał go tylko w tych dwóch sytuacjach. Nie chodził ze smoczkiem w dzień jak się bawił i powiem szczerze, że jedną noc marudził za smoczkiem i to było na tyle odzwyczajania. Także myślę, że nie ma się co martwić na zapas. :blink:

Ciekawe ile moja gwiazda waży?
13 lata 2 tygodni temu #253911 przez LILY
A my akurat jestesmy bezsmoczkowi. Raz Jasiek zasnął ze smoczkiem i tylko ten raz go chciał a tak to wypluwa.

A w sumie to nie jest nam potrzebny bo Jas rzadko marudzi i jak sie naje to zasypia bez problemu :)

13 lata 2 tygodni temu #253920 przez gosia2324
megi2501 napisał:

Dopiero się witam, bo na teściowej imieninkach byliśmy. Ale widać tu cisza od rana :)

Moja waży 4610, waga urodzeniowa 2800, a spadła do 2700, więc lekarz powiedział, że ładnie przybrała :) Macie już klocuszki- 8 kg :S

Dziewczyny, które dają smoka. Nie boicie się, że malec zbyt się uzależni. Bo ja byłam szczęśliwa, jak mała załapała, ale teraz zawsze zasypia ze smokiem i pieluszką :dry:

Megi to my przy wypisie mialysmy 2830 a teraz 5830 :S
LAdnie dziewczyny przybywaja :)
A tak wogole to witam sie ostatnia...
Myslalam dzis ze zwariuje... ale dalam rade, mimo zimna wyszlam z dzieciakami na spacer.choc samej ciezko :(
13 lata 2 tygodni temu #253923 przez gosia2324
Kuba tes ssal smoka , jak mial 1,4 mies to odcielam z niego koncoke i po smoku... :)
placz byl przy 2 usypianiach i po bolu! ;)
13 lata 2 tygodni temu #253926 przez gosia2324
Slowiczku i jak wygralas ta czapeczke ????
13 lata 2 tygodni temu #253930 przez mgielka22
Mala to najpierw siebie zwaz a potem wez mala na rece i obie sie zwazcie odejmiesz roznice i Ci wyjdzie ile mala wazy:D

Co do smoka to moaj nieziemsko intensywnei go ssa, owszem jak zasnei na dobre to wypluwa ale jak jest na poczatku zasypiania to jak go se wypchnie czy wypluje przypadkkem to robi histerie...
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #253936 przez Mała
Mgiełka ja znam ten sposób, ale nie mam wagi :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu #253941 przez beti
Gosia, masz wiadomość :D

Dziewczyny ile Wasze dzieci śpią za dnia?? Ile razy i ile czasu +/-??
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #253948 przez mgielka22
Beti to zalezy od dnia moja mala jak jest zly dzien to potrafi w ogole nie spac nawet 12h bo jest zainteresowana wszytskim a jak jest dobry dzien to potrafi spac 3h potem jedzenie i dlaej spi tak jest w przypadku niskiego cisnienia, a jak skacze albo jest wysokie to styrasznie marudzi tak jak dzisiaj to zasypia na 5min i zaraz sie budzi i robi histerie. Z tego co wiem mowilas ze stosowalas ten viburcol tez go mam po ilu on dziala i na jak dlugo???
13 lata 2 tygodni temu #253951 przez LILY
Johnny śpi ze 3razy w ciągu dnia. Czasem pół godziny, czasem trzy a przerwy ma też różnie, może być pieć min na jedzenie a może być i kilka godzin na obserowoanie świata :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka