- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kochane Oliwcia ma katar taki naprawde porzadny i do tego te zeby tak ja mecza ze bidulka caly dzien dzisiaj spi prawie. Ma takie zmeczone oczka i widac nie ma sily nawet glowki dzwigac ;( i do tego stan podgoraczkowy ;(
O jeju Szkoda dzieciątka. Jak widze jak mój zmęczony to mi się serce kraje ale zawsze myślę pozytywnie że mu szybciutko przejdzie
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
hej dziewczyny.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dzieciaczki śliczne
Basiu, Basiu głowa do góry, nie martw się, może Ci się wydaje że sobie nie radzisz już Ci pisałam: ja też robię błędy, nie mam doświadczenia z maluszkami ale dlatego jest to forum, można zapytać innych dziewczyn
A to coś na poprawę humoru dla Ciebie i reszty apropos mikołaja
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
odzywam sie po dłuższej chwili nieobecności. Jakoś mało ogarnięta jestem ostatnimi dniami...
Zdałam moją magisterkę i jakoś lekko mi sie na sercu zrobiło. Teraz czekam na recenenta i obronę.
Moje dzieciaki zdrowe na szczęście, ja pociągająca nosem i mam nadzieję, że na tym pozostanie.
U nas wczoraj też mikołaj był, a u Ines nawet dzisiaj w przedszkolu zawitał po raz drugi.
W Tesco jest 30% przeceny obkupiłam Samiczka, bo po nowym roku podnoszą ten VAT. W h&m są super bluzy polarowe dla maluszków po 15zł/przecenione z 30zł. Na zimę i wczesna wiosnę super! Polecam bo ja kupiłam dla swojego maluszka... To tak informacyjnie, bo pisałyście o ubrankach.
Ja chciałabym wybrać sie na zakupy dla siebie bo jakoś ostatnio czuję sie zaniedbana pod tym względem ale wybiorę sie dopiero po świętach. Mam strasznie duzo wydatkow w tym miesiącu...
A ostatnio nawet zauważyłam, że wole kupić dla dzieciaków niz dla siebie... to już niedobrze jak taki instynkt sie we mnie obudzil
Kiedy ubieracie choinke?? ja dopiero po nd zamowie na allegro. I chyba jskoś w next week ubierzemy z Ines? Kupujemy sztuczna bo żywa padnie nam od kominka...
Wstawię Wam póżniej jakieś nowe foty moich maluchów:)
ps. Monia suknia piekna! ja nie mialam koscielnego ale miałam piekna suknie do cywilnego:)Przód miała wysadzany kamieniami:) wbiłam sie w nią na poczatku 5 mies ciąży.
lece pranie powiesieć dopóki mały śpi:)
słowiczku a gdzie sie tak obkupiłaś?? bo Ty z Wawy jestes:)) dawaj znac jak sa jakies mega wyprzedaże:)
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny, co sądzicie o tej sukience? moda.allegro.pl/oryginalna-sukienka-zame...tis-i1965083757.html
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
czesc dziewczynki
odzywam sie po dłuższej chwili nieobecności. Jakoś mało ogarnięta jestem ostatnimi dniami...
Zdałam moją magisterkę i jakoś lekko mi sie na sercu zrobiło. Teraz czekam na recenenta i obronę.
Moje dzieciaki zdrowe na szczęście, ja pociągająca nosem i mam nadzieję, że na tym pozostanie.
U nas wczoraj też mikołaj był, a u Ines nawet dzisiaj w przedszkolu zawitał po raz drugi.
W Tesco jest 30% przeceny obkupiłam Samiczka, bo po nowym roku podnoszą ten VAT. W h&m są super bluzy polarowe dla maluszków po 15zł/przecenione z 30zł. Na zimę i wczesna wiosnę super! Polecam bo ja kupiłam dla swojego maluszka... To tak informacyjnie, bo pisałyście o ubrankach.
Ja chciałabym wybrać sie na zakupy dla siebie bo jakoś ostatnio czuję sie zaniedbana pod tym względem ale wybiorę sie dopiero po świętach. Mam strasznie duzo wydatkow w tym miesiącu...
A ostatnio nawet zauważyłam, że wole kupić dla dzieciaków niz dla siebie... to już niedobrze jak taki instynkt sie we mnie obudzil
Kiedy ubieracie choinke?? ja dopiero po nd zamowie na allegro. I chyba jskoś w next week ubierzemy z Ines? Kupujemy sztuczna bo żywa padnie nam od kominka...
Wstawię Wam póżniej jakieś nowe foty moich maluchów:)
Ja na wyprzedaże ubranek poluje w H&M w Monachium bo tam są mega przeceny dla dzieci po 1, 3, 5 euro a teraz akurat będą
Ja bez przerwy coś dla Jaska kupuje. Uwielbiam te zakupy. Jemu kupuje a sobie nie
Ale odbije to sobie jak mój wróci z roboty za półtora tygodnia i zabierze mnie na "dorosłe" zakupy
Choinkę też będę sztuczną kupować
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
katy - gratuluję oddania magisterki I czekamy na fotki twoich cukiereczków
Dziewczyny, co sądzicie o tej sukience? moda.allegro.pl/oryginalna-sukienka-zame...tis-i1965083757.html
Pati sukienka w moim stylu! Prostu krój ale dopasowana i do tego fajny kolor ( ja bym wzieła czerwony- bo kocham czerwony ). Cena dobra i materiał też ok. Miły w dotyku, nie jest śliski, akurat na zimę Fajny rękawek i zamki na wierzchu bardzo lubię. Ja szyję taką:
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania