BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #256050 przez LILY
gosia2324 napisał:

Lili swietne te sukienki, A stac nas na nie :unsure: :silly: :blush:

A tego to nie wiem :P

Jak już pisałam ja staram się mieć jak najniższe ceny i jak najwyższą jakość :)
Te akurat ze zdjęć mam gotowe i wyprzedaje (bo mam w domu jeszcze ze 200szt)więc ich ceny to ok 30-40zł max. A jak szyję to ok 60zł za krótka w miarę prostą bo to jeszcze koszt materiału :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #256053 przez gosia2324
Żartujesz ?????To ja zamawiam 3 !!!!!
rozmiar 36/38 czerwona , fioletowa i brazowa! Serio!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu #256054 przez pati-m
Lily - a do tej różowej, w której się zakochałam to dałoby radę doszyć ramiączka? :lol: :blush:
13 lata 2 tygodni temu #256056 przez gosia2324
pati-m napisał:

Lily - a do tej różowej, w której się zakochałam to dałoby radę doszyć ramiączka? :lol: :blush:

Pati stoj w kolejce pierwsza bylam :silly:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #256057 przez LILY
A którą dokładnie Gosiu? Te ze zdjęć? Nie ma sprawy. Sprzedałam już około 100szt różnych sukienek na allegro bo normalnie nie miałam ich gdzie trzymać. Cały jeden pokój w domu był zapchany sukienkami i dalej jest bo 200 to też dużo :laugh:

A nie doczytałam do końca Gosiu.
Jutro z rana Ci wyślę bo porobię jeszcze troche zdjęć bo wszystkich nie mam sfotografowanych.

13 lata 2 tygodni temu #256059 przez LILY
pati-m napisał:

No nie wiem, bo to tyle roboty :lol: :silly: Jasne, nie ma problemu :)

13 lata 2 tygodni temu #256060 przez Mała
Gosia no to ewentualnie mogę Ci wybaczyć :blink:

Lily całkiem przystępna cena.

My w święta jeszcze na chrzciny idziemy, ale ja przez to, że do cycków muszę mieć łatwy dostęp, a do tego to flaczysko (czyt. brzuch) to mam mega problem w co się ubrać :dry:
13 lata 2 tygodni temu #256062 przez pati-m
Gosiula - nic nie piszesz o różowej :P :P :P
13 lata 2 tygodni temu #256064 przez gosia2324
A masz jeszcze cos na allegro? podaj linka?
13 lata 2 tygodni temu #256067 przez Mała
Lily wstawiaj tutaj, a nie tylko do Gosi wyślesz, plissss
13 lata 2 tygodni temu #256070 przez pati-m
Lily - ja chyba od tego bólu dziąseł troszku niekumam :P Skąd nasza Gosiula wytrzasnęła te kolory? :) Ja jeśli można to całkiem serio serio chętnie kupię od Ciebie tą sukieneczkę co pierwszą fotkę wkleiłaś - z tym ekspresem. Ona jest różowa z czarnymi wstawkami, czy jakieś inne kolory jeszcze?

Gosia - jak przeczytałam Twój rozmiar 36/38 to się załamałam! 36/38 PO CIĄŻY! TRZYMAJTA MNIE LUDZISKA! WSPOMNIJ KIEDYŚ, ŻE ZA GRUBA JESTEŚ TO SIĘ PRZEJADĘ DO CIEBIE I DO D... NAKOPIĘ :P :lol:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #256072 przez Mała
pati-m napisał:

Lily - ja chyba od tego bólu dziąseł troszku niekumam :P Skąd nasza Gosiula wytrzasnęła te kolory? :) Ja jeśli można to całkiem serio serio chętnie kupię od Ciebie tą sukieneczkę co pierwszą fotkę wkleiłaś - z tym ekspresem. Ona jest różowa z czarnymi wstawkami, czy jakieś inne kolory jeszcze?

Gosia - jak przeczytałam Twój rozmiar 36/38 to się załamałam! 36/38 PO CIĄŻY! TRZYMAJTA MNIE LUDZISKA! WSPOMNIJ KIEDYŚ, ŻE ZA GRUBA JESTEŚ TO SIĘ PRZEJADĘ DO CIEBIE I DO D... NAKOPIĘ :P :lol:

Pati po 2 ciążach :ohmy: A ja poprawię :lol:

I stałam się MISTRZYNIĄ SŁOWA :silly: :lol:
13 lata 2 tygodni temu #256075 przez LILY
Pati zdjęcie mam dla Ciebie :P

Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu #256076 przez gosia2324
pati-m napisał:

Gosiula - nic nie piszesz o różowej :P :P :P

Nonie bede taka chadra i zostawiam ja Tobie przecierz masz powalic tesciowa nie ? :P
Ja mam w maju wesele kol i musze wygladac jak LUDZ!
13 lata 2 tygodni temu #256080 przez gosia2324
pati-m napisał:

No mowilam ze dopielam sie w sywestrowa sukienke :angry: :angry: :angry: :silly:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia