BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #265555 przez megi2501
Mała pastuszek rewelacyjny :)

Gosiu, jak Kuba :unsure:

Marta ale Majeczka to uśmiechnięta dziewczynka :ohmy: A te włoski.... :laugh:

Lily, co z moją kiecką :unsure: :ohmy:

Moniu świetne zaproszenia :ohmy:

Iwonka 3-mam kciuki za brata :ohmy:

Beti, gdzie wklejałaś filmik z rehabilitacji :unsure:

Widzę, że na wspomnienia brzucholów weszłyście :)

A my wczoraj byliśmy w szpitalu. W końcu świetna lekarz, mam dziś przyjechać na 9.00 i zrobią małej całą diagnostykę. Znajdą przyczynę-wyniki do piątku będą. Ogólnie wszystko mi wyjaśniła. Nie zatrzymywała mnie na noc bo powiedziała, że tam dużo chorych dzieci i po co mała ma coś złapać. Wszystko zrobi mi dziś w ciągu dnia. Jak znajdą przyczynę to będziemy rozmawiać o ewentualnych skutkach. Takiego maleństwa nie leczy się niczym, będzie już pod kontrolą do 2-ch latek. Powiedziała, że wątroba sama się regeneruje i przeważnie do 2-ch lat i nie ma żadnego śladu. Ale ważne jest poznanie powodu :) Mam nadzieję, że będzie dobrze
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #265572 przez MagdaM
Martus Majeczka do zacalowania :) I jak sie zmienila!! :)
To normalne, ze ona tak ma glowke czy macie moze asymetrie?? Pytam bo moja robi to samo i mi kaa uwazac...
Wesolych Swiat mamusie i szczesliwego Nowego Roku :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 3 miesiąc temu #265614 przez Mała
Witam.
Moją Olę wysypało jeszcze bardziej i tylko na ręcach.

Basia no widzisz i ty łaskawości lekarzy dostąpiłaś, masakra :ohmy: A oddziały rehabilitacyjne są, ale ja myślę,że tylko na asymetrię to was nie przyjmą,bo tam zwykle leżą ludzie po wylewach, ciężkich wypadkach itp. Basia na pewno nie zaszkodzą.

Marta a brzuszka takiego jak Twój to szczerze powiem jeszcze nie widziałam. :lol:

Monia zaproszenia super.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pyśkaaa kobieto, a gdzie ty miałaś tego Franusia w takim malutkim brzuszku.
13 lata 3 miesiąc temu #265626 przez mgielka22
I jak zwykle mnostwo do nadrabiania :D

Majeczka boska i nikt mi nie powie ze temu dziecku cokolwiek dolega :ohmy: widac jaka zywa i szczesliwa niunia :D Martusie a brzuszek wybitnie inny niz wszystkie :D

Lily tort nr 2 jest super :D

Gosia jak tam Kubus sie czuje???

Moniczko zaproszenia super i tekst genialny nie oklepany jak reszta :D

Basia nie martw sie wazne ze masz swoej zdanie a on niech sie wali!!!

A ja juz podaje kaszke, mala wczoraj zjadla cala setke :D i jabluszko tez juz dostaje po troszku :)

Maja dokladnie zakladaj maseczke jak cos robisz przy dziecku :) moj maz byl calkowcie chory i tylko w masce podchodzil do malej i w ogole nie zachorowala :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mała a smarujesz ja??? Kiedy masz kontrole ???

Mi wszytskei zdjecia z ciazy poszly sie rypac ;/ przsez wirus kompa i nie mam zdjecia z dnia przed porodem :(
Ahh no i dzien dobry :D dzis mi sie koncza aukcje bo sprzedaje 2 telefony i bede patrzec jak sie rozkreci licytacja :P Maka jakas taka marudna jest nie wiaodmo o co jej chodzi...ehh pogoda i ciesnienie a mnie brzuch dalej boli z nerwow polecial mi kolejny kg :D
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #265632 przez bewipo
www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Sale/Niemowl%C4%99ta/Kolekcja Witam.
Dziewczyny jak jeszcze nie zbankrutowałyście przez świąteczne prezenty to zajrzyjcie
13 lata 3 miesiąc temu #265640 przez fanka
witam się i ja!
wczoraj Was czytałam ale jakoś wogóle nie miałam nastroju do pisania, przygotowania przedświąteczne w pełni.
Megi- dużo zdrówka dla Julki, dobrze, że wreszcie na normalnego lekarza trafiliście.
Mała- dziś macie kontrolę? daj znać jak Olcia. A Kamil świetny, i wogóle chłopcy jaka powaga, widać przejęci rolą:-)
Marta- Twój brzuch "wymiata", ciekaw co ta Majeczka tam wyprawiała, że taki kształt brzusio przybrał!
Basia- trzymam kciuki żeby się wszystko powiodło i żeby z Damiankiem jak najszybciej było wszystko dobrze i rehabilitacja nie była długo potrzebna.
Monika- świetne zaproszenia, bardzo ładne, aż się trochę rozmarzyłam i taki sentyment mam , szkoda,że to już za nami bo przygotowania do ślubu są męczące ale i przyjemne.
Któraś z Dziewczyn pytała jak moja laktacja (przepraszam, że nie pamiętam kto pytał ale ja mam sklerozę i to bardzo daleko posuniętą). Tak więc sytuacja wygląda tak , że 2-3 razy dziennie daje mu 120 ml MM , a resztę posiłków z piersi, odkąd daję to MM jest dużo lepiej,mały jest o niebo grzeczniejszy, nie marudzi tak bez przerwy, dłużej śpi w dzień, piję herbatkę laktacyjną, bawarkę, karmi nie wiem czy to coś daje ale nie zaszkodzi ale ewidentnie mam za mało pokarmu, chyba, że bym karmiła go co 30- 40 min w dzień to dałabym radę pewnie sama piersią. Nie jest źle, oby mi tylko pokarm całkiem nie zanikł bo zależy mi żeby jak najdłużej utrzymać karmienie.
13 lata 3 miesiąc temu #265648 przez slowiczek
dopiero teraz obejrzałam filmik z Filipkiem, wczoraj nie chciał mi się odpalić....dzielny jest :kiss:

Pyśka, no właśnie gdzie Ty zmieściłaś tam Franka :silly: ????

Megi, czekamy na kolejne informacje i zaciskamy mocno kciuki :)

Mgiełka, a czym Ty się tak stresujesz...?
13 lata 3 miesiąc temu #265656 przez bewipo
Mogę wreszcie coś napisać :)
Trzymam kciuki za wszystkie nasze chore maluszki :)
Basia nie daj się lekarzom, walcz o swoje.
Monika zaproszenia super :) Może chcesz odsprzedać te kaszki co Nunka nie będzie mogła jeść.
Do nas też dotarła paczka z hipa. Jesteśmy już "na świętach" u rodziców.
Odnośnie zaleceń żywienia niemowląt polecam cornetis.pl/pliki/PW/2007/4/PW_2007_4_292.pdf
13 lata 3 miesiąc temu #265657 przez monika1984lodz
bry dzien :)

za oknem bialo :) hi, ale ze spaceru raczej nici bo moje dziecie dzisiaj ma slaaaaby dzien.Chwilowo zasnela wiec mam chwilke zeby napusac :)

Megi kurcze nawet nie wiesz jak sie ciesze , ze wkoncu trafiliscie na normalnego lekarza uf... oby wszystkie wyniki byly lepsze niz te ostatnio.nadal mocno trzymam kciuki :)

Hihi Beti Twojemu M to jeszcze dalego do Ciebie bylo hihi,ale fota suuuper.JA z moim M takiej nie robilam bo on moglby sie schowac za becusiem i nikt by go nie zauwazyl :P

Fanka no to trzymam kciuki zeby laktacja sie utrzymala jak najdluzej.

Pysia Ty to chyba Franusia gdzies w torebce nosilas hihi przyznaj sie :P

Gosia jak Kubulo?

Mala ucaluj Olcie :* i KAmilka :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #265658 przez iwonaNAVI
Witam sie. wpadne pozniej
Fanka u mnie bylo tak jak u ciebie 3 x MM i piers ale stopniowo pokarm zanikal a mala tylko sie wkurzala ze nie lecialo (przez kapturki karmilam) no i tak piersi bylo coraz mniej i mniej az w koncu mleka juz nie bylo takze strzez sie i walcz
13 lata 3 miesiąc temu #265659 przez monika1984lodz
Bewipo moj M znajomym dal co maja brzdaca z marca.Ale jak cos jeszcze dostane to z chcecia Ci dam :) za usmiech i zdjecie Anitki :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #265661 przez bewipo
Dzięki Monia ;) Myślałam, że ci będzie leżeć i nie wiadomo co z tym zrobić. Ale jak skorzystał inny maluszek to super :)
Aha u mnie też śnieg :)
Co do zdjęć to jestem wam winna jeszcze Anitkę usypiającą w pieluszce. Muszę mamie wygrzebać kabelek od tel do kompa i w końcu wkleić :)
13 lata 3 miesiąc temu #265669 przez monika1984lodz
No wlasnie Bewipo :) zdjecie w turbanie :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #265672 przez pati-m
Witam :)
Od razu pytam na początku:

Mała - jak Ola? CO powiedzieli lekarze o tej ospie?

Megi - co zdiagnozowali u Julki? Znacie już przyczynę?

Gosia - jak się czuje Kubuś? Jagódka nic nie złapała od niego?

Ja zaraz biorę się do roboty. Kacpero usnął więc pora zaksać rękawy i szykować te święta. No i choinkę muszę ubrać, bo wczoraj tatuś przywiózł i obsadził ale już mi się nie chciało wieczorem ubierać :)

Miłego dnia mamusie :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #265676 przez pati-m
A tak poza tym dawno się nie chwaliłam moim łobuziakiem :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia