- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 14 godzin temu #265682 przez Mała
My do lekarza dopiero o 16. Przyniosłam sobie wózek do domu,bo już nie wyrabiam ją ciągle nosić i póki co zasnęła w tym wózku,pewnie myśli że jest na spacerze, ale śpi jak zając na miedzy. Kurcze musi ją to swędzieć, bo zaczęła się drapać
Pati skąd ja znam takie pilnowanie przez tatę, ale ręka chroni także nie mam to tamto
Ty się bierzesz do roboty, a ja siedzę i popijam kawę, bo mi umarł kręgosłup. Zaraz sobie obejrzę wczorajsze Jasełka
Gosia jak mój zięć, lepiej?
Pati skąd ja znam takie pilnowanie przez tatę, ale ręka chroni także nie mam to tamto
Ty się bierzesz do roboty, a ja siedzę i popijam kawę, bo mi umarł kręgosłup. Zaraz sobie obejrzę wczorajsze Jasełka
Gosia jak mój zięć, lepiej?
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 14 godzin temu #265685 przez gosia2324
jestem, lepiej,ale w nocy NIC nie spalismy, jak nie kupa,to goraczka,albo karmienie PADAM!!!! Damian bedzie jutro, a kiedy cos zrobie na swieta
chcialam jeszcze ufarbowac sobie wlosy... ach szkoda gadac, wazne ze goraczka mu przeszla.
nadrobie Was i bede wieczorem(mam nadzieje)
Moje KOCHANE!!!!!
chcialam jeszcze ufarbowac sobie wlosy... ach szkoda gadac, wazne ze goraczka mu przeszla.
nadrobie Was i bede wieczorem(mam nadzieje)
Moje KOCHANE!!!!!
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 14 godzin temu #265697 przez gosia2324
Dzieciaki SLICZNUSIE, Matra zeczywiscie brzuch jak piłka nożna
Ufff dobrze ze @ jednak przyszedl, bo znow zakladalabys watek wrzesniowe mamusie
Monika spuer te Waszr zaproszenia:) Czuje sie zaproszona
(jeszcze 3 str mi zostaly)
Ufff dobrze ze @ jednak przyszedl, bo znow zakladalabys watek wrzesniowe mamusie
Monika spuer te Waszr zaproszenia:) Czuje sie zaproszona
(jeszcze 3 str mi zostaly)
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 13 godzin temu #265731 przez maja1982
Witam,ja też tylko na chwilkę
Basia - walcz o swoje, a ta nasza służba zdrowia to jest jakaś masakra!!normalnie strach się bać!!
gosia - dobrze ze z Kubusiem już lepiej a tobie mąż w nagrodę za dzielność niech zafunduje masaż
mała - daj znać co Olą jak wrócicie od lekarza!!
pati - Kacperek cudeńko, a jak pięknie główkę trzyma :)no i te usteczka całuśne
u mnie kataru ciąg dalszy
do wieczorka i owocnych przygotowań świątecznych
Basia - walcz o swoje, a ta nasza służba zdrowia to jest jakaś masakra!!normalnie strach się bać!!
gosia - dobrze ze z Kubusiem już lepiej a tobie mąż w nagrodę za dzielność niech zafunduje masaż
mała - daj znać co Olą jak wrócicie od lekarza!!
pati - Kacperek cudeńko, a jak pięknie główkę trzyma :)no i te usteczka całuśne
u mnie kataru ciąg dalszy
do wieczorka i owocnych przygotowań świątecznych
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 13 godzin temu #265732 przez Agusia83
Hej kochane i ja sie witam...udalo mi sie dzis wsio poprasowac, pozniej przyszla mama, zajela sie Emilka a ja buch na zakupy...i tak sie ciesze, ze wielkich zakupow nie trzeba robic, bo wogilia u tesciowej, pierwszy dzien swiat u mojej mamy, a drugi u tesciowej tak wiec szyneczka, chrzanik, salatka, kawalek ciasta wystarcza
Pati, jakie cudasne zdjecie...nie ma jak opieka taty moj bardzo czesto tak pilnuje corcie
Gosiu, wspolczuje...najwazniejsze, ze Kubus sie lepiej czuje i goraczka sobie poszla...dasz rade...nawet wloski zafarbujesz...
Mala, trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte u lekarza.
Megi, a u Ciebie za wizyte na badaniach w szpitalu...na pewno bedzie dobrze
Dzis wysmarowalam Emilce glowe mascia specjalnie robiona w aptece...oby ona pomogla juz na ta ciemieniuche!
Pati, jakie cudasne zdjecie...nie ma jak opieka taty moj bardzo czesto tak pilnuje corcie
Gosiu, wspolczuje...najwazniejsze, ze Kubus sie lepiej czuje i goraczka sobie poszla...dasz rade...nawet wloski zafarbujesz...
Mala, trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte u lekarza.
Megi, a u Ciebie za wizyte na badaniach w szpitalu...na pewno bedzie dobrze
Dzis wysmarowalam Emilce glowe mascia specjalnie robiona w aptece...oby ona pomogla juz na ta ciemieniuche!
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 13 godzin temu #265749 przez megi2501
Wróciłyśmy Wyniki będą dopiero 29.12 ale zrobili jej chyba z 15 różnych badań. Wszystko z krwi, więc dużo musieli pobrać..ale była bardzo dzielna. Prawie w ogóle nie płakała
Gosiu dobrze, że gorączki już nie ma. To najważniejsze
Aga na ciemieniuchę naprawdę polecam z musteli krem i szampon w piance. Rewelacja
Pati, ale śliczny mężczyzna Ci rośnie. A tatuś tak się zajmował, że zasnął
Wpadnę dopiero wieczorem, bo nadrabiam zaległości świąteczne, a jeszcze przed nami chrzciny
Gosiu dobrze, że gorączki już nie ma. To najważniejsze
Aga na ciemieniuchę naprawdę polecam z musteli krem i szampon w piance. Rewelacja
Pati, ale śliczny mężczyzna Ci rośnie. A tatuś tak się zajmował, że zasnął
Wpadnę dopiero wieczorem, bo nadrabiam zaległości świąteczne, a jeszcze przed nami chrzciny
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 12 godzin temu #265769 przez Pyśkaaaa
Pati moj tez tak pilnuje hahah a malutki słodziak
Agusia ja mam jakis antybiotyk na głowke 3 smarowania i pomogło po ponad miesiacu walki...
i znowu zapomniałam co miałam napisac...
wysyłam chłopaków mych na spacer a sama sie biore za resztę ogarniania
a Fanka to ja pytałam o laktacje
potem jak bede miala chwilke wstawie zdjecia z naszego ubierania choinki
Megi 3mamy kciuki z Franusiem aby było ok
Agusia ja mam jakis antybiotyk na głowke 3 smarowania i pomogło po ponad miesiacu walki...
i znowu zapomniałam co miałam napisac...
wysyłam chłopaków mych na spacer a sama sie biore za resztę ogarniania
a Fanka to ja pytałam o laktacje
potem jak bede miala chwilke wstawie zdjecia z naszego ubierania choinki
Megi 3mamy kciuki z Franusiem aby było ok
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 11 godzin temu #265815 przez mgielka22
Gosia to super ze z Kubusiem juz lepiej
Pati ale ten Twoj pycholek slodki jest normalnie do zacalowania, chyba kazdy facet tak pilnuje
Slowiczku ja sie niczym nei stresuje w ogole ja tez madra wczoraj zaczal mi sie @ ale tabletki anty nei wzielam z tej radosci dzis musze
Przyszedl do mnei ten wasz cudaczny konik morski zobaczymy jakie te cuda zdziala narazie ja uspalam i polozylam kolo niej go ale histeria byla okropna niewiadomo dlaczego ehh...
Tez dzis z M zaliczylismy sklep i jakies drobne upominki kupilismy bo niestety w tym roku szczepionki nas zjadly i nie bylo szans na nic porzadnego i duzego ale w nastepnym sie postaram
Pati ale ten Twoj pycholek slodki jest normalnie do zacalowania, chyba kazdy facet tak pilnuje
Slowiczku ja sie niczym nei stresuje w ogole ja tez madra wczoraj zaczal mi sie @ ale tabletki anty nei wzielam z tej radosci dzis musze
Przyszedl do mnei ten wasz cudaczny konik morski zobaczymy jakie te cuda zdziala narazie ja uspalam i polozylam kolo niej go ale histeria byla okropna niewiadomo dlaczego ehh...
Tez dzis z M zaliczylismy sklep i jakies drobne upominki kupilismy bo niestety w tym roku szczepionki nas zjadly i nie bylo szans na nic porzadnego i duzego ale w nastepnym sie postaram
Moderatorzy: ilona