- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 23 godzin temu - 13 lata 23 godzin temu #265517 przez Agusia83
Beti, nie moge sie nadziwic, ze Filipek to taki sliczny chlopiec...nie wiem czemu, ale jak go zobaczylam to az lezki mam w oczach...troszke ciezkie te cwiczenia, mam nadzieje, ze nie sprawiaja mu bolu...kurcze, wzruszylam sie...okropnie..
Iwonka, dobrej nocki zycze...ja tez juz powinnam spac a czekam na M jak wroci...
Iwonka, dobrej nocki zycze...ja tez juz powinnam spac a czekam na M jak wroci...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 23 godzin temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 23 godzin temu #265519 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ja tez zmykam dziewczynki - dobrej nicy Wam zycze
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 23 godzin temu #265521 przez Marta M
Zgadzam sie, drugi tort ladniejszy
Wiecie, wszyscy mi mowili ze arbuza polknelam w calosci..
Basiu, doskonale Cie rozumiem, jak sie czujesz i wogole..wiesz ja w tych szpitalach przeszlam swoje, a teraz tez mialam przeprawy ze skierowaniem od pediatry do poradni rehabilitacyjnej..neurolog powiedzial ze musze tam koniecznie isc a pediatra mi wmawia ze wystarczy dziecko na brzuszek klasc, gdybym kladla od poczatku juz by dawno bylo z nia w porzadku...a ja ja czesto mialam na brzuszku..i musialam prosic, potem dlugo czekac na podpis a doskonale wiedziala ze za godzine mam byc 40km stad, juz na wizycie u tamtego lekarza od rehab. BASIU, jestes mama i mama wie najlepiej, jesli czujesz ze cos jest nie tak, dzialasz i nikt Cie nie powstrzyma, zaden bzdurny pediatra...TRZYMAJ SIE
Wiecie, wszyscy mi mowili ze arbuza polknelam w calosci..
Basiu, doskonale Cie rozumiem, jak sie czujesz i wogole..wiesz ja w tych szpitalach przeszlam swoje, a teraz tez mialam przeprawy ze skierowaniem od pediatry do poradni rehabilitacyjnej..neurolog powiedzial ze musze tam koniecznie isc a pediatra mi wmawia ze wystarczy dziecko na brzuszek klasc, gdybym kladla od poczatku juz by dawno bylo z nia w porzadku...a ja ja czesto mialam na brzuszku..i musialam prosic, potem dlugo czekac na podpis a doskonale wiedziala ze za godzine mam byc 40km stad, juz na wizycie u tamtego lekarza od rehab. BASIU, jestes mama i mama wie najlepiej, jesli czujesz ze cos jest nie tak, dzialasz i nikt Cie nie powstrzyma, zaden bzdurny pediatra...TRZYMAJ SIE
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- natmur11
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 23 godzin temu - 13 lata 23 godzin temu #265528 przez Agusia83
Natrum, to jeszcze przed nami...ale ja chyba bym chciala by moja cora byla juz wieksza...przynajmniej bym wiedziala o co jej chodzi
patrzcie jakie fajne rymowanki dotykanki znalazlam ....do zabawy z nasyzmi pociechami
www.osesek.pl/wychowanie-i-rozwoj-dzieck...anki-zabawianki.html
patrzcie jakie fajne rymowanki dotykanki znalazlam ....do zabawy z nasyzmi pociechami
www.osesek.pl/wychowanie-i-rozwoj-dzieck...anki-zabawianki.html
Ostatnio zmieniany: 13 lata 23 godzin temu przez Agusia83.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 23 godzin temu #265531 przez Marta M
Dziekuje beti za filmik, nie wiem jak wykonac z nia to kolyske jak jej glowka wisi, narazie sie za to cwiczenie nie bede brala...a u Was widze chyba duze postepy dzieki rehabilitacji
LILI dawaj brzucha, ja tez bez makijazu, nie uczesana, przeciez ja wtedy w szpitalu lezalam, chyba juz ponad tydzien...
zapomnialam jeszcze: Monia, strasznie mi sie te Wasze zaproszenia podobaja
LILI dawaj brzucha, ja tez bez makijazu, nie uczesana, przeciez ja wtedy w szpitalu lezalam, chyba juz ponad tydzien...
zapomnialam jeszcze: Monia, strasznie mi sie te Wasze zaproszenia podobaja
- natmur11
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 23 godzin temu #265533 przez natmur11
na pewno trochę łatwiej jest pod względem porozumienia. chociaż jak dziś po długiej rozmowie i przekonywujących obietnicach że moja córcia będzie szła za ręke na spacerze, chwile po wypuszczeniu z wózka dała nogę wprost na ulice gdzie od jadącego auta dzielił ją krok to zateskniłam za maleństwem. Do teraz się trzęse, dobrze że w ostatniej chwili zdążyłam ją dosłownie wózkiem odepchnąć i chwycić:/
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 23 godzin temu #265538 przez pati-m
Ech... Już nawet mnie to nie dziwi, że kolejny wieczór gdy wracam spod prysznica i masa postów do nadrobienia
Iwonka - trzymam kciuki za brata
Mala - Kamilkowy pastuszek super! Brawa dla synka, bo nie każdy ma odwagę występować na scenie
Marta - Majeczka cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo! Kocham te jej włoski i minki słodkie A Twój brzusio rzeczywiście nietypowy, ale uroczy
Monia - piękne zaproszenia! Bardzo mi się podobają
Lily - torty piękne, a ja wybrałabym drugi. Ale z Ciebie zdolniacha! Jak nie piękne sukienki, to znowu pyszne torty
Uff... Nadrobiłam Was Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam
Acha! Basiu - buziak dla Damianka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Iwonka - trzymam kciuki za brata
Mala - Kamilkowy pastuszek super! Brawa dla synka, bo nie każdy ma odwagę występować na scenie
Marta - Majeczka cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo! Kocham te jej włoski i minki słodkie A Twój brzusio rzeczywiście nietypowy, ale uroczy
Monia - piękne zaproszenia! Bardzo mi się podobają
Lily - torty piękne, a ja wybrałabym drugi. Ale z Ciebie zdolniacha! Jak nie piękne sukienki, to znowu pyszne torty
Uff... Nadrobiłam Was Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam
Acha! Basiu - buziak dla Damianka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 22 godzin temu - 13 lata 22 godzin temu #265545 przez Pyśkaaaa
Mała wiesz jak wszystko jest ok to robi prawie w kazda pieluchę kupkę (oprocz nocy) a jak boli go brzus tak jak dzis to zrobił jedną przez cały dzien a na wieczor 3 az po pachy....
onia cudne zaproszenia
Marta ależ Majeczka ma włosy sa przecudne
Gosia mam nadzieję że Kubusiowi jutro bedzie lepeiej
Pastuszek Kamilek cudowny cudowny
Basia trzymaj się i walcz o swoje jak tu dziewczyny piszą
Lily drugi ładniejszy
a tak a propo ciąży ja tydzien przed porodem poszłam na drifty i wyscigi samochodowe wszyscy sie tam na mnie patrzyli jak bym z kosmosu była hahaha
idę spiochać po juz zaraz pierwsza
onia cudne zaproszenia
Marta ależ Majeczka ma włosy sa przecudne
Gosia mam nadzieję że Kubusiowi jutro bedzie lepeiej
Pastuszek Kamilek cudowny cudowny
Basia trzymaj się i walcz o swoje jak tu dziewczyny piszą
Lily drugi ładniejszy
a tak a propo ciąży ja tydzien przed porodem poszłam na drifty i wyscigi samochodowe wszyscy sie tam na mnie patrzyli jak bym z kosmosu była hahaha
idę spiochać po juz zaraz pierwsza
Ostatnio zmieniany: 13 lata 22 godzin temu przez Pyśkaaaa.
Moderatorzy: ilona