- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #276152 przez magda79
ja daje Majce preventic i jest ok zaczynamy brać we wrześniu....a oprócz tego bierze jeszcze taki preparat dla juniorka:
www.suplementy.sklep.pl/sklep/product_in...th/10/products_id/21
polecam bardzo
www.suplementy.sklep.pl/sklep/product_in...th/10/products_id/21
polecam bardzo

Temat został zablokowany.
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #276155 przez magda79
beti dzielna jesteś Kobieto!!!!!!!!!!!
ja też muszę wybrać się do pracy żeby złożyć wniosek o dodatkowy urlop. Ile trzeba prędzej bo ja czytałam, że tydzień przed końcem trzeba złożyć u pracodawcy wniosek o dodatkowy urlop macierzyński....czy wcześniej??
ja też muszę wybrać się do pracy żeby złożyć wniosek o dodatkowy urlop. Ile trzeba prędzej bo ja czytałam, że tydzień przed końcem trzeba złożyć u pracodawcy wniosek o dodatkowy urlop macierzyński....czy wcześniej??
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #276160 przez magda79
pati-m napisał:
ale robicie smaka na lody hmmmmmmmmm ja mam w zamrażalce smietankowo-orzechowe ale cynamonowe non myślę, że bedą pychaaaaaaaaaaa
to jak przerwa na lody
pati dzięki za potwierdzenie
aaaaaaaaaaa już wiem! beti - cynamonowe lody? nigdy nie jadłam - aaaaaaale apetytu narobiłaś
![]()
ale robicie smaka na lody hmmmmmmmmm ja mam w zamrażalce smietankowo-orzechowe ale cynamonowe non myślę, że bedą pychaaaaaaaaaaa
to jak przerwa na lody

pati dzięki za potwierdzenie

- Moni190
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #276163 przez Moni190
gosia2324 ze mną to jest tak ze miałam termin na 9 pażdziernik(wybory hehe)a urodziłam 29 wrzesnia,wiec jak nikt sie nie obrazi-co juz sie pytałam i dziewczyny zaakceptowały niektóre to czasem cos naskrobie
A u nas na wątku pazdziernikowym troszke dziewczyny sie wykruszyły 
slowiczek dzięki jestem troche spokojniejsza
Jakby ktoś chciał wiedzieć to dodatkowy macierzynski przysługuje w wymiarze 28dni,byłam juz w ZUS-ie i pisałam o niego.
A teraz dobranoc wszystkim,przespanej nocy życzę

slowiczek dzięki jestem troche spokojniejsza

A teraz dobranoc wszystkim,przespanej nocy życzę

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #276180 przez pati-m
beti napisał:
no patrzcie ludziska jak się bezwstydnie chwali
Język mi ucieknie nie powiem gdzie
Pocieszyłam się kiwi 
mgiełka - image jak ta lala i super kolorek włosów
Pati
![]()
Załuj że cynamonowych nie jadłaś, polecam, można je kupić (ale nie zawsze) w tych stoiskach Grycanabo w regularnej sprzedaży nie ma
no patrzcie ludziska jak się bezwstydnie chwali

mgiełka - image jak ta lala i super kolorek włosów

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #276193 przez Agusia83
Emi zasnela o 19:30 a bylam juz u niej 4 razy....kurcze nie wiem co sie dzieje...na noc zjadla 120ml...pierwsza pobudka i 60ml musialam zrobic, druga, dalam ja do cyca, pomamlala i zasnela i kolejne 2 pobudki, wzielam na raczki w rozku, przytulilam i pocalowalam...mysliscie, ze to zeby? Juz sie boje nocy

Pati, piekne zaproszenia...nawet nie wiedzialam, ze takie sa...ja nic gosciom nie dawalam...
Monia, Nuna plywaczka pierwsza klasa..
Gosiu, dziekuje za promolszyn
na pewno sie skusze...
Oliwcia siedzi jak pannica
Mgielka, sliczne zdjecie...grzywki gora
Pamietam jeszcze djatko Kacperka ogladajacego sobie skarpetki..haha...superasnie
Emi dzis w wanience ogladala sobie gole stopki 
Od tygodnia daje jej zupki..no i dzis ponownie zjadla caly sloiczek...mysliscie, ze jak na nia, to moze byc za duzo? Ona ciagle otwiera buzie...a dzis kolezanka dowiedziala sie, co oznacza plakac miedzy lyzeczkami
niestety z lyzeczki nie idzie tak szybko jak z butli 
Beti, ale smaka narobilas...ciesze sie, ze Fifi tak dobrze reaguje na rehabilitacje
Moja corcia tez placze gdy sie ubiera:P
Moni, zapraszamy, zapraszamy...u nas bardzo milo i goscinnie

Pati, piekne zaproszenia...nawet nie wiedzialam, ze takie sa...ja nic gosciom nie dawalam...
Monia, Nuna plywaczka pierwsza klasa..
Gosiu, dziekuje za promolszyn

Oliwcia siedzi jak pannica

Mgielka, sliczne zdjecie...grzywki gora

Pamietam jeszcze djatko Kacperka ogladajacego sobie skarpetki..haha...superasnie

Od tygodnia daje jej zupki..no i dzis ponownie zjadla caly sloiczek...mysliscie, ze jak na nia, to moze byc za duzo? Ona ciagle otwiera buzie...a dzis kolezanka dowiedziala sie, co oznacza plakac miedzy lyzeczkami

Beti, ale smaka narobilas...ciesze sie, ze Fifi tak dobrze reaguje na rehabilitacje

Moni, zapraszamy, zapraszamy...u nas bardzo milo i goscinnie

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Agusia83.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #276199 przez fanka
zbeształam sama siebie w myślach bo od 2 dni nic nie piszę, ale oczywiście czytam regularnie.
A więc zaczynam od najważniejszego- Nunka- dj-ka wymiatasz, kocham to zdjęcie i tą minę
Kacper- mina pt" co ja mam na stopach"- boski
Megi- Juleczka śliczna dziewczynka, i te piękne oczyska
Nadia- uśmiech jak marzenie!
Nati, Kacperku- sto lat cukiereczki małe!
Pyśka- to ja pisałam, że Dawid jojczy , bo płacz to nie jest tylko właśnie takie jojczenie, u nas już z tym trochę lepiej ale też jakiś ciężki czas przechodzimy,a i noce nie za ciekawe, ciekawe kiedy wszystko wróci do normy, bo mam nadzieję, że wróci.
Co do mleka to ja dokarmiam bebilonem HA, pierwsze mleko kupiłam bebiko właśnie ale Dawid wypił je 3 razy i 3 razy je zwymiotował, zmieniłam na bebilon i jest ok, chociaż to było chwile temu więc tak jak Pati pisała może układ trawienny był jeszcze za mało dojrzały. Bebilon dużo droższy ale ponieważ jak dokarmiam 2 max 3 razy dziennie a tak to cyc to da się jeszcze to przeżyć, a niedługo jak dojdą inne posiłki to tego mleczka też tak dużo nie będzie szło.
Dziewczyny co z tym jedzeniem? myślałam , że to tylko ja tak mam, normalnie moje myśli ciągle wokół tego co by zjeść krążą.Beti na lody smaczek zrobiła, a mnie dodatkowo ta Dawidowa skaza ogranicza. A właśnie zjadłam miseczkę zupy jarzynowej, ugotowałam na jutro ale i tak musiałam takiej na świeżo wciągnąć miskę.
No i to tyle bo piszę raz na ruski rok a jak zacznę to poemat wychodzi
A więc zaczynam od najważniejszego- Nunka- dj-ka wymiatasz, kocham to zdjęcie i tą minę

Kacper- mina pt" co ja mam na stopach"- boski

Megi- Juleczka śliczna dziewczynka, i te piękne oczyska

Nadia- uśmiech jak marzenie!
Nati, Kacperku- sto lat cukiereczki małe!
Pyśka- to ja pisałam, że Dawid jojczy , bo płacz to nie jest tylko właśnie takie jojczenie, u nas już z tym trochę lepiej ale też jakiś ciężki czas przechodzimy,a i noce nie za ciekawe, ciekawe kiedy wszystko wróci do normy, bo mam nadzieję, że wróci.
Co do mleka to ja dokarmiam bebilonem HA, pierwsze mleko kupiłam bebiko właśnie ale Dawid wypił je 3 razy i 3 razy je zwymiotował, zmieniłam na bebilon i jest ok, chociaż to było chwile temu więc tak jak Pati pisała może układ trawienny był jeszcze za mało dojrzały. Bebilon dużo droższy ale ponieważ jak dokarmiam 2 max 3 razy dziennie a tak to cyc to da się jeszcze to przeżyć, a niedługo jak dojdą inne posiłki to tego mleczka też tak dużo nie będzie szło.
Dziewczyny co z tym jedzeniem? myślałam , że to tylko ja tak mam, normalnie moje myśli ciągle wokół tego co by zjeść krążą.Beti na lody smaczek zrobiła, a mnie dodatkowo ta Dawidowa skaza ogranicza. A właśnie zjadłam miseczkę zupy jarzynowej, ugotowałam na jutro ale i tak musiałam takiej na świeżo wciągnąć miskę.
No i to tyle bo piszę raz na ruski rok a jak zacznę to poemat wychodzi

Moderatorzy: ilona