- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #276017 przez iwonaNAVI
Szczerze ja nie liczylam ile wydajemy na melko kupuje Bebilon w biedronce za 38 zl jest 800 g wiec na dlugo starczy
ewelina mam jeszcze 1/5 bebilonu do wykorzystania ale bebiko juz kupilam po przeliczeniu
38 zl -800g bebilonu
28zl -800 g bebiko
i dodam ze sklad jest identyczny nawet co do 0,01 % a bebiko ma dodatkowo blonnik czego bebilon nie ma!!!!!! wiec dla dzieci z problemami kupkowymi z teori powinien byc lepszy. Jak zaczne podawac bebiko dam znac ale mysle ze tak jak u mgielki zmiana nie bedzie w ogole widoczna
ewelina mam jeszcze 1/5 bebilonu do wykorzystania ale bebiko juz kupilam po przeliczeniu
38 zl -800g bebilonu
28zl -800 g bebiko
i dodam ze sklad jest identyczny nawet co do 0,01 % a bebiko ma dodatkowo blonnik czego bebilon nie ma!!!!!! wiec dla dzieci z problemami kupkowymi z teori powinien byc lepszy. Jak zaczne podawac bebiko dam znac ale mysle ze tak jak u mgielki zmiana nie bedzie w ogole widoczna

Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #276018 przez iwonaNAVI
ja podawalam bebilon comfort i bebilon ar i zdecydowanie najlepszy okazal sie zwykly... comfort niby na kolki i zaparcia u nas efekt zupelnie odwrotny bole brzucha i straszne meczarnie przy kupie no i cenowo comfort puszka 400g za najtaniej 26 zl
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #276030 przez kasia79
Monika zazdroszczę ci wspomnień.
Pati zaproszenia wymiatają.
Kochane nie żartujcie z ciążami !!!!
Megi piękne minki robi twoja królewna, a oczka jakie wielkie.
Dużo zdrówka dla Karolka.
Antos nasze dzieci też czasem marudzą, Amelka dzisiaj też jest nie do wytrzymania, dobrze że S w domu bo inaczej ciężko by było samej, ciągle chce na ręce, żadna zabawka jej się nie podoba, koszmar.
Beti to dobrze że nie bolało.
Iwona Oliwka ślicznie siedzi.
Ja zmieniłam Babilon na bebiko i tak jak pisze Iwona sprawdziliśmy skład i wydaje się że mimo niższej ceny to Bebiko jest lepsze, mała je bardzo polubiła.
Pati zaproszenia wymiatają.
Kochane nie żartujcie z ciążami !!!!
Megi piękne minki robi twoja królewna, a oczka jakie wielkie.
Dużo zdrówka dla Karolka.
Antos nasze dzieci też czasem marudzą, Amelka dzisiaj też jest nie do wytrzymania, dobrze że S w domu bo inaczej ciężko by było samej, ciągle chce na ręce, żadna zabawka jej się nie podoba, koszmar.
Beti to dobrze że nie bolało.
Iwona Oliwka ślicznie siedzi.
Ja zmieniłam Babilon na bebiko i tak jak pisze Iwona sprawdziliśmy skład i wydaje się że mimo niższej ceny to Bebiko jest lepsze, mała je bardzo polubiła.
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #276047 przez gosia2324
pati-m napisał:
spokojnie mozesz dac, tylko nie te z gerbera suszone bo te sa od 5 czy 6 miesgosia - my przerzuciliśmy się w tamtym tygodniu na zwykły bebilon, bo wcześniej jadł bebilon comfort, który był drogi, więc teraz trudno mi powiedzieć ile, bo dopiero pierwszą puszkę kupiłam.
Gosia - co sądzisz nt. podania naszym maluszkom śliwek ze słoiczka? Dostałam od koleżanki, są oczywiście od 4-go miesiąca, ale się zastanawiamA Ty bardziej oblatana w tym temacie jesteś
- Moni190
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #276055 przez pati-m
ewelina - jak tylko Kacper przestał jeść mleko z cyca to kupiłam zwykły bebilon, ale po nim bolał go brzuszek i pediatra poleciła nam komfort. Wszystko się unormowało i jadł je aż do teraz. Ale ono jest drogie, bo za puszkę 400g płaciłam 28zł,a teraz za zwykły bebilon 800g płacę 46zł więc jest różnica. Kacper w pełni je zaakceptował, brzuszek już go po nim nie boli - widocznie układ trawienny musiał dojrzeć do tego mleczka

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #276058 przez pati-m
gosia - ja mam te śliwki
www.hipp.pl/produkty/desery/owoce/sliwki/
Ale trochę się boję żeby biegunki po nich nie miał

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez pati-m.
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #276063 przez slowiczek
Natalia śpi, ufff 
też miała ostatnio baaaaardzo marudny okres, nie wiem czy skok, czy te zęby ale było bardzo ciężko
Pati, na pewno będzie rzdasza kupa ale póki nie spróbuejsz to nie będziesz wiedziała, jak Kacperek reaguje na śliwki

też miała ostatnio baaaaardzo marudny okres, nie wiem czy skok, czy te zęby ale było bardzo ciężko

Pati, na pewno będzie rzdasza kupa ale póki nie spróbuejsz to nie będziesz wiedziała, jak Kacperek reaguje na śliwki

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez slowiczek.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #276068 przez gosia2324
pati-m napisał:
Pati daj mu moze 3-4 lyzeczki a reszte zjedz sama,szpinak tez jest rozluzniajacy a jagoda zjadla wczoraj prawie caly sliok.
Pati pisalas juz podanie o macierzyński do piatku musi nam wplynac do ZUSU, ja jade jurto zawiesc
gosia - ja mam te śliwki www.hipp.pl/produkty/desery/owoce/sliwki/
Pati daj mu moze 3-4 lyzeczki a reszte zjedz sama,szpinak tez jest rozluzniajacy a jagoda zjadla wczoraj prawie caly sliok.
Pati pisalas juz podanie o macierzyński do piatku musi nam wplynac do ZUSU, ja jade jurto zawiesc
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gosia2324.
- Moni190
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #276086 przez Moni190
Dziewczyny nie wiecie czy po macierzyńskim należy sie zaraz zasiłek dla bezrobotnych,bo moja umowa z końcem roku wygasła z dodatkowym macierzyńskim jeszcze mam spokój do 15 marca,a póżniej...jak pójde na bezrobotne i płaca od razu to super a jak nie to tża roboty szukać ale na pół etatu bo moja mama nie da rady 10 godz z nim zostać.A z resztą serce by mi pękło.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona