- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #321924 przez megi2501
Monia piękna twarzyczka A jaka nowa fryzura
Pyśka to narzeczeni się zgadali, bo Jula od wczoraj też ładnie zaczęła zasypiać, a był jakiś Meksyk
Angie ładnemu we wszystkim ładnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pyśka to narzeczeni się zgadali, bo Jula od wczoraj też ładnie zaczęła zasypiać, a był jakiś Meksyk
Angie ładnemu we wszystkim ładnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez megi2501.
Temat został zablokowany.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #321941 przez Mała
Fanka dołączam do focha z powodu wagi, też jestem za żeby nie pisać o wadze
Dziewczyny jak wy to robicie, że wy takie szczuplaki. Ja też na diecie ze względu na tą skazę Oli i co i nic. No może nie tak nic, bo po Oli wszystko zrzuciłam,ale miałam cichą nadzieję, że chociaż z 5kg po Kamilu jeszcze spadanie, a tu zonk.
O moim Kamilu też zawsze mówili, że grubiutki, a szczególnie taka jedna ciotka mnie wk...ła.
Monia ślicznie będziesz wyglądać w tej kiecce, a z głową to przegięłaś i to ostro
Wiecie kupiłam dzisiaj Oli spódniczkę w lumpku za całe 3,50 zł i był to mój pierwszy raz jeżeli chodzi o takie sklepy
Dziewczyny jak wy to robicie, że wy takie szczuplaki. Ja też na diecie ze względu na tą skazę Oli i co i nic. No może nie tak nic, bo po Oli wszystko zrzuciłam,ale miałam cichą nadzieję, że chociaż z 5kg po Kamilu jeszcze spadanie, a tu zonk.
O moim Kamilu też zawsze mówili, że grubiutki, a szczególnie taka jedna ciotka mnie wk...ła.
Monia ślicznie będziesz wyglądać w tej kiecce, a z głową to przegięłaś i to ostro
Wiecie kupiłam dzisiaj Oli spódniczkę w lumpku za całe 3,50 zł i był to mój pierwszy raz jeżeli chodzi o takie sklepy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Mała.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu #321961 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Mala zdjecie Oli w spodniczce poprosze
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #321980 przez maja1982
my po spacerku
pogoda do bani ale muszę chociaż na chwilkę codziennie z domu wyjść bo inaczej to bym juz dawno ześwirowała!!
jagodzianka - cudna!!!!!a na ostatnim zdjęciu siedzą dwie Minie:) opaseczka boska!!!
nunka - piekna:)ale mam sie nie wywinie i tak musi swoje zdjęcie wrzucić :)a swoja drogą to ja nie wiem jak połowa dziewczyn wygląda
megi - egzamin 18!!ale na każdy weekend muszę się przygotować - zachciało mi sie kursów a tak szczerze to jestem zadowolona z niego ale jednoczesnie jestem zadowolona ze juz sie kończy bo bedzie można inaczej weekend spędzić choć tatuś sobie chwali męskie weekendy
mala - dołączam do prośby moni - zdjęcie olusi w spódniczce:)
a gdzie jest pati???mam nadz. ze KAcperek świętuje a nie choruje
dzisiaj nie gotuje - idziemy na pizze
zmykam dziewuszki
pogoda do bani ale muszę chociaż na chwilkę codziennie z domu wyjść bo inaczej to bym juz dawno ześwirowała!!
jagodzianka - cudna!!!!!a na ostatnim zdjęciu siedzą dwie Minie:) opaseczka boska!!!
nunka - piekna:)ale mam sie nie wywinie i tak musi swoje zdjęcie wrzucić :)a swoja drogą to ja nie wiem jak połowa dziewczyn wygląda
megi - egzamin 18!!ale na każdy weekend muszę się przygotować - zachciało mi sie kursów a tak szczerze to jestem zadowolona z niego ale jednoczesnie jestem zadowolona ze juz sie kończy bo bedzie można inaczej weekend spędzić choć tatuś sobie chwali męskie weekendy
mala - dołączam do prośby moni - zdjęcie olusi w spódniczce:)
a gdzie jest pati???mam nadz. ze KAcperek świętuje a nie choruje
dzisiaj nie gotuje - idziemy na pizze
zmykam dziewuszki
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #321983 przez Agusia83
Dziewczynki, w koncu moge cos napisac..rano mialam kilka podejsc, ale Emi mi nie dala..a jak spala, musialam ogarnac pranie, pojsc do sklepu, bo moja matula przyszla...i tyle..Emi wstala i zrobila kupe az po same plecy...oczywiscie taka sraczkowa..musialam ja wytrzec i wsadzic do wanienki..smiesznie wygladala taka upaprana z bananem na buzi Widze, ze sie juz lepiej czuje..ale nie je za duzo, za to daje jej wiele do picia. Przypadl jej do gustu moj kompot z jablek. Dalam jej pol sloiczka marchewki z ryzem...moze to ez pomoze w uregulowaniu kupki...kupilam jagody z jablkami...myslicie, ze lyzeczka, dwie cos pomoga?
A jesli chodzi o noc, to byla bardzo dobra..Emi przespala prawie cala...poplakiwala ale wystarczalo dac jej cumelka i poglaskac po glowce...ostatecznie pobudka o 7
Mysle jednak, ze oprocz tego francowatego wirusa doszly jeszcze zeby...jak ja trzymam to doslownie chce mnie zjesc..tak ja swedza..A ryz z jablkiem nie przypadl jej do gustu i musialam wsio wyrzucic. Wmusilam w nia 2 lyzeczki i zaraz mi je zwrocila z naddatkiem...
Ale widze, ze jest coraz lepiej...musze tylko pilnowac nawadniania.
Jagodko, ale z Ciebie sliczna laleczka Wszystkiego najlepszego dla polroczniaczkow Jogo i Kacperku....
Pati, jak sie czuje Kacperek? Te leki homeopatyczne pomagaja?
Monia, ja protestuje, ja chce zdjecie z twarza, TWOJA Oczywiscie suknia piekna...tez na poczatku mialam miec taka prosta, bez zadnych swiecidelek...ale w koncu moja mnie urzekla A paznokietki sama sobie robisz, czy jakas kolezanka?
Ja rowniez protestuje pisania o wadze...jestem slonica, czuje sie jak slonica i raczje tak zostanie...no i zal mi dupe sciska, ze Wy takie laski
Gosia, prezent bardzo organiczny Moj M sie usmial jak mu opowiedzialam...
Angie, ja tez mam na boba fryzurke..ale juz musze pojsc do fryzologa bo troche urosly..a jednak chce krocej z tylu...czekamy na foty.
Mala, gratuluje pierwszych zakupow w moim ulubionym sklepie
Fanka,
A jesli chodzi o noc, to byla bardzo dobra..Emi przespala prawie cala...poplakiwala ale wystarczalo dac jej cumelka i poglaskac po glowce...ostatecznie pobudka o 7
Mysle jednak, ze oprocz tego francowatego wirusa doszly jeszcze zeby...jak ja trzymam to doslownie chce mnie zjesc..tak ja swedza..A ryz z jablkiem nie przypadl jej do gustu i musialam wsio wyrzucic. Wmusilam w nia 2 lyzeczki i zaraz mi je zwrocila z naddatkiem...
Ale widze, ze jest coraz lepiej...musze tylko pilnowac nawadniania.
Jagodko, ale z Ciebie sliczna laleczka Wszystkiego najlepszego dla polroczniaczkow Jogo i Kacperku....
Pati, jak sie czuje Kacperek? Te leki homeopatyczne pomagaja?
Monia, ja protestuje, ja chce zdjecie z twarza, TWOJA Oczywiscie suknia piekna...tez na poczatku mialam miec taka prosta, bez zadnych swiecidelek...ale w koncu moja mnie urzekla A paznokietki sama sobie robisz, czy jakas kolezanka?
Ja rowniez protestuje pisania o wadze...jestem slonica, czuje sie jak slonica i raczje tak zostanie...no i zal mi dupe sciska, ze Wy takie laski
Gosia, prezent bardzo organiczny Moj M sie usmial jak mu opowiedzialam...
Angie, ja tez mam na boba fryzurke..ale juz musze pojsc do fryzologa bo troche urosly..a jednak chce krocej z tylu...czekamy na foty.
Mala, gratuluje pierwszych zakupow w moim ulubionym sklepie
Fanka,
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #322016 przez ewelinaa
Heeej
Lepiej późno do Was zajrzeć niż wcale
Jagódka, Kacperek
Agusia - dobrze, że z Emilką już lepiej
Monia - śliczna sukienka, no ale z tą twarzą przegięłaś
Beti - super są te zdjęcia z basenu
Jagódka jak laleczka
Lepiej późno do Was zajrzeć niż wcale
Jagódka, Kacperek
Agusia - dobrze, że z Emilką już lepiej
Monia - śliczna sukienka, no ale z tą twarzą przegięłaś
Beti - super są te zdjęcia z basenu
Jagódka jak laleczka
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #322023 przez gosia2324
Hej HEj HEj
Po szczepionce dobrze, zaplakala na sam koniec, ale tata rozśmieszył i po bólu
Jogo wazy 7450 i ma 68 cm
Mamy juz dawac po pol zółtka co 2 dni.
I wprowadzic jeszcze 1 posilek,np deserek.
Monia idzie do slubu bez twarzy
Ładna sukienka
Wy tu o wagach a moja sie chyba popsula bo dzis zobaczylam 58,7 Tyle co w liceum
Fanka Tescia do gara miedzy tesciowe
A moja Mala jeszcze nie siedzi, na tym zdjeciu jakos tak jej sie udalo
KACPERKU KOCHANY ZDROWIEJ !!!!
Po szczepionce dobrze, zaplakala na sam koniec, ale tata rozśmieszył i po bólu
Jogo wazy 7450 i ma 68 cm
Mamy juz dawac po pol zółtka co 2 dni.
I wprowadzic jeszcze 1 posilek,np deserek.
Monia idzie do slubu bez twarzy
Ładna sukienka
Wy tu o wagach a moja sie chyba popsula bo dzis zobaczylam 58,7 Tyle co w liceum
Fanka Tescia do gara miedzy tesciowe
A moja Mala jeszcze nie siedzi, na tym zdjeciu jakos tak jej sie udalo
KACPERKU KOCHANY ZDROWIEJ !!!!
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322032 przez angie1713
Wróciłam od fryzjera ale zdjęcie wam wstawię później bo mi M musi zrobić ale dopiero jak się obudzi bo śpi Idę gotować sobie obiad bo umieram z głodu
Agusia dobrze że z Emi już lepiej
Kacperku co z Tobą ?Zdrowiej
Agusia dobrze że z Emi już lepiej
Kacperku co z Tobą ?Zdrowiej
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez angie1713.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #322035 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gosia no to Jogo bardzo ladnie wazy i dluga dziewucha
Dziewczynki ja Was przepraszam za to zdjecie , ze twarz ucielam ale naprawde wygladalam wczoraj jak potwor i jeszcze mi wlosy kazali upiac .Obiecuje, ze jak juz bede miala zdjecia ze slubu to nadrobie.
angie to czekamy
Dziewczynki ja Was przepraszam za to zdjecie , ze twarz ucielam ale naprawde wygladalam wczoraj jak potwor i jeszcze mi wlosy kazali upiac .Obiecuje, ze jak juz bede miala zdjecia ze slubu to nadrobie.
angie to czekamy
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #322045 przez pati-m
Witam!
Kacper zasnął więc wpadłam na chwilę.
Jagódka - sto lat sto lat śliczności!
My to nie świętujemy lecz chorujemy i nie ma mowy o żadnej fotce, bo zżera nas gorączka.
Lekarka przyjechała. Zamówiliśmy inną bo mi tamta coś nie pasowała no i okazało się, że dobrze zrobiłam. Kacper ma zapalenie wirusowe gardła z początkiem anginy. Dostał antybiotk i trzeba czekać aż zacznie działać. Poza tym rano robiliśmy badanie moczu - wykryto bakterie. A jakie? To trzeba poczekać do jutra na posiew. Ech... Do tego w przyszłym tyg. mamy zrobić morfologię, bo jest podobno za blady i podejrzewa lekką anemię, no i słychać szmery w serduszku, ale mogą być spowodowane tą infekcją, którą teraz ma. Więc z badaniem serduszka trzeba poczekać aż całkowicie się wyleczy. Płakać mi się chce... Od poniedziałku śpię o 3-4h, bo walczę z jego gorączką, podaję płyny, pocieszam, tulę itp. Mam nadzieję, że wreszcie teraz te leki pomogą i z dnia na dzień będzie lepiej...
Kacper zasnął więc wpadłam na chwilę.
Jagódka - sto lat sto lat śliczności!
My to nie świętujemy lecz chorujemy i nie ma mowy o żadnej fotce, bo zżera nas gorączka.
Lekarka przyjechała. Zamówiliśmy inną bo mi tamta coś nie pasowała no i okazało się, że dobrze zrobiłam. Kacper ma zapalenie wirusowe gardła z początkiem anginy. Dostał antybiotk i trzeba czekać aż zacznie działać. Poza tym rano robiliśmy badanie moczu - wykryto bakterie. A jakie? To trzeba poczekać do jutra na posiew. Ech... Do tego w przyszłym tyg. mamy zrobić morfologię, bo jest podobno za blady i podejrzewa lekką anemię, no i słychać szmery w serduszku, ale mogą być spowodowane tą infekcją, którą teraz ma. Więc z badaniem serduszka trzeba poczekać aż całkowicie się wyleczy. Płakać mi się chce... Od poniedziałku śpię o 3-4h, bo walczę z jego gorączką, podaję płyny, pocieszam, tulę itp. Mam nadzieję, że wreszcie teraz te leki pomogą i z dnia na dzień będzie lepiej...
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #322048 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
PAti Kochanie przesylam duuuzo mocy i sily!!!! Biedny KAcperek