- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354175 przez slowiczek
WITAM
100 lat dla Fifiego !!!!!!! naszego małego wycieczkowicza
ZARAZ SIĘ ROZTOPIĘ
nienawidzę upałów lubię jak jest ciepło ale nie aż tak...upały to można znosić nad wodą albo jak się mieszka na wsi a nie w miejskiej dżungli
wyszłyśmy na spacer dopiero o 16 a i tak prażyło jak nie wiem co pojechałyśmy na zakupy i kupiłam Natulce pięęęękną sukienkę, opaskę i gumki do włosów (wreszcie!!! ) już wcześniej miałam tą kieckę upatrzoną ale musiałam dojrzeć żeby ją kupić
Natalcia z dnia na dzień coraz bardziej kochana, dziś miała dzień głupawki, chichrała się z byle czego
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dawidek, śliczne ząbale już niedługo pokażę wam dwa zębuszki Natalci ale muszą jeszcze trochę podrosnąć
100 lat dla Fifiego !!!!!!! naszego małego wycieczkowicza
ZARAZ SIĘ ROZTOPIĘ
nienawidzę upałów lubię jak jest ciepło ale nie aż tak...upały to można znosić nad wodą albo jak się mieszka na wsi a nie w miejskiej dżungli
wyszłyśmy na spacer dopiero o 16 a i tak prażyło jak nie wiem co pojechałyśmy na zakupy i kupiłam Natulce pięęęękną sukienkę, opaskę i gumki do włosów (wreszcie!!! ) już wcześniej miałam tą kieckę upatrzoną ale musiałam dojrzeć żeby ją kupić
Natalcia z dnia na dzień coraz bardziej kochana, dziś miała dzień głupawki, chichrała się z byle czego
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dawidek, śliczne ząbale już niedługo pokażę wam dwa zębuszki Natalci ale muszą jeszcze trochę podrosnąć
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354176 przez pati-m
Dawidzio cudny zębacz
Kacpero śpi na czuwaniu Mówiąc nieskromnie, to cuuuuuuuuuudnie wygląda ten mój mały mężczyzna Kupiłam mu dzisiaj bokserki wersja mini mini Bo nie mogłam znależć żadnej piżamki na krótki rączki i nóżki No więc śpi w bokserkach i koszulce z odkrytymi ramionami żeby mięśnie pokazywać
Kacpero śpi na czuwaniu Mówiąc nieskromnie, to cuuuuuuuuuudnie wygląda ten mój mały mężczyzna Kupiłam mu dzisiaj bokserki wersja mini mini Bo nie mogłam znależć żadnej piżamki na krótki rączki i nóżki No więc śpi w bokserkach i koszulce z odkrytymi ramionami żeby mięśnie pokazywać
Temat został zablokowany.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała