- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354039 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Anitka jaka laska sliczna jestes :*:*
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354064 przez Mała
Dawidku szalejesz z tymi zębami, mamusiu jak uda ci się cyknąć zdjęcie uzębienia to poproszę. Dobrze, że osłuchowo ok.
Natalka Ola mówi, że kolorowa gazeta też całkiem smaczna
Z tym wyciem w wózku to chyba musi być taki etap, bo moja gwiazda też szaleje. Tylko jak idziemy z Kamilem to siedzi i na niego patrzy.
Anitka śliczności
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Natalka Ola mówi, że kolorowa gazeta też całkiem smaczna
Z tym wyciem w wózku to chyba musi być taki etap, bo moja gwiazda też szaleje. Tylko jak idziemy z Kamilem to siedzi i na niego patrzy.
Anitka śliczności
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Mała.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu #354069 przez kasia79
Witam, gratuluję kolejnym zębaczom, szczególnie tobie Dawidku, już 5 ząbków, szalony jesteś my mamy już dwa.
Jesteśmy w domku Kacper ma juz dobre wyniki, napisze wieczorem jak połoze dzieci spac, bo jestem sama i troche nie ogarniam.
Jesteśmy w domku Kacper ma juz dobre wyniki, napisze wieczorem jak połoze dzieci spac, bo jestem sama i troche nie ogarniam.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354107 przez pati-m
Witam dopiero teraz.
Rany jakie upały! Dopiero po południu wyszłam z Kacpero na spacer, bo wcześniej to masakra.
Któraś z Was pytała o zasypianie maluchów. U nas odkąd są te upały, to Kacper tak cuduje przy zasypianiu, że szok. Widać, że jest mu gorąco i nie umie sobie z tym poradzić.
Wpadłam dziś do pepco i kupiłam bąblowi kilka spodenek i koszulek na ramiączka, ale oczywiście i tak największy wybór jest dla dziewczynek
Fifik - sto lat! sto lat!
Anitka i Oleńka
Dawidek - gratuluję zębuszka! I super, że osłuchowo jest ok.
Kasia - dobrze, że już lepiej.
Rany jakie upały! Dopiero po południu wyszłam z Kacpero na spacer, bo wcześniej to masakra.
Któraś z Was pytała o zasypianie maluchów. U nas odkąd są te upały, to Kacper tak cuduje przy zasypianiu, że szok. Widać, że jest mu gorąco i nie umie sobie z tym poradzić.
Wpadłam dziś do pepco i kupiłam bąblowi kilka spodenek i koszulek na ramiączka, ale oczywiście i tak największy wybór jest dla dziewczynek
Fifik - sto lat! sto lat!
Anitka i Oleńka
Dawidek - gratuluję zębuszka! I super, że osłuchowo jest ok.
Kasia - dobrze, że już lepiej.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354142 przez Agusia83
Hej dziewczyny...nie odzywalam sie, bo zywcem nie mam sily...przez te upaly jestem wykonczona, najpierw praca, pozniej dom, obiad, zabawa z Emisia, spacer...a wieczorem butla i lulu i ja tez padam na twarz.
Wszystkie maluszki cudowne oczu od nich nie idzie odwrocic...nic tylko trzeba wszystkie po kolei wycalowac
Katy...i co z Samim? Przepraszam, ale tylko troszke zdarzylam przeczytac....czy to ospa?
A jak Wasze maluchy znosza upaly? Emilka coraz krocej spi Fajnie, ze juz nie musimy sie tak ubierac na polko, bo jak narazie jedynie ma bodziaka i w sloncu przykrywam jej nozki pieluszka...ale doszlo smarowanie odkrytych czescie ciala...jest wrzask
I zeganm Was narazie...lece sie umyc i do spania, bo jestem padnieta...Emi codziennie budzi sie albo o 5 albo o 5:30...a do pracy mam na 8
Wszystkie maluszki cudowne oczu od nich nie idzie odwrocic...nic tylko trzeba wszystkie po kolei wycalowac
Katy...i co z Samim? Przepraszam, ale tylko troszke zdarzylam przeczytac....czy to ospa?
A jak Wasze maluchy znosza upaly? Emilka coraz krocej spi Fajnie, ze juz nie musimy sie tak ubierac na polko, bo jak narazie jedynie ma bodziaka i w sloncu przykrywam jej nozki pieluszka...ale doszlo smarowanie odkrytych czescie ciala...jest wrzask
I zeganm Was narazie...lece sie umyc i do spania, bo jestem padnieta...Emi codziennie budzi sie albo o 5 albo o 5:30...a do pracy mam na 8
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354143 przez ewelinaa
My dopiero po 18 do domu wróciłyśmy
Kupiłam kilka par krótkich leginsów dla Kingi w h&m i kilka koszulek, a później byłyśmy na tym pikniku w parku
Kinga się cieszyła jak widziała dzieci, większość była ok. 2 lat więc ją zabawiały trochę, były dwa nowe, dwumiesięczne maluszki. Fajnie było posiedzieć na kocyku i pogadać z innymi mamami
Anitka, Ola śliczne dziewczynki I oba łysolki jak Kinga
Kupiłam kilka par krótkich leginsów dla Kingi w h&m i kilka koszulek, a później byłyśmy na tym pikniku w parku
Kinga się cieszyła jak widziała dzieci, większość była ok. 2 lat więc ją zabawiały trochę, były dwa nowe, dwumiesięczne maluszki. Fajnie było posiedzieć na kocyku i pogadać z innymi mamami
Anitka, Ola śliczne dziewczynki I oba łysolki jak Kinga
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354147 przez iwonaNAVI
Hej
Filipku sto latek
Dawidku ty juz masz tyle zabkow prawdziwy gryzaon z Ciebie
zdrowka
Sami dla Ciebie tez
Anitka laleczko
Olenka ale sie nam zmienilas
My dzis caly dzien na dworku....opalone dotlenione....katarek juz jest zielony takze chorobsko juz sie konczy
Filipku sto latek
Dawidku ty juz masz tyle zabkow prawdziwy gryzaon z Ciebie
zdrowka
Sami dla Ciebie tez
Anitka laleczko
Olenka ale sie nam zmienilas
My dzis caly dzien na dworku....opalone dotlenione....katarek juz jest zielony takze chorobsko juz sie konczy
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354148 przez magda79
dobry wieczorek
Agusia
Sami zdróweczka Zyczymy dla Ciebie!!!!
wszystkie dzieciaki jak malowane ulala.....
u nas tez dzisiaj upałłłłłłłł...a w pracy z powodu temp nie mogłam normalnie mysleć bo zmienili nam biuro i nie mamy klimy ...
Filiku dla Ciebie Prezesie
a jeżeli chodzi o zasypianie to u nas dzisiaj było marudzenie, wiercenie itd..godzine to trwało...
miłego wieczorka
Agusia
Sami zdróweczka Zyczymy dla Ciebie!!!!
wszystkie dzieciaki jak malowane ulala.....
u nas tez dzisiaj upałłłłłłłł...a w pracy z powodu temp nie mogłam normalnie mysleć bo zmienili nam biuro i nie mamy klimy ...
Filiku dla Ciebie Prezesie
a jeżeli chodzi o zasypianie to u nas dzisiaj było marudzenie, wiercenie itd..godzine to trwało...
miłego wieczorka
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354149 przez Mała
Iwonka u was tak ciepło było, bo u nas to normalnie w kurteczce się chodziło?
Byłyśmy 2h, chociaż Ola się wyspała. Normalnie ta dziewczyna to diabeł wcielony się zrobił, dzisiaj to po prostu wyszłam do sklepu po cokolwiek, żeby nie słyszeć przez chwilę jak ryczy, bo myślałam, że poplątania zmysłów dostanę.
Byłyśmy 2h, chociaż Ola się wyspała. Normalnie ta dziewczyna to diabeł wcielony się zrobił, dzisiaj to po prostu wyszłam do sklepu po cokolwiek, żeby nie słyszeć przez chwilę jak ryczy, bo myślałam, że poplątania zmysłów dostanę.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354150 przez fanka
anitka cudna jesteś kruszynko!!!
ola jaką masz fajną huśtawkę- daj mamie trochę odpocząć !
mój młody jeszcze się przewraca w łóżeczku, już ponad godzinę!!!! chyba faktycznie te upały dają dzieciakom w kość!
Mała zdjęcie mam tylko dolnych zębów, górne jeszcze za małe żeby je sfotografować, a poza tym Dawid wyjątkowo niechętny do pokazowania swoich "zdobyczy"
zasął wreszcie, myślałam, że oszalję, milion razy do niego chodziłam niczym zasnął!!
agusia- faktycznie trochę przerażająco to brzmi co doktor powiedziała, ale najważiejsze, że już macie diagnozę i wymaga to "tylko" takiego leczenia, a nie jakiegoś zabiegu!
ola jaką masz fajną huśtawkę- daj mamie trochę odpocząć !
mój młody jeszcze się przewraca w łóżeczku, już ponad godzinę!!!! chyba faktycznie te upały dają dzieciakom w kość!
Mała zdjęcie mam tylko dolnych zębów, górne jeszcze za małe żeby je sfotografować, a poza tym Dawid wyjątkowo niechętny do pokazowania swoich "zdobyczy"
zasął wreszcie, myślałam, że oszalję, milion razy do niego chodziłam niczym zasnął!!
agusia- faktycznie trochę przerażająco to brzmi co doktor powiedziała, ale najważiejsze, że już macie diagnozę i wymaga to "tylko" takiego leczenia, a nie jakiegoś zabiegu!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez fanka.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI