BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu #360194 przez magda79
Gosia :silly: :silly:
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #360196 przez Mała
gosia2324 napisał:

Mała napisał:

Gosia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja to samo, jak Ola śpi to staram się czas poświęcać Kamilowi, bo ostatnio mam doła, że ona taki trochę sam sobie. Wiadomo kiedyś to byłam tylko cała jego, a on mój, a teraz musi się mną dzielić :(

Ja mam takie same wyrzuty sumienia :(
Za czesto slyszyZARAZ,POZNIEJ itd ...
Staram sie chodzic tylko z nim do sklepu, czy na krotki spacer Damian wtedy zostaje z Jagódka

Dokładnie :( A ja go wciągam w pomaganie przy obiedzie, cieście, sprzątaniu i wtedy robimy coś tylko sami, bo tak to wspólnie z Olą.

Gosia no to ją załatwiłaś :lol:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360197 przez Agusia83
Slowiczku, ja tez czesto przed @ jestem zolzowata :silly: Dziewczyny maja racje...w tych dniach musimy byc rozgrzeszane :silly:

:laugh: Nie moge sie zwolnic przez 3 lata :( a musze jechac na to szkolenie, bo dziewczyny opieraja sie na tym, ze skoro nie mam uprawnien to premia mi sie nie nalezy....a i tak robie to samo, co one :angry: ...a czasem nawet wiecej.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Slowiczku, dziekuje za zaproszenie...zobaczymy czy sie da.

Gosia, swietny pomysl z malowaniem twarzy. Przed slubem pracowalam w "Bajkolandzie" i czesto na imprezach urodzinowych bylam animatorem...wymyslalam zabawy i malowalam twarze :lol:

Mala, ale masz usmiechniete dzieci :lol: Widac, ze Kamis z Olcia dobrze sie dogaduja :lol: Zreszta nie ma jak namiot :silly:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360199 przez gosia2324
Agusia wezme te kredki na zjazd,wymalujesz nam dzieciaki ok :) bedzie KOLOROWO !!!!

12 lata 7 miesiąc temu #360200 przez beti
No to wpadajcie laski na goferery, mam bitą śmietanę, brzoskwinie, ananasy, banany, jagody i inne pyszności :D z czym chcecie??

Agusia, moje zaproszenie sprzed chyba miesiąca też jest ważne nadal :) kurcze to masz ten hotel trochę od centrum...

Gosia, Fifi w żłobku całkiem ok, panie się śmieją, że je podrywa, bo je nawołuje i zaczepia uśmiechami :D

A u nas...hmmm...komuś się zbiera opie..., ale nie mnie :P :P :P jak się uzbiera i się wyleje, to będzie buuuurza jakich mało :P :P :angry:

Kamilek z Oleńką i wymalowany Kubusiek przekochani!!! :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #360202 przez mgielka22
Gosia ale z CIebie jedzowata synowa :silly:
12 lata 7 miesiąc temu #360205 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Gosia ale z CIebie jedzowata synowa :silly:

Staram sie jak mogę :) :silly:
12 lata 7 miesiąc temu #360206 przez Agusia83
Gosia,

Beti, tak tak, pamietam. :laugh: Wiem, ze daleko od centrum, ale bedziemy miec szkolenie w CLOR-ze...nie wiem, czy wiesz co to...bo ja jesxcze nie :silly:

A komu sie szykuje opier.....lek?

Gosia, nie ma sprawy, pewnie, ze wymaluje :laugh:
12 lata 7 miesiąc temu #360207 przez beti
Agusia, M sobie zbiera punkty, jak w programie lojalnościowym :P :P całkiem nieźle mu idzie :P :P :angry:
12 lata 7 miesiąc temu #360208 przez monika1984lodz
uciakm na film :) milego wieczoru dziewuszki

Gosiak do dzieła :D :silly:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360209 przez Agusia83
Beti rozumiem. Jak narazie moj zbiera, ale plusy :silly: Ale to wiecie...ciiiii...zeby nie uslyszal :silly:

Monia milego seansu...ja chyba zaraz ide spac....nie spie od 5 :( jutro pewnie tez pobudka bedzie o 5 :(

Dziewczyny jestem zbulwersowana, serce mi kolocze i najchetniej zabilabym ta babe...ostrzegam, ze straszny film....nie moglam go do konca obejrzec.
kwejk.pl/obrazek/1155197
12 lata 7 miesiąc temu #360218 przez gosia2324
Agusia az mnie brzuch rozbolal :(
12 lata 7 miesiąc temu #360220 przez Agusia83
Ja jestem cala rozstrojona...wlasnie pokazalam D. on tez jest w szoku...az musialam pojsc do spiacej Emi i ja pocalowac...
12 lata 7 miesiąc temu #360221 przez beti
Chyba wiem co to, obejrzałam kiedyś pierwsze 5 sekund i więcej nie dałam rady :(

Agusia, a nie ma u Ciebie związków zawodowych??
12 lata 7 miesiąc temu #360225 przez Agusia83
Beti sa...i nawet przed pojsciem na zwolnienie bylam zastepca przewodniczacego u nas...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia