- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #360553 przez iwonaNAVI
Hejo witam niedzielnie
u nas dzisiaj Oliwia w kosciele dostala glupawki i smiala sie do wszytkich dzieci i kobiet w kosciele...gadala do zyrandoli i beknela raz tak glosno ze az ludzie sie ogladali...do tego jszcze plula jezykiem i swirowala pukajac w lawki butami...bylismy z niej posikani
i jakby jescze bylo malo zaczela robic kupe a ona przez siedzenie na nocniku jest nauczona stekania przy wyciskaniu ;P i tak stekala ze ludzie sie tylko ukradkiem usmiechali
a w domu zagladam w pampo a tam cale body az po szyje zawalone kupalem jeszcze czegs takiego u nas nie bylo ;P nie wiedzialam jak sie mam do tego zabrac...zawolalam M a ten o malo nie umarl ja zreszta tez ledwo wyrobilam taki smrod
Fifi gratulujemy zabka
Gwarkowe szalenstwo z tymi kredkami
Olcia z Kamilkiem ale frajda Oliwcia tez uwielbia namiociki z kocow
i powtarzam po raz kolejny jak Ola sie zmienila na buzce taka dziewczyneczka duza sie zrobila
Gosia T tak sama sie "wprasza" na obiad ? i to w taki sposob ?
Mgielka musisz zmienic opisik w suwaczku zebuszkowym bo widac 6 zabkow a na opisiku jes 5
Ten filik przerazajacy ta kobieta nienormalna wariatka nic tylko rozbic jej lep o sciane...biedne malenstwo tak sie skulalo a i tak obrywalo ;(
niektorzy ludzie ne powinni miec nigdy dzieci !!!
Megi moja od skonczenia 2 msc przesypia cale noce po 11-12 godz takze sie ciesze ze mam takiego spiocha
Mgielka na jakie mleko zmienilas?
Nunka sto latek lobuziaro kochana
i dla Dawidka przystojniaka naszego
Agusia to straszne zostawic nasz malenstwa ale jak mus to mus...bedzie ciezko ale dasz rade...tak jak dziewcyzny pisaly popros codziennie o zdj Emi bedzie latwiej
to tyle... dla wytrwalych BRAWO
u nas dzisiaj Oliwia w kosciele dostala glupawki i smiala sie do wszytkich dzieci i kobiet w kosciele...gadala do zyrandoli i beknela raz tak glosno ze az ludzie sie ogladali...do tego jszcze plula jezykiem i swirowala pukajac w lawki butami...bylismy z niej posikani
i jakby jescze bylo malo zaczela robic kupe a ona przez siedzenie na nocniku jest nauczona stekania przy wyciskaniu ;P i tak stekala ze ludzie sie tylko ukradkiem usmiechali
a w domu zagladam w pampo a tam cale body az po szyje zawalone kupalem jeszcze czegs takiego u nas nie bylo ;P nie wiedzialam jak sie mam do tego zabrac...zawolalam M a ten o malo nie umarl ja zreszta tez ledwo wyrobilam taki smrod
Fifi gratulujemy zabka
Gwarkowe szalenstwo z tymi kredkami
Olcia z Kamilkiem ale frajda Oliwcia tez uwielbia namiociki z kocow
i powtarzam po raz kolejny jak Ola sie zmienila na buzce taka dziewczyneczka duza sie zrobila
Gosia T tak sama sie "wprasza" na obiad ? i to w taki sposob ?
Mgielka musisz zmienic opisik w suwaczku zebuszkowym bo widac 6 zabkow a na opisiku jes 5
Ten filik przerazajacy ta kobieta nienormalna wariatka nic tylko rozbic jej lep o sciane...biedne malenstwo tak sie skulalo a i tak obrywalo ;(
niektorzy ludzie ne powinni miec nigdy dzieci !!!
Megi moja od skonczenia 2 msc przesypia cale noce po 11-12 godz takze sie ciesze ze mam takiego spiocha
Mgielka na jakie mleko zmienilas?
Nunka sto latek lobuziaro kochana
i dla Dawidka przystojniaka naszego
Agusia to straszne zostawic nasz malenstwa ale jak mus to mus...bedzie ciezko ale dasz rade...tak jak dziewcyzny pisaly popros codziennie o zdj Emi bedzie latwiej
to tyle... dla wytrwalych BRAWO
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #360567 przez mgielka22
Ivonka zmienilam na bebiko 2 z gwiazdkami tzn ze jest sytsze ponoc i jak robie to dosypuje malej jeszcze 2 lyzki kaszki i sie zajada bardzo i mi o dziwo zaczela jest po 180ml
To ladnei mialas przeboje w kosciele a ta kupa niezapomniana Lila tez mi zrobila taki numer ja patrze w pampera a spoko malutka podnosze ja a tu caly bodziak plecy i jeszcze lozko wysmarowane M wzial mala pod prysznic od razu a ja lozko czyscilam heh ubaw po pachy
To ladnei mialas przeboje w kosciele a ta kupa niezapomniana Lila tez mi zrobila taki numer ja patrze w pampera a spoko malutka podnosze ja a tu caly bodziak plecy i jeszcze lozko wysmarowane M wzial mala pod prysznic od razu a ja lozko czyscilam heh ubaw po pachy
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #360569 przez pati-m
mgielka22 napisał:
Nie ubaw po pachy tylko kupa po pachy
Ivonka zmienilam na bebiko 2 z gwiazdkami tzn ze jest sytsze ponoc i jak robie to dosypuje malej jeszcze 2 lyzki kaszki i sie zajada bardzo i mi o dziwo zaczela jest po 180ml
Nie ubaw po pachy tylko kupa po pachy
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360576 przez iwonaNAVI
pokaze wam mojego rojberka ostatnio nauczyla sie popisywac i smiac na zawolanie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez iwonaNAVI.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 7 miesiąc temu #360600 przez Mała
Dawidzio no widzisz ciotka stara, jak to mówią starość nie radość, Przepraszam baaaardzo i całuję moooocno nasz ośmiomiesięczniaku
Iwonka uśmiałam się z tej kupy , no wiesz jak dinozaur zostałaś sama bez takiego doświadczenia, inicjacja musiała być
My też byliśmy w kościele, ale Oli średnio się podobało, w ogóle coś dzisiaj nie w sosie, aż doprowadziła mnie dzisiaj do łez
Oliwka boska jesteś.
Marta Ola już od dawna warczy, pluje, pokazuje język i chichra się jak świruska a wszyscy się tym zachwycają
Iwonka uśmiałam się z tej kupy , no wiesz jak dinozaur zostałaś sama bez takiego doświadczenia, inicjacja musiała być
My też byliśmy w kościele, ale Oli średnio się podobało, w ogóle coś dzisiaj nie w sosie, aż doprowadziła mnie dzisiaj do łez
Oliwka boska jesteś.
Marta Ola już od dawna warczy, pluje, pokazuje język i chichra się jak świruska a wszyscy się tym zachwycają
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360646 przez Agusia83
To ja ide na karna zabe, albo prosze zaklujcie mnie w dyby...Jak moglam Dawidku o Tobie zapomniec....przepraszam bardzo....
Wow...no to dzidzia dala czadu w kosciele...pewnie wszyscy robili banana na widok Oliwki Ale z Ciebie smieszka...fantastycznie...tak trzymaj dalej, A minki w kapieli boskie
Mama, to kupsztal niezapomniany? Takie sa najlepsze...haha...my juz wielokrotnie musielismy dawac Emi pod prysznic...a te kupy co teraz robi, to jak smrodliwe odpadki 3 stopnia
Bewipo, no to ladnie masz w pracy...nowy system by placic polowe?
Juz czuje jakies pikanie w serduszku...ciezko mi bedzie. Nie wiem czy Emisia wyczula, ze nie bedzie mnie przez kilka dni, ale dzis non stop chciala sie do mnie przytulac, nie moglam sposcic jej z oka, bo byl wrzask...a moze po prostu to zeby a ja sobie wmawiam, ze Emi bedzie za mna tesknic
Mam lekkiego stresa...trzymajcie za mnie kciuki...17.05 bede miala egzaminy...i w tym samym dniu Emilka skonczy 8 miesiecy
Oczywiscie jeszcze nie jestem spakowana, bo malutka nie dala mi...i nawet nie wiem co zabrac ze soba...? czy bedzie zimno, cieplo? Masakra. Nie lubie sie pakowac.
Wow...no to dzidzia dala czadu w kosciele...pewnie wszyscy robili banana na widok Oliwki Ale z Ciebie smieszka...fantastycznie...tak trzymaj dalej, A minki w kapieli boskie
Mama, to kupsztal niezapomniany? Takie sa najlepsze...haha...my juz wielokrotnie musielismy dawac Emi pod prysznic...a te kupy co teraz robi, to jak smrodliwe odpadki 3 stopnia
Bewipo, no to ladnie masz w pracy...nowy system by placic polowe?
Juz czuje jakies pikanie w serduszku...ciezko mi bedzie. Nie wiem czy Emisia wyczula, ze nie bedzie mnie przez kilka dni, ale dzis non stop chciala sie do mnie przytulac, nie moglam sposcic jej z oka, bo byl wrzask...a moze po prostu to zeby a ja sobie wmawiam, ze Emi bedzie za mna tesknic
Mam lekkiego stresa...trzymajcie za mnie kciuki...17.05 bede miala egzaminy...i w tym samym dniu Emilka skonczy 8 miesiecy
Oczywiscie jeszcze nie jestem spakowana, bo malutka nie dala mi...i nawet nie wiem co zabrac ze soba...? czy bedzie zimno, cieplo? Masakra. Nie lubie sie pakowac.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Agusia83.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360647 przez beti
O matkoooo, Dawidku, wybaczysz ciotce sklerozy?? Wszystkiego najlepszego starszaczku!!!!
Kurcze, aż mi wstyd bo wiecznie nie mam dla Was tyle czasu ile bym chciała i nie dbam o Was jak bym chciała i zapominam o Waszych datach...ja chcę na wychowawczy!!!!!!!!
Oliwcia, w okularkach...cudowności!!!
Filip uspany przy Andersenie
Acha, na mniamm jest fajny przepis na kisiel/budyń dla dzieciaczków, polecam... Filip się zajadał, aż uszy się trzęsły
Kurcze, aż mi wstyd bo wiecznie nie mam dla Was tyle czasu ile bym chciała i nie dbam o Was jak bym chciała i zapominam o Waszych datach...ja chcę na wychowawczy!!!!!!!!
Oliwcia, w okularkach...cudowności!!!
Filip uspany przy Andersenie
Acha, na mniamm jest fajny przepis na kisiel/budyń dla dzieciaczków, polecam... Filip się zajadał, aż uszy się trzęsły
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez beti.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona