BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu #360548 przez mgielka22
Dawidku wybacz cioci bo na dzisiaj nietomna chodzi :blush: sto lat starszaczku :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #360553 przez iwonaNAVI
Hejo witam niedzielnie

u nas dzisiaj Oliwia w kosciele dostala glupawki i smiala sie do wszytkich dzieci i kobiet w kosciele...gadala do zyrandoli i beknela raz tak glosno ze az ludzie sie ogladali...do tego jszcze plula jezykiem i swirowala pukajac w lawki butami...bylismy z niej posikani :P
i jakby jescze bylo malo zaczela robic kupe a ona przez siedzenie na nocniku jest nauczona stekania przy wyciskaniu ;P i tak stekala ze ludzie sie tylko ukradkiem usmiechali :P
a w domu zagladam w pampo a tam cale body az po szyje zawalone kupalem jeszcze czegs takiego u nas nie bylo ;P nie wiedzialam jak sie mam do tego zabrac...zawolalam M a ten o malo nie umarl :P ja zreszta tez ledwo wyrobilam :P taki smrod :P

Fifi gratulujemy zabka :)

Gwarkowe szalenstwo z tymi kredkami :)

Olcia z Kamilkiem ale frajda :) Oliwcia tez uwielbia namiociki z kocow :P
i powtarzam po raz kolejny jak Ola sie zmienila na buzce :) taka dziewczyneczka duza sie zrobila :)

Gosia T tak sama sie "wprasza" na obiad ? i to w taki sposob ?

Mgielka musisz zmienic opisik w suwaczku zebuszkowym bo widac 6 zabkow a na opisiku jes 5 ;)

Ten filik przerazajacy ta kobieta nienormalna wariatka nic tylko rozbic jej lep o sciane...biedne malenstwo tak sie skulalo a i tak obrywalo ;(
niektorzy ludzie ne powinni miec nigdy dzieci !!!

Megi moja od skonczenia 2 msc przesypia cale noce po 11-12 godz takze sie ciesze ze mam takiego spiocha :)

Mgielka na jakie mleko zmienilas?

Nunka sto latek lobuziaro kochana :)
i dla Dawidka przystojniaka naszego :)

Agusia to straszne zostawic nasz malenstwa ale jak mus to mus...bedzie ciezko ale dasz rade...tak jak dziewcyzny pisaly popros codziennie o zdj Emi :) bedzie latwiej

to tyle... dla wytrwalych BRAWO :D :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #360554 przez pati-m
No to brawa dla mnie bo przeczytałam wszystko :P
Poszalała córcia w kościółku :silly:
12 lata 7 miesiąc temu #360567 przez mgielka22
Ivonka zmienilam na bebiko 2 z gwiazdkami tzn ze jest sytsze ponoc i jak robie to dosypuje malej jeszcze 2 lyzki kaszki i sie zajada bardzo i mi o dziwo zaczela jest po 180ml :ohmy:
To ladnei mialas przeboje w kosciele a ta kupa niezapomniana :D Lila tez mi zrobila taki numer :P ja patrze w pampera a spoko malutka podnosze ja a tu caly bodziak plecy i jeszcze lozko wysmarowane :P M wzial mala pod prysznic od razu a ja lozko czyscilam :P heh ubaw po pachy :D
12 lata 7 miesiąc temu #360569 przez pati-m
mgielka22 napisał:

Ivonka zmienilam na bebiko 2 z gwiazdkami tzn ze jest sytsze ponoc i jak robie to dosypuje malej jeszcze 2 lyzki kaszki i sie zajada bardzo i mi o dziwo zaczela jest po 180ml :ohmy:
To ladnei mialas przeboje w kosciele a ta kupa niezapomniana :D Lila tez mi zrobila taki numer :P ja patrze w pampera a spoko malutka podnosze ja a tu caly bodziak plecy i jeszcze lozko wysmarowane :P M wzial mala pod prysznic od razu a ja lozko czyscilam :P heh ubaw po pachy :D

Nie ubaw po pachy tylko kupa po pachy :P
12 lata 7 miesiąc temu #360574 przez iwonaNAVI
Mgielka jakie to bebiko z gwiazdkami? nie widzialam takiego? a jest gestsze?
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360576 przez iwonaNAVI
pokaze wam mojego rojberka ostatnio nauczyla sie popisywac i smiac na zawolanie :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #360580 przez gosia2324
Oliwka jestes przebojowa !!!
Śliczna śmieszka!!!!! :kiss: :woohoo: :woohoo:
12 lata 7 miesiąc temu #360594 przez angie1713
Dawidku przepraszam ciocia ominęła Cię w życzonkach wszystkiego najlepszego skarbeczku :kiss: :kiss: :kiss:
Oliwko ty śmieszko :) :kiss:

Ja jestem dziś padnięta nie mam na nic siły :dry: a Nadia taka maruda że szok ;)
12 lata 7 miesiąc temu #360597 przez gosia2324
A ja siedze na allegro i szukam czegos na dzien dziecka
12 lata 7 miesiąc temu #360600 przez Mała
Dawidzio no widzisz ciotka stara, jak to mówią starość nie radość, Przepraszam baaaardzo i całuję moooocno nasz ośmiomiesięczniaku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Iwonka uśmiałam się z tej kupy :lol: , no wiesz jak dinozaur zostałaś sama bez takiego doświadczenia, inicjacja musiała być :lol:

My też byliśmy w kościele, ale Oli średnio się podobało, w ogóle coś dzisiaj nie w sosie, aż doprowadziła mnie dzisiaj do łez :dry:

Oliwka boska jesteś.

Marta Ola już od dawna warczy, pluje, pokazuje język i chichra się jak świruska :lol: a wszyscy się tym zachwycają
12 lata 7 miesiąc temu #360642 przez gosia2324
Gdzie Wy jestescie hop hop !!!!!
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360646 przez Agusia83
To ja ide na karna zabe, albo prosze zaklujcie mnie w dyby...Jak moglam Dawidku o Tobie zapomniec....przepraszam bardzo.... :blink:

Wow...no to dzidzia dala czadu w kosciele...pewnie wszyscy robili banana na widok Oliwki :silly: Ale z Ciebie smieszka...fantastycznie...tak trzymaj dalej, A minki w kapieli boskie :lol:
Mama, to kupsztal niezapomniany? Takie sa najlepsze...haha...my juz wielokrotnie musielismy dawac Emi pod prysznic...a te kupy co teraz robi, to jak smrodliwe odpadki 3 stopnia :silly:

Bewipo, no to ladnie masz w pracy...nowy system by placic polowe? :angry:

Juz czuje jakies pikanie w serduszku...ciezko mi bedzie. Nie wiem czy Emisia wyczula, ze nie bedzie mnie przez kilka dni, ale dzis non stop chciala sie do mnie przytulac, nie moglam sposcic jej z oka, bo byl wrzask...a moze po prostu to zeby a ja sobie wmawiam, ze Emi bedzie za mna tesknic :silly:
Mam lekkiego stresa...trzymajcie za mnie kciuki...17.05 bede miala egzaminy...i w tym samym dniu Emilka skonczy 8 miesiecy :woohoo:

Oczywiscie jeszcze nie jestem spakowana, bo malutka nie dala mi...i nawet nie wiem co zabrac ze soba...? czy bedzie zimno, cieplo? Masakra. Nie lubie sie pakowac.
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360647 przez beti
O matkoooo, Dawidku, wybaczysz ciotce sklerozy?? Wszystkiego najlepszego starszaczku!!!! :kiss:

Kurcze, aż mi wstyd bo wiecznie nie mam dla Was tyle czasu ile bym chciała i nie dbam o Was jak bym chciała i zapominam o Waszych datach...ja chcę na wychowawczy!!!!!!!! :( :( :(

Oliwcia, w okularkach...cudowności!!! :kiss:

Filip uspany przy Andersenie :D

Acha, na mniamm jest fajny przepis na kisiel/budyń dla dzieciaczków, polecam... Filip się zajadał, aż uszy się trzęsły :D
12 lata 7 miesiąc temu #360657 przez gosia2324
Beti ruszaj z firma! Bedzie Cie wiecej i u nas i w domu i wszscy beda szczesliwi :woohoo:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia