BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360349 przez gosia2324
Trzecia !

Slonko swieci, ja pije kawke dzieci sie bawia juz od 6.00 :S
Uwielbiam jak niedzielny poranek niczym nie rozni sie od innych :dry: :woohoo:

NUNKA STO LAT STO LAT !!!!!!!!! Usmiechu,radosci,szczescia :) :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #360350 przez megi2501
Znowu 5.20 pobudka B) Czy wszystkie maluchy już przesypiają noce :unsure: My wciąż 2pobudki :dry:

Mała, ale Twoje dwa Skarby cudnie się bawią :kiss:

Gosia i jaką Ty masz świetną zabawę z synem :laugh:

Dziewczyny podziwiam Was, że dajecie radę z domem, dziećmi. Wasze starsze pociechy są mądrymi dziećmi i rozumieją na swój sposób, że mniejsze wymagają więcej uwagi :blink:
12 lata 7 miesiąc temu #360359 przez slowiczek
Megi u nas zwykle 2-3 pobudki, a dziś na przykład było 5 :dry: im jest starsza tym gorzej śpi :blink: miała 6 tyg przesypiała całe noce 9-10 h bez pobudki a teraz...... :dry:

Nuncia :kiss: :kiss: :kiss: smacznego mleczka !!!!!! :)
12 lata 7 miesiąc temu #360367 przez mgielka22
Slowiczku bo nadrabia stracony czas niewstawania :P

Moja Lili juz przesypia noce budzi sie tylko ok 22 na mleko a potem spi do 6 max 7 ;) zreszta zmienilam jej mleko na tansze ;)
12 lata 7 miesiąc temu #360368 przez mgielka22
i znalazla sie druga 1 :D
12 lata 7 miesiąc temu #360372 przez angie1713
Witam kolejna:)
Spałam w nocy może 3 godziny byli u nas znajomi poszli około 1 w nocy po czym nie mogłam zasnąć a jak mi sie udało obudziła się Nadia po czym znowu nie mogłam spać więc o 3 w nocy zmywałam naczynia ;) Wstałyśmy o 7 i jestem nieprzytomna ;)

Moja Nadia maruda zmeczona spać jej się chce bo oczy czerwone ale jak ja położę do łóżeczka to krzyk więc włączyłam jej bajkę i ogląda :cheer:

Mała jaki fajny namiot mają twoje dzieciaczki :)
Gosiu fajna zabawa z tymi farbkami:)

Nuna sto lat :)

Mgiełka ale wy szalejecie z tymi zębami u nas nadal nic :silly:
U nas też dwie pobudki a czasami więcej nie wiem kiedy ona zacznie całą noc przesypiać :dry:

U nas zimno tylko 8 stopni brrrr :angry:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360378 przez angie1713
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881...lm_zbulwersowal.html

Ukarana

Nadia zasnęła więc ja też idę spać :)
12 lata 7 miesiąc temu #360380 przez beti
Cześć laseczki
u nas przespana noc się nigdy nie zdarzyła :(
A dziś w nocy znów płacz, czyżby zęby następne???

Co do tej matki...18 miesięcy tylko za takie okrucieństwo??? I zastanawiają się żeby jej prawa rodzicielskie przywrócić????!!!!! No żesz k.....!!!!!!!!!!
12 lata 7 miesiąc temu #360383 przez beti
Nuuuuuunka!!!!!! Wszystkiego najlepszego od teściowej!!!!! :D :D żeby Ci niebo u stóp się kładło :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #360385 przez fanka
cześć dziewczynki
my wczoraj na urodzinkach 4- ro latki itak nam zeszło, że później już tylko poczytałam ale nie pisałam!!!
Kubulek pięknie z mamą wyglądacie;-)
olcia z kamilkiem na biwaku- super ;-)!!!
Emcia życzenia od ciotki i Dawida :-)
a my dziś na walki rycerzy średniowiecznych się wybieramy po obiadku, chyba, że się rozpada!!!
12 lata 7 miesiąc temu #360426 przez mgielka22
Definitywnie za niski wyrok!!! Kuzwa a babcie za kradziez ketchupu na 3 lata skazali!!! Co za durna sprawiedliwosc!!!
12 lata 7 miesiąc temu #360446 przez Mała
Witam.
U nas w nocy 2 karmienia, a wstawania do Oli milion razy, też jestem ciekawa kiedy ona zacznie przesypiać noce. I też jestem zdania, że śpi gorzej niż noworodek :dry:

Nuneczko sto lat :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360449 przez Agusia83
Dziewczyny u nas tez pobudki sie zdarzaj. Dzis, np: Emilka obudzila sie o 3:30 i nie spala godzine, dopiero mleczko pomoglo. A w dzien godziny nie spania juz sie wydluzyly i mamy tylko 2 pobudki.

Mgielka faktycznie niesamowicie lecicie z zabkami. Super, szybciej skonczycie te meczarnie :silly:

Jestem zbulwersowana. Ta kobiete poiwnni sadzic w kraju, w ktorym za taki wyczyn sa jakies tortury. A najlepiej jakby trafila na syberie....Obejrzalam to dzis do konca i oczywiscie niepotrzebnie, bo znow chce mi sie plakac i zaluje, ze mnie tam nie bylo. Na pewno dostalabym takiego powera, ze skopalabym ja niesamowicie...szczypala i bila po gebie, jak ona to zrobila temu malenstwu.

Nuneczko, wszystkiego najlepszego. :laugh: I zjecie prosimy 8 miesiecznej Emilki :laugh:

Za niedlugo to bedziemy gratulowac roczku maluszkom :woohoo:
Chce mi sie plakac, jutro musze zostawic Emi na 4 dni...masakra...nie myslalam, ze bedzie to az tak ciezkie..nawet piszac do Was teraz lzy mam w oczach.

Mgielka, to jest premia uznaniowa.

Gosia, T byla na obiadku, czy Wy poszliscie?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A wiecie, co moja T ostatnio palnela?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #360462 przez bewipo
Witam,
Ale piszecie, mam 10 stron do nadrobienia. Wczoraj dzień zalatany, nie udało mi się zajrzeć :(
Jogo gratulacje nowych umiejętności i Oli również. Idziecie jak burza, Anitka dopiero się siedzieć nauczyła.
Gratulację zębuszka dla Filipka :kiss: :kiss:

Obejrzalam filmik i sie rozbeczałam, masakra :angry:
Nunka sto lat :kiss:
U nas w nocy jedzenia już nie ma, a pobudka tylko żeby smoka podać i to tak róznie czasem raz, zwykle z 3 razy.
Agusia to życzę ci wytrwałości i oby te dni szybciutko minęły :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #360473 przez pati-m
Witam moje kochane :)
Stęskniłam się za Wami, nadrobiłam więc piszę...

FIFIK zębuszka gratuluję!!!!!!! :kiss: A podpis pod ząbkie rewelacja :lol:

slowiczek - to Nataluszka RACZKUJE! :ohmy: Ciocia to przegapiła! Cudownie! PODZIWIAM i gratuluję :kiss: :woohoo:

Kubulek słodziak pomalowany :)

Olcia i Kamilek jacy zadowoleni :lol: Kolejne cudne rodzeństwo :kiss:

Agusia - u mnie liczyło się z nadgodzinami.

Filmiku obejrzałam jakie 10s. Nie dałam rady więcej :(

NUNKA STO LAT STO LAT!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Ja zaraz biorę się za papierzyska z pracy i zaraz wstawiam obiadek.

Pyśka - jak przygotowania do ślubu? Przecież to już tak blisko :ohmy: :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka