- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #360231 przez Agusia83
Oj Beti, nie nie nie...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A wlasnie, mam pytanko. Bo na zwolnieniu przy ciazy to pracowadwca placi 100%.Tyle, ze srednia z 12 miesiecy bierze z calosciowej wyplaty lacznie z premia, czy tylko z podstawy?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A wlasnie, mam pytanko. Bo na zwolnieniu przy ciazy to pracowadwca placi 100%.Tyle, ze srednia z 12 miesiecy bierze z calosciowej wyplaty lacznie z premia, czy tylko z podstawy?
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360232 przez Marta M
Cały dzien na sklepach, taka pogoda ze z pracy w ogrodzie nici.. Ja sie obkupiłam: dwie sukienki dla mnie, dla Majci buty, 8 bodziakow, 2 sukienki, 2 rajstop, spoznica i dmuchany basen i sto innych rzeczy
Monia zabrzmiało to jakby @ juz nigdy miala nie przyjsc
Katy dobrze ze juz w domku
Fifi zębolku
megi Jula jest przodowniczka wielu umiejetnosci, niech chociaz z zabkami beda inni szybsi
Kuba Kot mój ulubiony :*
mgielka ależ Ty masz język
Wesoła budka, chetnie bym do nich dołączyła
Monia zabrzmiało to jakby @ juz nigdy miala nie przyjsc
Katy dobrze ze juz w domku
Fifi zębolku
megi Jula jest przodowniczka wielu umiejetnosci, niech chociaz z zabkami beda inni szybsi
Kuba Kot mój ulubiony :*
mgielka ależ Ty masz język
Wesoła budka, chetnie bym do nich dołączyła
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Marta M.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #360258 przez katy25
hey dziewczynki
U nas dzis pogoda do d....
po 14 pojechałam z dzieciakami na lody, połaziłam po sklepach aby sie odstresowac ale oprocz 2 bokserek dla siebie nic nie trafiłam. Ja ostatnio okpupiłam sie na allegro - czekam na przesyłki a jutro jade odebrac żakiet polowałam na taki jeden w kolorze mietowym... hmmm
Jutro juz nd a w poniedzialek musze jechac z malym do szpitala na badania i juz mnie odrzuca na sama mysl...
Samiczek dzis dobrze sie czuł, jadł ładnie ale wiecie?
on tak strasznie przezyl ten spzital ze wystarczy ze go odloze na chwile a zaraz sie denerwuje. Dzis wyszlam z auta aby rozlozyc wozek a on tak zaczal rozpaczliwie wyc ze az sie przeraziłam!
A moj m. mowi na niego "baba"
phi...
lece dziewczynki ogladac film z m.
Marta jaki basen kupilas?
ja tez chce dzieciakom kupic:) Wczoraj przyszły nasze meble ogrodowe - brakuje tylko basenu;)
U nas dzis pogoda do d....
po 14 pojechałam z dzieciakami na lody, połaziłam po sklepach aby sie odstresowac ale oprocz 2 bokserek dla siebie nic nie trafiłam. Ja ostatnio okpupiłam sie na allegro - czekam na przesyłki a jutro jade odebrac żakiet polowałam na taki jeden w kolorze mietowym... hmmm
Jutro juz nd a w poniedzialek musze jechac z malym do szpitala na badania i juz mnie odrzuca na sama mysl...
Samiczek dzis dobrze sie czuł, jadł ładnie ale wiecie?
on tak strasznie przezyl ten spzital ze wystarczy ze go odloze na chwile a zaraz sie denerwuje. Dzis wyszlam z auta aby rozlozyc wozek a on tak zaczal rozpaczliwie wyc ze az sie przeraziłam!
A moj m. mowi na niego "baba"
phi...
lece dziewczynki ogladac film z m.
Marta jaki basen kupilas?
ja tez chce dzieciakom kupic:) Wczoraj przyszły nasze meble ogrodowe - brakuje tylko basenu;)
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #360284 przez maja1982
hej,
nadrobiłam wszystko, troszkę naskrobałyście od rana ale jak obejrzałam (tzn raczej podejrzałam ) ten filmik co agusia wrzuciła to sie tak poryczałam - biedne maleństwo i juz mi sie odechciało wszystkiego i juz nie pamiętam co miałam napisać!!wybaczcie
dobranoc
nadrobiłam wszystko, troszkę naskrobałyście od rana ale jak obejrzałam (tzn raczej podejrzałam ) ten filmik co agusia wrzuciła to sie tak poryczałam - biedne maleństwo i juz mi sie odechciało wszystkiego i juz nie pamiętam co miałam napisać!!wybaczcie
dobranoc
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez maja1982.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #360294 przez beti
No i obejrzałam ten filmik do końca...niedobrze mi....
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Przyrzekam, że chciałabym ją spotkać i w dupie mam, że poszłabym siedzieć!!! Zaje...ła bym ją!!!!!!!!!!!!!!!
Ku...wa!!!! I jeszcze te osoby, które to nagrywały i były obok!!!! Nikt nie zareagował!!!!!!! Co to za popier...ny kraj!!!!!!!!!
Ku...wa!!!! I jeszcze te osoby, które to nagrywały i były obok!!!! Nikt nie zareagował!!!!!!! Co to za popier...ny kraj!!!!!!!!!
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #360338 przez mgielka22
Witam sie pierwsza
Nie spimy oczywiscie od 6 bo jakze by inaczej
Agusia
Martus bo trzeba walczyc o swoje a nie wiecznie dostawac po d...
Aha Agusia no ja mialam w umowie napisana premie i dodatki i dostawalam w ciazy normalnie z tymi dodatkami takze powinni liczyc ale zalezy czy to uznaniowa czy jaka...
Patrze za okno ladna pogoda niebiesciutkie niebo a na termometrze 2 stopnie
Nie spimy oczywiscie od 6 bo jakze by inaczej
Agusia
Martus bo trzeba walczyc o swoje a nie wiecznie dostawac po d...
Aha Agusia no ja mialam w umowie napisana premie i dodatki i dostawalam w ciazy normalnie z tymi dodatkami takze powinni liczyc ale zalezy czy to uznaniowa czy jaka...
Patrze za okno ladna pogoda niebiesciutkie niebo a na termometrze 2 stopnie
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona