BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #130606 przez basia89
a jak tak niechcący raz weszłam i się pytam czy naprawdę wszystko jest po tej złotówce :) i było :) więc ja mam prawie wszystkie ubranka z tamtąd :) a ten kombinezonik jest super :) i ciepły i na jesień będzie jak znalazł :) no a reszta ubranek to od przyszłej teściowej :P z podobnego źródła :)

a ja ani jednej butelki nie mam :( same ubranka mam tylko :( może w następnym miesiącu jakieś większe zakupy zrobimy :)

a to mój brzusio :P

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #130612 przez beti
A nie mówiłam, że nieogarnięta jestem??? Dzień z tygodniem mi się myli ;-PPP
13 lata 10 miesiąc temu #130678 przez katy25
hey dziewczynki

podczytywałam Was wczoraj i dziś nadrobiłam - byłam u rodziców 2 dni, dziś zjechałam do domu ale tylko do popołudnia, a wieczorem jade znow do nich bo wózeczek ma przyjść i chce go koniecznie zobaczyć! Zdjecia wstawię jak fotelik dojdzie, a to nastąpi dopiero po niedzieli:)

kasia79 ja miałam parasolke coneco i była ok, ale nie wiem jak z takimi wozkami? Powinno być dobrze.

Mój Sami tez od rana buszuje, teraz zjadłam to znow sie uaktywni hehe
Ja byłam wczoraj z mamą na bazarze i kupiłam sobie szlafroczek do szpitala i piżamę do domu. Wszytsko po 15zł te same egzemplarze co na allegro... z bawełenki miluśkie. Pojadę tam jeszcze w sierpniu i kupię sobie 2 koszule do szpitala za takie pieniadze to można kupowac...

Nam dzis panele montują u dzieciaków w pokojach i na poddaszu:)) kuchnie mam juz prawie wymalowaną i zaczęli łazienkę - strasznie mi sie narazie wszystko podoba!
Będę sie w lipcu chwalic :silly: teraz w sumie nie ma zbytnio czym....

basia fajne te ubranka i taniocha...
ja nie mam czasu na chodzenie po lumpeksach ale moja mama króluje na nich... predzej ona cos wykopie niż ja...
Musze sie zebrac i porobić fotki moich zbiorów!
A te czapeczki przesłodkie! ja już dodałam je do ulubionych sprzedawców i na pewno kupię!

Ines miała sesje zdjeciową na 1 urodziny - miałam ok 100 zdjęć (w tym piekny album z wybranymi 40) za 700zł. Teraz też na pewno taka sesję zrobię:) Pamiątka na cale życie...

Ide ogarnąć troche temat uczelni bo niestety mam w weekend... a egzaminy coraz bliżej...

miłego dnia dziewczynki
13 lata 10 miesiąc temu #130694 przez mYSZA
hejo

my mieliśmy wczoraj indywidualną lekcję szkoły rodzenia... i wiecie ci? poród to bardzo nieestetyczne zjawisko;/ i się zaczynam obawiać już...

co do sesji zdjęciowej- myślałyście może o sesji brzuszkowe? mnie bardzo zastanawia;)

Janek z nami!
13 lata 10 miesiąc temu #130700 przez monika1984lodz
Basia sliczny brzuszek :)

Mysza przeciez nikt nie mowil, ze porod jest czysty i estetyczny :P mimo wszystko i tak musimy przez to przejsc :) bedzie dobrze nie ma co sie martwic na zapas :)

Nunulka puki co spokojna, pewnie sie pozniej rozkreci :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #130703 przez mYSZA
właśnie Basia- słodki brzusio;)

no niby nikt nie mówił, że będzie estetyczny, ale że aż taki niestetyczny? Ja już mojemu mężowi powiedziałam, że następnym razem on jest w ciąży

Janek z nami!
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #130705 przez Pyśkaaaa
a mnie wczoraj moj K. zabrał na zakupy bo stwierdził sam ze nie mam spodni na lato i musimy cos kupić i mam bialusienkie spodenki :D

Franulek sobie buszuje od rana :)

Katy ja mam jutro egz a potem za tydz jeszcze 2 a potem przeprowadzka na drugi koniec polski...

słuchajcie czy jak bede zmieniała lekarza prowadzącego tego musze poinformować? troche mi szkoda ale nie bede w stanie jeździć 500 km na wizyty :(

Basia fajny brzuś :)
13 lata 10 miesiąc temu #130707 przez basia89
i tak to zdjęcie nie odzwierciedla wielkości mojego brzusia :) wczoraj się mierzyłam i mam 104cm :)

a i muszę się pochwalić nagrodą w konkursie amy :) pierwszy raz coś wygrałam i oto moja nagroda :)
amyoutlet.pl/pl/p/NOWA-KOLEKCJA-2011-Bec...a-White-Softness/143
13 lata 10 miesiąc temu #130717 przez gosia2324
Mała no to piekna data na narodziny malucha :)
Sama mam urodziny 23.09 :P
A moj maz 24.09 tez niezly patent na zapamietanie dat urodzin , mamy dzien po dniu, Kuba urodzil sie 25 ale sierpnia, no i Jagodka tez z wrzesnia :)

Kasia moim zdaniem bedziesz zadowolona z wozka, mi on pasuje a jakby co to bedziemy razem marudzily :) :S
13 lata 10 miesiąc temu #130719 przez Paletka
Basia-piekny brzuszek

Gosia-
sliczna Jagodka...widze ze 100 procentowa:) ehhe

beti
-sliczny licznik...dla Filipka.. :lol:

Co do Kolejek...to ja dzis pokolcilam z Babsztylem na Poczcie...o kolejke i okienko...wrrr wredna Baba po 40 widac ze Paniusia... :angry: :angry:

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #130721 przez Pyśkaaaa
a to moj brzuś

i moje piekne new spodenki :P
Załączniki:
13 lata 10 miesiąc temu #130725 przez bewipo
Hej dziewczyny.
Wczoraj miałam kolejny zabiegany dzień i dzisiaj padam całkowicie. Oglądaliśmy troche wózki, ale kurcze sklep taki beznadziejny, wszystkie wózki na podeście i jak tu wypróbować cokolwiek. Dokładniej tylko tako wariora nam pan zaprezentował i w sumie fajny jest. no ale i tak pojade do innego sklepu, gdzie można jakos bardziej się przypasować do różnych wózków.
basia gratuluję wygranej :) Ubranka super i fajnie, że tak tanio.
Cieszę się, że ze wszystkimi maluszkami wszystko dobrze i rosną jak na drożdżach.
Mysza co się przejmujesz, ty nie będziesz patrzeć na poród tylko położna i lekarz, a dla nich to już oklepane zjawisko.
13 lata 10 miesiąc temu #130727 przez Paletka
Pyśkaaaa napisał:

a to moj brzuś

i moje piekne new spodenki :P

slicznyy

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #130735 przez gosia2324
Pyska slicznie wygladasz- wygladacie :)
Myszka porodem sie nie przejmuj na szczescie Ty go nie bedziesz ogladala tylko polozne :)
A jak lezysz juz na fotelu to uwierz nie myslisz o tym czy ladnie wygladasz, tylko zeby maluch juz zaplakal na Twoim Brzuszku :)

Wiecie co wczoraj jak bylismy u lekarza nagrywac Mala, to tak mi sie troche szkoda zrobilo ze to "Ostatnia" ciaza :(
Ja chcialabym miec jeszcze jedno dziecko, moze w wieku 33-35 lat, Ale moj maz juz chyba nie da sie namowic.
Najpierw chcielismy miec 3ke, a teraz mowi ze parka nam wystarczy.
moze bedzie trezba zrobic planowana wpadke :P
13 lata 10 miesiąc temu #130736 przez mYSZA
mój mąż też będzie patrzył...

ale chodzi o to że.... wiecie że prysznic poporodowy bierze się dopiero po KILKU godzinach????

Janek z nami!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka