- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #130606 przez basia89
a jak tak niechcący raz weszłam i się pytam czy naprawdę wszystko jest po tej złotówce
i było
więc ja mam prawie wszystkie ubranka z tamtąd
a ten kombinezonik jest super
i ciepły i na jesień będzie jak znalazł
no a reszta ubranek to od przyszłej teściowej
z podobnego źródła 
a ja ani jednej butelki nie mam
same ubranka mam tylko
może w następnym miesiącu jakieś większe zakupy zrobimy 
a to mój brzusio

a ja ani jednej butelki nie mam

a to mój brzusio

Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez basia89.
Temat został zablokowany.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #130678 przez katy25
hey dziewczynki
podczytywałam Was wczoraj i dziś nadrobiłam - byłam u rodziców 2 dni, dziś zjechałam do domu ale tylko do popołudnia, a wieczorem jade znow do nich bo wózeczek ma przyjść i chce go koniecznie zobaczyć! Zdjecia wstawię jak fotelik dojdzie, a to nastąpi dopiero po niedzieli:)
kasia79 ja miałam parasolke coneco i była ok, ale nie wiem jak z takimi wozkami? Powinno być dobrze.
Mój Sami tez od rana buszuje, teraz zjadłam to znow sie uaktywni hehe
Ja byłam wczoraj z mamą na bazarze i kupiłam sobie szlafroczek do szpitala i piżamę do domu. Wszytsko po 15zł te same egzemplarze co na allegro... z bawełenki miluśkie. Pojadę tam jeszcze w sierpniu i kupię sobie 2 koszule do szpitala za takie pieniadze to można kupowac...
Nam dzis panele montują u dzieciaków w pokojach i na poddaszu:)) kuchnie mam juz prawie wymalowaną i zaczęli łazienkę - strasznie mi sie narazie wszystko podoba!
Będę sie w lipcu chwalic
teraz w sumie nie ma zbytnio czym....
basia fajne te ubranka i taniocha...
ja nie mam czasu na chodzenie po lumpeksach ale moja mama króluje na nich... predzej ona cos wykopie niż ja...
Musze sie zebrac i porobić fotki moich zbiorów!
A te czapeczki przesłodkie! ja już dodałam je do ulubionych sprzedawców i na pewno kupię!
Ines miała sesje zdjeciową na 1 urodziny - miałam ok 100 zdjęć (w tym piekny album z wybranymi 40) za 700zł. Teraz też na pewno taka sesję zrobię
Pamiątka na cale życie...
Ide ogarnąć troche temat uczelni bo niestety mam w weekend... a egzaminy coraz bliżej...
miłego dnia dziewczynki
podczytywałam Was wczoraj i dziś nadrobiłam - byłam u rodziców 2 dni, dziś zjechałam do domu ale tylko do popołudnia, a wieczorem jade znow do nich bo wózeczek ma przyjść i chce go koniecznie zobaczyć! Zdjecia wstawię jak fotelik dojdzie, a to nastąpi dopiero po niedzieli:)
kasia79 ja miałam parasolke coneco i była ok, ale nie wiem jak z takimi wozkami? Powinno być dobrze.
Mój Sami tez od rana buszuje, teraz zjadłam to znow sie uaktywni hehe
Ja byłam wczoraj z mamą na bazarze i kupiłam sobie szlafroczek do szpitala i piżamę do domu. Wszytsko po 15zł te same egzemplarze co na allegro... z bawełenki miluśkie. Pojadę tam jeszcze w sierpniu i kupię sobie 2 koszule do szpitala za takie pieniadze to można kupowac...
Nam dzis panele montują u dzieciaków w pokojach i na poddaszu:)) kuchnie mam juz prawie wymalowaną i zaczęli łazienkę - strasznie mi sie narazie wszystko podoba!
Będę sie w lipcu chwalic

basia fajne te ubranka i taniocha...
ja nie mam czasu na chodzenie po lumpeksach ale moja mama króluje na nich... predzej ona cos wykopie niż ja...
Musze sie zebrac i porobić fotki moich zbiorów!
A te czapeczki przesłodkie! ja już dodałam je do ulubionych sprzedawców i na pewno kupię!
Ines miała sesje zdjeciową na 1 urodziny - miałam ok 100 zdjęć (w tym piekny album z wybranymi 40) za 700zł. Teraz też na pewno taka sesję zrobię

Ide ogarnąć troche temat uczelni bo niestety mam w weekend... a egzaminy coraz bliżej...
miłego dnia dziewczynki
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #130694 przez mYSZA
hejo
my mieliśmy wczoraj indywidualną lekcję szkoły rodzenia... i wiecie ci? poród to bardzo nieestetyczne zjawisko;/ i się zaczynam obawiać już...
co do sesji zdjęciowej- myślałyście może o sesji brzuszkowe? mnie bardzo zastanawia;)
my mieliśmy wczoraj indywidualną lekcję szkoły rodzenia... i wiecie ci? poród to bardzo nieestetyczne zjawisko;/ i się zaczynam obawiać już...
co do sesji zdjęciowej- myślałyście może o sesji brzuszkowe? mnie bardzo zastanawia;)
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu #130700 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Basia sliczny brzuszek 
Mysza przeciez nikt nie mowil, ze porod jest czysty i estetyczny
mimo wszystko i tak musimy przez to przejsc
bedzie dobrze nie ma co sie martwic na zapas 
Nunulka puki co spokojna, pewnie sie pozniej rozkreci

Mysza przeciez nikt nie mowil, ze porod jest czysty i estetyczny

Nunulka puki co spokojna, pewnie sie pozniej rozkreci

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #130705 przez Pyśkaaaa
a mnie wczoraj moj K. zabrał na zakupy bo stwierdził sam ze nie mam spodni na lato i musimy cos kupić i mam bialusienkie spodenki 
Franulek sobie buszuje od rana
Katy ja mam jutro egz a potem za tydz jeszcze 2 a potem przeprowadzka na drugi koniec polski...
słuchajcie czy jak bede zmieniała lekarza prowadzącego tego musze poinformować? troche mi szkoda ale nie bede w stanie jeździć 500 km na wizyty
Basia fajny brzuś

Franulek sobie buszuje od rana

Katy ja mam jutro egz a potem za tydz jeszcze 2 a potem przeprowadzka na drugi koniec polski...
słuchajcie czy jak bede zmieniała lekarza prowadzącego tego musze poinformować? troche mi szkoda ale nie bede w stanie jeździć 500 km na wizyty

Basia fajny brzuś

Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #130707 przez basia89
i tak to zdjęcie nie odzwierciedla wielkości mojego brzusia
wczoraj się mierzyłam i mam 104cm 
a i muszę się pochwalić nagrodą w konkursie amy
pierwszy raz coś wygrałam i oto moja nagroda 
amyoutlet.pl/pl/p/NOWA-KOLEKCJA-2011-Bec...a-White-Softness/143

a i muszę się pochwalić nagrodą w konkursie amy

amyoutlet.pl/pl/p/NOWA-KOLEKCJA-2011-Bec...a-White-Softness/143
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #130717 przez gosia2324
Mała no to piekna data na narodziny malucha 
Sama mam urodziny 23.09
A moj maz 24.09 tez niezly patent na zapamietanie dat urodzin , mamy dzien po dniu, Kuba urodzil sie 25 ale sierpnia, no i Jagodka tez z wrzesnia
Kasia moim zdaniem bedziesz zadowolona z wozka, mi on pasuje a jakby co to bedziemy razem marudzily

Sama mam urodziny 23.09

A moj maz 24.09 tez niezly patent na zapamietanie dat urodzin , mamy dzien po dniu, Kuba urodzil sie 25 ale sierpnia, no i Jagodka tez z wrzesnia

Kasia moim zdaniem bedziesz zadowolona z wozka, mi on pasuje a jakby co to bedziemy razem marudzily

- Paletka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #130719 przez Paletka
Basia-piekny brzuszek
Gosia-sliczna Jagodka...widze ze 100 procentowa:) ehhe
beti-sliczny licznik...dla Filipka..
Co do Kolejek...to ja dzis pokolcilam z Babsztylem na Poczcie...o kolejke i okienko...wrrr wredna Baba po 40 widac ze Paniusia...
Gosia-sliczna Jagodka...widze ze 100 procentowa:) ehhe
beti-sliczny licznik...dla Filipka..

Co do Kolejek...to ja dzis pokolcilam z Babsztylem na Poczcie...o kolejke i okienko...wrrr wredna Baba po 40 widac ze Paniusia...

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #130725 przez bewipo
Hej dziewczyny.
Wczoraj miałam kolejny zabiegany dzień i dzisiaj padam całkowicie. Oglądaliśmy troche wózki, ale kurcze sklep taki beznadziejny, wszystkie wózki na podeście i jak tu wypróbować cokolwiek. Dokładniej tylko tako wariora nam pan zaprezentował i w sumie fajny jest. no ale i tak pojade do innego sklepu, gdzie można jakos bardziej się przypasować do różnych wózków.
basia gratuluję wygranej
Ubranka super i fajnie, że tak tanio.
Cieszę się, że ze wszystkimi maluszkami wszystko dobrze i rosną jak na drożdżach.
Mysza co się przejmujesz, ty nie będziesz patrzeć na poród tylko położna i lekarz, a dla nich to już oklepane zjawisko.
Wczoraj miałam kolejny zabiegany dzień i dzisiaj padam całkowicie. Oglądaliśmy troche wózki, ale kurcze sklep taki beznadziejny, wszystkie wózki na podeście i jak tu wypróbować cokolwiek. Dokładniej tylko tako wariora nam pan zaprezentował i w sumie fajny jest. no ale i tak pojade do innego sklepu, gdzie można jakos bardziej się przypasować do różnych wózków.
basia gratuluję wygranej

Cieszę się, że ze wszystkimi maluszkami wszystko dobrze i rosną jak na drożdżach.
Mysza co się przejmujesz, ty nie będziesz patrzeć na poród tylko położna i lekarz, a dla nich to już oklepane zjawisko.
- Paletka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #130735 przez gosia2324
Pyska slicznie wygladasz- wygladacie 
Myszka porodem sie nie przejmuj na szczescie Ty go nie bedziesz ogladala tylko polozne
A jak lezysz juz na fotelu to uwierz nie myslisz o tym czy ladnie wygladasz, tylko zeby maluch juz zaplakal na Twoim Brzuszku
Wiecie co wczoraj jak bylismy u lekarza nagrywac Mala, to tak mi sie troche szkoda zrobilo ze to "Ostatnia" ciaza
Ja chcialabym miec jeszcze jedno dziecko, moze w wieku 33-35 lat, Ale moj maz juz chyba nie da sie namowic.
Najpierw chcielismy miec 3ke, a teraz mowi ze parka nam wystarczy.
moze bedzie trezba zrobic planowana wpadke

Myszka porodem sie nie przejmuj na szczescie Ty go nie bedziesz ogladala tylko polozne

A jak lezysz juz na fotelu to uwierz nie myslisz o tym czy ladnie wygladasz, tylko zeby maluch juz zaplakal na Twoim Brzuszku

Wiecie co wczoraj jak bylismy u lekarza nagrywac Mala, to tak mi sie troche szkoda zrobilo ze to "Ostatnia" ciaza

Ja chcialabym miec jeszcze jedno dziecko, moze w wieku 33-35 lat, Ale moj maz juz chyba nie da sie namowic.
Najpierw chcielismy miec 3ke, a teraz mowi ze parka nam wystarczy.
moze bedzie trezba zrobic planowana wpadke

Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez gosia2324.
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona