- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #130501 przez pati-m
Witam dziewczynki w ten piękny poranek
Ja właśnie wstałam, zaraz zjem jakieś śniadanko i muszę skoczyć do mojego przedszkola, bo jakieś papiery muszę podpisać - będzie okazja żeby zobaczyć się z moimi 3-latkami, które stęsknione za swoją Panią rzucają się na szyję
Co do rocznic, to u nas mały na pewno się nie urodzi w rocznicę ślubu, bo tą mamy za 3 dni (a właściwie już drugą - aaaale to zleciało) Dzisiaj będę obmyślać menu na poniedziałek, bo tradycyjnie wpadną goście z życzeniami, bo u nas poza tym, że 06.06. to nasza magiczna data ślubu, to na dodatek są to urodziny mojego męża (hihihi, przynajmniej mi nigdy o rocznicy nie zapomni) Wszyscy się śmiali, że dobry sposób znalazłam Zresztą u nas z urodzinami też nie ma kłopotu bo on ma 06.06. a ja 07.07. - i cała rodzinka pamięta
Miłego dnia kochane brzuchalki!
Ja właśnie wstałam, zaraz zjem jakieś śniadanko i muszę skoczyć do mojego przedszkola, bo jakieś papiery muszę podpisać - będzie okazja żeby zobaczyć się z moimi 3-latkami, które stęsknione za swoją Panią rzucają się na szyję
Co do rocznic, to u nas mały na pewno się nie urodzi w rocznicę ślubu, bo tą mamy za 3 dni (a właściwie już drugą - aaaale to zleciało) Dzisiaj będę obmyślać menu na poniedziałek, bo tradycyjnie wpadną goście z życzeniami, bo u nas poza tym, że 06.06. to nasza magiczna data ślubu, to na dodatek są to urodziny mojego męża (hihihi, przynajmniej mi nigdy o rocznicy nie zapomni) Wszyscy się śmiali, że dobry sposób znalazłam Zresztą u nas z urodzinami też nie ma kłopotu bo on ma 06.06. a ja 07.07. - i cała rodzinka pamięta
Miłego dnia kochane brzuchalki!
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #130502 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Witam kochane dziewuszki
Wlasnie wrocilam z pobrania krwi eh, to klucie... jutro wyniki a juz we wtorek wizyta i podgladanie Nunulki
Beti jaka masz zdolna siostre hihi swietny ten centymetr moja to osatnio jak mnie zobaczyla to powiedzila, ze zapomniala, ze ja w ciazy jestem hehhe, takiego mam wykreta
te czapulki slodkie moze ktoras zamowie i zrobimy jkies slodkie zdjecia
pogoda w lodzi zapowiada sie straszna... znowu upal, ale pewnie jutro bedzie padalo, bo moj M. chce nas zabrac nad wode, a znajac nasze szczescie bedzie lalo hihi
Pati moj M tez 7.07 raczki sa suuuper
Wlasnie wrocilam z pobrania krwi eh, to klucie... jutro wyniki a juz we wtorek wizyta i podgladanie Nunulki
Beti jaka masz zdolna siostre hihi swietny ten centymetr moja to osatnio jak mnie zobaczyla to powiedzila, ze zapomniala, ze ja w ciazy jestem hehhe, takiego mam wykreta
te czapulki slodkie moze ktoras zamowie i zrobimy jkies slodkie zdjecia
pogoda w lodzi zapowiada sie straszna... znowu upal, ale pewnie jutro bedzie padalo, bo moj M. chce nas zabrac nad wode, a znajac nasze szczescie bedzie lalo hihi
Pati moj M tez 7.07 raczki sa suuuper
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #130519 przez Pyśkaaaa
hej hej
Gosia super że z malutka wszystko dobrze jej jakie nasze maluchy duże już sa
Pati te czapki sa genialne ja zamawiam jedną bawię się trochę w fotografa i zrobię małemu taka sesję
Beti świetny ten suwaczek pomysł calkiem fajny...
co do znaków zodiaku raki sa fajne moj tata jest rakiem... ja jestem skorpionem (niby wredna jestem )
u nas też zapowiada sie upalny dzień... my dziś na 18 podlądanko
Gosia super że z malutka wszystko dobrze jej jakie nasze maluchy duże już sa
Pati te czapki sa genialne ja zamawiam jedną bawię się trochę w fotografa i zrobię małemu taka sesję
Beti świetny ten suwaczek pomysł calkiem fajny...
co do znaków zodiaku raki sa fajne moj tata jest rakiem... ja jestem skorpionem (niby wredna jestem )
u nas też zapowiada sie upalny dzień... my dziś na 18 podlądanko
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 6 miesiąc temu #130521 przez Mała
Witam.
Ja mam termin na 23.09 i rocznicę ślubu, już piątą 23.09. Mój mąż urodziny 25.09. No ciekawe kiedy maluch zapragnie prezent zrobić
Gosia gratuluję dużej panny.
Te smoczki fajne, ale chyba dla starszych dzieciaczków, chociaż mnie się wydaje, że te maskotki to by całą buzię i nos dziecku zakryły i jak tu oddychać.
Ja mam termin na 23.09 i rocznicę ślubu, już piątą 23.09. Mój mąż urodziny 25.09. No ciekawe kiedy maluch zapragnie prezent zrobić
Gosia gratuluję dużej panny.
Te smoczki fajne, ale chyba dla starszych dzieciaczków, chociaż mnie się wydaje, że te maskotki to by całą buzię i nos dziecku zakryły i jak tu oddychać.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #130528 przez kasia79
Kupiłam ten wózek, za 400zł nie wiem czy będę żałować ale trudno, strasznie mi się spodobał
allegro.pl/show_item.php?item=1625563016
allegro.pl/show_item.php?item=1625563016
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 6 miesiąc temu #130540 przez Marta M
Gosiu mala przecudna
beti, co do krwotokow z nosa to w ciazy to normalne, jesli chcesz je zmniejszyc lub moze sie ich nawet pozbyc nawilzaj mieszkanie, otwieraj okna na noc, postaw sobie miske z woda kolo lozka...powinno pomoc...mnie przez okres grzewczy nawiedzaly te krwotoki, odkad kladlam mokry recznik na grzejnik bylo o niebo lepiej
Zakochalam sie w tych czapeczkach zabkowych, pszczolkowych i krolikowych...
A moj mezus jak ma alkohol w ustach to jest swieto..no i wczoraj wyszedl nam znow maly zonk z tym kredytem i mezus na pocieszenie wyciagnal sobie buteleczke, ktora meczy juz od roku, no i wczoraj domeczyl...i mial taki humor, ze wymieklam Smialam sie do rozpuku, bo on na alkohol reaguje tym, ze usta mu sie wydluzaja w usmiech, ktory z twarzy nieznika dopoki ostatni promil nie wyjdzie a jezyk dostaje kilka supelkow i tak smiesznie wypowiada niektore slowa, buahaha...az nakrecilam filmik Ale wybaczcie, nie wrzuce
Moja mala tez buszuje od rana, a martwilam sie bo przez ostatnie dwa dni byla dziwnie spokojna..
beti, co do krwotokow z nosa to w ciazy to normalne, jesli chcesz je zmniejszyc lub moze sie ich nawet pozbyc nawilzaj mieszkanie, otwieraj okna na noc, postaw sobie miske z woda kolo lozka...powinno pomoc...mnie przez okres grzewczy nawiedzaly te krwotoki, odkad kladlam mokry recznik na grzejnik bylo o niebo lepiej
Zakochalam sie w tych czapeczkach zabkowych, pszczolkowych i krolikowych...
A moj mezus jak ma alkohol w ustach to jest swieto..no i wczoraj wyszedl nam znow maly zonk z tym kredytem i mezus na pocieszenie wyciagnal sobie buteleczke, ktora meczy juz od roku, no i wczoraj domeczyl...i mial taki humor, ze wymieklam Smialam sie do rozpuku, bo on na alkohol reaguje tym, ze usta mu sie wydluzaja w usmiech, ktory z twarzy nieznika dopoki ostatni promil nie wyjdzie a jezyk dostaje kilka supelkow i tak smiesznie wypowiada niektore slowa, buahaha...az nakrecilam filmik Ale wybaczcie, nie wrzuce
Moja mala tez buszuje od rana, a martwilam sie bo przez ostatnie dwa dni byla dziwnie spokojna..
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #130570 przez Agusia83
Beti, na suwaczkach mam tak, ze do porodu zostaly 3 miesiace i 1 tydzien a do rocznicy slubu 3 miesiace i 1 dzien...tak wiec wszystko sie zgadza
Basia, ciuszki super gdzie je kupilas? Na ciuszku, czy w innym sklepie byla taka wyprzedaz? Ten kombinezon bardzo mi sie podoba...
Marta, tak to juz po alkoholu jest, ze mezczyznom super plataja sie jezyki...ja tez lubie wowczas swojego sluchac, a do tego jaki pytulasny jest...hahah...
Basia, ciuszki super gdzie je kupilas? Na ciuszku, czy w innym sklepie byla taka wyprzedaz? Ten kombinezon bardzo mi sie podoba...
Marta, tak to juz po alkoholu jest, ze mezczyznom super plataja sie jezyki...ja tez lubie wowczas swojego sluchac, a do tego jaki pytulasny jest...hahah...
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #130573 przez basia89
te ubranka kupiłam w komisie tzn bardziej to taki lumpek ale ubranka niezniszczone i zdarzaja się nawet nowe a że w czwartek mają zawsze po 1zł to zawsze tam zaglądne ostatnio kupiłam 8szt pajacyków
a te czapeczki są robione na szydełku i z grubej wełny ja jak tylko znajdę czas to będę próbować jakąś zrobić
a te czapeczki są robione na szydełku i z grubej wełny ja jak tylko znajdę czas to będę próbować jakąś zrobić
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #130582 przez Agusia83
Bylam ostatnio w komisie u nas na osiedlu i faktycznie maja fajne ciuszki. Prawda, ze zdarzaja sie nowe, bo tam kupilam spiochy zielone z motylkiem, ktore Wam pokazywalam...ciekawe czy u mnie tez takie obnizki sie zdarzaja?
Ja na szydelku umiem robic serwetki...czapeczki nigdy nie probowalam, ale to chyba kwestia zmniejszania i powiekszania slupkow, oczek....mozna sprobowac
Niedawno byla u mnie mama i przyniosla 2 nowe butelki aventu 125ml....hmm, tylko po co mi tyle? Mam juz 3 takie sztuki...haha...
Ja na szydelku umiem robic serwetki...czapeczki nigdy nie probowalam, ale to chyba kwestia zmniejszania i powiekszania slupkow, oczek....mozna sprobowac
Niedawno byla u mnie mama i przyniosla 2 nowe butelki aventu 125ml....hmm, tylko po co mi tyle? Mam juz 3 takie sztuki...haha...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Agusia83.
Moderatorzy: ilona