- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu #130873 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
bewipo sliczne ciuszki

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #130896 przez gosia2324
Bewips sliczne łupy
Słodziutkie 
Pyska, Basia, słowiczek na 1 dziecko to dobry wiek
Nam w szkole mowili ze pierwsza ciaza powinna byc do 25 rz...
No ale roznie to w zyciu bywa,
Ja tylko nie rozumiem tych dziewczyn ktore decyduja sie na 1 dziecko po 33-35 rz i czesto potem jest lament, bo nie jest tak latwo zajsc w ciaze ...
Jest wszystko, dom ,maz,kariera... no ale dzieciecy pokoik pusty
Marta, spoko szyjki nie znieczulaja, ale skore juz tak
Jesli moge Wam cos doradzic to poroscie przed porodem o Ciecie krocza, teraz od tego odchodza, bo liczy sie NATURA,
A natura wyglada tak, ze popekac mozna w 3-4 miejscach, a tak to jest tylko 2 cm naciecie, potem nic nie widac

Pyska, Basia, słowiczek na 1 dziecko to dobry wiek

Nam w szkole mowili ze pierwsza ciaza powinna byc do 25 rz...
No ale roznie to w zyciu bywa,
Ja tylko nie rozumiem tych dziewczyn ktore decyduja sie na 1 dziecko po 33-35 rz i czesto potem jest lament, bo nie jest tak latwo zajsc w ciaze ...
Jest wszystko, dom ,maz,kariera... no ale dzieciecy pokoik pusty

Marta, spoko szyjki nie znieczulaja, ale skore juz tak

Jesli moge Wam cos doradzic to poroscie przed porodem o Ciecie krocza, teraz od tego odchodza, bo liczy sie NATURA,
A natura wyglada tak, ze popekac mozna w 3-4 miejscach, a tak to jest tylko 2 cm naciecie, potem nic nie widac

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 10 miesiąc temu #130920 przez Mała
Bewipo ubranka super.
Mysza ale się dzisiaj nakręciłaś. Ja chociaż wiem o co chodzi w porodzie, to nigdy takich filmów nie oglądam.
Lewatywa wbrew pozorom to dobra sprawa, bo nie dość, że nic się nie przydarzy przy parciu, to jeszcze wywołuje i potęguje skurcze, a wiadomo że przy porodzie skurcze bardzo pożądana sprawa.
Ja w październiku też 28 lat skończę.
Mysza ale się dzisiaj nakręciłaś. Ja chociaż wiem o co chodzi w porodzie, to nigdy takich filmów nie oglądam.
Lewatywa wbrew pozorom to dobra sprawa, bo nie dość, że nic się nie przydarzy przy parciu, to jeszcze wywołuje i potęguje skurcze, a wiadomo że przy porodzie skurcze bardzo pożądana sprawa.
Ja w październiku też 28 lat skończę.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #130928 przez Agusia83
Bewipo, ale cudenka masz
ciuszki bardzo ladne, cacane
Fakt, dla dziewczynek to sa piekne ubranka!
Mysza, ale sie nakrecilas....od tysiecy lat kobiety rodzily i dawaly sobie rade, tak wiec i my sobie poradzimy. Jesli masz taki stosunek, to nie ogladaj porodow i nie mysl o tym w taki sposob....to bedzie droga przez meke, ale zobaczysz, ze kazda z nas sobie poradzi

Mysza, ale sie nakrecilas....od tysiecy lat kobiety rodzily i dawaly sobie rade, tak wiec i my sobie poradzimy. Jesli masz taki stosunek, to nie ogladaj porodow i nie mysl o tym w taki sposob....to bedzie droga przez meke, ale zobaczysz, ze kazda z nas sobie poradzi

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #130935 przez slowiczek
bewipo - super ciuszki 
ja właśnie się obudziłam - zrobiłam sobie 1.5 h drzemkę
znaczy zasnęłam nad książkami 
Mysza - ja to Cię nie rozumiem, już nawet chyba się nie będę wypowiadać na ten temat
czym jest poród w stosunku do tego, że za chwilę (no lub trochę dłuższą
) ma się maluszka przy sobie którego dotychczas tylko czuło się w sobie ?? ja to jestem pewna, będę mi tam lecieć ze szczęścia łzy strumieniami 
nie idziesz rodzić tam za karę, sama tego chciałaś :]

ja właśnie się obudziłam - zrobiłam sobie 1.5 h drzemkę

Mysza - ja to Cię nie rozumiem, już nawet chyba się nie będę wypowiadać na ten temat

nie idziesz rodzić tam za karę, sama tego chciałaś :]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez slowiczek.
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #130965 przez mYSZA
ja bym chciała tak podchodzić jak Wy, na luzie. Ale jakoś nie potrafię. Pewnie, że to był mój wybór ( i mojego męża) i za nic bym go nie zmieniła... ale poprostu jestem przerażona trochę tym wszystkim. I bardzo się boję jakiś komplikacji... ale wiem wiem, lepiej o tym nie myśleć. Choć z drugiej strony ta moja koleżanka położna mówi, że lepiej nei być optymstyczni super nastawioanym , a potem sie pozytywnie zdziwić niż odwrotnie...
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #130980 przez bewipo
Ja z porodów obejrzałam tylko ten serial o porodówce angielskiej, ale jakichś drastycznych też nie oglądam.
Na pewno trzeba się nastawić na to, że boli i że "przyjemność" to nie jest. Ale też nie ma co przesadzać, bo najgorzej to zacząć panikować, wtedy i ból większy i utrudnia sie pracę położnych, a przez to dodatkowe komplikacje. Na pewno nikt tu się optymistycznie i na luzie nie nastawia, tylko trzeba podejść do porodu zdroworozsądkowo.
Na pewno trzeba się nastawić na to, że boli i że "przyjemność" to nie jest. Ale też nie ma co przesadzać, bo najgorzej to zacząć panikować, wtedy i ból większy i utrudnia sie pracę położnych, a przez to dodatkowe komplikacje. Na pewno nikt tu się optymistycznie i na luzie nie nastawia, tylko trzeba podejść do porodu zdroworozsądkowo.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez bewipo.
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #131013 przez kasia79
Ale miałam zaleglości w czytaniu.
Ja nie oglądam porodów, bo jak miesiąc temu obejrzałam to przez kilka nocy miałam koszmary.
Rodziłam już i lżej jest jak się nie widzi od przodu co tam się dzieje, mężowi też nie pozwolę zaglądać.
ładne ciuszki bewipo.
Ja nie oglądam porodów, bo jak miesiąc temu obejrzałam to przez kilka nocy miałam koszmary.
Rodziłam już i lżej jest jak się nie widzi od przodu co tam się dzieje, mężowi też nie pozwolę zaglądać.
ładne ciuszki bewipo.
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #131031 przez Agusia83
Kasiu, to Ty bardzo steskniona jestes...nie wypuszczaj teraz mezusia z rak jak sie zjawi...a rocznica jest dniem wyjatkowym 
Dziewczynki, czy Wam tez jest dzis tak bardzo duszno? Ja juz nie wiem jak sie mam ulozyc, czy stoje, siedze, leze na boku, to mi cholernie duszno i nie moge zlapac oddechu...istna masakra..

Dziewczynki, czy Wam tez jest dzis tak bardzo duszno? Ja juz nie wiem jak sie mam ulozyc, czy stoje, siedze, leze na boku, to mi cholernie duszno i nie moge zlapac oddechu...istna masakra..
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona