- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #135434 przez Pyśkaaaa
dziewuszki gratuluje 7 miesiaca u mnie jeszcze 2 tyg
slowiczku łaczę się w bólu ja jutro mam dwa... i też nic nie ogarniam
a co do pracy to i ja nie mam gdzie wracać... i nie chce tam wracać... ale zobaczymy jak się życie ułoży
a ja sie nie wyspałam buuu...
slowiczku łaczę się w bólu ja jutro mam dwa... i też nic nie ogarniam

a co do pracy to i ja nie mam gdzie wracać... i nie chce tam wracać... ale zobaczymy jak się życie ułoży
a ja sie nie wyspałam buuu...
Temat został zablokowany.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #135465 przez Agusia83
Dziewczyny poszlam na zakupy i czulam sie kiepsko...jakos tak brzuch mi ciazyl, do tego maluszek znow skakal non stop po pecherzu....dobrze, ze szybko wrocilam do domu.Teraz czeka mnie sprzatanie, zmiana poscieli, pranie...no i gotowanie..mam nadzieje, ze wsio ogarne.
Mialam dzis straszny sen, w ktorym stracilam dzidzie
wlasnie w 7 miesiacu...obudzilam sie zdenerwowana i bylam Bogu wdzieczna, ze bus na swoim miejscu a szkrab sie rusza...
Dziewczynki tez trzymam kciuki za Wasze egzaminy....wiem, ze dacie rade, chociaz malo czasu na nauke, ale jestescie zdolne i minimum 4 na pewno beda
maluchy Was dopinguja
Mialam dzis straszny sen, w ktorym stracilam dzidzie

Dziewczynki tez trzymam kciuki za Wasze egzaminy....wiem, ze dacie rade, chociaz malo czasu na nauke, ale jestescie zdolne i minimum 4 na pewno beda

- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #135489 przez kasia79
Trzymam kciuki za egzaminiy.
Szkoda że wcześniej nie wpadłyśmy na pomysł z telefonami, nie musiałybyśmy się teraz martwić o Małą, ona nadal się nie odzywa
Ja miałam dzisiaj sen związany z maluszkiem, ale nic groznego, tylko że to był chłopak a takiej niespodzianki to bym nie chciała
a moja Amelka po wczorajszym podglądanku chyba obraziła się na mamusię bo cały czas śpi
Szkoda że wcześniej nie wpadłyśmy na pomysł z telefonami, nie musiałybyśmy się teraz martwić o Małą, ona nadal się nie odzywa

Ja miałam dzisiaj sen związany z maluszkiem, ale nic groznego, tylko że to był chłopak a takiej niespodzianki to bym nie chciała

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #135515 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Tez trzymam kciuki za egzaminy
bedzie dobrze
Agusia teraz wszystkie mamy dziwne sny, a to wszystko przez natlok mysli i przez to , ze martwimy sie czy z anszymi babelkami wszystko w porzadku.
Dzisiaj skonczyl mi sie elevit wiec wzielam falvit i czuje sie jak na poczatku ciazy, tak mnie mdli przeokrutnie ehhh....

Agusia teraz wszystkie mamy dziwne sny, a to wszystko przez natlok mysli i przez to , ze martwimy sie czy z anszymi babelkami wszystko w porzadku.
Dzisiaj skonczyl mi sie elevit wiec wzielam falvit i czuje sie jak na poczatku ciazy, tak mnie mdli przeokrutnie ehhh....
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #135526 przez slowiczek
Agusia, mnie się już milion razy śniło, że byłam w szpitalu, że rodziłam, raz że urodziłam takiego mega wcześniaczka
dziś śniło mi się, że Natalka była już dużą dziewczynką i chodziłam z nią na spacery a jednocześnie, że byłam z nią w ciąży....wiecie, jak głupie potrafią być sny

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #135573 przez gosia2324
Witam serdecznie 
GRATULUJE ostatniego trymestru
ja 27 tydz zaczynam w czwartek 
To juz z górki. Musze pomyslec nad zakuoami do szpitala, podpaski, podkłady itd.
Moja Córeczka dzis bardzo spokojna, ja dalej leze, maz idzie dopiero do pracy w srode wie damy rade
Kurcze mam nadzieje ,ze u Małej wszystko z Kamilkiem i Dzidziusiem ok...
Katy, a Ty gdzie sie podziewasz ???

GRATULUJE ostatniego trymestru

To juz z górki. Musze pomyslec nad zakuoami do szpitala, podpaski, podkłady itd.
Moja Córeczka dzis bardzo spokojna, ja dalej leze, maz idzie dopiero do pracy w srode wie damy rade

Kurcze mam nadzieje ,ze u Małej wszystko z Kamilkiem i Dzidziusiem ok...
Katy, a Ty gdzie sie podziewasz ???
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez gosia2324.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #135671 przez mYSZA
wiecie co- też zaczynam się martwić o Małą... a czy to nie ona mówiła, że jedzie na jakiś urlopik i nie wie jak z netem będzie?
Kasia- gdzie wózek?
Pyśka- nie ruszaj się, lepiej przeczekać!
ja wczoraj jak byłam u teściów na badaniach to nawet do fryziera i kosmetyczki się wybrałam- wiecie taniej i nie ma kolejek. Więc mam krótkie włoski i zaczynam wyglądać jak człowiek;P po drodze przyrysowałam teściowi auto;/ - ja w ogóle nie lubię prowadzic ostatnio- wolę jak mnie ktoś zawiezie- mam jakieś zaniki koncentracji!
Kasia- gdzie wózek?
Pyśka- nie ruszaj się, lepiej przeczekać!
ja wczoraj jak byłam u teściów na badaniach to nawet do fryziera i kosmetyczki się wybrałam- wiecie taniej i nie ma kolejek. Więc mam krótkie włoski i zaczynam wyglądać jak człowiek;P po drodze przyrysowałam teściowi auto;/ - ja w ogóle nie lubię prowadzic ostatnio- wolę jak mnie ktoś zawiezie- mam jakieś zaniki koncentracji!
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #135691 przez Agusia83
Moze faktycznie Mala pojechala na jakies wakacje...hmmm, ale nie dam reki sobie uciac...trzeba chyba przewertowac z 50stron wstecz....
Ja nie posiadam prawa jazdy, ale Mysza, nie dziwie sie, ze wolisz byc teraz wożona niz byc kierowca...Faktycznie nasza koncentracja momentami wola o pomste do nieba
, ale jesli ktos sie czuje na silach i wie, ze jest dobrym kierowca, to czemu nie? 
Pyskaa, siedz w domku i nigdzie nie wychodz...zrelaksuj sie.
Kasia gdzie foty wozka?
Poza tym jestem z siebie dumna bo zrobilam mnostwo rzeczy...zostalo tylko oskrobac ziemniaczki...a to te miniaturki wiec chwile mi to zajmie
jednak kregoslu i nogi juz wymiekly...
Ja nie posiadam prawa jazdy, ale Mysza, nie dziwie sie, ze wolisz byc teraz wożona niz byc kierowca...Faktycznie nasza koncentracja momentami wola o pomste do nieba

Pyskaa, siedz w domku i nigdzie nie wychodz...zrelaksuj sie.
Kasia gdzie foty wozka?
Poza tym jestem z siebie dumna bo zrobilam mnostwo rzeczy...zostalo tylko oskrobac ziemniaczki...a to te miniaturki wiec chwile mi to zajmie

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magdamagda1988
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #135700 przez magdamagda1988
Witajcie drogie mamy
z gory gratuluje wsztstkim zdrowych maluszkow 
Troche mnie nie bylo ale przygotowania do slubu ruszyla co prawda to dopiero za 2 miesiace ale mamy sprawy papierkowe do zalatwienia... tak to jest ze slubem za granca...
Bylam 27 maja na usg wszystko w najlepszym porzadeczku maly zdrowy, wczoraj tez bylam na wizycie u lekarza prowadzacego znow mi zrobil usg tym razem plecow dzidka bo ostsnio byl odwrocony.. No i glowka nadal do gory.
Jestel ciekawa czy Agusia juz wie co nosi pod serduszkiem bo ostanio jeszcze nie wiedzila
wkleje fotke z usg jesli mi sie uda

Troche mnie nie bylo ale przygotowania do slubu ruszyla co prawda to dopiero za 2 miesiace ale mamy sprawy papierkowe do zalatwienia... tak to jest ze slubem za granca...
Bylam 27 maja na usg wszystko w najlepszym porzadeczku maly zdrowy, wczoraj tez bylam na wizycie u lekarza prowadzacego znow mi zrobil usg tym razem plecow dzidka bo ostsnio byl odwrocony.. No i glowka nadal do gory.
Jestel ciekawa czy Agusia juz wie co nosi pod serduszkiem bo ostanio jeszcze nie wiedzila
wkleje fotke z usg jesli mi sie uda

Moderatorzy: ilona