BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 6 miesiąc temu #150327 przez gosia2324
pati-m napisał:

Gosia - możesz proszę wkleić jeszcze raz ten link? Bo coś nie działa, jak próbuję wejść.

allegro.pl/tanio-super-wzory-koszule-do-...u-s-i1670841656.html
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #150337 przez pati-m
Dziękuję bardzo :) Już zamówiłam, bo skoro piszesz, że cycuchy same wychodzą, to nie chcę ryzykować z tymi rozcięciami, zwłaszcza przy mojej wielkości :silly:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #150340 przez gosia2324
No powiem Ci ze wyłażą :P
Mialam koszule S i wstyd bylo sie pokazac jak ktos przyszedl do szpitala w odwiedziny :)
a w wiekszych M,L wygladalm jak w worku :)
13 lata 6 miesiąc temu #150345 przez Agusia83
Oj, to prwada...dostalam koszulke od kolezanki, chyba ciut mniejsza i cycuszki mi wychodza....ale mezowi sie podoba :silly: hahha

Prosze napiszcie mi o tych kosmetykach....
13 lata 6 miesiąc temu #150348 przez pati-m
Ja też Agusia zastanawiam się nad Nivea, bo słyszałam już od wielu osób, że Johnson powoduje uczulenia. Zastanawiam się nad czymś takim www.nivea.pl/Produkty/Dla-dzieci-i-niemo...u/Produkt-do-kapieli , ale chętnie posłucham rad doświadczonych mam :)
13 lata 6 miesiąc temu #150350 przez beti
u nas na SR mówili, żeby jak najmniej kosmetyków używać dla dziecka, kąpać w Oilatum lub Emolium i tyle, moja siostra też nie używała innych kosmetyków dla Synka...
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #150352 przez Agusia83
Pati, dziekuje Ci bardzo....a czy ktoras moze wejsc na te rodzyneczki i zobaczyc co mozna tam kupic z nivea baby dla maluszka?...tu podaje linka.
allegro.pl/listing.php/search?string=niv...ory=0&us_id=11612773

Beti, rozumiem, ze jak najmniej jest najlepsze....ale jak dla mnie to oilatum jest za drogie.....wiem,z e swietne, ale sama wiesz...kasa...

z drugiej zas strony, hmmm, mozna zaplacic 50zl i miec spokoj na jakis czas...bo w tym sie kapie maluszka i juz nie trzeba niczym nacierac????a co z wloskami? tez mozna je myc tym plynem?
13 lata 6 miesiąc temu #150353 przez bewipo
Ja już mam z Bambino, ale słyszałam, że nivea też dobra.

Ja kupowałam trochę droższe koszulki, ale takie, że nie tylko do karmienia, ale ogólnie zawsze można je wykorzystać.
sklep.italianfashion.pl/towar/1512/Bogna...ch_krotki_rekaw.html
sklep.italianfashion.pl/towar/1514/Marze...askie_ramiaczko.html
Obie są rewelacyjne i nie ma problemu czy duży czy mały biust :)
13 lata 6 miesiąc temu #150355 przez mYSZA
jedną koszulę i tak trzeba na straty przeznaczyć;/ w jakimś wątku dziewczyny pisało o tym, że jakaś babeczka zrobiła wystawę ART coś tam, gdzie były setki zdjęć zakrwawionych koszul poporodowych;/

Monia UWAŻAJ na siebie nad tym morzem!

ja właśnie zostałam w domu z dwójką mniejszo nastoletnich chłopców- właśnie gonią się z mieczami!

Janek z nami!
13 lata 6 miesiąc temu #150357 przez pati-m
Agusia - jak teraz doczytałam na tej stronce nivea, to te 3 produkty do kapieli (niezależnie który byś wybrała) są do stosowania, ale dopiero od 1 m-ca życia więc póki co odpadają ;)
13 lata 6 miesiąc temu #150359 przez mYSZA
aha, a co do kosmetyków- ta moje koleżanka położna też mnei ostrzegała przed Johnsonem że bardzo uczula. Jedyna linia która nie uczulała to był Johnoson naturals taki w zielon-niebieskich kolorach, ale zamykają tą linię. Tej koleżance udało się ejszcze znaleźć kremik to mi kupiła, podobno jeszcze do mycia jeszcze wyprzedają ale nie wiadomo gdzie;/

Janek z nami!
13 lata 6 miesiąc temu #150360 przez bewipo
Koszule na poród to wiadomo jakąś byle jaką się weźmie. Widziałam też fotki z tej wystawy, malo przyjemne :/
13 lata 6 miesiąc temu #150369 przez beti
Agusia, ja kupiłam Emolium, jest duuuużo tańsze a tak samo dobre, włoski tez się nim myje, a resztę kosmetyków lepiej wprowadzić później, przynajmniej wg tych babeczek, które wykładały w SR...
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #150372 przez pati-m
Oto mój brzuchal tuż przed wejściem w magiczną 30-tkę :silly: Zdjęcie autorstwa moich kochanych psiapsiół :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #150375 przez beti
O kurde, ale laska z Ciebie!!!!!1 :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży