- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #150199 przez pati-m
Dziewczyny, teraz ja mam pytanko dotyczące allegro. Czy któraś z Was kupowała właśnie na allegro jakieś koszule do szpitala i może polecić sprzedawcę, no i produkt dobry jakościowo? Bo chciałam zamówić, ale może Wy macie już jakieś sprawdzone?
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 6 miesiąc temu #150206 przez Marta M
Jeny dziewczyny jak ja sie za Wami stesknilam..tak jak Agusia pisala 5 dni spedzilam albo po sklepach albo na placu budowy, obiecalam tez ze wejde w sobote zeby zobaczyc co u Was, to wtedy rozlozylo mnie chorobsko i nie mialam na nic sily...ale czosnek, plukanie gardla sola i ssanie propolkow zrobily swoje Juz lepiej sie czuje
Nadrabiam czytanie od rana i przeczytalam wszystko, ale wybaczcie ze nie przylacze sie do tych minionych dyskusji bo za duzo tego..
Dostalam numer tel od megi, jesli jeszcze ktoras chce a nie dala numeru napiszcie mi prosze zebym Wam nie zasmiecala tyle skrzynek. Mysza nie mam Twojego numeru a podobno dzielilas sie z kilkoma dziewczynami..I dlatego nie mam Cie na liscie i Ty pewnie tez nie masz wszystkich..
Sylwia ja sie wlasnie zastanawiam nad xlanderem xa...ostatnio jeszcze mi sie spodobal espiro vector pro ale to nowy wozek i nie ma o nim zadnej opini w necie..
Nadrabiam czytanie od rana i przeczytalam wszystko, ale wybaczcie ze nie przylacze sie do tych minionych dyskusji bo za duzo tego..
Dostalam numer tel od megi, jesli jeszcze ktoras chce a nie dala numeru napiszcie mi prosze zebym Wam nie zasmiecala tyle skrzynek. Mysza nie mam Twojego numeru a podobno dzielilas sie z kilkoma dziewczynami..I dlatego nie mam Cie na liscie i Ty pewnie tez nie masz wszystkich..
Sylwia ja sie wlasnie zastanawiam nad xlanderem xa...ostatnio jeszcze mi sie spodobal espiro vector pro ale to nowy wozek i nie ma o nim zadnej opini w necie..
- labetia
- Wylogowany
- gaworzenie
- wakacyjnie zakrecona:)
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- SYLWIA
- Wylogowany
- pierwsze słowa
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #150246 przez SYLWIA
Jestem już po wizycie. Wszystko dobrze. Mały waży 1145 więc rośnie.
Zresztą ja też
Wracając poszłam zamówić tego x-landera XA ma być za ok 2 tygodnie
Moja szwagierka urodziła w grudniu i bardzo długo woziła swoje dziecko w gondoli.
Szczerze mówiąc miałam kupić Musty Transporter. Byłam w piątek w sklepie z wózkami i pan, który sprzedaje wózki powiedział, żebym spróbowała podjechać na krawężnik, ale jedną ręka. X-landera bez problemu podniosłam natomiast Musty nie dałam rady. Za ciężki.
To mnie przekonało. A cała zima i śniegi przede mną :)na brak krawężników też nie mogę narzekać.
A kolorystyka w tym roku jest śliczna
Koszulę nocna do szpitala kupiłam u tego sprzedawcy jest ok
moda.allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-o...-xl-i1668604045.html
Zresztą ja też
Wracając poszłam zamówić tego x-landera XA ma być za ok 2 tygodnie
Moja szwagierka urodziła w grudniu i bardzo długo woziła swoje dziecko w gondoli.
Szczerze mówiąc miałam kupić Musty Transporter. Byłam w piątek w sklepie z wózkami i pan, który sprzedaje wózki powiedział, żebym spróbowała podjechać na krawężnik, ale jedną ręka. X-landera bez problemu podniosłam natomiast Musty nie dałam rady. Za ciężki.
To mnie przekonało. A cała zima i śniegi przede mną :)na brak krawężników też nie mogę narzekać.
A kolorystyka w tym roku jest śliczna
Koszulę nocna do szpitala kupiłam u tego sprzedawcy jest ok
moda.allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-o...-xl-i1668604045.html
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez SYLWIA.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #150254 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 6 miesiąc temu #150285 przez Mała
Witam. Jednak fachowcy dali radę i już mam okno na świat
Monika cieszę się, że już ok z Wami.
Dziewczyny maluchy rosną. Ja ostatnio się martwiłam, że mój maluch za mały a dziś 1340 g, więc chyba ok. Lekarz mnie chciał do szpitala wysłać, ale przekonałam go że w domu będę leżeć, a jakby co to 500 m mam szpital. Szyjka ok 2 cm, nie skróciła się od ostatniej wizyty, ale za to zrobiła się bardziej miękka. Mam kategorycznie jeszcze 8 tygodni wytrzymać. Krzywa mi wyszła też nie fajna, po godzinie 152. Także dietka i w przyszłym tygodniu obciążenie 75 g glukozy. Jednak będzie Aleksandra Ułożona główkowo.
Monika cieszę się, że już ok z Wami.
Dziewczyny maluchy rosną. Ja ostatnio się martwiłam, że mój maluch za mały a dziś 1340 g, więc chyba ok. Lekarz mnie chciał do szpitala wysłać, ale przekonałam go że w domu będę leżeć, a jakby co to 500 m mam szpital. Szyjka ok 2 cm, nie skróciła się od ostatniej wizyty, ale za to zrobiła się bardziej miękka. Mam kategorycznie jeszcze 8 tygodni wytrzymać. Krzywa mi wyszła też nie fajna, po godzinie 152. Także dietka i w przyszłym tygodniu obciążenie 75 g glukozy. Jednak będzie Aleksandra Ułożona główkowo.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #150296 przez gosia2324
Mala, kurcze to uwazaj na siebie !!!!
Dziewczyny gratuluje szczesliwych wizyt i zdrowo rosnacych maluszkow
Marta i Mala nie znikajcie na tak dlugo
Monika Uwazaj na siebie ... Martwie sie, moze lepiej zostancie ...
A co do koszuli to ja polecam te allegro.pl/tanio-super-wzory-koszule-do-...u-s-i1670841656.html , nie kupujcie tych z rozcieciami na piersiach, bo piersi same przez nie wychodza
Dziewczyny gratuluje szczesliwych wizyt i zdrowo rosnacych maluszkow
Marta i Mala nie znikajcie na tak dlugo
Monika Uwazaj na siebie ... Martwie sie, moze lepiej zostancie ...
A co do koszuli to ja polecam te allegro.pl/tanio-super-wzory-koszule-do-...u-s-i1670841656.html , nie kupujcie tych z rozcieciami na piersiach, bo piersi same przez nie wychodza
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #150324 przez Agusia83
Dziewczynki.....nic tylko sie cieszyc, ze Wasze maluszki rosna jak na drozdzach, ze z Wami wszystko dobrze:)
Mala, lez i odpoczywaj...dzidzia pieknie rosnie:)a szyjka musi jeszcze troszke wytrzymac.
Bewipo, ale masz juz duzego dzidka
Sylwia...u Ciebie tez dorodny maluszek
Monia, uwazaj na siebie....pamietaj by sie nie przemeczac...
Ktoras podala linka do tych rodzyneczek...sa swietni, od nich kupilam rogala i jakies ciuszki...wszystko super...i chyba kupie jeszcze u nich pieluchy, wklady poporodowe, zastanawiam sie nad tymi majtkami wielorazowymi..no i smoczek (tak na wszelki wypadek) posciel do wozeczka...aaaa i mam pytanko...bo pisalyscie, ze nivea jest dobra firma...tylko co kupic? znalazlam tam zel do mycia ciala i wlosow....to wystarczy? czy osobno cos do wloskow i cos do cialka?...i jeszcze co kupic do smarowania dzidziusia?
nie wiem jaka mam kupic koszule... wsio mam duze, cyce urosly i boje sie, ze zakupie a po porodzie jak nasapi nawal mleka to mi cycuszki beda wystawiac...
A najlepiej, to mam prosbe....
podajcie mi jeszcze raz liste kosmetykow dla dzidka...moze byc z nivea baby....co trzeba miec na poczatek....dziekuje
Mala, lez i odpoczywaj...dzidzia pieknie rosnie:)a szyjka musi jeszcze troszke wytrzymac.
Bewipo, ale masz juz duzego dzidka
Sylwia...u Ciebie tez dorodny maluszek
Monia, uwazaj na siebie....pamietaj by sie nie przemeczac...
Ktoras podala linka do tych rodzyneczek...sa swietni, od nich kupilam rogala i jakies ciuszki...wszystko super...i chyba kupie jeszcze u nich pieluchy, wklady poporodowe, zastanawiam sie nad tymi majtkami wielorazowymi..no i smoczek (tak na wszelki wypadek) posciel do wozeczka...aaaa i mam pytanko...bo pisalyscie, ze nivea jest dobra firma...tylko co kupic? znalazlam tam zel do mycia ciala i wlosow....to wystarczy? czy osobno cos do wloskow i cos do cialka?...i jeszcze co kupic do smarowania dzidziusia?
nie wiem jaka mam kupic koszule... wsio mam duze, cyce urosly i boje sie, ze zakupie a po porodzie jak nasapi nawal mleka to mi cycuszki beda wystawiac...
A najlepiej, to mam prosbe....
podajcie mi jeszcze raz liste kosmetykow dla dzidka...moze byc z nivea baby....co trzeba miec na poczatek....dziekuje
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Agusia83.
Moderatorzy: ilona