- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #150601 przez fanka
Mnie się też nie chce spać, a mój M w pracy na 3 zmianie. Za oknem leje okropnie, pogoda jesienno - depresyjna.
Gosia- śliczne zdjęcia. Ja namawiam mojego M żeby mi jakąś małą sesyjkę zrobił, w końcu się zgodził ale dzień za dniem mija, a zdjęć jak nie było tak nie ma. Może zdarzymy przed porodem... spokojnej nocy Dziewczynki , do jutra
Gosia- śliczne zdjęcia. Ja namawiam mojego M żeby mi jakąś małą sesyjkę zrobił, w końcu się zgodził ale dzień za dniem mija, a zdjęć jak nie było tak nie ma. Może zdarzymy przed porodem... spokojnej nocy Dziewczynki , do jutra
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #150621 przez gosia2324
mYSZA napisał:
Myszka juz 11 kg
Witam we wtorek, deszczowy wtorek Gdzie to słońce !!! ???
Słowiczku Natalka ładnie przybywa, już prawie dwu kilowka Ale rosną dzieciaki
Boze mam nadzieje ze i moja sie juz przekrecila, czasem w to watpie . Ja nie chce cesarki Musi sie odrocic
gosia ja mam chyba taki sam brzuszek;) a Ty ile na plusie jesteś?
Sławoczku, ale Ci Natalka jak an drożdżach rosnie! niesmowicie;)
Myszka juz 11 kg
Witam we wtorek, deszczowy wtorek Gdzie to słońce !!! ???
Słowiczku Natalka ładnie przybywa, już prawie dwu kilowka Ale rosną dzieciaki
Boze mam nadzieje ze i moja sie juz przekrecila, czasem w to watpie . Ja nie chce cesarki Musi sie odrocic
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 6 miesiąc temu #150625 przez Marta M
Pati, Gosiu cudne wygladacie
Co do kosmetykow poslucham beti i na poczatek kupie tylko emolium, a na pozniej nivea, u gina dostalam kupon do rossmana na 20% rabatu na kosmetyki nivea dla dziecka, takze jest git I w weekend wrocil moj tata z zagranicy i prawdopodobnie dzis jedziemy zakupic wozeczek, bo dziadek stawia a przy zakupach bardzo chcial byc, dlatego sie nam tyle zeszlo..i moze lozeczko z komoda dzisiaj przyjda..
Milego dnia kochane, ja pewnie znow sie dzis zapadne bo procz wozka chcemy zakupic plytki do lazienki..pozdrowionka
Ciekawe ile moja wazy, Wasze pociechy sa juz takie duze
Co do kosmetykow poslucham beti i na poczatek kupie tylko emolium, a na pozniej nivea, u gina dostalam kupon do rossmana na 20% rabatu na kosmetyki nivea dla dziecka, takze jest git I w weekend wrocil moj tata z zagranicy i prawdopodobnie dzis jedziemy zakupic wozeczek, bo dziadek stawia a przy zakupach bardzo chcial byc, dlatego sie nam tyle zeszlo..i moze lozeczko z komoda dzisiaj przyjda..
Milego dnia kochane, ja pewnie znow sie dzis zapadne bo procz wozka chcemy zakupic plytki do lazienki..pozdrowionka
Ciekawe ile moja wazy, Wasze pociechy sa juz takie duze
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #150630 przez beti
Cześć dziewczynki
Słowiczek, kawał córci już
Ja mam USG w czwartek i już się boję ile Fifi przybrał... w 27+ 2 miał już 1393g (!!!)
Pewnie tej koleżance chodziło o to, że karmienie nie kosztuje nic, a wszystko inne...masakra...mam wrażenie, że jak jest fotka dziecka albo napis dla dziecka na opakowaniu to już jest koszt +100%...strasznie drogie to wszystko
Słowiczek, kawał córci już
Ja mam USG w czwartek i już się boję ile Fifi przybrał... w 27+ 2 miał już 1393g (!!!)
Pewnie tej koleżance chodziło o to, że karmienie nie kosztuje nic, a wszystko inne...masakra...mam wrażenie, że jak jest fotka dziecka albo napis dla dziecka na opakowaniu to już jest koszt +100%...strasznie drogie to wszystko
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #150635 przez Agusia83
Dziewczynki, jestescie niesamowite....ja wczoraj padlam przed 23...a Wy pisalyscie i pisalyscie
Pati bardzo ladna z Ciebie kobieta...i faktycznie brzuszek malutki...oczywiscie w porownaniu do mojego...ja mam ogromnego arbuza z przodu...zreszta maz ma swoja teorie...ze najadlam sie bobu, kalarep i arbuzow i dlatego tak przybralam w brzuszku...haha...
Gosia, super sesja...slicznie wyszlas:)...
Ja tam w ogole nie widze tych kg u Was...jestescie niezle laseczki
Ja nadal nie mam nic dla siebie...no i lozeczka, i wozeczka tez jeszcze nie....
Slowiczku, ale Natalka to duza kobietka juz pieknie rosnie...ciekawe ile bedzie miala na finiszu
Wyobrazcie sobie, ze maz wybieral sie do pracy...wlaczyl elektryczna maszynke do golenia i na jej dzwiek maluch sie bardzo energicznie przebudzil...az krzyczalam by ja wylaczyl... takie intenstywne kopniaki otrzymalam...no i mu mowie, ze obudzil dzidzie a teraz ucieka do pracy
Pati bardzo ladna z Ciebie kobieta...i faktycznie brzuszek malutki...oczywiscie w porownaniu do mojego...ja mam ogromnego arbuza z przodu...zreszta maz ma swoja teorie...ze najadlam sie bobu, kalarep i arbuzow i dlatego tak przybralam w brzuszku...haha...
Gosia, super sesja...slicznie wyszlas:)...
Ja tam w ogole nie widze tych kg u Was...jestescie niezle laseczki
Ja nadal nie mam nic dla siebie...no i lozeczka, i wozeczka tez jeszcze nie....
Slowiczku, ale Natalka to duza kobietka juz pieknie rosnie...ciekawe ile bedzie miala na finiszu
Wyobrazcie sobie, ze maz wybieral sie do pracy...wlaczyl elektryczna maszynke do golenia i na jej dzwiek maluch sie bardzo energicznie przebudzil...az krzyczalam by ja wylaczyl... takie intenstywne kopniaki otrzymalam...no i mu mowie, ze obudzil dzidzie a teraz ucieka do pracy
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #150660 przez pati-m
Dzień dobry dziewczynki
Aaaaale się nie wyspałam Całą noc mnie męczył albo kaszel, albo katar i tak na zmianę, a na koniec jeszcze skurcz łydki
Chyba się dzisiaj wezmę za pranie ciuszków. Muszę posegregować kolorystycznie i zorientować się ile mnie tego czeka.
Kochane, a czy są jakieś maluszkowe rzeczy, które wypadałoby prać tylko ręcznie? Bo się tak teraz właśnie zastanawiam i boję się żeby mi czegoś pralka nie zniszczyła.
gosia - ślicznie zdjęcia, a Kamilek cudny słodziak
slowiczek - super, że z Natalką wszystko dobrze! Duża dziewczyneczka z niej
Aaaaale się nie wyspałam Całą noc mnie męczył albo kaszel, albo katar i tak na zmianę, a na koniec jeszcze skurcz łydki
Chyba się dzisiaj wezmę za pranie ciuszków. Muszę posegregować kolorystycznie i zorientować się ile mnie tego czeka.
Kochane, a czy są jakieś maluszkowe rzeczy, które wypadałoby prać tylko ręcznie? Bo się tak teraz właśnie zastanawiam i boję się żeby mi czegoś pralka nie zniszczyła.
gosia - ślicznie zdjęcia, a Kamilek cudny słodziak
slowiczek - super, że z Natalką wszystko dobrze! Duża dziewczyneczka z niej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #150665 przez gosia2324
Pati ja prałam wszystkie razem, nic nie farbuje
A synek ma na imię Kubuś Kamil jest u Malej
Ja juz poprałam i poukładałam w komodzie, za ok 3 tyg musimy zrobić małe przemeblowanie w dużym pokoju, rozłożyć łóżeczko i przenieść komodę dla Jagódki.
Teraz to juz z górki
Matra pochwal sie potem zakupami.
A synek ma na imię Kubuś Kamil jest u Malej
Ja juz poprałam i poukładałam w komodzie, za ok 3 tyg musimy zrobić małe przemeblowanie w dużym pokoju, rozłożyć łóżeczko i przenieść komodę dla Jagódki.
Teraz to juz z górki
Matra pochwal sie potem zakupami.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #150675 przez gosia2324
Kubico wybacza Cioci
Dziewczyny mam tyle spraw na mieście, bank, zapłacić za mieszkanie, jechać do serwisu z telefonem, a tak mi się nie chce ..... Laze w dresach i ani mi sie śni przebierać...
Hmmm może wszystko samo sie zrobi
Dobrze ze obiad mam gotowy dla nas i dla Kuby
Dziewczyny mam tyle spraw na mieście, bank, zapłacić za mieszkanie, jechać do serwisu z telefonem, a tak mi się nie chce ..... Laze w dresach i ani mi sie śni przebierać...
Hmmm może wszystko samo sie zrobi
Dobrze ze obiad mam gotowy dla nas i dla Kuby
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez gosia2324.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #150796 przez mYSZA
hejo!
dziewczyny, Wy się boicie JUŻ o to położenie główkowe? mój Janek na ostatnim USG był już główką do dołu, ale czuję, że ma jeszcze na tyle miejsca, żeby się odwracać- co zresztą zamaszyście robi;)
a słuchajcie- kupujecie jakies stojaki na wanienki? czy jak sobie z tym chcecie radzic?
dziewczyny, Wy się boicie JUŻ o to położenie główkowe? mój Janek na ostatnim USG był już główką do dołu, ale czuję, że ma jeszcze na tyle miejsca, żeby się odwracać- co zresztą zamaszyście robi;)
a słuchajcie- kupujecie jakies stojaki na wanienki? czy jak sobie z tym chcecie radzic?
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #150806 przez pati-m
Myszka - ja za każdy razem się martwię przy wizycie bo u mnie mały jest ułożony miednicowo i jeśli nic się nie zmieni to będę miała cc, choć wolałabym natruralnie rodzić. Lekarka mówi, że ma jeszcze czas żeby się obrócić, ale ja i tak się martwię...
A co do wanienki to my kupiliśmy taką komodę kompielową, bo trafiliśmy na promocję, że jeśli kupimy komplet mebli do pokoju dziecięcego, to komodę mogliśmy wziąć za 100zł, więc się zdecydowaliśmy. Uznałam, że z nią mi będzie wygodniej - łazienki w blokach nie są za wielkie więc będę kąpać w pokoju małego, poza tym jest na kółkach więc nie będzie problemów z przesuwaniem
Mamy taką, tylko w jasnym kolorze, tak jak meble.
A co do wanienki to my kupiliśmy taką komodę kompielową, bo trafiliśmy na promocję, że jeśli kupimy komplet mebli do pokoju dziecięcego, to komodę mogliśmy wziąć za 100zł, więc się zdecydowaliśmy. Uznałam, że z nią mi będzie wygodniej - łazienki w blokach nie są za wielkie więc będę kąpać w pokoju małego, poza tym jest na kółkach więc nie będzie problemów z przesuwaniem
Mamy taką, tylko w jasnym kolorze, tak jak meble.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez pati-m.
Moderatorzy: ilona