BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 6 miesiąc temu #150903 przez Agusia83
:laugh: ok, dzieki...nie wiedzialam, ze ospa miala taki odpowiednik :silly: ..ja juz na to chorowalam...
hmmm, no, ale niby ospa mozna sie zarazic do 2 tyg przed pojawieniem sie objawow, wiec moze sie uda i meza nie dotknie to chorobsko...
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #150905 przez katy25
czesc dziewczynki

ja padam z nóg...
poszłam wczoraj spać o 1.30, wstałam obudzona telefonem przed 9...

Posprzatałam w kuchni, w lodówce bo moja mama ma tam totalny meksyk...
potem pranie wywiesic... i obrządzić psy i papugi bo moja mama hoduje papugi:) dobrze, że ona juz wraca jutro bo kurcze jakoś mi ciężko z tym wszystkim tutaj.

wieczorem jade z Ines do psiapsiółki:) nareszcie mam głowę wolna od egzaminów to trzeba się trochę ruszyć z domu.

Ja miałam stojak do wanienki ale nie był przydatny i moim zdaniem podobnie jak gosi wszystkie te komody kapielowe to zbyteczny wydatek i zagracanie sobie miejsca...
Ja kupię ta wanienke w IKEA za 20 zł z IKEA FAMILY i wsio. Mam jeszcze ta foczkę do kąpania małego i myslę, że z wanienki dużo nie będę korzystała tylko od razu w wannie tzn nie od razu tylko tak po 2 miesiącach...

beti ja kupiłam jeden smoczek (zobaczcie sobie firme DIFREX na allegro) ale nie chce dawac smoka. Ines nie używała i miałam święty spokój, ona uspakajała sie swoim kciukiem na serio. Zreszta do dziś dnia tak zasypia... byłam z nia u stomatologa i nie stweirdził żadnych nieprawidłowości w zgryzie. A mówią że dzieci od ssania kciuka mają krzywe zęby... Przynajmniej ominął mnie problem oduczania od smoka:)
13 lata 6 miesiąc temu #150924 przez megi2501
Gosiu wklejałam swoją fotkę z tydzień temu. Nic się nie zmieniłam, jak na razie. Ja też nie kupuję żadnego stojaka na wanienkę. Zbędny wydatek według mnie.
Macie dziewczyny już stanik do karmienia?
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #150927 przez Agusia83
A ja wlasnie wierniczam czeresnie...i zastanawiam sie czy zostawic cos mezowi????hmmm 1kg to nie za duzo :silly: ...
kurcze, zaczelo padac :(

Megi, ja nie mam...zreszta zastanawiam sie czy na moje cycuchy to znajdzie sie stanik?????
13 lata 6 miesiąc temu #150935 przez Pyśkaaaa
a ja wpierniczam maliny i powiem wam że miałam taką chęć a jakies takie mało słodkie bez szału :P
wogole dostałam smsa ze speak up że wygrałam darmowy wakacyjny kurs nauki jezyka i muszę odebrać w ciągu 7 dni a co jest najlepsze ja nic nigdzie nie wysyłałam więc nie wiem skad to..
stanika też jeszcze nie mam ale kupię go na sam koniec bo cycuchy jeszcze urosną :P
13 lata 6 miesiąc temu #150937 przez Paletka
hejka

ja dzis paskudnie sie czuje;(

mam jakies skurcze... i bole jak na okres...co chwilke sprawdzam czy cos ze mnie nie leci:( chyba pojade na IP albo do Gina...

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 6 miesiąc temu #150938 przez Agusia83
Paletka a zazylas magnez lub nospe??????
Pewnie, jak zle sie czujesz, to jedz do szpitala,,,a dzidzie czujesz?
13 lata 6 miesiąc temu #150945 przez Pyśkaaaa
Paletka lepiej sprawdzić dzwon do gina
Beti co do smoka to i ja kupuje jak mały będzie chciał ciągać to już trudno :P
13 lata 6 miesiąc temu #150949 przez Agusia83
A mnie to sie geba nie zamyka od jakis 2h :P ....co prawda zostawilam troche czeresni mezowi, ale chwycilam sie za ogorki malosolne wlasnej roboty i cos czuje, ze ten 1kg dlugo sie nie uchowa...i chyba trzeba nastepnym razem kupic od razu ze 2kg...hahaha..
A do tego juz mysle o obiadku...a mam dzis kurczaka w sosie slodko kwasnym z ryzem :)
13 lata 6 miesiąc temu #150951 przez Pyśkaaaa
Agusia hahaha ja wczoraj mialam to samo mniam :D a dzisiaj ziemniaczki kotlecik i mizeria
13 lata 6 miesiąc temu #150954 przez SYLWIA
Dziewczyny od kilku godzin boli mnie brzuch. Nie wiem co robić. Czy jak pojadę na IP do szpitala potrzebuje aktualne RMUA ja mam takie sprzed 2 miesięcy.

[url=http://www.su
13 lata 6 miesiąc temu #150965 przez Agusia83
Sylwia a co to jest RMUA?...Jesli Cie boli, to pewnie, ze jedz...moga to byc skurcze...
13 lata 6 miesiąc temu #150966 przez SYLWIA
potwierdzenie ze jestem ubezpieczona

[url=http://www.su
13 lata 6 miesiąc temu #150967 przez Pyśkaaaa
Sylwia ja dostaje paski płacowe za zeszły miesiąc więc myśle że problemu Ci nie powinni zrobić chyba że Ty funkcjonujesz na książeczce ubezpieczeniowej... ale probuj przecież ciężarnej nie wyrzucą zawsze mozesz powiedzieć że doniesiesz (ja tak zrobiłam )
13 lata 6 miesiąc temu #150968 przez Agusia83
No musisz to miec...niby teraz trzeba miec ksiazeczke podbita co miesiac, ale gdzies kiedys czytalam, ze do 2 miesiecy rezpektuja w szpitalu...nie martw sie...a masz moze jakis kwitek z wyplaty?....najlepiej wez ten dokument i jesli nadal boli brzuch to jedz szybko na IP
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia