BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #167328 przez monika1984lodz
Katy ja swojego tez przez internet poznalam :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #167333 przez ewelinaa
Majtki poporodowe kupiłam w aptece: siateczkowe, pakowane po 2szt. firma Horizon - kupiłam te dwie sztuki na próbę, rozmiar ok, więc jeszcze dokupię ze dwa opakowania żeby mieć tyle co szpitala. Podobno te siateczkowe dobrze trzymają podkłady, położne odradzają te z fizeliny.

A męża poznałam przez znajomych :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #167338 przez megi2501
Kochane ja po wizycie. Tętno dziecka 148 więc lekarz powiedział książkowo. Ciśnienie moje w normie. Brzuszek rośnie. USG zrobimy 9 sierpnia i zobaczymy, jak Jula rośnie.
Wagą mam się nie przejmować. Powiedział, że widocznie taka jest moja natura, a diabetolog nie może nic mi zrobić :P Pobrał też mi wymaz na paciorkowca. Jutro mam to zanieść do badań. Tylko nie spytałam czy powinnam to trzymać w lodówce :(
Potwierdził, że krążek ściągamy 6 września i to może być ten wielki mój dzień!

Widzę, że Wszystkie po wizytach zadowolone :) GRATULACJE!
13 lata 4 miesiąc temu #167341 przez pati-m
megi - gratulacje! Julka zdrowa i to jest najważniejsze :)

A co do majtek poporodowych, to ja kupiłam jednorazowe Horizon pakowane po 7 sztuk.
13 lata 4 miesiąc temu #167343 przez slowiczek
Nie trzeba Megi trzymac w lodowce :) normalnie w temp pokojowej, ja tez jutro zawoze do laboratorium :D
13 lata 4 miesiąc temu #167344 przez monika1984lodz
Megi to super, ze z malutka wszystko ok

kurcze cos mnie zab napitala buuuuu

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #167346 przez katy25
monika1984lodz napisał:

Katy ja swojego tez przez internet poznalam :P

:):):)

ja mam kilkoro takich znajomych ale ja jestem jedyna z egzotyki he he ale dzieki temu mam mnóstwo znajomych z północy Afryki począwszy od Maroka, przez Tunezje, Egipt i Liban... z tej czarniejszej Afryki też:) bardzo pogodni i śmieszni ludzi. Sa i tacy, którzy pamiętaja PRL w Polsce... :laugh:

ciesze sie ze z Waszymi maluchami jest OK
ja lece bo jade jeszcze na budowe zabrakło 6 płytek do dolnej łazienki a i tak wioze jedzenie dla męża...

do wieczorka
13 lata 4 miesiąc temu #167348 przez mYSZA
majtki w lodówce trzeba trzymać? chyba żartujesz! nie wiedziałam, idę swoje włożyć- ale to odrazu trzeba je włożyć po kupieniu czy jak? w aptece mi nic nie powiedzieli!!

przez neta mężów poznałyście? nieźle:P my się poznaliśmy jak oboje byliśmy zajęci. Potem mój mąż ponad rok o mnie uparcie walczył, no to co ja miałam zrobić? tamtego rzuciłam iw padłam w ramiona mego Sławka;P

ja nie wiem czemu kiedyś kobety tyły tyle kilogramów jak my tutaj same zgrabniuchy mamy!

ja właśnie uzupełniłam kronikę rodzinną. Uwielbiam takie rzeczy;P jedną mamy z "przed ślubem", jedną z samego ślubu i teraz jest taka PO ślubie na całe życie- ale nie wiem czy starczy miejsca;P Janek też ma już swoją kronike ciążową, którą skópolatnie co miesiąc uzupełniam;) jak się ja odwróci to z drugiej strony jest kronika do roczku wiec bedzie co robic też;)

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #167350 przez monika1984lodz
Mysza nie majtek =nie trzeba do lodowki !!!! ale sie usmialam dzieki Tobie :P hihihih

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #167353 przez Agusia83
Mala, piekny brzuszek masz :laugh: ...w ogole szczuplutka z Ciebie kobitka :lol:

Megi, gratuluje zdrowej Julci :laugh:

Ja mam majtki firmy harizon zarowno te jednorazowe, jak i siateczkowe wielorazowe..

Nie pamietam, ktora dziewczynka wystawila ubranka, ale sa cudasne :woohoo:

A ja swojego meza poznalam w pracy :laugh: nam akurat sie zepsula ciemnia do wywolywania zdjec, a on przyszedl ja naprawic :laugh: i tak to sie zaczelo...
13 lata 4 miesiąc temu #167355 przez pati-m
mYSZA napisał:

majtki w lodówce trzeba trzymać? chyba żartujesz! nie wiedziałam, idę swoje włożyć- ale to odrazu trzeba je włożyć po kupieniu czy jak? w aptece mi nic nie powiedzieli!!

przez neta mężów poznałyście? nieźle:P my się poznaliśmy jak oboje byliśmy zajęci. Potem mój mąż ponad rok o mnie uparcie walczył, no to co ja miałam zrobić? tamtego rzuciłam iw padłam w ramiona mego Sławka;P

majtki w lodówce, hihihi :lol: Mysza jesteś niesamowita :lol:

A moja historia jeśli chodzi o męża jest taka sama jak Twoja. Tylko, że on był wolny, a ja zajęta. Ale uparciuch był i zamieniłam jego kolegę z klasy właśnie na niego - no i oczywiście nie żałuję :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #167356 przez slowiczek
Haha Mysza, chodzilo o to czy material do posiewu trzeba w lodowce trzymac a nie majty, ale sie usmialam :D

Mala super brzuszek, bardzo ksztaltny :)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #167357 przez Agusia83
No ladnie...ja tez bylam zajeta jak poznalam mego meza....ale dlugo sie nie zastanawialam nad tym by to wlasnie jemu poswiecic reszte zycia...
13 lata 4 miesiąc temu #167358 przez mYSZA
aleście mnie zrobiły... idę wyjąć majtki z lodówki!

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #167359 przez monika1984lodz
Myszka uwielbiam Cie :) :kiss: :woohoo:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama