- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #167246 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
no wiesz ja nie mowie, ze ja nic nie jadlam do tej pory hihihi
standardowo kilogram sliweczek, do tego dwie bulki z pieczenia z kaczki,pomidorki ze smietana i paczuszke m&m'sow
standardowo kilogram sliweczek, do tego dwie bulki z pieczenia z kaczki,pomidorki ze smietana i paczuszke m&m'sow
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #167291 przez pati-m
Hej dziewczynki
Ale naskrobałyście Ja po tym wymiotowaniu zasnęłam, później wstałam, zrobiłam obiad i wyciągnęłam na zakupy męża. Trzeba mu było uzupełnić garderobę przed wyjazdem. Dla siebie znalazłam jakąs tuniczkę, ale tak szczerze, to czuję się jak mały słonik i nawet nie chce mi się kupować nic dla siebie
beti - cieszę się, że Filipek zdrowy śliczny pucek z niego
ewelina - śliczne zakupy dla malutkiej
A tak poza tym ile tu nowości się człowiek dowie - o tych tabletkach i pięknych okolicznościach poczęcia Jaśka
Ja jestem z moim S. ponad 7 lat, z czego ponad 2 po ślubie, a nasz Kacper jak to mówią jest nieplanowany, ale za to bardzo chciany
Ale naskrobałyście Ja po tym wymiotowaniu zasnęłam, później wstałam, zrobiłam obiad i wyciągnęłam na zakupy męża. Trzeba mu było uzupełnić garderobę przed wyjazdem. Dla siebie znalazłam jakąs tuniczkę, ale tak szczerze, to czuję się jak mały słonik i nawet nie chce mi się kupować nic dla siebie
beti - cieszę się, że Filipek zdrowy śliczny pucek z niego
ewelina - śliczne zakupy dla malutkiej
A tak poza tym ile tu nowości się człowiek dowie - o tych tabletkach i pięknych okolicznościach poczęcia Jaśka
Ja jestem z moim S. ponad 7 lat, z czego ponad 2 po ślubie, a nasz Kacper jak to mówią jest nieplanowany, ale za to bardzo chciany
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #167307 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
znajomi zapowiedzieli sie z wizyta dzsiaj na 20 kurcze jakos tak oficjalnie to zabrzmialo.Na slub juz prosic nie musza bo sa po slubie, zreszta wesele bylo super, cos mi sie wydaje, ze chca na chcrzciny nas zaprosic... bo innej opcji nie widze
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #167309 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Mala piekny bus
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #167315 przez ewelinaa
Mała - śliczny brzuszek
Ja już zjadłam obiad (ale bez ziemniaków - już za późno na nie ) i korzystając z tego, że jest chłodniej zabieram się za prasowanie.
Chodząc po sklepach nawet nie chce mi się nic mierzyć, wolę coś dla małej kupić, a już mam nadzieję za dwa miesiące porządnie siebie obkupię
I byłam dziś w SR na gimnastyce, po zajęciach zważyłam się i przez miesiąc przytyłam tylko 1 kg czyli mam +9,5 A w brzuszku 101 cm
Chyba w weekend namówię męża, żeby jakieś zdjęcia w końcu mi porobił, bo zaraz ciąża minie, a ja nie będę miała żadnej pamiątki Oprócz dziecka oczywiście
Ja już zjadłam obiad (ale bez ziemniaków - już za późno na nie ) i korzystając z tego, że jest chłodniej zabieram się za prasowanie.
Chodząc po sklepach nawet nie chce mi się nic mierzyć, wolę coś dla małej kupić, a już mam nadzieję za dwa miesiące porządnie siebie obkupię
I byłam dziś w SR na gimnastyce, po zajęciach zważyłam się i przez miesiąc przytyłam tylko 1 kg czyli mam +9,5 A w brzuszku 101 cm
Chyba w weekend namówię męża, żeby jakieś zdjęcia w końcu mi porobił, bo zaraz ciąża minie, a ja nie będę miała żadnej pamiątki Oprócz dziecka oczywiście
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #167318 przez katy25
mała śliczny brzucholek!
My pierwszej ciąży nie planowalismy - klasyczna wpadka;) ale druga czyli obecna była zaplanowana i wyczekana bo też to trwało kilka miesięcy zanim sie udało... Każda ciąża jest cudem a każdy dzidziuś największym skarbem - ja wychodze z takiego założenia:)
Mój mąż nie był przekonany do 2 dziecka, bo jeszcze mamy czas... a teraz jak wiadomo, że to chłopiec to czeka i czeka z niecierpliwością...
By the way ja mam 25 lat, mam 4 letnią Ines, drugi bedzie chłopiec Sami. Jestem 4 lata po ślubie a z moim M. juz ponad 6 lat... jak nie więcej? już sama nie wiem bo my sie poznalismy przez Internet, mówiłam wam??
Po ponad roku poleciałam do niego po raz pierwszy he he
My pierwszej ciąży nie planowalismy - klasyczna wpadka;) ale druga czyli obecna była zaplanowana i wyczekana bo też to trwało kilka miesięcy zanim sie udało... Każda ciąża jest cudem a każdy dzidziuś największym skarbem - ja wychodze z takiego założenia:)
Mój mąż nie był przekonany do 2 dziecka, bo jeszcze mamy czas... a teraz jak wiadomo, że to chłopiec to czeka i czeka z niecierpliwością...
By the way ja mam 25 lat, mam 4 letnią Ines, drugi bedzie chłopiec Sami. Jestem 4 lata po ślubie a z moim M. juz ponad 6 lat... jak nie więcej? już sama nie wiem bo my sie poznalismy przez Internet, mówiłam wam??
Po ponad roku poleciałam do niego po raz pierwszy he he
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #167324 przez katy25
ja jeszcze nie kupowałam ale bede kupowac canpolu? jakoś tak to się zwie...
miałam je poprzednio i były dobre - kupię sobie tylko na pobyt w szpitalu czyli 2 paczki bo one pakowane sa chyba po 3 szt? I nie ma S... a przynajmniej bardzo ciężko je trafić jest jakiś rozmiar s/m....
miałam je poprzednio i były dobre - kupię sobie tylko na pobyt w szpitalu czyli 2 paczki bo one pakowane sa chyba po 3 szt? I nie ma S... a przynajmniej bardzo ciężko je trafić jest jakiś rozmiar s/m....
Moderatorzy: ilona