BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #167362 przez bewipo
Ja mojego też przez neta poznałam :D
Dzisiaj dostałam fotelik do samochodu :D
Poza tym mam jakiś zjeb.... humor już 3 dzień z rzędu, wszystko mnie wkurza. Jej, już bym chciała koniec ciąży. A połozna wczoraj mówiła, że pológ jest gorszy od całej ciąży i porodu, więc nie wiem jak moja psychika da radę...
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #167363 przez pati-m
Myszka jesteś niesamowita :lol: :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #167364 przez mYSZA
nie powiem tego mężowi bo stwierdzi że mi mózg wyżarło przez tą ciążę!

ja ze swoim poprzednim to byłam nawet zaręczona;P ukląkł z pierścionkiem po pół roku kręcenie się Sławka wokół mnie- spanikował:P ja zresztą też spanikowałam, bo głupio powiedziałam mu TAK. Sławek na początku zwątpił co ma robić, ale potem przystąpił do ciężkiej batalii i wygrał dla nas;)

Janek z nami!
13 lata 5 miesiąc temu #167367 przez pati-m
bewipo - ja wczoraj miałam takiego doła. Nie martwiłam się porodem, tylko tym co będzie po, jak się będę czuła i kiedy wreszcie doprowadzę się do kultury, bo coraz częściej łapię się na tym, że mi niewygodnie w tym moim ciele :) Nie wyobrażam sobie, abym mogła zostać z tymi dodatkowymi kilogramami po porodzie. Człowiek całe życie dba o siebie, a teraz taki klocek. Wiem, że warto bo mój synuś mi to wynagrodzi, ale potem to ja będę musiała pracować nad powrotem do figury itp. Ech, my kobitki to mamy los. Facet ma chwilę przyjemności, potem czeka na potomka i tyle. A my wszystko ogarnąć musimy :)
13 lata 5 miesiąc temu #167372 przez bewipo
pati ja znowu o kilogramach nie myślę nawet, tylko czy psychicznie dam radę. Jak jestem nie wyspana to mam takie schizy, że sama ze sobą nie mogę wytrzymać. A po porodzie raczej wyspanie się nam nie grozi. Nie chcę żeby moje złe nastroje odbiły się na dziecku, albo żeby nie złapać baby blusa.
13 lata 5 miesiąc temu #167373 przez monika1984lodz
dziewczynki ogladalam sie wlasnie w lustrze i odkrylam rozstepy :( do tego brzuszek mi sie obnizyl....

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #167378 przez pati-m
Ja też baaaardzo lubię spać, ale jak muszę rano wstawać to jakoś daję radę. Może dlatego, że pracowałam na 6. Chociaż na pewno nie będzie łatwo jak trzeba będzie wstawać po kilka razy w nocy, a potem cały dzień na nogach. Ale damy radę kochana! :)

Monika - ja też mam rozstępy. Już się z tym pogodziłam. Na razie to smaruję mustelą bo w ciąży za bardzo z kremami poszaleć nie można, ale po ciąży to się za nie wezmę i zaatakuję bardziej drastycznie.

Dziewczynki o 20.00 na polsat cafe będzie film "Sześć pociech" o rodzinie, w której urodziły się sześcioraczki :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #167389 przez mYSZA
czemu z kremem szaleć nie można? ja codziennie smaruję oliwką, a od 3 tygodni ( czyli dokąd mam rozstępy) 2 razy dziennie smaruje też depanthen plus- to jest maść jaką przepisuje się żeby po operacjach nie było blizn...

Janek z nami!
13 lata 5 miesiąc temu #167391 przez pati-m
Chodziło mi właśnie o te inne kremy a nie o ilość smarowań, źle się wyraziłam :) A nie wiedziałam, że jest jakiś krem na blizny, który można stosować w ciąży. Ja miałam właśnie zamiar po ciąży kupić jakiś na blizny.
13 lata 5 miesiąc temu #167394 przez mYSZA
no tam jest niby napisane, że trzeba się skonultować z lekarzem zanim się zacznie stosować. Ja się swojej gin nie pytałam, ale moja ciotka jest dermatologiem i mówiła, że to ok jest.

Janek z nami!
13 lata 5 miesiąc temu #167396 przez pati-m
Mysza - i rzeczywiście pomaga ten krem? Widzisz różnicę?
13 lata 5 miesiąc temu #167404 przez beti
Mysza...rozwaliłaś mnie!!!! A zaraz Wam pokażę jak się śmiałam :D
13 lata 5 miesiąc temu #167408 przez ewelinaa
Mysza - uśmiałam się z majtek w lodówce hhehehheheheheheheheh :lol: :lol: :lol:

Rozstępów BRAK i mam nadzieję, że tak zostanie do końca :S A smaruję się teraz mleczkiem Nivea Baby - przestałam tolerować zapachy innych balsamów :unsure:
13 lata 5 miesiąc temu #167409 przez ewelinaa
beti napisał:

Mysza...rozwaliłaś mnie!!!! A zaraz Wam pokażę jak się śmiałam :D

ja też tak się śmiałam :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #167410 przez beti
No to jeszcze chyba ja nie pisałam :)
Mam 28 lat, to nasz pierwszy bobas a dokładnie pierwszy z 2 planowanych :)
A M. też poznałam w pracy...przyjechał do mnie jako handlowiec drukarni, której klientką byłam...nawet nie był naszym klientem, tylko przyjechał w zastępstwie, podrzucić próbki tylko...a potem już przyjeżdżał tylko on bo się zamienił z koleżanką :D dłuuugo się czaił, aż go ja musiałam poderwać...w grudniu minie nam 5 lat, a rok temu wzięliśmy ślub...zamieszało to w naszych życiach...musiał się przeprowadzić do mnie 300 km, a ja musiałam zmienić pracę a wcześniej ukrywałam ten związek przez pół roku, bo miałam porąbanego pracodawcę...no i tak w skrócie to tyle :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia