BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #171431 przez monika1984lodz
Mgielka to ja z tymi leginsami hihi :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #171436 przez mgielka22
Aaa to zwracxam honor :P no to jestem ciekawa tej miny :P
13 lata 5 miesiąc temu #171439 przez bewipo
Co do staników do karmienia, to ja kupiłam taki rozmiar jak teraz noszę, ale że są miekkie to zawsze coś tam się rozciągną, zresztą nawet nie są tak super dopasowane.
Na szkole rodzenia miałam dzisiaj o diecie karmiącej i nic z tego nie wiem. Niby wszystko trzeba jeść, a nic nie wolno... Dobrze, że mam mamę dietetyczkę, zaraz jej dam zadanie żeby mi spisała co można jeść ;)
Dostałam całą siatę próbek, ulotek, poradników, nawet kocyk jest :D Takie prezenty to lubię ;)
13 lata 5 miesiąc temu #171448 przez kasia79
a kto ci takie prezenty robi?
13 lata 5 miesiąc temu #171449 przez Marta M
Bewipo to jak bedziesz miala taka liste to ja bardzo prosze zebys nam ja wkleila i nas uswiadomila, bo ja tez nie wiem co wolno a co nie..

Tej interwencji nie doogladalam bo zadzwonil mi telefon, chodzilo o szpital w Szamotulach..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #171451 przez bewipo
kasia na szkole rodzenia dostałam :) I jest super kalendarz maluszka, pierwszy roczek, można codziennie zapisywać jakieś uwagi i potem skonsultować z położną albo lekarzem :)

Marta już nakazałam mamie się douczyć, to jak będę miała wiedzę na pewno się podzielę :)
13 lata 5 miesiąc temu #171452 przez Marta M
Kasiu piekny avatarek, moze nam powiekszysz, bo ja troche slepa...ale chyba widze glowke i raczke :)
13 lata 5 miesiąc temu #171454 przez monika1984lodz
Martus poplakalam sie ze smiechu, nie dosc , ze z Twojego meza poeta to i jajcarz hihi :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #171457 przez Mała
bewipo najlepiej na forum, bo ja niby karmiłam piersią, ale nic nie pamiętam. Też wspominam ten czas, że jedzenie było monotonne, bo jak nie wzdymające to mogą uczulać. Przyznam Wam się, że ja połogiem się tak nie martwię co tym jedzeniem w czasie karmienia.

Marta mąż niezły numer wywinął :laugh:

Gośka jeszcze nie wróciła od gina?
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #171459 przez Marta M
Ja raz bylam swiadkiem ich lotow, bylam w mieszkaniu i nagle straszny huk, zacmienie slonca i nie wiem co sie dzieje...skoro ja sie przestraszylam to nie dziwie sie ze inni sie bali...haha...zreszta to wielka i glosna maszyna..

Monia jak go poznalam to w zyciu nie mialam do czynienia z takim spokojnym chlopakiem...cichy, unikajacy towarzystwa, romantyk..co ja z nim zrobilam..ale wlasnie jak zaczal sie rozkrecac to go pokochalam...:)

wlasnie gosia miala wizyte..
13 lata 5 miesiąc temu #171462 przez fanka
Kurde dziewczyny dostałam jakiejś wysypki :-( na udach mam sporo takich malutkich czerwonych krostek i teraz tez na stopach zaczynają mi się pojawiać i są strasznie swędzące. Nie wiem co to jest ale coraz więcej tego. Nie wiem co robić? jak myślicie ma się tym martwić czy czekać jak się sytuacja będzie rozwijać?? bo ja nigdy żadnych problemów z wysypkami nie miałam
13 lata 5 miesiąc temu #171464 przez gosia2324
Juz jestem jestem :)!!!!

Wszystko jest dobrze.!!!
Jagódka główka w dół, wazy już 2200 g :)
Szyjka jeszcze twarda, ale usg dopochwowego juz nie robił, bo już nie ma znaczenia ile ma cm,
Powiedział ze po 25 sierpnia legalnie mogę rodzic, :blink: :silly: :side: :woohoo:
Ciaza będzie donoszona i dzidzia musi ważyć więcej niz 2500g

Kolejna wizyta 23 go ... !!!! mam nadzieje ze już ostatnia!
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #171465 przez Marta M
Kurcze fanka jak duzo tego i ciagle powstaje ja bym sie przeszla do jakiegos specjalisty..a moze zjadlas cos czego nie jadasz? Albo uzylas jakiegos kremu, czy cos takiego...

Gosiu to swietnie, ze w porzadku..a Jagodka do 25tego bedzie juz miala pewniej wiecej jak 2,5kg ;) ja nie moge sie doczekac jak mi powiedza jutro ile Maja wazy..
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #171468 przez gosia2324
Lekarz szacowal ze do 37 tyg bedzie miala ok 3400, co mnie troche przeraza, bo do 40 tyg jeszcze troche .......

Marta jurto masz wizyte ?
13 lata 5 miesiąc temu #171472 przez fanka
Gosia- to super, że z Jagódką wszystko ok, mnie też doktorka powiedziała, że końcem sierpnia mogę już "legalnie" rodzić :-)
Marta- właśnie nie mogę sobie przypomnieć żebym jadła coś innego niż zwykle, kosmetyki też ciągle te same, szczególnie w ciązy tego przestrzegam, nawet już o proszku do prania itp myślałam ale też żadnych zmian nie robiłam więc nie wiem o co chodzi :-( zobaczę do jutra jak sytuacja będzie wyglądąć
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia