BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #171659 przez Agusia83
Chyba jako pierwsza witam dzis czwartkowo :laugh:
Noc jak zwykle byla pelna przekretasow z boku na bok i pelna wstawania na siusiu.....rano jak sie obudzilam, to cos mnie klulo po prawej stronie, tak, ze nie moglam sie wyprostowac i mezus wstal zrobil sniadanko....a teraz wyszedl do pracy...
Mnie zostal wielki stos garow do mycia :silly: ...no, ale umyje i chyba ide nynac spowrotem :silly: bo jestem nie do zycia..
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #171662 przez fanka
Witam Was w czwartek. Ja dziś miałam już apogeum złej nocy!!! Nie spałam w ogóle, pierwszy sen udało mi się złapać o 4 nad ranem do 5, a później jeszcze od 6 do 7:30 i już wstałam. Wszystko przez tę moja wysypkę o której Wam wczoraj pisałam. Wywaliło mnie jeszcze bardziej, już zaczyna mi się na rękach i plecach, a to tak okropnie swędzi, że właśnie dlatego nie mogłam spać. To jest tak okropne swędzenie, że nie wiem czy nawet ospa temu dorównuje!!! teraz ledwo żywa idę wziąć prysznic i jadę do lekarza. Mój M w pracy, kazałam mu iść bo się pytał czy iść czy nie, ale on po 5 rano już wychodzi więc kazałam mu iść, a załatwiłam sobie z tatą , że koło 10 przyjedzie i wyruszymy szukać pomocy!!!Najgorsze, że i moja gin i rodzinna na urlopie więc będę musiała gdzieś łazić i się prosić o przyjęcie. Trzymajcie za mnie kciuki bo już jestem na skraju wyczerpania!!!Spokojnego dnia, odezwę się jak wrócę.
13 lata 5 miesiąc temu #171664 przez Agusia83
Fanka, idz do lekarza....bo dziwna ta wysypka...a probowalas chociaz wziasc wapno? Czy nic nie stosowalas?
13 lata 5 miesiąc temu #171690 przez megi2501
Witam w czwartek,
Ja pierwszy raz od dwóch tygodni przespałam całą noc z jednym wyjściem na siusiu :)
Rano byłam na morfologii i badaniu ogólnym moczu. Śniadanko zjedzone, zakupy zrobione i będę leniuchować obok męża (ten śpi po nocce).

Fanka, daj znać co u lekarza. Przyjąć Ciebie muszą!

Mysza będzie dobrze. 3-mam mocno kciuki :ohmy:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #171702 przez gosia2324
Witam i ja :blink:

Znow gorąco, musiałam wyjść po mięso mielone, bo kotletów mi sie zachciało, i już są upieczone :)

Wczoraj wymyśliłam, ze przed rozłożeniem łóżeczka trzeba przemalować 2 ściany na inny kolor, mąż mowi ze przecież mieszamy tu 3 miesiące, wiec po co ....
Ale ja i tak musze postawić na swoim , wiec dziś malujemy :)

Miałam tez pakować walizkę, ale trochę się boje ?! :S
Choc wiem ze muszę się za to w końcu zabrać, bo samo sie nie zrobi .

A i dziś zaczynamy z jagódka 35 tydzień AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :woohoo: :silly:

megi a Tobie GRATULUJE 34go :)
13 lata 5 miesiąc temu #171704 przez beti
Cześć dziewczynki, a my już skończyliśmy 36 tc...więc jesteśmy w 37 tc :ohmy: :woohoo: :silly: :cheer:
Fanka, daj znać po wizycie u lekarza co i jak...
13 lata 5 miesiąc temu #171705 przez beti
Gosia, a czemu się boisz pakowania walizki?
13 lata 5 miesiąc temu #171710 przez gosia2324
Hmmmm. Bo to juz sie robi takie realne i tak bliskie :)
Przed snem o niczym innym nie mysle tylko widze siebie jak znow siedze na pilce piodpieta pod KTG :)
13 lata 5 miesiąc temu #171717 przez beti
Aaaaa....no tak, bez torby mniej realne ;) moja siostra powiedziała tak: "Ja urodziłam w 33 tc, bo nic nie miałam gotowe, ale jak Ty masz wszystko gotowe to zobaczysz, że Filip Cię jeszcze po terminie przeciągnie...tak po dzieciowej złośliwości" :P
13 lata 5 miesiąc temu #171726 przez Mała
Witam i ja.

Moja noc dzisiaj trochę lepsza i od razu o niebo lepiej się czuje.

Gratuluj kolejnych tygodni. Ja tez dzisiaj 34 tc zaczynam :laugh:

Fanka jak Twój rodzinny jest na urlopie to musiał zorganizować zastępstwo za siebie, także jakiś lekarz musi być.
13 lata 5 miesiąc temu #171728 przez pati-m
Dzień dobry dziewczynki!
Przede wszystkim na poczatku gratuluję wszystkich udanych wizyt - cieszę się, że z dzidziolkami i z Wami wszystko dobrze. no i trzymam kciuki za następne :)

Ja dziś miałam koszmarną noc - Kacper dał mi popalić, tak uciskał żołądek, że aż się w nocy popłakałam :dry: Na szczęście teraz już przeszło i mam "tylko" zgagę (jak zawsze) :angry:

Ale najważniejsze jest to, że mama odebrała te moje wyniki moczu i wszystko jest dobrze! Nie mam żadnego białka w moczu :woohoo: Nawet nie wiecie jak odetchnęłam :)
13 lata 5 miesiąc temu #171731 przez beti
Nooooo widzisz...?? Mówiłam!!! Czyli możesz sobie w spokoju i bez stresu odpoczywać :D
13 lata 5 miesiąc temu #171736 przez monika1984lodz
dzien dobry

Fanka ja nie chce Cie straszyc ale to moze byc gestoza- czyli zatrucie ciazowe.... daj znac po lekarzu co jak.

Pati no wodzisz :) wszytsko jest dobrze.

Gratuluje kolejnych tygodni :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #171740 przez pati-m
Wiem wiem beti, wszyscy mi mówili żebym się nie martwiła na zapas, ale ja troszkę panikara jestem jeśli chodzi o zdrowie mojego maluszka.

Wiecie co kobitki niby w miarę systematycznie Was podczytuję, to i tak wydaje mi się, że mnie coś omija. A przecież nawet jak jestem w domku, to i tak się nie widujemy i właściwie nie ma znaczenia skąd się posty pisze, a jednak nie siedzę prawie cały czas przy kompie (a w domu by pewnie tak było) :silly: i nie mogę sobie czasami z Wami podyskutować i popisać :) Czy to są już objawy uzależnienia? Mam szukać grupy wsparcia? :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #171744 przez monika1984lodz
Pati wydaje mi sie, ze grupa wsparcia przydala by sie wiekszosci z nas hihi :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama