- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #171302 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Myszka goraco ale ja wlasnie na wesele co ide w sobote potrzebuje...
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #171307 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Bo ja Myszko nie naleze do kobitek co w kieckach lubia latac.Mam az diwe sukienki w szafie wlasnie na ewentualnosc wesel hihi, ale tego , ze znajomi beda slub brali jak ja w 9 miesiacu ciazy bede nikt nie przewidzial, wiec zakupilam leginsy i dluga tunike, bo na kiecke troche mi kasy szkoda hihi
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #171311 przez mgielka22
Dzien dobry juz w srode nareszcie sloneczko u nas wyszlo ze az chce sie zyc
No ladne tu tematy odchodzily mnie maz goli tez na zero od samego poczatku ciazy go uczylam, zeby nie zacial szlag mnei trafia jak kudly tam rosna i w ogole Rozwalaja mnie osoby ktore w ogole nei dbaja o higiene i depilacje tych miejsc a powiem naogladalam sie sporo jak mialam praktyki i prace w szpitalu i to nawet mlode!!!
Monia a jaki serial ogladasz??? Mi sie pokonczyly wlasnie i mam brak pomyslow na nowe a uwielbiam cos typu fringe albo kosci jakies tajemnice zagadki i w ogole
Zaraz ide na spacerek z kolezanka tez ciezarna
Musze sie Wam pochwalic moja bratowa znow zaszla w ciaze (poprzednie neistety poronila w 9 tyg) i teraz jej mowie ze do konca pierwszego trymestru ma sie traktowac jak jajko no i roznica miedzy naszymi dziecmi bedzie pol roku ale bedzie fajnie
No ladne tu tematy odchodzily mnie maz goli tez na zero od samego poczatku ciazy go uczylam, zeby nie zacial szlag mnei trafia jak kudly tam rosna i w ogole Rozwalaja mnie osoby ktore w ogole nei dbaja o higiene i depilacje tych miejsc a powiem naogladalam sie sporo jak mialam praktyki i prace w szpitalu i to nawet mlode!!!
Monia a jaki serial ogladasz??? Mi sie pokonczyly wlasnie i mam brak pomyslow na nowe a uwielbiam cos typu fringe albo kosci jakies tajemnice zagadki i w ogole
Zaraz ide na spacerek z kolezanka tez ciezarna
Musze sie Wam pochwalic moja bratowa znow zaszla w ciaze (poprzednie neistety poronila w 9 tyg) i teraz jej mowie ze do konca pierwszego trymestru ma sie traktowac jak jajko no i roznica miedzy naszymi dziecmi bedzie pol roku ale bedzie fajnie
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #171314 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Mgielka ten serial to Czysta krew a we wrzesniu kolejny sezon Dextera tylko ciekawa jestem czy znajdziemy czas z M zeby go ogladac hihi
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #171317 przez slowiczek
A ja od rana w biegu - pojechalam rano do pracy zawiezc zwolnienie, odwiedzic kolezanki, w drodze powrotnej skoczylam do galerii - oczywiscie ze Smyka nie wyszlam z pustymi rekoma a teraz piore rzeczy Nataluszki, jedna pralka bialych juz sie suszy a teraz piora sie rozowe
jesli ktoras z Was jeszcze nie kupowala to w doz.pl jest Oilatum 250 ml za 30 zl
jesli ktoras z Was jeszcze nie kupowala to w doz.pl jest Oilatum 250 ml za 30 zl
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #171319 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Mgielka o wampirach i dziewczynie ktora slyszy mysli
Powiedz bratowej , ze trzymam za Nia kciuki.I naprawde niech uwaza na siebie jak na jajko.Ja stracilam dwie ciaze i niestety wiem jaki to bol przeokrutny.A jak sie dowiedzialam, ze poraz trzeci jestem w ciazy to odrazu mialam czarne wizje, a tym bardziej jak w 9 tyg. wyladowalam w szpitalu z plamieniem eh... ale jak widac puki co wszytsko jest ok i Nunulka rosnie silna i zdrowa
Powiedz bratowej , ze trzymam za Nia kciuki.I naprawde niech uwaza na siebie jak na jajko.Ja stracilam dwie ciaze i niestety wiem jaki to bol przeokrutny.A jak sie dowiedzialam, ze poraz trzeci jestem w ciazy to odrazu mialam czarne wizje, a tym bardziej jak w 9 tyg. wyladowalam w szpitalu z plamieniem eh... ale jak widac puki co wszytsko jest ok i Nunulka rosnie silna i zdrowa
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #171326 przez Agusia83
Hej dziewczynki, tez Was witam srodowo
Niedawno wrocilam, bo bylam z wizyta u kolezanki, tez ciezaroweczki.....i gdybalysmy, ktora pierwsza sie rozpakuje a, ze miedzy naszymi dzidziami jest 10 dni roznicy, to nie wiadomo, ktora pierwsza
Jesli chodzi o golenie tych miejsc, to ja uzywam narazie lusterka i nozyczek...tak wiec wloski jakies sa, ale krociutkie a okolice bikini jade maszynka lub depilatorem....ostatnio brzuszek maz mi depilowal...bo ja tez jestem ciemna brunetka i wlosow od cholery mam ale juz na porod to maz bedzie musial zabawic sie w doktora golatora
Szkoda, ze te pampersiaki sie skonczyly, niezle sie oplacalo, z drugiej zas strony paczka wowczas kosztowala 42,5...a skoro, ktoras dziewczyna napisala, ze teraz w realu lub cerfurze sa po 47 zl...to tez sie opalaca
Gosia, trzymamy kciuki za wizyte
Ja dzis wynalazlam swoja sexi koszulke do spania, przymierzylam i wiecie, stwierdzilam, ze wcale glupio w niej nie wygladam....nawet mysle, ze ten brzuszek jest taki bardziej sexi .....ide robic sznycle, bo nigdy nie dojde do kuchni
Niedawno wrocilam, bo bylam z wizyta u kolezanki, tez ciezaroweczki.....i gdybalysmy, ktora pierwsza sie rozpakuje a, ze miedzy naszymi dzidziami jest 10 dni roznicy, to nie wiadomo, ktora pierwsza
Jesli chodzi o golenie tych miejsc, to ja uzywam narazie lusterka i nozyczek...tak wiec wloski jakies sa, ale krociutkie a okolice bikini jade maszynka lub depilatorem....ostatnio brzuszek maz mi depilowal...bo ja tez jestem ciemna brunetka i wlosow od cholery mam ale juz na porod to maz bedzie musial zabawic sie w doktora golatora
Szkoda, ze te pampersiaki sie skonczyly, niezle sie oplacalo, z drugiej zas strony paczka wowczas kosztowala 42,5...a skoro, ktoras dziewczyna napisala, ze teraz w realu lub cerfurze sa po 47 zl...to tez sie opalaca
Gosia, trzymamy kciuki za wizyte
Ja dzis wynalazlam swoja sexi koszulke do spania, przymierzylam i wiecie, stwierdzilam, ze wcale glupio w niej nie wygladam....nawet mysle, ze ten brzuszek jest taki bardziej sexi .....ide robic sznycle, bo nigdy nie dojde do kuchni
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #171331 przez Pyśkaaaa
witam Kochane
MartaM mmmm jakie sexowne zdjęcia
my się ciągle urządzamy...
dziewczynki zakupach byłam bo w koncu trzeba coś do torby kupic i tu do was z pytaniem czy jak kupowałyście stanik to brałyście o rozmiar większy czy taki jaki teraz macie bo mam z tym problem....
od wczoraj piore ciuszki Franuśka tyle ich dostalismy że ja nie wiem kiedy on to założy heheh jeszcze prasowanie zostało
Gosia trzymam kciuki zaq wizyte i czekam na relację
Słowiczkuwłaśnie kupiłam te Oilatum
MartaM mmmm jakie sexowne zdjęcia
my się ciągle urządzamy...
dziewczynki zakupach byłam bo w koncu trzeba coś do torby kupic i tu do was z pytaniem czy jak kupowałyście stanik to brałyście o rozmiar większy czy taki jaki teraz macie bo mam z tym problem....
od wczoraj piore ciuszki Franuśka tyle ich dostalismy że ja nie wiem kiedy on to założy heheh jeszcze prasowanie zostało
Gosia trzymam kciuki zaq wizyte i czekam na relację
Słowiczkuwłaśnie kupiłam te Oilatum
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #171333 przez Agusia83
Pyskaa ja kupowalam taki na teraz, ale przewaznie te staniki maja mozliwosc powiekszenia sie troszke.....mam nadzieje, ze moje juz nie urosna nie wiem czy znajde wowczas rozmiar...no chyba, ze bede musiala w koncu zrealizowac nasz plac stanikow z beretow, byle nie moherowych
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Agusia83.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #171340 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ja z tymi cyckonoszami tez mam problem. Bo w sumie biust mi sie nie powiekszyl , nadal mam swoje duze D , a tak jak piszesz Agus te wszystkie staniki do karmienia sie troche rozciagaja, wiec ja chyba kupie taki jak zawsze i tyle, najwyzej jak bedzi eza maly to wysle mojejgo M i kupi wiekszy
Gosiaku Ty to lepiejuwazaj na siebue anie mi tu z krzesel spadasz hihi
Ale prawda jest taka, ze teraz musze drugie kupic, tylko jak o tym Marcinowi powiedziec, ze mi kolejne 30 zl. potrzebne hihi
Noi musze pogratulowac gibkosci
Gosiaku Ty to lepiejuwazaj na siebue anie mi tu z krzesel spadasz hihi
Ale prawda jest taka, ze teraz musze drugie kupic, tylko jak o tym Marcinowi powiedziec, ze mi kolejne 30 zl. potrzebne hihi
Noi musze pogratulowac gibkosci
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #171365 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti hihihihi ;P
M wrocil z pracy zobaczyl mija nieszczesliwa mine i zapytal ile potrzebuje hehheee wic zakup nowej pary leginsow uskutecznie jeszcze dzis pewnie kobitka w sklepie sie usmieje hehhehe
M wrocil z pracy zobaczyl mija nieszczesliwa mine i zapytal ile potrzebuje hehheee wic zakup nowej pary leginsow uskutecznie jeszcze dzis pewnie kobitka w sklepie sie usmieje hehhehe
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona