BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #170935 przez beti
Fanka, olej...ale jak się powtórzy...to nie daj się sprowokować do złości i płaczu...spójrz na niego z wyższością i zimną krwią i zapytaj, czy już powiedział wszystko co miał mądrego do powiedzenia...powinno go to otrzeźwić...
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #170938 przez monika1984lodz
Beti uwielbiam Cie :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #170940 przez Agusia83
Bardzo ladna kotka....chociaz ja za kotami nie przepadam....uwielbiam pieski, ale maz uczulony, wiec zadnego miec nie bediemy...

To ja Wam jeszcze pomarudze....bo pamietam ile mala miala cm, jak bylam ostatnio na genetycznym ...policzylam ze wskazowkami i cos chyba nie tak....bo z tego liczenia wychodzi, ze miala 23 cm...a doktor mierzyla i wyszlo jej 26cm... :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #170944 przez monika1984lodz
Agusia to ja ta metode poprosze przypomniec w poniedzialek jak bede po wizycie i bede znala najswiezsze rozmiary Nunulki :)

A 45 cm to naprawde duzo hihi :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #170997 przez beti
monika1984lodz napisał:

Beti uwielbiam Cie :)

:evil: :lol: :kiss: :woohoo: :side:
13 lata 5 miesiąc temu #170998 przez beti
Kurcze, mój M jedzie z Bydgoszczy i będzie późno :( a ja mam takie hmmm...kudłate myśli :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #171012 przez monika1984lodz
ja lece lulu dobrej nocki :* Beti to ustaw sobie budzik i go napadnij jak wroci:)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #171045 przez bewipo
Mój jest taki uparciuch, że nic na niego nie działa, płakanie, obrażanie się, olewanie, no nic kompletnie. Dwa dni musi się poobrażać i dopiero mu przechodzi :D
Dziewczyny twardnieje wam brzuch tak na wysokości ponad pępkiem, tam gdzie przed ciążą żołądek był?? Dziwne to.
13 lata 5 miesiąc temu #171074 przez Marta M
Bewipo, mnie twardnieje ale raczej pod a nie nad pepkiem..

Ja dzis w nocy mialam masakryczne wytryski z piersi..obudzilo mnie zimno, rano jak sie zobaczylam mam plamy jak po wylaniu slodkiej wody, tak zachniete i twarde ze mozna koszulke zlamac..i przescieradlo tez..moj sie smieje, ze to po wczoraj, razem przezylismy "wybuchy" :D

Beti, mysli poszly w czyn?? :lol: :P
13 lata 5 miesiąc temu #171095 przez beti
No baaaaaaaaaa :D :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 5 miesiąc temu #171097 przez beti
bewipo...to twardnieje albo macica, bo się przygotowuje i dopóki to nie jest bolesne to ok...albo maluszek Ci tam coś wypina :D ja przez tydzień myślałam, że mam skurcze, a to był Filipowy KRĘGOSŁUP :D
13 lata 5 miesiąc temu #171108 przez beti
Marta M napisał:

Bewipo, mnie twardnieje ale raczej pod a nie nad pepkiem..

Ja dzis w nocy mialam masakryczne wytryski z piersi..obudzilo mnie zimno, rano jak sie zobaczylam mam plamy jak po wylaniu slodkiej wody, tak zachniete i twarde ze mozna koszulke zlamac..i przescieradlo tez..moj sie smieje, ze to po wczoraj, razem przezylismy "wybuchy" :D

Beti, mysli poszly w czyn?? :lol: :P

Marta, ale Twój Małż ma rację, podobno kobieta tak właśnie może reagować na uniesienia :D
13 lata 5 miesiąc temu #171112 przez slowiczek
Marta, ja do skorupy na koszulce i mokrego przescieradla juz przywyklam :p , czasem to mi sie ciurkiem leje....

Beti - fiuuuu fiuuuu :D
13 lata 5 miesiąc temu #171116 przez beti
Ale Wy przynajmniej macie pewność, że możecie karmić...a u mnie nawet siary jeszcze nie ma :(
13 lata 5 miesiąc temu #171119 przez megi2501
Dzień dobry w środę :kiss:

Dziewczyny cóż za wyznania i amory tu odchodzą. Ja to słowo sex znam już tylko z teorii. :angry:

Beti mi też nic nie leci :( Nawet kropelka, martwię się, że nie będę mogła karmić.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia