BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #170889 przez Marta M
Dla bezpieczenstwa tez nie wysylam tego typu smsow, raz sie wlasnie nacielam, dobrze ze szybko zauwazylam i zareagowalam bo codziennie przychodzilby mi sms za ktory musialabym placic prawie piataka..

Moj maz znow dzis na lotach, w przyszlym tygodniu mial leciec do Anglii, ale mu nie pozwolilam..znalazl kogos na zamiane i cieszylam sie pol dnia, bo potem zapisali go na lot do amsterdamu..buuu..przy jego pracy tez musze krzyzowac nogi coby mala nie wyskoczyla przed jego urlopem..

A ja dzis zrobilam pranko, skosilam ogrodek a potem ucielam sobie cudna drzemke..i pewnie znow noc bedzie nieprzespana..

Co do wagi: nie trzeba wierzyc az tak tym obliczeniom z usg...niektore kobiety strasza ze dziecko ma ponad 4 kilo a rodzi sie 3kg bobas :)

Co do sluzu to moze to nieapetycznie zabrzmi, ale jak sie podgladne w lusterku tak od spodu to ja wiecznie widze tam "budyn"...wybaczcie moja bezposredniosc :blush:
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #170891 przez gosia2324
Fanka, nie przejmuj sie :)
Nic mu sie nie stanie jak sobie sam obiad podgrzeje :blink:
Najgorzej to byc na baczność jak tylko mąż wraca z pracy, znam takie małżeństwa i niestety zona juz nie jezt zona tyljko sluzaca !!!
A golabki na pewno mu smakowaly :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #170894 przez Agusia83
Marta, ja tez mam takie widoki:)

Czytalam na sierpniowkach czy lipcowkach, nie pamietam, jak mozna zmierzyc dl. maluszkow...ponoc bierzemy parametr dl.kosci udowej fl i mnozymy przez 7...i to jest wzrost maluszkow, a jak prze 5,5 to wymiar ciemieniowo siedzeniowy....zaraz sprawdze ile moj maluch mialby tydzien temu... :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #170896 przez monika1984lodz
Martus ja sobie bardzo cenie bezposrednich ludzi :)

Kurcze zmachalam sie ta zmiana trocin eh.... to juz nie na moje sily , jeszcze przy okazji pazurki przycielam mojej krolewnie hihi.Kurcze jak sie Nunulka urodzi to mi bedzi etroche zwierzat szkoda bo juz nie bede miala dla nich tyle czasu... wyobrazcie sobie , ze moja kroliczyca jak bylismy teraz nad morzem to jesc nie chciala z tesknoty, jak mi siostra o tym powiedziala to mi sie jej zal strasznie zrobilo

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #170903 przez mYSZA
pewnie miał zły dzień w pracy- mój też dzisiaj nie w sosie przyszedł. a ja dziś zrobiłąm obiad, ale nie zmywałam. Zdarzyło mi się już to kilka razy i zawsze był komentarz i też o forum zachaczajacy. ale dziś zamierzam odeprzeć te gadki, że poprostu nie mam siły, a on nie musi tyle pracować ( bo aktualnie ma 2 prace i leci z jednej do drugiej, a wcale finansowo nie jest to nam niezbędne wiec sie wkurzam)...

a co do zwierząt- właśnie wgazecie odkryłam dlaczego nasza Kicia znaczyął teren przez ostatnie 4 miesiace. Po kotki normalnie nie znaczą terenu, a on uparcie to robiła i raz nawet pod wózkiem! a wiec nasza kicia w taki spsoób przygotwywuje się na przyjecie naszego Janka;P chce żeby on już na wstępie wyczuł kto tu rządzi! naszczęście ejst juz u rodziców i wróci dopiero jak Janek zaznaczy teren;P

Janek z nami!
13 lata 5 miesiąc temu #170906 przez monika1984lodz
Myszka zazdroszcze Ci kocurka :) ja zwsze chcialam kicie najlepiej ruda, ale moj M nie lubi kotow.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #170909 przez Marta M
Fanka skoro nie jest taki na codzien to musial go niezle ktos wkurzyc, a Tobie sie niewinnie oberwalo..

Monia ja pare lat temu na studiach tak bardzo chcialam kroliczka i nudzilam Slawka ze one takie fajne, ze tak bardzo bym chciala takiego miec...i myslalam ze dostane pod choinke i wiecie co?? Dostalam, ale pluszaka...wtedy myslalam ze pekne ze zlosci a on mi jeszcze, ze kilka dni chodzil za tym krolikiem bo byly misie, kaczki ale nie kroliki...i w sumie dzis jestem mu wdzieczna ze mi nie kupil bo ja ciagle bylam w rozjazdach i oczywiscie nie pomyslalam co bym z kroliczkiem robila w czasie moich nieobecnosci..

Ale jak juz osiadziemy w domku to sobie kupie :)
13 lata 5 miesiąc temu #170911 przez Agusia83
No i spradzwilam....fl mojej cory tydzien temu wynosila 6,48...czyli wowczas miala 45,36cm :laugh: ale dluga :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #170914 przez megi2501
Uciekam spać, więc jeszcze zajrzałam, żeby napisać Wam dobranoc. Od 4.00 znowu nie mogłam spać i przy takim maratonie dziś już nie widzę na oczy.

Fanka, faceci mają takie durne gatki. Czasem mój wydaje mi się tak wielkim dzieciakiem, mimo, że jest prawie 6 lat starszy i aż mnie to przeraża. Albo ja taka dorosła się stałam w ciąży (to jego wersja) :)
13 lata 5 miesiąc temu #170915 przez mYSZA
nasz Lady jest ruda;)

Janek z nami!
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #170922 przez Agusia83
Agusia glupot napisala i nikt nie chce jej postow czytac :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #170925 przez gosia2324
Brzuszki do jutra, klade sie juz, no plecy mnie bola.
Do jurta :kiss: :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #170927 przez mYSZA
o przepraszam, ja przeczytałam;) tylko mi poprostu wymiar Synka zawsze Gin już podawała i nic nie liczyłam nigdy;P

Janek z nami!
13 lata 5 miesiąc temu #170928 przez monika1984lodz
Mysza śliczna!!!!!!!!!!! zakochalam sie wniej :) proosze pomyrac ja po brzuszki i brudce od ciotki :)

MArtusia kroliki sa super,ja zeby ja miec tez wiercilam mojemu M dziure w brzuchu, okolo 3 lat :) az wkoncu mi kupil hihi :) na siweta wielkanocne :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #170932 przez mYSZA
pomyrałabym ją ale obecnie jest 140 km odemnie;/ i nie mam do kogo gadać tak face to face ( a raczej face to pyszczek) . Bo do Janka to trochę jak do siebie;P

Janek z nami!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka