- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170889 przez Marta M
Dla bezpieczenstwa tez nie wysylam tego typu smsow, raz sie wlasnie nacielam, dobrze ze szybko zauwazylam i zareagowalam bo codziennie przychodzilby mi sms za ktory musialabym placic prawie piataka..
Moj maz znow dzis na lotach, w przyszlym tygodniu mial leciec do Anglii, ale mu nie pozwolilam..znalazl kogos na zamiane i cieszylam sie pol dnia, bo potem zapisali go na lot do amsterdamu..buuu..przy jego pracy tez musze krzyzowac nogi coby mala nie wyskoczyla przed jego urlopem..
A ja dzis zrobilam pranko, skosilam ogrodek a potem ucielam sobie cudna drzemke..i pewnie znow noc bedzie nieprzespana..
Co do wagi: nie trzeba wierzyc az tak tym obliczeniom z usg...niektore kobiety strasza ze dziecko ma ponad 4 kilo a rodzi sie 3kg bobas
Co do sluzu to moze to nieapetycznie zabrzmi, ale jak sie podgladne w lusterku tak od spodu to ja wiecznie widze tam "budyn"...wybaczcie moja bezposredniosc
Moj maz znow dzis na lotach, w przyszlym tygodniu mial leciec do Anglii, ale mu nie pozwolilam..znalazl kogos na zamiane i cieszylam sie pol dnia, bo potem zapisali go na lot do amsterdamu..buuu..przy jego pracy tez musze krzyzowac nogi coby mala nie wyskoczyla przed jego urlopem..
A ja dzis zrobilam pranko, skosilam ogrodek a potem ucielam sobie cudna drzemke..i pewnie znow noc bedzie nieprzespana..
Co do wagi: nie trzeba wierzyc az tak tym obliczeniom z usg...niektore kobiety strasza ze dziecko ma ponad 4 kilo a rodzi sie 3kg bobas
Co do sluzu to moze to nieapetycznie zabrzmi, ale jak sie podgladne w lusterku tak od spodu to ja wiecznie widze tam "budyn"...wybaczcie moja bezposredniosc
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #170891 przez gosia2324
Fanka, nie przejmuj sie
Nic mu sie nie stanie jak sobie sam obiad podgrzeje
Najgorzej to byc na baczność jak tylko mąż wraca z pracy, znam takie małżeństwa i niestety zona juz nie jezt zona tyljko sluzaca !!!
A golabki na pewno mu smakowaly
Nic mu sie nie stanie jak sobie sam obiad podgrzeje
Najgorzej to byc na baczność jak tylko mąż wraca z pracy, znam takie małżeństwa i niestety zona juz nie jezt zona tyljko sluzaca !!!
A golabki na pewno mu smakowaly
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #170894 przez Agusia83
Marta, ja tez mam takie widoki:)
Czytalam na sierpniowkach czy lipcowkach, nie pamietam, jak mozna zmierzyc dl. maluszkow...ponoc bierzemy parametr dl.kosci udowej fl i mnozymy przez 7...i to jest wzrost maluszkow, a jak prze 5,5 to wymiar ciemieniowo siedzeniowy....zaraz sprawdze ile moj maluch mialby tydzien temu...
Czytalam na sierpniowkach czy lipcowkach, nie pamietam, jak mozna zmierzyc dl. maluszkow...ponoc bierzemy parametr dl.kosci udowej fl i mnozymy przez 7...i to jest wzrost maluszkow, a jak prze 5,5 to wymiar ciemieniowo siedzeniowy....zaraz sprawdze ile moj maluch mialby tydzien temu...
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170896 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Martus ja sobie bardzo cenie bezposrednich ludzi
Kurcze zmachalam sie ta zmiana trocin eh.... to juz nie na moje sily , jeszcze przy okazji pazurki przycielam mojej krolewnie hihi.Kurcze jak sie Nunulka urodzi to mi bedzi etroche zwierzat szkoda bo juz nie bede miala dla nich tyle czasu... wyobrazcie sobie , ze moja kroliczyca jak bylismy teraz nad morzem to jesc nie chciala z tesknoty, jak mi siostra o tym powiedziala to mi sie jej zal strasznie zrobilo
Kurcze zmachalam sie ta zmiana trocin eh.... to juz nie na moje sily , jeszcze przy okazji pazurki przycielam mojej krolewnie hihi.Kurcze jak sie Nunulka urodzi to mi bedzi etroche zwierzat szkoda bo juz nie bede miala dla nich tyle czasu... wyobrazcie sobie , ze moja kroliczyca jak bylismy teraz nad morzem to jesc nie chciala z tesknoty, jak mi siostra o tym powiedziala to mi sie jej zal strasznie zrobilo
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170903 przez mYSZA
pewnie miał zły dzień w pracy- mój też dzisiaj nie w sosie przyszedł. a ja dziś zrobiłąm obiad, ale nie zmywałam. Zdarzyło mi się już to kilka razy i zawsze był komentarz i też o forum zachaczajacy. ale dziś zamierzam odeprzeć te gadki, że poprostu nie mam siły, a on nie musi tyle pracować ( bo aktualnie ma 2 prace i leci z jednej do drugiej, a wcale finansowo nie jest to nam niezbędne wiec sie wkurzam)...
a co do zwierząt- właśnie wgazecie odkryłam dlaczego nasza Kicia znaczyął teren przez ostatnie 4 miesiace. Po kotki normalnie nie znaczą terenu, a on uparcie to robiła i raz nawet pod wózkiem! a wiec nasza kicia w taki spsoób przygotwywuje się na przyjecie naszego Janka;P chce żeby on już na wstępie wyczuł kto tu rządzi! naszczęście ejst juz u rodziców i wróci dopiero jak Janek zaznaczy teren;P
a co do zwierząt- właśnie wgazecie odkryłam dlaczego nasza Kicia znaczyął teren przez ostatnie 4 miesiace. Po kotki normalnie nie znaczą terenu, a on uparcie to robiła i raz nawet pod wózkiem! a wiec nasza kicia w taki spsoób przygotwywuje się na przyjecie naszego Janka;P chce żeby on już na wstępie wyczuł kto tu rządzi! naszczęście ejst juz u rodziców i wróci dopiero jak Janek zaznaczy teren;P
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170906 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Myszka zazdroszcze Ci kocurka ja zwsze chcialam kicie najlepiej ruda, ale moj M nie lubi kotow.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #170909 przez Marta M
Fanka skoro nie jest taki na codzien to musial go niezle ktos wkurzyc, a Tobie sie niewinnie oberwalo..
Monia ja pare lat temu na studiach tak bardzo chcialam kroliczka i nudzilam Slawka ze one takie fajne, ze tak bardzo bym chciala takiego miec...i myslalam ze dostane pod choinke i wiecie co?? Dostalam, ale pluszaka...wtedy myslalam ze pekne ze zlosci a on mi jeszcze, ze kilka dni chodzil za tym krolikiem bo byly misie, kaczki ale nie kroliki...i w sumie dzis jestem mu wdzieczna ze mi nie kupil bo ja ciagle bylam w rozjazdach i oczywiscie nie pomyslalam co bym z kroliczkiem robila w czasie moich nieobecnosci..
Ale jak juz osiadziemy w domku to sobie kupie
Monia ja pare lat temu na studiach tak bardzo chcialam kroliczka i nudzilam Slawka ze one takie fajne, ze tak bardzo bym chciala takiego miec...i myslalam ze dostane pod choinke i wiecie co?? Dostalam, ale pluszaka...wtedy myslalam ze pekne ze zlosci a on mi jeszcze, ze kilka dni chodzil za tym krolikiem bo byly misie, kaczki ale nie kroliki...i w sumie dzis jestem mu wdzieczna ze mi nie kupil bo ja ciagle bylam w rozjazdach i oczywiscie nie pomyslalam co bym z kroliczkiem robila w czasie moich nieobecnosci..
Ale jak juz osiadziemy w domku to sobie kupie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Marta M.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170914 przez megi2501
Uciekam spać, więc jeszcze zajrzałam, żeby napisać Wam dobranoc. Od 4.00 znowu nie mogłam spać i przy takim maratonie dziś już nie widzę na oczy.
Fanka, faceci mają takie durne gatki. Czasem mój wydaje mi się tak wielkim dzieciakiem, mimo, że jest prawie 6 lat starszy i aż mnie to przeraża. Albo ja taka dorosła się stałam w ciąży (to jego wersja)
Fanka, faceci mają takie durne gatki. Czasem mój wydaje mi się tak wielkim dzieciakiem, mimo, że jest prawie 6 lat starszy i aż mnie to przeraża. Albo ja taka dorosła się stałam w ciąży (to jego wersja)
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170928 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Mysza śliczna!!!!!!!!!!! zakochalam sie wniej proosze pomyrac ja po brzuszki i brudce od ciotki
MArtusia kroliki sa super,ja zeby ja miec tez wiercilam mojemu M dziure w brzuchu, okolo 3 lat az wkoncu mi kupil hihi na siweta wielkanocne
MArtusia kroliki sa super,ja zeby ja miec tez wiercilam mojemu M dziure w brzuchu, okolo 3 lat az wkoncu mi kupil hihi na siweta wielkanocne
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona