- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #170857 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
mgielka podaj link do tej stronki bo mi same platne wyskakuja.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170865 przez mgielka22
To jest
www.zobacz-dziecko.pl i tam dajecie fotki one sie generuja podajecie nr telefonu i pokazuje zeby wyslac smsa ale sluchajcie: wyslijcie smsa START DZIECKO na nr 60128 i przyjda wam 2 smsy jeden ze zostalo aktywowane a drugi z kodem dostepu, wpisujecie ten kod dostepu i wam wychodzi bobas wtedy musicie zrobic print screena bo inaczej sie nie zapisze. I na koncu wyslijcie smsa STOP DZIECKO tez na ten sam numer zeby wam od natespnego dnia nei wysylali jakis smsow - porad ktore kosztuja 1,23:) jesli tak zrobicie wychodzi za friko;) no i wklejcie tu na stronek co wam wyszlo
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170872 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
oj nie wierze, ze za friko....kiedys se tak nabralam i mi rachunek ponad 200 zl przyszedl.Tak jak Myszka poczekam hihi
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170877 przez megi2501
Beti 3-mam dalej kciuki za serducho i nic nie piszę, żeby nie zapeszyć!
Dziewczyny, a oprócz magnezu to witaminy też odstawiacie w 37 tygodniu?
My po zakupach. Materiał na szafę zamówiony na czwartek. Balkon skończony. Bardzo aktywny dzionek. A w piątek wyjeżdżamy nad morze i wracamy we wtorek (bo lekarz), a później jeszcze na tydzień do babci Będę Was pewnie nadrabiać z trzy dni
Dziewczyny, a oprócz magnezu to witaminy też odstawiacie w 37 tygodniu?
My po zakupach. Materiał na szafę zamówiony na czwartek. Balkon skończony. Bardzo aktywny dzionek. A w piątek wyjeżdżamy nad morze i wracamy we wtorek (bo lekarz), a później jeszcze na tydzień do babci Będę Was pewnie nadrabiać z trzy dni
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170881 przez fanka
Katy- co do "wyznaczania" sobie terminów porodów to takie sobie nasze luźne rozmowy na zasadzie żartu, wiadomo, że i tak nasze bobasy wyjdą wtedy kiedy przyjdzie ich czas i nawet żeby to było 2 tyg po terminie, najważniejsze żeby były zdrowe.
Dziewczyny ale mnie dziś Mąż wkurzył, normalnie maskara, aż się poryczałam. Przyszedł z pracy, wszedł do pokoju, ja siedziałam przy kompie i ani cześć ani nic tylko hasło "obiadu dziś nie ma, tak?" a ja mówię, że są gołąbki z sosem tylko trzeba je dłużej odgrzewać w mikrofalówce bo były zamarznięte i całkiem jeszcze się nie rozmarzły i żeby poszedł wsiąść prysznic , a ja mu z tym czasie przygrzeje (bo zawsze po pracy idzie pierwsze pod prysznic), ale dziś nie, dziś on musi jeść natychmiast i hasło do mnie "dobrze, że chociaż forum zdążyłaś przeczytać" i poszedł wielce obrażony sam sobie to jedzenie robić!! po czym przyszedł do pokoju i się mnie pyta czemu jestem zła!!! a ja mówię, że nie będę jego humorów znosić , jak ma jakiś problem to może powiedzieć a nie fochy robić , a on wypalił z hasłem które mnie już całkiem rozwaliło: " to widzę, że nie masz sobie nic do zarzucenia?" , normalnie mnie to wyprowadziło z równowagi, panicz się znalazł, obrażony bo musiał 15 min poczekać na obiad!!! tym bardziej mnie ta sytuacja rozwaliła bo on nigdy takich akcji nie robił!!! później się nie odzywałam, miałam go w d...e, po godz sam przyszedł, pocałował i mówi, że przeprasza żebym się na niego nie gniewała i już do końca dnia miły aż muli. Ale co mi dziś nerwów zjadł to jego...
Dziewczyny ale mnie dziś Mąż wkurzył, normalnie maskara, aż się poryczałam. Przyszedł z pracy, wszedł do pokoju, ja siedziałam przy kompie i ani cześć ani nic tylko hasło "obiadu dziś nie ma, tak?" a ja mówię, że są gołąbki z sosem tylko trzeba je dłużej odgrzewać w mikrofalówce bo były zamarznięte i całkiem jeszcze się nie rozmarzły i żeby poszedł wsiąść prysznic , a ja mu z tym czasie przygrzeje (bo zawsze po pracy idzie pierwsze pod prysznic), ale dziś nie, dziś on musi jeść natychmiast i hasło do mnie "dobrze, że chociaż forum zdążyłaś przeczytać" i poszedł wielce obrażony sam sobie to jedzenie robić!! po czym przyszedł do pokoju i się mnie pyta czemu jestem zła!!! a ja mówię, że nie będę jego humorów znosić , jak ma jakiś problem to może powiedzieć a nie fochy robić , a on wypalił z hasłem które mnie już całkiem rozwaliło: " to widzę, że nie masz sobie nic do zarzucenia?" , normalnie mnie to wyprowadziło z równowagi, panicz się znalazł, obrażony bo musiał 15 min poczekać na obiad!!! tym bardziej mnie ta sytuacja rozwaliła bo on nigdy takich akcji nie robił!!! później się nie odzywałam, miałam go w d...e, po godz sam przyszedł, pocałował i mówi, że przeprasza żebym się na niego nie gniewała i już do końca dnia miły aż muli. Ale co mi dziś nerwów zjadł to jego...
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170882 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Fanka moj tez czasami ma takie akcje, ale ja sie tym nie przejmuje i robie dalej swoje, jemu przechodzi po paru minutach z tymi chlopami to juz tak jest
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170884 przez Agusia83
A ja zaluje, ze nie pojechalam po te pieluchy, oplaca sie bardzo...bo ja za paczke pampersow 94szt. 2 zaplacilam 56 zl, a tu za 2 opakowania placi sie 84,95...kurcze....
Fanka, wcale sie nie dziwie, ze maz naszarpal CI nerwow....nagle zmienil przyzwyczajenia i najpierw chcial jesc? Przeciec mogl chwile poczekac...a ten docinek z forum, to tez wkurzajace....ale chyba mial zly dzien w pracy....dobrze, ze sie zastanowil i przeprosil... juz sie na niego nie denerwuj...
Ale ladna fotka Mgielko Twojej dzidzi ale dla mnie to tez troche skomplikowany proces
Fanka, wcale sie nie dziwie, ze maz naszarpal CI nerwow....nagle zmienil przyzwyczajenia i najpierw chcial jesc? Przeciec mogl chwile poczekac...a ten docinek z forum, to tez wkurzajace....ale chyba mial zly dzien w pracy....dobrze, ze sie zastanowil i przeprosil... juz sie na niego nie denerwuj...
Ale ladna fotka Mgielko Twojej dzidzi ale dla mnie to tez troche skomplikowany proces
Moderatorzy: ilona