BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #170423 przez megi2501
5.00 rano, a ja nie śpię i jem śniadanie :laugh:

Kochane, jak Wy te zdjęcia widzicie? Bo dziewczyny wstawiają, a ja widzę tylko napis i nie mogę ich podziwiać :( Więc nie widzę pikantnych zdjęć Martusi :(
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #170427 przez Mała
Witam i ja.
Przez to spojenie i miednicę znów nie wyspana, ale cóż chyba to już będzie normą :dry:

Marta niezła laska z Ciebie. Ja wyglądam podobnie, normalnie jakby mi piłka wyrosła na brzuchu, bo u Ciebie to faktycznie kształt nietypowy :lol:

Mysza moja Ola też ma brzuszek najmniejszy, ale jeszcze w normie, ale Twój chłopak o 1 tydzień większy od mojej dziewczyny, także wpierdzielaj teraz do woli. Z tym śniadaniem to troszkę przesadziłaś, mi powiedzieli, że max 8 godzin bez jedzenia, także ja pierwsze co robię, jak wstanę to do kuchni wodę na herbatę wstawić :laugh:

Agusia u mnie z bliskością to dopiero mega katastrofa. Seks to już zapomniałam co to, a i z przytulaniem jakoś kiepsko, bo ja za gorąca jestem i każdemu z nas za ciepło. Damy radę, a popatrz na zakonnice :blink: :silly:

Miłego dnia.
13 lata 5 miesiąc temu #170497 przez gosia2324
Cześć Dziewczyny :)

Znów pochmurno :(
Jak wczoraj miałam pałera tak dziś nic mi się nie chce ...
Na obiad robie tylko ryz z bita smietana i cynamonem, nie bede sie przemeczac :P
a po południu ide do fryzjera :)

No i jutro gin :) Co sie równa z dzisiejszymi wygibasami pod prysznicem.
kurcze juz co raz ciezej mi to idzie :)
13 lata 5 miesiąc temu #170502 przez fanka
Witam Was we wtorek :-)
Mysza, dobrze, że już jesteś martwiłyśmy się o Ciebie. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!
Mała- najważniejsze , że Oleńka zdrowa, że z serduszkiem ok a reszta jakoś się ułoży,obiecaj jej ,że będziesz same pyszności wcinać jeśli jeszcze grzecznie miesiąc w brzuszku posiedzi :-)
Agusia- ja czuje się dokładnie tak jak Ty, nie potrafię już w sobie znaleźć ani pierwiastka atrakcyjności :-( jeśli chodzi o życie intymne to mój M dotąd aktywny, wczoraj oznajmił jak go zaczęłam molestować, że może czas już przestać, że on się boi itd , a ja w ryk, że on już ze mną nie chce bo gruba jestem itd... i tu właśnie widać działanie hormonów. I on biedaczek "przymusem" zgodził się na przytulanko ;-) a ja dziewczyny teraz jak głupia, chce mi się ciągle, sny mega erotyczne itp masakara jakaś!!!
Marta- śliczne fotki i super brzusio, taki spiczasty :-) ślicznie z Mają wyglądacie.
A ja dziś mam w planie prasowanie, ciekawe co z tego wyjdzie, kurde skąd tyle się tego bierze, dopiero prasowałam , a tu z powrotem sterta czeka i tak w koło.
13 lata 5 miesiąc temu #170510 przez fanka
Mała- hasło z zakonnicami mnie rozwaliło ;-)
13 lata 5 miesiąc temu #170512 przez gosia2324
Fanka GRATULUJE 36 tygodnia :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #170524 przez Marta M
Dziekuje, jestescie kochane :) Agusia ja tez mam celulitu kupe i nie przejmuje sie tym..:)

Zreszta wiekszosc mezczyzn takich rzeczy nie zauwaza, dlatego nie powinno sie przy mezach mowic: ale mam celulit, ale mam grube nogi, jestem jak slon, bo wtedy zaczna analizowac to co mowimy i stwierdza ze faktycznie tak jest..moj to jednak wyjatek, on wiecej widzi niz ja, ale na szczescie kocha mnie wlasnia taka ;) A ja jego takiego jaki jest :)

Megi jesli jestes zalogowana to powinnas widziec...

A pisalyscie moze do Basi??
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #170527 przez gosia2324
Moj Mały rozrabiaka :)
13 lata 5 miesiąc temu #170534 przez mgielka22
Czesc Dziewczyny w kolejny pochmurny dzien...
Od paru dni przez ta rozwalajaca pogode nic sie nie chce kompletnie, ja tylko siedze albo sie snuje po domu :dry:

Marta piekne zdjecia :) Brzuszek masz super :D

Myszka no nareszcie sie odezwalas martwilysmy sie o Ciebie, dobrze ze wszystko w porzadku :) a lezec i leniuchowac tez nam jest wskazane :)

Gosia slicznego masz synka, bedzie taki maly kokietek ze panny beda kolejkami sie ustawiac do niego :lol:

Agusia ja tez mam celulit i do tego na udach przy pachwinach porobily mi sie rozstepy wiec to juz calkiem kicha, ale leje na to wazne tylko by wrocic do swojej wagi po ciazy i mysle ze zbiorowo nam sie to uda :D

U mnie dzis bedzie na obiad ryz z miesem, papryka, szczypiorkiem i w koncentracie pomidorowym ale zwerbowalam mame przed praca zeby zrobila :D

Udalo mi sie zalatwic okulistke przez kolezanke i ide w czwartek mam nadzieje ze nie bede miala zadnych przeciwwskazac do PN mimo ze nie nosze okularow...

Milego dnia Dziewczyny ;)
13 lata 5 miesiąc temu #170537 przez Marta M
Fajny rozrabiaka, na pierwszym zdjeciu wyglada jakby wpadl na pomysl jakiejs psoty a na drugim cieszyl sie ze zrealizowanego planu...:)
13 lata 5 miesiąc temu #170539 przez monika1984lodz
dzien dobry :)

Gosia jaki fajny ten Twoj rozrabiaka :) trzymam kciuki za wygibasy pod prysznicem :)

Fanka wiesz, ze ja tez mam takie sny, ze az mi czasami jak sie budze wstyd.A tu jeszcze musze poczekac ze dwa tygodnie-chyba ,z e lekarz powie mi w poniedzialek, ze juz mozemy :)

NApisalam do Basi- czekam na odpowiedz.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #170545 przez gosia2324
Dzieki Monia, Przydadza sie :)
mam nadzieje ze jeszcze 2 wizyty przede mną i porodówka :)

A my wczoraj byliśmy u znajomych i kolega chciał zobaczyć jak się Jagódka rusza ,jak tylko położy rękę na moim brzuchy to Kuba go zaatakował :)
Zasłonił mi brzuch i nie pozwolił mu dotknąć :)
13 lata 5 miesiąc temu #170547 przez fanka
Gosia - dziękuję, jeszcze tydzień i mogę "legalnie" rodzić, trochę mnie to przeraża ale jak zobaczyłam Twojego łobuziaka ślicznego to odrazu mi się "zachciało" mieć swojego już przy sobie i za jakiś czas chwalić się fotkami takiego słodziaka!!! Ale wydaje mi się czy Kuba do Ciebie jest podobny??
13 lata 5 miesiąc temu #170549 przez gosia2324
fanka napisał:

Gosia - dziękuję, jeszcze tydzień i mogę "legalnie" rodzić, trochę mnie to przeraża ale jak zobaczyłam Twojego łobuziaka ślicznego to odrazu mi się "zachciało" mieć swojego już przy sobie i za jakiś czas chwalić się fotkami takiego słodziaka!!! Ale wydaje mi się czy Kuba do Ciebie jest podobny??

Dziekuje :kiss:
Jak byl malutki to byl podobny do męża, ale teraz oczy ma moje i kolor włosów :)
13 lata 5 miesiąc temu #170550 przez Marta M
Widziałas Gosiu jaki maly mezczyzna zazdrosny o swoje dwie kobiety :)

To daj znac Monia jak odpisze :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka