- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 5 miesiąc temu #170427 przez Mała
Witam i ja.
Przez to spojenie i miednicę znów nie wyspana, ale cóż chyba to już będzie normą
Marta niezła laska z Ciebie. Ja wyglądam podobnie, normalnie jakby mi piłka wyrosła na brzuchu, bo u Ciebie to faktycznie kształt nietypowy
Mysza moja Ola też ma brzuszek najmniejszy, ale jeszcze w normie, ale Twój chłopak o 1 tydzień większy od mojej dziewczyny, także wpierdzielaj teraz do woli. Z tym śniadaniem to troszkę przesadziłaś, mi powiedzieli, że max 8 godzin bez jedzenia, także ja pierwsze co robię, jak wstanę to do kuchni wodę na herbatę wstawić
Agusia u mnie z bliskością to dopiero mega katastrofa. Seks to już zapomniałam co to, a i z przytulaniem jakoś kiepsko, bo ja za gorąca jestem i każdemu z nas za ciepło. Damy radę, a popatrz na zakonnice
Miłego dnia.
Przez to spojenie i miednicę znów nie wyspana, ale cóż chyba to już będzie normą
Marta niezła laska z Ciebie. Ja wyglądam podobnie, normalnie jakby mi piłka wyrosła na brzuchu, bo u Ciebie to faktycznie kształt nietypowy
Mysza moja Ola też ma brzuszek najmniejszy, ale jeszcze w normie, ale Twój chłopak o 1 tydzień większy od mojej dziewczyny, także wpierdzielaj teraz do woli. Z tym śniadaniem to troszkę przesadziłaś, mi powiedzieli, że max 8 godzin bez jedzenia, także ja pierwsze co robię, jak wstanę to do kuchni wodę na herbatę wstawić
Agusia u mnie z bliskością to dopiero mega katastrofa. Seks to już zapomniałam co to, a i z przytulaniem jakoś kiepsko, bo ja za gorąca jestem i każdemu z nas za ciepło. Damy radę, a popatrz na zakonnice
Miłego dnia.
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170497 przez gosia2324
Cześć Dziewczyny
Znów pochmurno
Jak wczoraj miałam pałera tak dziś nic mi się nie chce ...
Na obiad robie tylko ryz z bita smietana i cynamonem, nie bede sie przemeczac
a po południu ide do fryzjera
No i jutro gin Co sie równa z dzisiejszymi wygibasami pod prysznicem.
kurcze juz co raz ciezej mi to idzie
Znów pochmurno
Jak wczoraj miałam pałera tak dziś nic mi się nie chce ...
Na obiad robie tylko ryz z bita smietana i cynamonem, nie bede sie przemeczac
a po południu ide do fryzjera
No i jutro gin Co sie równa z dzisiejszymi wygibasami pod prysznicem.
kurcze juz co raz ciezej mi to idzie
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170502 przez fanka
Witam Was we wtorek
Mysza, dobrze, że już jesteś martwiłyśmy się o Ciebie. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!
Mała- najważniejsze , że Oleńka zdrowa, że z serduszkiem ok a reszta jakoś się ułoży,obiecaj jej ,że będziesz same pyszności wcinać jeśli jeszcze grzecznie miesiąc w brzuszku posiedzi
Agusia- ja czuje się dokładnie tak jak Ty, nie potrafię już w sobie znaleźć ani pierwiastka atrakcyjności jeśli chodzi o życie intymne to mój M dotąd aktywny, wczoraj oznajmił jak go zaczęłam molestować, że może czas już przestać, że on się boi itd , a ja w ryk, że on już ze mną nie chce bo gruba jestem itd... i tu właśnie widać działanie hormonów. I on biedaczek "przymusem" zgodził się na przytulanko a ja dziewczyny teraz jak głupia, chce mi się ciągle, sny mega erotyczne itp masakara jakaś!!!
Marta- śliczne fotki i super brzusio, taki spiczasty ślicznie z Mają wyglądacie.
A ja dziś mam w planie prasowanie, ciekawe co z tego wyjdzie, kurde skąd tyle się tego bierze, dopiero prasowałam , a tu z powrotem sterta czeka i tak w koło.
Mysza, dobrze, że już jesteś martwiłyśmy się o Ciebie. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!
Mała- najważniejsze , że Oleńka zdrowa, że z serduszkiem ok a reszta jakoś się ułoży,obiecaj jej ,że będziesz same pyszności wcinać jeśli jeszcze grzecznie miesiąc w brzuszku posiedzi
Agusia- ja czuje się dokładnie tak jak Ty, nie potrafię już w sobie znaleźć ani pierwiastka atrakcyjności jeśli chodzi o życie intymne to mój M dotąd aktywny, wczoraj oznajmił jak go zaczęłam molestować, że może czas już przestać, że on się boi itd , a ja w ryk, że on już ze mną nie chce bo gruba jestem itd... i tu właśnie widać działanie hormonów. I on biedaczek "przymusem" zgodził się na przytulanko a ja dziewczyny teraz jak głupia, chce mi się ciągle, sny mega erotyczne itp masakara jakaś!!!
Marta- śliczne fotki i super brzusio, taki spiczasty ślicznie z Mają wyglądacie.
A ja dziś mam w planie prasowanie, ciekawe co z tego wyjdzie, kurde skąd tyle się tego bierze, dopiero prasowałam , a tu z powrotem sterta czeka i tak w koło.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #170524 przez Marta M
Dziekuje, jestescie kochane Agusia ja tez mam celulitu kupe i nie przejmuje sie tym..
Zreszta wiekszosc mezczyzn takich rzeczy nie zauwaza, dlatego nie powinno sie przy mezach mowic: ale mam celulit, ale mam grube nogi, jestem jak slon, bo wtedy zaczna analizowac to co mowimy i stwierdza ze faktycznie tak jest..moj to jednak wyjatek, on wiecej widzi niz ja, ale na szczescie kocha mnie wlasnia taka A ja jego takiego jaki jest
Megi jesli jestes zalogowana to powinnas widziec...
A pisalyscie moze do Basi??
Zreszta wiekszosc mezczyzn takich rzeczy nie zauwaza, dlatego nie powinno sie przy mezach mowic: ale mam celulit, ale mam grube nogi, jestem jak slon, bo wtedy zaczna analizowac to co mowimy i stwierdza ze faktycznie tak jest..moj to jednak wyjatek, on wiecej widzi niz ja, ale na szczescie kocha mnie wlasnia taka A ja jego takiego jaki jest
Megi jesli jestes zalogowana to powinnas widziec...
A pisalyscie moze do Basi??
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Marta M.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170534 przez mgielka22
Czesc Dziewczyny w kolejny pochmurny dzien...
Od paru dni przez ta rozwalajaca pogode nic sie nie chce kompletnie, ja tylko siedze albo sie snuje po domu
Marta piekne zdjecia Brzuszek masz super
Myszka no nareszcie sie odezwalas martwilysmy sie o Ciebie, dobrze ze wszystko w porzadku a lezec i leniuchowac tez nam jest wskazane
Gosia slicznego masz synka, bedzie taki maly kokietek ze panny beda kolejkami sie ustawiac do niego
Agusia ja tez mam celulit i do tego na udach przy pachwinach porobily mi sie rozstepy wiec to juz calkiem kicha, ale leje na to wazne tylko by wrocic do swojej wagi po ciazy i mysle ze zbiorowo nam sie to uda
U mnie dzis bedzie na obiad ryz z miesem, papryka, szczypiorkiem i w koncentracie pomidorowym ale zwerbowalam mame przed praca zeby zrobila
Udalo mi sie zalatwic okulistke przez kolezanke i ide w czwartek mam nadzieje ze nie bede miala zadnych przeciwwskazac do PN mimo ze nie nosze okularow...
Milego dnia Dziewczyny
Od paru dni przez ta rozwalajaca pogode nic sie nie chce kompletnie, ja tylko siedze albo sie snuje po domu
Marta piekne zdjecia Brzuszek masz super
Myszka no nareszcie sie odezwalas martwilysmy sie o Ciebie, dobrze ze wszystko w porzadku a lezec i leniuchowac tez nam jest wskazane
Gosia slicznego masz synka, bedzie taki maly kokietek ze panny beda kolejkami sie ustawiac do niego
Agusia ja tez mam celulit i do tego na udach przy pachwinach porobily mi sie rozstepy wiec to juz calkiem kicha, ale leje na to wazne tylko by wrocic do swojej wagi po ciazy i mysle ze zbiorowo nam sie to uda
U mnie dzis bedzie na obiad ryz z miesem, papryka, szczypiorkiem i w koncentracie pomidorowym ale zwerbowalam mame przed praca zeby zrobila
Udalo mi sie zalatwic okulistke przez kolezanke i ide w czwartek mam nadzieje ze nie bede miala zadnych przeciwwskazac do PN mimo ze nie nosze okularow...
Milego dnia Dziewczyny
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #170539 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzien dobry
Gosia jaki fajny ten Twoj rozrabiaka trzymam kciuki za wygibasy pod prysznicem
Fanka wiesz, ze ja tez mam takie sny, ze az mi czasami jak sie budze wstyd.A tu jeszcze musze poczekac ze dwa tygodnie-chyba ,z e lekarz powie mi w poniedzialek, ze juz mozemy
NApisalam do Basi- czekam na odpowiedz.
Gosia jaki fajny ten Twoj rozrabiaka trzymam kciuki za wygibasy pod prysznicem
Fanka wiesz, ze ja tez mam takie sny, ze az mi czasami jak sie budze wstyd.A tu jeszcze musze poczekac ze dwa tygodnie-chyba ,z e lekarz powie mi w poniedzialek, ze juz mozemy
NApisalam do Basi- czekam na odpowiedz.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170545 przez gosia2324
Dzieki Monia, Przydadza sie
mam nadzieje ze jeszcze 2 wizyty przede mną i porodówka
A my wczoraj byliśmy u znajomych i kolega chciał zobaczyć jak się Jagódka rusza ,jak tylko położy rękę na moim brzuchy to Kuba go zaatakował
Zasłonił mi brzuch i nie pozwolił mu dotknąć
mam nadzieje ze jeszcze 2 wizyty przede mną i porodówka
A my wczoraj byliśmy u znajomych i kolega chciał zobaczyć jak się Jagódka rusza ,jak tylko położy rękę na moim brzuchy to Kuba go zaatakował
Zasłonił mi brzuch i nie pozwolił mu dotknąć
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170547 przez fanka
Gosia - dziękuję, jeszcze tydzień i mogę "legalnie" rodzić, trochę mnie to przeraża ale jak zobaczyłam Twojego łobuziaka ślicznego to odrazu mi się "zachciało" mieć swojego już przy sobie i za jakiś czas chwalić się fotkami takiego słodziaka!!! Ale wydaje mi się czy Kuba do Ciebie jest podobny??
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #170549 przez gosia2324
fanka napisał:
Jak byl malutki to byl podobny do męża, ale teraz oczy ma moje i kolor włosów
DziekujeGosia - dziękuję, jeszcze tydzień i mogę "legalnie" rodzić, trochę mnie to przeraża ale jak zobaczyłam Twojego łobuziaka ślicznego to odrazu mi się "zachciało" mieć swojego już przy sobie i za jakiś czas chwalić się fotkami takiego słodziaka!!! Ale wydaje mi się czy Kuba do Ciebie jest podobny??
Jak byl malutki to byl podobny do męża, ale teraz oczy ma moje i kolor włosów
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona